Влез

View Full Version : Глупости (мм)

mOBSCENE
12-06-2009, 15:22
Каква е най-голямата глупост ,за която сте се карали с вашия/вашата приятел/ка? :smt048

m1nik
12-06-2009, 15:24
Да ми е криво да незнам защо и той да ми си сърди, че не му казвам що ми е гадно.. :(

nezabelejimata
12-06-2009, 15:28
Ами за това къде да отидем веднъж с бившия ми се скарахме аз исках на едно място той на друго и накрая се прибрахме и двамата и после той ми се извиняваше 2 дена :lol: :lol:

balu4ka
12-06-2009, 15:32
А не помня,но определено винаги е за глупости :?

InloveAgain
12-06-2009, 15:35
.

XTREMEFREERIDE
12-06-2009, 15:36
Не сме се карали за глупости до сега.
Поне аз не помня да сме се скарали за нещо,което няма нужда от изясняване. :-o А тези неща винаги са сериозни.И съм доволна от това.

ef4etyYy
12-06-2009, 15:55
Да ми е криво да незнам защо и той да ми си сърди, че не му казвам що ми е гадно.. :( нещо подобно, може и да знам защо ми е криво, ма да не му кажа... или пък да си го изкарам на него, което е супер тъпо :lol: :booooomb:

flowerlina
12-06-2009, 16:07
Рядко се караме, но като се случи винаги е за глупости

DeteNaDiavola
12-06-2009, 16:10
май нямам такъв случай.. винаги съм се карала с бившия за нещо сериозно..

3oPuTy
12-06-2009, 16:14
С бившия сме се карали за доста простутии ...:
-кой да спи от външната страна на леглото :)
-кой да отиде до магазина :)
-кой да плати сметката :o
Общо взето такива неща :)

Bellatrix
12-06-2009, 16:15
Най-глупаво е като му звънна някой път да му кажа нещо или най-често да се разберем за утрешния ден и без да искам го събудя. Тогава се почва с: "АБЕ КАКВО ИСКАШ ОТ МЕНЕ БЕ, ОСТАВИ МЕ НА МИРА!!!!@!!!!!" После тръшва телефона и като ми звънне или влезе в скайп все едно нищо не е било. :shock:

Веднъж държеше да ми купи една бромелия (цвете), ама аз знаех, че хич не е на кеф с парите баш тогава и отказах, а после се оказа, че съм му била "накърнявала достойнството" и не можело ли просто ей така да ми купи нещо :D

Оле, сещам се за милион такива безбожно глупави скарвания, на които после се хилим, че ги е имало. Боже, добре, че е измислен секса за сдобряване. :P

sexa_na_kompleksa
12-06-2009, 17:06
Да ми е криво да незнам защо и той да ми си сърди, че не му казвам що ми е гадно.. :(

И при нас нещо подобрно. ;D Не че се караме, де, ама само ме разпитва. ;D
Иначе вчера се разправяхме за няква риба. До сега не сме се карали. (:

s7uFx
12-06-2009, 19:21
скарали... тва силно звучи... принципно отбягвам споровете с моята любима, понеже ми се струва безсмислено да се караме... Най-глупавия ни спор... незнам .. ние за кво ли не спорим ;д та.. по темата, че пак се увлякох.. Ами можя би когато постоянно я съкълдисвам... тогава за кво ли не "спорим" ...или когато тя винаги е правата (до някъде ми харесва, че е такава твърдоглавка...)бла ... не се сещам за такива неща.. не съм злопаметен! и бтв... колкото и да спорим за глупости ВИНАГИ ще си я обичам!!!!

Hilary_
12-06-2009, 19:26
За една тъпа п*тка, която вече не важиии .. :lol:

dakata123
12-06-2009, 19:27
Каква е най-голямата глупост ,за която сте се карали с вашия/вашата приятел/ка? :smt048
Май беше защото и казах, че приятелката и е тъпа. Е аз го направих, защото оная ревеше за някаква си петица. :lol: :lol:

Dark_Angel_F
12-06-2009, 19:34
Оо с бившия бяха само за глупости ... като например ,че сме се били видели за 20 минути , защото аз трябваше да се прибирам и какви ли не тем подобни все маловажни неща :D

sunshinepp
12-06-2009, 19:37
една искаше да му прави свирки и тн да не продължавам а бе за много неща сме се карали ама той беше свестен (надявам се ) .. тва за бившия, а със сегашния.. каза ми, че бившата му е любовта на живота му :lol: и мене ми стана тъпо и се скарахме.. :oops:

MaLkaTa_LaDy
12-06-2009, 19:55
Не съм се карала с никого... :lol:

Assshley
12-06-2009, 19:56
За това,че съм имала уговорка и като ми се е обадил не съм излязла с него,а другите,за което не си беше караница ами направо си беше мощния скандал . :lol:

bathory
12-06-2009, 23:04
не помня, явно е било отдавна :D

Bellatrix
12-07-2009, 06:41
една искаше да му прави свирки и тн да не продължавам а бе за много неща сме се карали ама той беше свестен (надявам се ) .. тва за бившия, а със сегашния.. каза ми, че бившата му е любовта на живота му :lol: и мене ми стана тъпо и се скарахме.. :oops:
:-o :-o Почни да си избираш нормални момчета....

sunshinepp
12-07-2009, 06:53

що бе :D

Bellatrix
12-07-2009, 07:19

Еми за бившият не знам колко е виновен, че оная е искала да му духа, но сегашният определено още си пада по бившата му. А и е въпрос на уважение към теб да не ти обяснява за миналите си колко са били по-добри от теб. Това е просто лигавщина и си личи желанието да те подразни. Ако пък е истина и си вярва, че онази е "Любовта на живота му" всяко нормално момиче на твое място би се запитало "Ми тогава защо си с мен!?" Много е обидно да ти говори така. Аз не бих търпяла.

sunshinepp
12-07-2009, 07:25

Еми за бившият не знам колко е виновен, че оная е искала да му духа, но сегашният определено още си пада по бившата му. А и е въпрос на уважение към теб да не ти обяснява за миналите си колко са били по-добри от теб. Това е просто лигавщина и си личи желанието да те подразни. Ако пък е истина и си вярва, че онази е "Любовта на живота му" всяко нормално момиче на твое място би се запитало "Ми тогава защо си с мен!?" Много е обидно да ти говори така. Аз не бих търпяла.

ее така е, но той твърди че се е бъзикал ии.. не знам :-o

Linns
12-07-2009, 07:26
Ахаха.. за кво ли не ..

Bellatrix
12-07-2009, 07:34

Е, ебати и бъзика... :-o На твое място бих му изцепила, че "Мда, най-големия полов орган, който съм виждала беше на един бивш... Не, че твоя не става де :) " И като се намуси, сдуха и прочие кажи, че си се бъзикала. Да види, че не е гот такива бъзици.

sunshinepp
12-07-2009, 07:45
Е, ебати и бъзика... :-o На твое място бих му изцепила, че "Мда, най-големия полов орган, който съм виждала беше на един бивш... Не, че твоя не става де :) " И като се намуси, сдуха и прочие кажи, че си се бъзикала. Да види, че не е гот такива бъзици.[/quote]

ем.. аз му казах нещо подобно иии отговора беше " офф нали ти казах, че беше пэрвата глупост, която се сетих!"

moneycomeme
12-07-2009, 07:50
С предишния ми приятел се скарахме много сериозно дали да ядем хамбургер или дюнер...

Priceless
12-07-2009, 08:06
Вчера беше грандиозния скандал, защото, представи си, не съм можела да карам като хората о.О Бяха едни викове, псувни от моя и от негова страна .. абе страшно беше :D

Linns
12-07-2009, 08:10
Вчера беше грандиозния скандал, защото, представи си, не съм можела да карам като хората о.О Бяха едни викове, псувни от моя и от негова страна .. абе страшно беше :D
О, ние сме се карали, защото давам много газ.. Той кара като откачен, но аз тряяло да карам като хората, представи си.. Бяха адските викове и скандали ..
:lol: :lol:

Priceless
12-07-2009, 08:12
О, ние сме се карали, защото давам много газ.. Той кара като откачен, но аз тряяло да карам като хората, представи си.. Бяха адските викове и скандали ..
:lol: :lol:

А при нас е обратното. Той иска да карам като него, а аз НЕ ИСКАМ, по дяволите. Живее ми се. Искал да ме учи как да тръгвам с гуми като него и някви такива простотии. Ауу... още съм му бясна. :D

Linns
12-07-2009, 08:17
Ахах, ужас.. :lol: Моя иска да карам примерно.. 8-)