PDA

View Full Version : Телефонче :)

VilleBaby
12-05-2009, 19:20
Здравейте :)
Искам мнението ви за едно телефонче , защото го харесах и обмислям дали да го поискам за подарък за Коледа , например :D Става дума за LG viewty
Някой от вас има ли го и доволен ли е? :)

doublet
12-05-2009, 19:44
Ami ..az go nqmam, no poznawam hora koito go imat i sa dowolni.Toi e pochti syshtiq kato LG KP500 Cookie - koito she si wzimam :) Taka che moga da ti kaja..che e dobyr :)

chocolatee
12-05-2009, 20:36
Не мога да те посъветвам, но аз като цяло не съм останала с добро впечатление за LG. По-добре си вземи една NOKIA.. / мое мнение /

plmn
12-05-2009, 20:37
Не мога да те посъветвам, но аз като цяло не съм останала с добро впечатление за LG. По-добре си вземи една NOKIA.. / мое мнение /

nokia all the way

VilleBaby
12-05-2009, 21:37
Да, нокиа са най-добрите , определено :)
Но имам LG и съм доволна , даже много , просто питах специално за този телефон какви са отзивите , не за марката :)

anity92
12-05-2009, 23:57
аз много исках да си взема такъв от доста време :) като цяло е много хубаво телефонче.. но аз сега съм се запалила по samsung s5230 star ;dd

ии бтв за да не отварям нова тема само да попитам..
за нова година искам да си взема samsung s5230 star ако някой има или го е ползвал нека да каже доволен ли е :-o защото доста зор си дадох да навия майка да го взема и едва ли ще остане възхитена ако нещо се прецакам с избора на телефон 8-)

Biskfitka
12-06-2009, 09:34
^На мен ми купиха самсунг стар за Коледа ама ще ми го подарят на 24ти ;д хубав телефон е,ще останеш доволна ии майка ти също ;д

А за LG-то не знам,но и аз не ги харесвам като марка телефони... :)

Fruity
12-06-2009, 16:19
И аз се присъединявам към тези,които не харесват тази марка.

BrainlessROCKBABY
12-06-2009, 17:27
nokia > all

viksit0y
12-06-2009, 17:32
Аз го имам. Не е зле телефона, камерата му е добра, дразни ме, че не мога да изключа тъпия звук на камерата. Но..ако ми предложат една нокия веднага го заменям. Не ми харесват кой знае колко елджитата, но нямах избор :o .

daru6a1
12-06-2009, 19:00
Нокията - най-здравия телефон ! :-D Макар,че аз съм със Samsung веднага бих го заменила за 1 нокийка :D

remix1912
12-06-2009, 19:05
Зависи какво търсиш.Ако търсиш камера телефон ,въпреки че е 5 мегапиксела не е за теб.За музикален телефон не знам
Със сигурност не е същия като Coockie.Като цяло вторият е среден модел за сега,а Viewty преди 2 години топ модел.
Аз исках преди 1-2 месеца музикален,камера и добър за филми и стилен мъжки(има и женски вариант)и го получих във формата на Sony Ericsson W902I WALKMAN

И НОКИА СА ПЪЛНИ БОКЛУЦИ.Могат само да си запушат кинефа с тея грозни тухли.

И преди и СЕГА Sony Ericsson СА НА ВЪРХА

VilleBaby
12-06-2009, 20:13
Аз го имам. Не е зле телефона, камерата му е добра, дразни ме, че не мога да изключа тъпия звук на камерата. Но..ако ми предложат една нокия веднага го заменям. Не ми харесват кой знае колко елджитата, но нямах избор :o .

Ааа ти кой имаш LG Viewty Smart GC900 или LG Viewty KU990 ?
Този smart май е по-добър , ама де да знам... :-o

Diggity
12-06-2009, 20:15
Nokia E51 е телефона.

Neftochimic
12-06-2009, 21:47
Nokia и SonyEricsson тва са марките! другите са sux :>
аз съм със Nokia E51 и много си ме кефи

gLoRiToO
12-06-2009, 21:57
Имала съм LG и не ме кефи самата марка,определено съм с две ръце за Nokia-за мен това е най-добрата марка!

Valento
12-06-2009, 22:14
Искам мнението ви за едно телефонче , защото го харесах и обмислям дали да го поискам за подарък за Коледа , например :D Става дума за LG viewty
Софтуера му е много зле ... след 3 4 месеца упореба трябва да му се преинсталира софтуера ... което означава че през тия 3 4 месеца телефона ще забива , даже и разговорите които ще провеждаш няма да са ти чисти и ще се рестартира сам , попитай във форума на замунда там има няколко човека с такъв телефон и ще ти кажат точно какво е състоянието на тази "сапунерка" Nokia - аз съм с Н73 и съм супер доволен от този телефон и просто мисля че NOKIA са най-качествени на пазара за телекомуникация ... /мое мнение/

remix1912
12-06-2009, 23:16
Софтуера му е много зле ... след 3 4 месеца упореба трябва да му се преинсталира софтуера ... което означава че през тия 3 4 месеца телефона ще забива , даже и разговорите които ще провеждаш няма да са ти чисти и ще се рестартира сам , попитай във форума на замунда там има няколко човека с такъв телефон и ще ти кажат точно какво е състоянието на тази "сапунерка" Nokia - аз съм с Н73 и съм супер доволен от този телефон и просто мисля че NOKIA са най-качествени на пазара за телекомуникация ... /мое мнение/
Един приятел има такъв и вече плаща да му го преинсталират за втори път,защото забива рестартирва се спира и т.н. Вече Нокия не са това което бяха.Вече не са качествени сапунерки.А само сапунерки май май

FantaMen
12-07-2009, 07:49
LG Viewty Smart GC900 Имат доста дефекти един от най големите е камерата... Доста често се е случвало да ходят по ремонти (казвам това защото братовчед ми работи в сервиз за телефони) Та проблема с камерата е че сама променя настройките и доста често просто камерата не работи...Както казаха по горе по добре си дай тези пари за SE. Имат доста добри женски модели..

Linns
12-07-2009, 08:07