Влез

View Full Version : леле ..кфо да му купя :Д

buuu
12-06-2009, 18:58
кфо да купя на приятеля ми ?!? :shock: ем до коледа и нова година има още много време... но понеже нямам пари .. и трябва да сабирам .. не ми остава кой знае колко време за някфи идеи .. така че ..слушам вашите 8-) :-P нещо до 15 20 лв не заслужава повече :lol: ебаам са ест.. ноо кризата е голяма 8-)

sunshinepp
12-06-2009, 19:00
ем до коледа и нова година има още много време... но понеже нямам пари .. и трябва да сабирам .. не ми остава кой знае колко време за някфи идеи .. така че ..слушам вашите 8-) :-P нещо до 15 20 лв не заслужава повече :lol: ебаам са ест.. ноо кризата е голяма 8-)

за кой бе ???! :-o :shock:

mOBSCENE
12-06-2009, 19:02
за кой?

buuu
12-06-2009, 19:03
П Р И Я Т Е Л Я М И :lol: ЗАБРАИХ ;Д

Valento
12-06-2009, 19:04
Ако е за гаджето , някъв сувенир за спомен и картичка с пожелание.

Korrnyy
12-06-2009, 19:05
Е щом е в раздел любов, сигурно за гаджето :-o

Има много такива теми с хубави предложения... поразрови се малко.

mOBSCENE
12-06-2009, 19:05
Сериозна връзка ли имате или..?
И т`ва е от значение :lol:
поясни! :lol: :lol:

PsychologicalDisorder
12-06-2009, 19:08
купи му пистолет, за да те застреля

buuu
12-06-2009, 19:08
Е щом е в раздел любов, сигурно за гаджето :-o

Има много такива теми с хубави предложения... поразрови се малко.

ne ma kefqt ne6to :-o

buuu
12-06-2009, 19:09

ahyayxahyxhya dobre we dobre :lol:

buuu
12-06-2009, 19:12

нооноон.. mm ot skoro sme zaedno ama nali praznici tfa onva :/

Hilary_
12-06-2009, 19:23
има поне още 5 такива теми .. а колко още ще има не ми се мисли .. :razz: :razz:

И все пак .. това със сувенирите недей .. няма какво да го прави .. :lol:
Зависи от това какво харесва .. за всеки е различно .. :-o Аз обичам да подарявам нещо символично (но си познавам хората ;д ) .. но ако не е толкова сериозен може да му вземеш нещо не толкова "задълбочено" .. :lol: :lol: Не знам .. дай малко повече инфо може и да измислим нещо .. 8-)

mOBSCENE
12-06-2009, 19:26

ами щом сте от скоро време заедно не бива изобщо да се охарчваш!
До 10-15 лева най-много :wink:
Той трябва да се охарчи не ти :lol:
не се тревожи :-)

Аз на моя му купих още от сега щото сега имам възможност 8-) нещо посредата на 30-40 лева беше туй нещо (ама няма да пиша к`во щото ще го прочете :lol: )

buuu
12-06-2009, 19:27
има поне още 5 такива теми .. а колко още ще има не ми се мисли .. :razz: :razz:

И все пак .. това със сувенирите недей .. няма какво да го прави .. :lol:
Зависи от това какво харесва .. за всеки е различно .. :-o Аз обичам да подарявам нещо символично (но си познавам хората ;д ) .. но ако не е толкова сериозен може да му вземеш нещо не толкова "задълбочено" .. :lol: :lol: Не знам .. дай малко повече инфо може и да измислим нещо .. 8-)

em toi e nqkuf takuf se s adidasite pumite ta ..se nqkfi skupi raboti i originalni nosi mislih mu zema nqkuf parfium 6ot toi dokolkoto razbrah imal nqkfi takiva namereniq i kum mene 8-) noo nz :lol: kolkoto do temite.. murzi me mnoogo 8-)

buuu
12-06-2009, 19:31

ами щом сте от скоро време заедно не бива изобщо да се охарчваш!
До 10-15 лева най-много :wink:
Той трябва да се охарчи не ти :lol:
не се тревожи :-)

Аз на моя му купих още от сега щото сега имам възможност 8-) нещо посредата на 30-40 лева беше туй нещо (ама няма да пиша к`во щото ще го прочете :lol: )

qq dai na li4no :-P еми аз си мислих за парфюм 8-)

Hilary_
12-06-2009, 19:32
Разбирам те авторке .. 8-) 8-) ъмм добре аз си представям нещо от сорта на фешън/ спортен тип .. не знам кое от двете .. 8-) Това, че ще ти взима парфюм не значи, че и ти трябва да му взимаш .. 8-) ъмм не знам защо ама ми идва на акъла няква гривна (не са скъпи дори да е сребърна) .. бту доста оригинална може да се получи (изнамериш) .. :-o Може и от мънисто да му я направят ама не знам .. в момента доста "на сляпо" стрелям .. :lol: :lol: или нещо за врата .. ?!? :-o

п.с. т'ва Коледа и Нова година като дойдат ми се плаче .. 8-)

sunshinepp
12-06-2009, 19:34
Разбирам те авторке .. 8-) 8-) ъмм добре аз си представям нещо от сорта на фешън/ спортен тип .. не знам кое от двете .. 8-) Това, че ще ти взима парфюм не значи, че и ти трябва да му взимаш .. 8-) ъмм не знам защо ама ми идва на акъла няква гривна (не са скъпи дори да е сребърна) .. бту доста оригинална може да се получи (изнамериш) .. :-o Може и от мънисто да му я направят ама не знам .. в момента доста "на сляпо" стрелям .. :lol: :lol: или нещо за врата .. ?!? :-o

напълно се съгласявам с Hilary_ въпреки че парфюм..става бе :-o :-)

Hilary_
12-06-2009, 19:35

напълно се съгласявам с Hilary_ въпреки че парфюм..става бе :-o :-)

става амааа знаеш ли какъв аромат ще му хареса .. нали ги знаеш има ги много претенции .. :lol: :lol:

buuu
12-06-2009, 19:36
и на мен 8-) ама нали се сеш че кризата е голяма .. аууу :lol: нз аз щото любимия ми мъжки парюм искам му го купя че като ми се гушне и да ми миреше на него алеле :lol: :smt007

buuu
12-06-2009, 19:39
той на врата има дебел ланец ..аз ко му купя то ще бледне пред неговия :lol: :lol:

Hilary_
12-06-2009, 19:39
и на мен 8-) ама нали се сеш че кризата е голяма .. аууу :lol: нз аз щото любимия ми мъжки парюм искам му го купя че като ми се гушне и да ми миреше на него алеле :lol: :smt007

ауу аууу аз така съм луднала по един парфюм негов .. спомням си преди седмица излизаме ние и аз го гушкам .. така и останах .. :lol: :lol: Просто този аромат МЕ ПОБЪРКВА .. и той разбира се нарочно започна само с него да се пръск, а аз едва се сдържам да не го изям .. :oops: :-) :-)

п.с. и все пак ако искаш му вземи парфюмчето в крайна сметка ти си решаваш .. :wink:

aciko
12-06-2009, 19:40
Абе манете ги тия парфюми бе,нека си мирише на естествено,на пот - на ЛЪВ,на истински МЪЖ 8-) 8-)

Hilary_
12-06-2009, 19:40
бляяяя ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

buuu
12-06-2009, 19:41
:razz: :razz:

Snickers
12-06-2009, 19:42
ОЛИИИИИИИИИИИИИ :lol:

sunshinepp
12-06-2009, 19:44
аз пък даже проучих парфюма му.. Adidass fresh impact е тоя аромат ме побърква!!! :shock: :grin: :grin:

aciko
12-06-2009, 19:51
аз пък даже проучих парфюма му.. Adidass fresh impact е тоя аромат ме побърква!!! :shock: :grin: :grin:
Тва не е парфюм,а дезодорант против изпотяване,или автършейф който си слага след бръснене (ако има брада) 8-)

sunshinepp
12-06-2009, 19:54
Тва не е парфюм,а дезодорант против изпотяване,или автършейф който си слага след бръснене (ако има брада) 8-)

а бе парфюм си е има си такова пръскащо и айде не парфюм а тоалетна вода извинявам се! :oops:

aciko
12-06-2009, 20:03

а бе парфюм си е има си такова пръскащо и айде не парфюм а тоалетна вода извинявам се! :oops:
Тия Адидаса са по-скоро спортни такива,друго си е парфюми като
Пако Рабане,Булгари,Армани,Дави оф,Бос,Версаче.
Ако авторката иска може да вземе идеи и от тука 8-)

sunshinepp
12-06-2009, 20:06

ee сега :oops: не знам ама този мирис мее убива! .. ти к`ъв ползваш!? а тя авторката иска нещо по-евтиничко :razz:

sunshinepp
12-06-2009, 20:07

ee сега :oops: не знам ама този мирис мее убива! .. ти к`ъв ползваш!? а тя авторката иска нещо по-евтиничко :razz:

aciko
12-06-2009, 20:12
Моят е Nautilus aqua. /за сега/

А като излеза от банята се пръскам със Стрейт,за да не се изпотявам.

MaLkaTa_LaDy
12-06-2009, 20:17
Ами можеш да ми купиш някакви сладурски боксерки, да ми напишеш някаква картичка и да си оставиш червилото с една целувка като подпис. Аз на един приятел смятам да му купя мъжки прашки и да го избазикам. Ако разбира от шега, можеш и ти да ми купиш нещо такова. Парфюми и гривни и тем подобни ми е много банално.

shokoladovakaramelka
12-07-2009, 07:46
ми купи му нещо свързано с любов аз ся приятеля ми като има ден ден в събота ще му зема огромна възглавница на която пише I LOVE YOU :D
ама тфа с боксерките е мн яко също :-D

Linns
12-07-2009, 08:05
Абе манете ги тия парфюми бе,нека си мирише на естествено,на пот - на ЛЪВ,на истински МЪЖ 8-) 8-)
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

По темата: Ти го познаваш - ти знаеш какво харесва.. ако е запален по нещо вземи му нещо свързано с това, няма как да не му хареса.. Ако сте от скоро заедно можеш да играеш на сляпо, но ако вече сте от време заедно, би тряяло да го познаваш и да се опитваш да уцелиш би било странно..

soul1199
12-07-2009, 08:11

Mim4etooo
12-07-2009, 12:12
az kupih na moq komplekt teniska i bokserki belio, dali 6e mu haresat , hodim ot godina i ne znam prosto ko drugo mojeh da kupq :D