View Full Version : ПОРЕДНИЯ ШИБАН ВЪПРОС :@
metalgirl96
12-06-2009, 19:16
Ще бъда прекалено банална , но наистина имам този проблем .
Харесвам едно момче , което дори не ме поглежда ... Запозна ни една приятелка в едно кафе и аз го харесах много . Когато тя ми даде скайпа му ми каза , че си е паднал по мен и аз много се изкефих . В последствие обаче той не ми пише .. изгубихме всякакъв контакт .
Кажете ми какво да направя , за да сме поне приятели ?? :shock:
PsychologicalDisorder
12-06-2009, 19:17
aми, изкъпи се:)
Потърси го ти .. :shock: :? :?
sunshinepp
12-06-2009, 19:18
Ще бъда прекалено банална , но наистина имам този проблем .
Харесвам едно момче , което дори не ме поглежда ... Запозна ни една приятелка в едно кафе и аз го харесах много . Когато тя ми даде скайпа му ми каза , че си е паднал по мен и аз много се изкефих . В последствие обаче той не ми пише .. изгубихме всякакъв контакт .
Кажете ми какво да направя , за да сме поне приятели ?? :shock:
кажи на приятелката ти да му пише или пък го остави човека намира.. :)
vagarious
12-06-2009, 19:22
Ми излез с тази твойта приятелка, викнете си още хора, сред които да е и той и от там нататъка действай.
dakata123
12-06-2009, 19:28
Ми излез с тази твойта приятелка, викнете си още хора, сред които да е и той и от там нататъка действай.
+1 8-)
AraBella
12-06-2009, 19:47
:razz: :razz:
ScarletBite
12-06-2009, 19:53
Ъъъ... да общуваш с него по някакъв начин? :shock:
Започни с едно "hi", толкова ли е трудно? :lol: Говорете, общувайте си, опознайте се, излезте заедно...
Assshley
12-06-2009, 19:54
Ми започни да го търсиш примерно. :D
golqmumnik
12-06-2009, 19:58
Пусни му бележка с надпис: МнОg0 tЭ ЛоФФкАм МиЛуУуУ {:-)}
kuklichka_bg
12-06-2009, 20:12
откажи се-
щом няма никаква инициятива от негова страна :)
откажи се-
тва ви е грешката на всичките
ако не ти почука на вратата да се обясни в любов значи всичко е изгубено
няква инициатива от ваша страна? 21 век сме? още ли се чака изцяло на мъжа? ми като искаш да кажеш на някой, че го харесваш - казваш му. кво, ше чакате отсреща евентуално някога си да се досетят? пхаха
Kukumqvka
12-06-2009, 20:41
Ти се опитай да се sвържеш с него.
lubomirky
12-06-2009, 20:43
откажи се-
няква инициатива от ваша страна? 21 век сме? още ли се чака изцяло на мъжа? ми като искаш да кажеш на някой, че го харесваш - казваш му. кво, ше чакате отсреща евентуално някога си да се досетят? пхаха
абе ако и той имаше интерес, щеше да и пише. насила хубост не става
откажи се-
абе ако и той имаше интерес, щеше да и пише. насила хубост не става
a тя като има интерес кво прави по въпроса?
mArMaLaDkA
12-06-2009, 21:16
Дава му правилните сигнали, а той на свой ред трябва да направи поне минимално усилие, ако е заинтересован.
TouchScreen
12-06-2009, 21:21
Мечтай си. На Коледа се случват чудеса, така че.... мечтай си.
[quote=kuklichka_bg]откажи се-
няква инициатива от ваша страна? 21 век сме? още ли се чака изцяло на мъжа? ми като искаш да кажеш на някой, че го харесваш - казваш му. кво, ше чакате отсреща евентуално някога си да се досетят? пхаха[/quote
+++
откажи се-
+ 1
soul1199
12-07-2009, 08:12
aми, изкъпи се:) :razz: :razz: :razz: :razz: а ся сериозно по темата:ами потърси го,пиши му,покани го на кафенце,може да си мисли,че нищо не изпитваш към него :)
InloveAgain
12-07-2009, 15:03
Еми пиши му ти де :? .. и това ли не може да направите без да ви го каже някой,не го чакай той да те потърси,явно това няма да стане. Това ,което можеш да направиш,е да се опиташ да го заговориш,дали по скайп или да направите някаква обща среща .,. ;) Като не стане,не стане обаче поне си опитала .
ivcheto0o
12-07-2009, 15:11
мисля 4е не прояваява интерес -по добре се откажи.Ако наистина те бе6е харесал тои 6те6е да ти вземе скаип....
maistorluk
12-07-2009, 15:18
а ти освен да спамиш нещо друго да знаеш. в мойта тема спами (не че я рекламирам) ся и в другите. да та е** в спамера.
по темата: щом не ти пише значи няма интерес към теб. за по-добре отиди при него и го питай. ако ти отговори с ДА ЧЕСТИТО ИМАШ СИ ГАДЖЕ ако ли не заебавай го и си търси друг
Sladurchoo
12-07-2009, 15:25
откажи се-
АБСОЛЮТНО !
КАЗАНО ПО ВЪЗМОЖНО НАЙ-ТОЧНИЯ НАЧИН
ЕВАЛА ЗА КОМЕНТАРА ..
DevilWish
12-07-2009, 15:32
Потърси го, виж какво ще каже. . ;)
ef4etyYy
12-07-2009, 17:28
Пусни му бележка с надпис: МнОg0 tЭ ЛоФФкАм МиЛуУуУ {:-)} да избяга пича надалеч и да не го види повече :lol: :booooomb:
PsychologicalDisorder
12-07-2009, 18:16
а ти освен да спамиш нещо друго да знаеш. в мойта тема спами (не че я рекламирам) ся и в другите. да та е** в спамера.
Я, се успокой, бе... дебел
ще спамя колкото искам:)
AntiFashionGirl
12-07-2009, 18:18
в първия момент помислих, че ника ти е "minetgirl96", т.е "минетчийката96"
пробай с френска да го впечатлиш, момчетата обичат това
revolver
12-08-2009, 14:40
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
p17bull95
12-08-2009, 15:25
пробай с френска да го впечатлиш, момчетата обичат това
Ясно и точно. :razz:
dreamer4etoo
12-08-2009, 16:07
okaji sa ot nego 6tom ne ti e pisal na4i nqma interes!ma ako tolkova iska6 moje da izlezete ti taq fr i oniq e est moje i dr hora i tam 6a vidi6 ako ti govori ,gleda ta, usmihva ti sa ili ne6to takova moje da mu pi6e6 pak ama ina4e ne mu sa natrapvai 8)