View Full Version : Проблем при писане на отговор по тема!
BabyStela
12-03-2009, 22:15
Преди малко се регистрирах тук,чета форума от доста време.Въпроса ми е следния:
"Защо ,когато се логна тук и пиша отговор на някоя тема в момента ,в който искам да го публикавам ме изхвърля от сайта и ми иска пак username pass ,след което пак ми излиза прозореца за писане и пак отначало...Ако се забавя с писането повече от минута и пак същата рабта?!Защо е така,това нормално ли е?!"
Мм на мен не ми се случва, предполагам че може да е от някакви настройки, но тъй като нищо не разбирам ще чакаме друг отговор 8-)
Абе не мога да разбера защо аз нямам проблеми с никакви форуми, а все някой нещо не му работи.. ами научете се да ги ползвате тия компютри, при цялото ми уважение..
най-е лесно да оплюеш чуждото.
не казвам, че по сайта няма грешки - даже напротив.. по кое се работи и по кое не нямам информация, а и не ме касае пряко - за информация конкретно по сработването на форума - ако не я получите тук, пишете на:
alex.nenov@teenproblem.net
този човек ще ви отговори компетентно и културно, разбира се когато има време.
Аз знам, че аз се логвам без проблем... и с IE, и с Firefox - под XP, Vista и Windows 7... значи сайта работи - от там нататък се научете как да 'рестартите' интернет браузерите като събрана в тях информация - кукита, темп файлс и т.н. или как да си ползвате компютъра като цяло.
Аааа, ами колко време си пишеш мнението по темата? Да не ти изтича сесията?
Абе не мога да разбера защо аз нямам проблеми с никакви форуми, а все някой нещо не му работи.. ами научете се да ги ползвате тия компютри, при цялото ми уважение..
най-е лесно да оплюеш чуждото.
не казвам, че по сайта няма грешки - даже напротив.. по кое се работи и по кое не нямам информация, а и не ме касае пряко - за информация конкретно по сработването на форума - ако не я получите тук, пишете на:
alex.nenov@teenproblem.net
този човек ще ви отговори компетентно и културно, разбира се когато има време.
Аз знам, че аз се логвам без проблем... и с IE, и с Firefox - под XP, Vista и Windows 7... значи сайта работи - от там нататък се научете как да 'рестартите' интернет браузерите като събрана в тях информация - кукита, темп файлс и т.н. или как да си ползвате компютъра като цяло.
Ми бъди и ти културен като него,какво се зъбиш вече на всички.Не може човек да те попита нещо,абстрахира момичето само.Или взмете махнете тоя раздел или ти се махни като админ щом не ти оттърва.Писна ми във всяка една тема да чета циничните ти изказвания и заплахи пък и не само на мене.
И сега какво ще кажеш ли аз да се разкрам и да спра да ти вървя по петите,за да си нямам дертове ли?Опитай за арменианпоп@небесата .ком,там може да те вземат.
Няма такъв досадник просто. Друга работа си няма, очевидно...
Безработен е.
Наемете го.
:(
MrBig отначало реших, че си имал някакъв проблем с екипа, сега разбирам, че имаш други проблеми...Защо си капак на абсолютно всеки коментар на мачока дори без да те засяга? Просто не схващам що за осмисляне на ежедневието. :?
Ок, всички разбрахме какво мислиш...няма малоумни тук. Ясно е, че си имаш някакви причини да ги критикуваш, които все още са неясни никому. Защо просто не си кажеш какво те мъчи културно?
ПС: Аз 3 пъти съм писал на мачока на ЛС и никога не ми се е зъбил, нито ме е заплашвал. Отговори ми на всички въпроси, които го попитах преди доста време. ;) Помисли си малко как се критикува и дали зъбенето е най-добрият подход.
MrBig отначало реших, че си имал някакъв проблем с екипа, сега разбирам, че имаш други проблеми...Защо си капак на абсолютно всеки коментар на мачока дори без да те засяга? Просто не схващам що за осмисляне на ежедневието. :?
Ок, всички разбрахме какво мислиш...няма малоумни тук. Ясно е, че си имаш някакви причини да ги критикуваш, които все още са неясни никому. Защо просто не си кажеш какво те мъчи културно?
ПС: Аз 3 пъти съм писал на мачока на ЛС и никога не ми се е зъбил, нито ме е заплашвал. Отговори ми на всички въпроси, които го попитах преди доста време. ;) Помисли си малко как се критикува и дали зъбенето е най-добрият подход.
Уви, не с всички се държи така въпросния мачок.Аз съм му писал също доста пъти ЛС, съвсем учтиво съм го питал някой работи, а той дори не си е правил труда да ми отговори.А последния път ми отговори "оправи си правописа" или нещо такова, напълно неоснователно.Писах му за проблем с една снимка, не стига че не ми реши проблема (каквато му е работата) ами и се заяде напълно неоснователно.Питам аз - какво отношение трябва да има човек към такъв самозабравил се индивид? В тоя случай "зъбенето" е най-добрия подход.Защото човек и да иска не може да си мълчи при такова нахалство и наглост.Сякаш като е админ не може да отговаря нормално на хората, ами е хванал господ за шлифера и трябва да се държи надменно...
Не може да се държиш идиотски през 60% от времето и да плюеш, а после да очакваш адекватни и любезни отговори. Доколкото знам си банван веднъж...какво си правил за да си баннат? На дали си пръщял от учтивост...
Просто е леко странно, че все едни и същи хора имат проблеми с екипа... :?
Банът си е бан, а ти си го просише отдавна поради ред причини, непристойно поведение..няма нужда да цитирам.
И както каза amk933 - не можеш да се държиш тъпо и после да очакваш адекватни отговори. Така е и в реалния живот. Някои са заслужили отговор, други не !
[А последния път ми отговори "оправи си правописа"Напълно в негов стил.
Сигурно е станал няк'ъв лаф из улиците на София. :smt023
Някои са заслужили отговор, други не !Вие сте задължени да давате отговор за каквото и да е било.
5. Да помагат на потребители, когато те имат проблем с използването на функциите на сайта.
При нарушение на някое от тези задължения, моля свържете се с администраторите!
да задават въпроси "табу" и да получават техните отговори от експерти.
Мисля, че зад "експерти" се има предвид екипа.
Не знам кой ви излъга, че някой с нещо ви е задължен.
Мр. Биг и Летюс получават официално предупреждение тука в тази тема, защото много хора ми се оплакаха от тях и като разгледах - отново с основание..
от там нататък дъвчете стари празнословия, на които вече НЕ отговарям)
Онзи който е писал html страничната на правилата във форума.
Правилата, които ги четеш там, ги съставяхме колективно с всички от екипа, като всеки дописваше или редактираше нещо, докато се получи финалния резултат който е публикуван.
Колективна отговорност РулЕзЗЗз :?
Предлагам да започнеш да ни уволняваш един по един, за какво си губиш времето в приказки.
Ми щом сте ги създали със инициатива, защо им противоречиш ?
Там ясно пише какво трябва да правят модераторите (задълженията им).
Относно темата ми която беше в този раздел и беше изтрита заедно с акаунтите ми, да взема да питам пак, защото се притесних за 1ния модератор да не ми се е случило нещо, защото вече кой месец подред не влиза?
Абе направо стана смешно.
Каква е тая революция? Не можете ли кротко да си четете темите, да си отговаряте на тия, които са ви интересни и да си питате?
Явно не ви е интересно, ако не забъркате някой сапунен мармалад...
MakeMeLaugh
12-16-2009, 16:16
^ не бе, на това се вика хора без работа, търсят си разнообразие, ама уви
как може толкова хиляди нищо да не казват, а тука 4-5 човека да са 'редовни клинети'
Както и да е, имах тежък ден, тия интриги тук са ми най-малкия проблем, сещаш се..
:)
Абе направо стана смешно.
Каква е тая революция? Не можете ли кротко да си четете темите, да си отговаряте на тия, които са ви интересни и да си питате?
Явно не ви е интересно, ако не забъркате някой сапунен мармалад......явно.
По темата - проблема е единствено в бисквитките на браузера. За да нямате проблем нито с нашия нито с другите сайтове изтеглете си последната версия на FireFox - naj-добрия браузър.
Не знам кой ви излъга, че някой с нещо ви е задължен.
Мр. Биг и Летюс получават официално предупреждение тука в тази тема, защото много хора ми се оплакаха от тях и като разгледах - отново с основание..
от там нататък дъвчете стари празнословия, на които вече НЕ отговарям)
Как ме изплаши с това предупреждение!!!Направо треперя.Много хора му се били оплакали.Ами да напълно нормално за тебе да фабрикуваш лъжливи обвинения и д аси смучеш разни измислици от пръстите като не може да намериш такива.А да тук в тази тема има някои на които си взел страха с бан и ти целувта и прахта под петите.
И какво ще ми сложиш бан ли?Заповядай сложи,но аз пак ще изразявам кртика към тебе и "екипа" ти колкото и да ти е неприятно.
Винаги ще има опозиция колкото и да ти се иска да си Николае Чаушеску!