Влез

View Full Version : тежко ми е

malkazlatna
12-06-2009, 10:03
здр! искам да споделя нещо, защото ми е мн тежко. преди време се запознахме с едно момче, което живее в едно село близо до моя град-запознаха ни една моя фр,която е от същото село и са почти една компания.след време като ходех на тва село той беше казал че ме харесва ама и аз него харесах и така се получи, че една вечер спахме заедно,но без да правим секс, макар че той искаше, но аз не, защото си знаех,че не изпитва нищо сериозно към мен.от тогава той не ме е търсил, а и аз него но понякога се засичаме или в неговото село като ходя или той като идвa в моя град, но нито аз го поздравявам, нито той мен и от това ми е и мн тежко.вчера го видях в дискотеката и по едно време ме гледаше и той и аз го гледах, но не го бях виждала мн време и като го видях и ми стана мн гадно, но и той ме гледаше чат-пат.той има фр от неговото село и това момиче е фр с мойта фр,която е от това село и тя ми е казвала, че той се е женкар.така че съм сиг че не изпитва нищо към мен, но мен ми е мн гадно като го видя-момче с което си спала да не те поздравява даже и може би имам още чувства към него и нз какво да правя, но няма да го търся по тела или нещо такова-зн че няма смисъл, той си има фр а и беше казал на мойта фр ако му искам номера да не ми го дава-макар че аз не мисля да го търся.но ми е мн гадно и нз какво да правя-ПОМОГНЕТЕ МИ !

LoveRetroMusic
12-06-2009, 10:05
остави го =P

golqmumnik
12-06-2009, 10:18
Баш ме брига 8)

Sh@d0w
12-06-2009, 10:24
И за какво исакш помощ?Защо искаш да си с него като знаеш какво си търси и след това ще те зареже?

3oPuTy
12-06-2009, 10:34
А?! :shock:
Лелеее много зле си написала поста си ... Едвам разбрах за к'во говориш :shock:
А иначе к'ва помощ търсиш?!Очакваш да отидем при пича и да го накараме да е с теб ли?!
Мии няма как да стане :) Оня просто е искал да те нае*е,но ти не си му пуснала и ти е бил шута :) Сега (най-вероятно) ходи и се сваля с други момичета или пък си се кефи на неговата си приятелка :-D (кой знае ...)
Най-добре го забрави :) Ясно си личи,че той е искал просто да преспи с теб ... :)

Linns
12-06-2009, 10:45
Какъв тип коментари очакваш?
"Пиши му, той любовта на живота ти, жалвай се, моли го, реви" ???
Такъв като него заслужава адския игнор !
След като не те забелязва как можеш още да мислиш за него?
Все пак вие не сте имали нещо с него, че да имаш чувства или пък да ти липсва или не знам си кво..
Намери си друг ..

balu4ka
12-06-2009, 10:48
А?! :shock:
Лелеее много зле си написала поста си ... Едвам разбрах за к'во говориш :shock:
А иначе к'ва помощ търсиш?!Очакваш да отидем при пича и да го накараме да е с теб ли?!
Мии няма как да стане :) Оня просто е искал да те нае*е,но ти не си му пуснала и ти е бил шута :) Сега (най-вероятно) ходи и се сваля с други момичета или пък си се кефи на неговата си приятелка :-D (кой знае ...)
Най-добре го забрави :) Ясно си личи,че той е искал просто да преспи с теб ... :)

а,така казаха ли ти го ..

KiNgGRaND
12-06-2009, 10:49
Оня просто е искал да те нае*е,но ти не си му пуснала и ти е бил шута :)

malkazlatna
12-06-2009, 10:58
еее аз няма да му се моля или некви такива,просто казвам че ми е гадно като го видя и искам да го преодолея някак, за тва питах за съвет, а не да ми се карате :-P :-P

anity92
12-06-2009, 12:11
Оня просто е искал да те нае*е,но ти не си му пуснала и ти е бил шута :)

мдаа определеноо

titikaka
12-06-2009, 12:19
Оня просто е искал да те нае*е,но ти не си му пуснала и ти е бил шута :) и аз мисля така, и на мен са ми се случвали подобни неща,но не съм ги взимала навътре.

DarkBass
12-06-2009, 12:57
"Момчета" ... секунда мълчание и момчетата и те "Жени"

peshost
12-06-2009, 13:10
Само за секса те е искал и сега го е яд, че не е успял, оставяй го.

malkazlatna
12-06-2009, 13:20
а сега дали ме мрази нищо и дали като ме види му става нещо-било то омраза,било то яд..