Влез

View Full Version : Много объркана....

swetinka
12-07-2009, 17:56
С гаджето ми ходим от близо 1 месец...преди бяхме много най добри приятели но той се влюби в мен .. и аз започнах да изпитвам малки симпатии но не го обичам толкова много както той ми казва.. :( Всичко вървеше добре..проблема е че се влюбих в един от най добрите му приятели и вече не е същото :-# :-# Не смея да му кажа нито на него нито на приятеля му...знаят само две момичета на които имам доверие.Момчето в което съм влюбена не е нещо особено дори не се виждаме толкова често..1-2 пъти най много в седмицата, а и аз попринцип трудно се влюбвам и лесно разлюбвам.Наистина не знам какво ми стана не съм спирала да мисля за него от няколко седмици...липсва ми имам чувството че съм била с него цял живот,дори мога да кажа че го обичам ;( ....а не искам да им развалям приятелството .. какво да правя :smt089 :smt089 :smt089 :(

PsychologicalDisorder
12-07-2009, 18:13
вените.

Snickers
12-07-2009, 18:13
вените.http://digilander.libero.it/tribers/smilies/goth.gif

AntiFashionGirl
12-07-2009, 18:14
вените.
не само вените, направо главата. и то на първия срещнат циркуляр!

swetinka
12-07-2009, 18:19
писала съм тук за съвет а не за тъпите ви подигравки..ако нямате какво да кажете по темата по-добре не пишете..ок ?

sladur4etyYy
12-07-2009, 18:20
гадна ситуация. като за начало скъсай със сегашното си гадже, няма смисъл да си с него. като му помине, се насочи към другото момче. но то може и да не му мине толкова лесно. не се знае колко ще трябва да поизчакаш. а и ако са истински приятели, едва ли другият ще се хване с теб.

PsychologicalDisorder
12-07-2009, 18:21
вените.
не само вените, направо главата. и то на първия срещнат циркуляр!

ХАХАХАХАХА
АХХАХАХАХАХАХА
Ххахахахха

Сетих се за: http://www.vbox7.com/play:fa2635ca&start=93

AntiFashionGirl
писала съм тук за съвет а не за тъпите ви подигравки..ако нямате какво да кажете по темата по-добре не пишете..ок ?
ама, светлинке, ние не се шегуваме.

swetinka
гадна ситуация. като за начало скъсай със сегашното си гадже, няма смисъл да си с него. като му помине, се насочи към другото момче. но то може и да не му мине толкова лесно. не се знае колко ще трябва да поизчакаш. а и ако са истински приятели, едва ли другият ще се хване с теб.

и аз така мисля..неизбежно е нямам шанс с другото момче а е всичко което искам :(

suckmycock
12-07-2009, 18:22
мила... заслужава ли си да се ядосваш ! помисли трезво... тои те обича... а другото момче несе знае! ясно е че него обичаш вече... но каква е причината да сложиш краи на враската.... това е временно привличане.. вие жените неможете да сте постоянни! постараи се да си такава за да си точно момиче, иначе си оставашедна тъпа курва дет се хварля на секи на врата! изкуство е да можеш да си постоянен.... и да бъдеш точен! секи може да каже маината му... късам не ме ебе за него.. а тои как се чубства... и какво ще стане после.... немислиш! помисли... заслужава ли си!

VilleBaby
12-07-2009, 18:27

+1

Не използвайте за всяко по-силно привличане/харесване и тн . думата обичам :) Обичам и мразя са много силни думи , които обезсмисляте с непрекъснатото им повтаряне , къде с право , къде без :wink:

golqmumnik
12-07-2009, 18:31
Чети тая книжка,в нея се крие отговорът 8)
http://www.runswithscissors.info/images/funny/retard.jpg

suckmycock
12-07-2009, 18:33
golqmumnik
ti osven moita tema sere6 i na drugite mai a :D kompleksar4e mi se strua6 !

cinderella_gugutka
12-07-2009, 18:42
няма смисъл да продължаваш да заблуждаваш сегашното си гадже.остави го-повярвай ми,така е по-добре и за 2-та.после мисли какво ще правиш с другия

sunshinepp
12-07-2009, 18:43
...знаят само две момичета на които имам доверие.

....а не искам да им развалям приятелството .. какво да правя :smt089 :smt089 :smt089 :(

1вото.. никога за такива неща да нямаш вяра на момичета, могат много брутално за те преебат нищо че съм женска :) :-D

2рото.. тогава просто скъсай и забрави и за двамата, това е което можеш да направиш!

suckmycock
12-07-2009, 18:47
ако скъса..... остава сама! а ако се занимава после и с другия.... ептен мазано ще е и ще и е кофти за бившия! а ако нескъсаш... а се постараеш да забравиш новия ти вазлюбен ще е наи доброто решение! зависи кфо искаш ти де... ако искаш сериозна враска постараи се да е имаш! и аз искам да изчукам сички яки путки но ако си имам приятелка няма да ги погледна дори и да ми се надупят пред лицето!

golqmumnik
12-07-2009, 18:47
golqmumnik
ti osven moita tema sere6 i na drugite mai a :D kompleksar4e mi se strua6 !Suck my cock! 8)

peshost
12-07-2009, 18:48
Добре.

suckmycock
12-07-2009, 18:51
golqmumnik
маикати е негар!

anonimchetou
12-07-2009, 19:09
не си спряла да мислиш за приятеля му от няколко седмици.. а в същото време ходиш с твоя 1 месец.. Ми то излиза че ти още като си тръгнала с твоя май си си била влюбена в другия..

soul1199
12-08-2009, 06:26
ми имаш два варянта,единия да зарежеш приятеля си и да изчакаш известно време и после да се опиташ да стане нещо м/у теб и неговия приятел,а втория варянт е да си стоиш на дупето и да чакаш да спре да те привлича приятеля му :P

LadyDi
12-08-2009, 09:02
аз попринцип трудно се влюбвам и лесно разлюбвам
Ей тва е тактиката... Не се набърквай между шамарите.

swetinka
12-08-2009, 11:59
Винаги са ми били смешни хора, които са се вкопчили в някой друг, защото ги е страх да не останат сами. Сигурно се дължи на вътрешното им убеждение, че са абсолютни мижитурки и друг не би се излъгал да е с тях, затова се вкопчват като пиявици и спират да живеят.

По темата - разкарай бившия си най-добър приятел, а и изобщо не е трябвало да тръгвате...

Не съм такава "мижитурка" както ти казваш...просто мислех че се влюбвам в него и за това така стана но после се появи и това момче и.... :(

ef4etyYy
12-08-2009, 16:14
.. и после що нямало свестни момчета.. :? а я помисли как ще се чувства момчето, с което ходиш? " аз я обичам а тя се влюби в най-добрия ми приятел. тя е тъпа кypва. няма да позволя някой пак да ме нарани. вече аз ще наранявам." ... сеш се, става супер гадния ии сички следващи момичета простооо... не им завиждам е единственото което мога да кажа...
о, може да не стане гаден, може да се затвори в себе си и да стане супер сдухан и смотан... той ти е имал доверие, за бога, нужно ли е да му го причиняваш? скъсай с него, поне не го мъчи... ии един съвет, не тръгвай с приятеля му, моля те. не мисля, че ще излезе нещо добро от това. сори ако съм била груба ама така го мисля. :booooomb: :booooomb: :booooomb: