Влез

View Full Version : ..любов или не?!..

great_mari
12-06-2009, 20:25
Здравейте,хора!Реших и аз да си споделя проблемите и без тва няма къде другаде в момента да си излея душата та започвам:
от пролетта харесвах едно момче цяло лято бяхме само на здравей и здрасти..имаше шанс да се получи нещо,но го пропилях.Е както и да е,сега това момче нито ми пише в скайп,нито нищо.Ако случайно се засечем някъде ми казва здрасти колкото да не ме подмине като непознат.Бях си изгубила акъла по него,но след като осъзнах,че вече нямам шанс се отказах..с времето чувствата избледняха..срещнах друго момче с чаровна усмивка,което ми грабна погледа.Но уви,той се хвана с една моя приятелка..след 2-3 седмици "ходене" скъсаха,сега аз продъжавам да имам няк'во привличане към него,но не е така силно както при предишното момче.Мисля,че не съм негов тип,а и честно казано не знам как да постъпя-да се опитам да направя някаква крачка или да си стоя мирно..И ако предприема нещо какво да е,чуствам се тъпо,но да факт е,че не знам как да постъпя.И така в момента ми е супер самотно и умряло,не знам какво да правя,дори не знам откъде да започна..ако поискам да се запозная с нови хора в даскало напр.- не става,повечето от класа си седят само в стаята,а тези които излизат когато изляза с тях и те видят някой приятел забравят за мен и аз седя и не знам кво да кажа,те си говорят по няк'ви техни си теми и така..Дори и да не ми дадете някакъв съвет,благодаря,че изчетохте темата :-o :(

Tukanemanikoi
12-06-2009, 20:32
Еми има само едно нещо, с което мога да ти помогна щом те сърби там долу...шото чета м/у редовете, a там виждам само:"ебе ми се,ебе ми се,ебе ми се..."Както знаем сърбежа там долу си е доста сериозен "проблем" ако питаш мен щом никой не ти обръща внимание start doin' your own muffin xaxa :?

Metatron
12-06-2009, 20:48
Здравейте,хора!Реших и аз да си споделя проблемите и без тва няма къде другаде в момента да си излея душата та започвам:
от пролетта харесвах едно момче цяло лято бяхме само на здравей и здрасти..имаше шанс да се получи нещо,но го пропилях.Е както и да е,сега това момче нито ми пише в скайп,нито нищо.Ако случайно се засечем някъде ми казва здрасти колкото да не ме подмине като непознат.Бях си изгубила акъла по него,но след като осъзнах,че вече нямам шанс се отказах..с времето чувствата избледняха..срещнах друго момче с чаровна усмивка,което ми грабна погледа.Но уви,той се хвана с една моя приятелка..след 2-3 седмици "ходене" скъсаха,сега аз продъжавам да имам няк'во привличане към него,но не е така силно както при предишното момче.Мисля,че не съм негов тип,а и честно казано не знам как да постъпя-да се опитам да направя някаква крачка или да си стоя мирно..И ако предприема нещо какво да е,чуствам се тъпо,но да факт е,че не знам как да постъпя.И така в момента ми е супер самотно и умряло,не знам какво да правя,дори не знам откъде да започна..ако поискам да се запозная с нови хора в даскало напр.- не става,повечето от класа си седят само в стаята,а тези които излизат когато изляза с тях и те видят някой приятел забравят за мен и аз седя и не знам кво да кажа,те си говорят по няк'ви техни си теми и така..Дори и да не ми дадете някакъв съвет,благодаря,че изчетохте темата :-o :(

Като за начало не мисля, че заглавието ти е подходящо за темата, защото не виждам и един ред написан който да обяснява някакви чувства и т.н.
Та по темата: Аз бих предпочел да постъпя по някакъв начин, да направя първата крачка ако съм на твое място от колкото състоянието ти в момента. Безцелното седене "мирно" само ще те задълбава в повече и повече мисли. Опирай да предприемеш някакво действие спрямо това момче. Не си губи времето в безцелно лутане...животът е прекалено кратък и всяко действие трябва да има цел. Надявам се поста да ти даде дори и малко мотивация да излезнеш от сивото ежедневие и да направиш първата крачка.
Успехче :)

sunshinepp
12-07-2009, 05:03
сама трябва да се справиш, ние няма как да ти кажем как да си намериш други приятели..
за 1вото момче ако може би си била маааааааааалко по-настоятелна можело и да стане нещо.. второто, не знам там какво да ти кажа, като не си негов тип КВО се буташ?

иии твоите приятели си говорят с някой друг?? еми помоли ги и теб да запознаят с тях и така с времето и ти ще имаш какво да им кажеш..но ти трябва търпение, не става с 1 щракане на пръсти ;)

Linns
12-07-2009, 07:35
О, Боже..
Ти се чудиш с кой да се захванеш.. Едно гадже, ако не е желано, просто ей така за да си с някой, няма да ти помогне да се чувстваш по-добре..

aloveyou
12-07-2009, 08:15
О, Боже..
Ти се чудиш с кой да се захванеш.. Едно гадже, ако не е желано, просто ей така за да си с някой, няма да ти помогне да се чувстваш по-добре..

Много правилно..
Бъди с този - който наистина много обичаш,а не с този към който не чувстваш нищо

great_mari
12-07-2009, 10:34
ох явно не мгоа да обясня -1-вото момче вече съм осъзнала,че е минало и т.н.,но за второто акто някой каза "кво се буташ" ем ией тва се чуда дал ида с седя както сега да чакам чувствата или по скоро привличането да отмине или да се опитам да направя нещо.
И не не ме сърби оная работа,защото ако чак толковс ми се е** се ще намеря с кой да го направя,а не търся това?! :?
все едно,излях си душата,ако искате четете и отговаряйте.И все пак благодаря на отзовалите се по темата.

InloveAgain
12-07-2009, 11:09
..е нормално е че няма как да чувстваш сищите чувства,които си изпитвала към предишното момче,но ако изобщо имаш някакви чувства и желание да бъдеш с това момче,защо просто не опиташ ;)

12-07-2009, 14:38
Е, и?

PurpleDream
12-07-2009, 17:31
доспа ми се като прочетох тая тема...

peshost
12-07-2009, 19:04
Оф аве съвземи се ве умряла раота ей...

Metatron
12-07-2009, 21:46
еее вие ще откажете момичето да пише повече в тоя форум... Поне душата си си изляла сега цялата работа е да не се чудиш, а да действаш!
Успех! ;P

t0d1t0
12-08-2009, 05:14
И проблема ти е,че нямаш смелост да предприемеш някаква крачка... Е ми браво! http://www.pic4ever.com/images/shake2.gif

great_mari
12-08-2009, 12:08
абе няма да се откажа да пиша по простата причина,че обикновено и без тва съм само четец :D иначе не знам ама сега квото ми е весело хич не ми дреме и май лафа"сутрин,обед и вечер по една лъжица 'маината му на всичко' " действа безотказно при мен :---) :---) :smt033

ef4etyYy
12-08-2009, 16:02
абе няма да се откажа да пиша по простата причина,че обикновено и без тва съм само четец :D иначе не знам ама сега квото ми е весело хич не ми дреме и май лафа"сутрин,обед и вечер по една лъжица 'маината му на всичко' " действа безотказно при мен :---) :---) :smt033 що си само четец? 8-) :booooomb:

great_mari
12-09-2009, 12:30
абе няма да се откажа да пиша по простата причина,че обикновено и без тва съм само четец :D иначе не знам ама сега квото ми е весело хич не ми дреме и май лафа"сутрин,обед и вечер по една лъжица 'маината му на всичко' " действа безотказно при мен :---) :---) :smt033 що си само четец? 8-) :booooomb:
мързи ме да пиша обикновено, а и не влизам много често :P 8-)

ef4etyYy
12-09-2009, 13:16
мързи ме да пиша обикновено, а и не влизам много често :P 8-) 8-) :booooomb: