View Full Version : Подарък
Да ви попитам момчета ще се зарадвате ли на коледен подарък, който се състои от неща на любимия ви отбор (шал, топка,ключодържател и всякакви др принадлежности)?
nezabelejimata
12-06-2009, 08:17
Аз не съм момче, но мисля че ако става въпрос да подариш тези неща на приятеля ти, той ако те обича ще се зарадва на всичко ... :-D :-D :-)
ivcheto0o
12-06-2009, 08:26
не съм мом4е но мисля 4е 6те му хареса все пак ти позанава6 наи-добре интерсите и предпо4итанията му :)
много ясно, ако го направиш знай че след този подарък направо ще ти разпори путката от ебане :) много благодарен ще е
aloveyou
12-06-2009, 09:28
Не съм момче - но мисля,че ще му хареса - Ако има "интерес" към този отбор :P
MaLkaTa_LaDy
12-06-2009, 20:07
Аз не съм момче, но все пак ще ти отговоря така: Ще му хареса, но ако аз трябваше да подарявам нещо на гаджето си, бих му купила нещо малко и закачливо. Нещо от сорта на белезници заедно с някоя моя сексапилна снимка, опаковано със скрито презервативче в опаковката. Нещо такова. Но все пак ти познаваш най-добре приятеля си.
sunshinepp
12-06-2009, 20:09
Аз не съм момче, но все пак ще ти отговоря така: Ще му хареса, но ако аз трябваше да подарявам нещо на гаджето си, бих му купила нещо малко и закачливо. Нещо от сорта на белезници заедно с някоя моя сексапилна снимка, опаковано със скрито презервативче в опаковката. Нещо такова. Но все пак ти познаваш най-добре приятеля си.
ти пък много еротично го раздаваш..
а по темата :-D защо не?
Оо ако ми се случи такова нещо, направо ще...
ПТ: Ако е запален на тема футбол, ще му хареса и още как. :)
MaLkaTa_LaDy
12-06-2009, 20:19
Че какво лошо има в еротиката? Ако ми е сериозен приятел и си водим полов живот, мисля че е подходящо.
Ако те харесва каквото и да му подариш ще се израдва :D
Ако пък и е футболен запалянко.. :grin:
леле ако имаше момиче, което да направи това за мен... :grin:
а не да ми викат, че ако още един път стъпя на стадиона и край :-x
Хахаха... аз съм момиче и пак бих се зарадвала на това.. :)
sunshinepp
12-07-2009, 05:14
леле ако имаше момиче, което да направи това за мен... :grin:
а не да ми викат, че ако още един път стъпя на стадиона и край :-x
wtf?! :lol: :lol: ми кажи им ти КРАЙ! 8-) а пооо темата вече писах, но и аз също бих се зарадвала :oops: ама никое момче няма да се сети :razz:
Не съм момче, но мисля, че един човек би се зарадвал на всичко свързано с любимо за него нещо ..