View Full Version : Като, че ли си играе с мен
daliteen
12-06-2009, 14:34
del
FantaMen
12-06-2009, 14:41
Може би иска само "скайп зарибявки" :lol: :lol:
Може би иска само "скайп зарибявки" :lol: :lol:
май,май .Спри да и отговаряш ,да я видим тогава :)
Пийте кафе по скайпа. :-o
Lincheto
12-06-2009, 15:15
8-)
Наистина, пробвай да не и отговаряш известно време.
daliteen
12-06-2009, 15:25
Ами пробвах... пак ми пише... И след като не и отговорях известно време думите и бяха:
Що не ми пишеш... Нещо обидих ли те? Извинявай.
Забравих да кажа, че уж на шега си викаме "мило" :D
//Оценявам чувството за хумор на някои :?
mOBSCENE
12-06-2009, 15:31
и т`ва е вариянт :lol:
mOBSCENE
12-06-2009, 15:32
Ами пробвах... пак ми пише... И след като не и отговорях известно време думите и бяха:
//Оценявам чувството за хумор на някои :?
Попитай я какво цели с тези глупости.. :)
XTREMEFREERIDE
12-06-2009, 15:43
Ами думичката "развлечение" забрави ли я? :-o
ef4etyYy
12-06-2009, 15:46
//Оценявам чувството за хумор на някои :? аз във скайпа на всички викам мило или слънце 8-)
питай я какво сте, иска ли да излезете или си е просто за губенето на време... може и в училище да я заговориш, нали сте от едно даскало? спираш я и й казваш там кфото тряа 8-) айде късмет :-) 8-) :booooomb:
daliteen
12-06-2009, 15:47
Ами думичката "развлечение" забрави ли я? :-o
В смисъл? :-o
InloveAgain
12-06-2009, 15:48
..може да не е сигурна какво иска .. ?
или пък просто иска да си пише с теб,щото няма с кой друг в момента..
или просто за развлечение..
или иска нещо повече,но не знае как да се държи..
Вариантите са много.Най-добре поговори с нея :). Така ще разбереш. :)
daliteen
12-06-2009, 15:59
Ми незнам... уж всичко е на шега... ако тръгна някъде следва
Къде отиваш? Нали няма да ми изневеряваш с някоя мацка?
много е странна...
Мойто вътрешно чувстно ми казва, че всичко е просто за шоуто... незнам защо...
InloveAgain
12-06-2009, 16:02
Ми незнам... уж всичко е на шега... ако тръгна някъде следва
Къде отиваш? Нали няма да ми изневеряваш с някоя мацка?
много е странна...
Мойто вътрешно чувстно ми казва, че всичко е просто за шоуто... незнам защо...
еми прав си,може да го обръща и на базик..
пробвай в даскало да я загоовориш,виж там как ще се държи,нищо,че си опитвал,опитай пак,един вид ей така като за последно ..все ще разбереш дали те разиграва и базика .. или пък и предложи да отидете някъде кво е тва само по скайп,като ти откаже значи е ясно ;).
DeteNaDiavola
12-06-2009, 16:09
в прав текст я питай какво иска тя, какво очаква от теб, ти и кажи какво чувстваш към нея.. поне се изяснете, дори и да те отреже..
DoomShadow
12-06-2009, 17:01
кратко и ясно. БиЙ И ШУТААААААААА...
chocolatee
12-06-2009, 17:43
изяснете се
решете дали ще бъдете заедно или не
...
mArMaLaDkA
12-06-2009, 17:52
"Изяснете дали да бъдете заедно". Че те не се поздравяват, дали да бъдели заедно! :razz:
Сигурно се притеснява от теб. Много е... нелогично? При положение, че чата ви върви, от един и същи град сте, от едно и също училище, не виждам защо толкова отбягва толкова въпросното кафе. :-o А може и просто да я мързи. Имам някои познати, които няма да излязат навън, ако ще й краят на света да настъпи.
Аз, ако бях, щях да й обясня направо, че такива Скайп истории не ми допадат и щом е решила да се прави на интересна, не е попаднала на точния човек, нещо такова.
Хейй.. Някой допусна ли възможността тя да е на умирачка от срам ?!
Аз пък си пишех с едно момче.. Романи.. за една вечер.. и все ме викаше да излизаме.. и все не исках. И никога не съм си играла с него. Просто.. немога да изляза с него. А го харесвах. Тъпа работа и тъпа аз, но факт.
ef4etyYy
12-06-2009, 18:08
Хейй.. Някой допусна ли възможността тя да е на умирачка от срам ?!
Аз пък си пишех с едно момче.. Романи.. за една вечер.. и все ме викаше да излизаме.. и все не исках. И никога не съм си играла с него. Просто.. немога да изляза с него. А го харесвах. Тъпа работа и тъпа аз, но факт. възможно.
daliteen
12-06-2009, 18:17
В никакъв случай. Тя е малко щура и изобщо не си пада притеснителна - освен ако само с момчетата не е такава, понеже в другите сфери опрделено не е :)
cookie_master
12-06-2009, 18:24
Здравейте!
Познавам се с едно момиче. От едно училище сме. Познаваме се от няколко месеца, но се пишем предимно по скайпспрях да чета тук
maistorluk
12-06-2009, 18:24
кратко и ясно. БиЙ И ШУТААААААААА...
режи и късай. само те разиграва. бях хлътнал по едно момиче. ала, бала и и бих шута като разбрах че ме използва. гадното в моя случай е че сме най-добри приятели. пробвах се да не и говоря ама нема как. почти един до друг сме. ако не сте добри приятели бий и шута.
спри да я търсиш известно време избягвай я в даскало .. и да видим :wink: ако не те потърси.. 1 директен :lol:
suckmycock
12-06-2009, 21:10
az sym protiv teq zabivki v skype! kazva6 i 4e ima6 rabota i nemoje da sedi6 na kompa.... i otbqgvai da pi6ete tam! deistvai najivo ! pitai q pak za kafe i bydi nastoqtelen ! ot tam natatak ako stane ne6ty... igrai malko igri4ki i ti i glei da e razsmiva6! za da ima interes! no tfa najivo! izbqgvai zabivki v skype! seki na dumi e bogat! ili nai qkiq varian e ako si to4no i gotino mom4e vika6 na kopon maceto i e 4uka6! zavii ot mom4eto sq... az ako sym 6 e povozq s kolata i 6te e izstrelqm i 6te e zareja... no ako e samo nekfa putka det se ima za nekfa vajna! ako ne e takaa.... nqa prai taka... nz... pomsili si no deistvai najivo begi go toq 4at!
daliteen
12-07-2009, 17:51
az sym protiv teq zabivki v skype! kazva6 i 4e ima6 rabota i nemoje da sedi6 na kompa.... i otbqgvai da pi6ete tam! deistvai najivo ! pitai q pak za kafe i bydi nastoqtelen ! ot tam natatak ako stane ne6ty... igrai malko igri4ki i ti i glei da e razsmiva6! za da ima interes! no tfa najivo! izbqgvai zabivki v skype! seki na dumi e bogat! ili nai qkiq varian e ako si to4no i gotino mom4e vika6 na kopon maceto i e 4uka6! zavii ot mom4eto sq... az ako sym 6 e povozq s kolata i 6te e izstrelqm i 6te e zareja... no ako e samo nekfa p***a det se ima za nekfa vajna! ako ne e takaa.... nqa prai taka... nz... pomsili si no deistvai najivo begi go toq 4at!
Аз даже прекалих даже с шегите.... Тя ми каза, че не сме говорили никога на сериозни теми... и сега се пробвам да съм по-сериозен...
Днес на училище пак я поканих на кафе и тговора беше обичайното
ок, някой път :x :? :(
Чааакай малко ве, де фърчиш, споко ше стане работата бавно, спокойно, ааа няма да бързаш, по-нежно!
soul1199
12-07-2009, 19:40
//Оценявам чувството за хумор на някои :? аз във скайпа на всички викам мило или слънце 8-)
питай я какво сте, иска ли да излезете или си е просто за губенето на време... може и в училище да я заговориш, нали сте от едно даскало? спираш я и й казваш там кфото тряа 8-) айде късмет :-) 8-) :booooomb:
rosencetooo
12-08-2009, 06:12
Питай я направо какво иска :)