Влез

View Full Version : Гадноо..

phenomen
12-07-2009, 20:00
Аз съм 7 клас .. тя е 9ти. Аз съм в основно училище тя е в същата сграда но е в гимназия. Тя е най-хубавата в гимназията, а аз най-хубавия в даскалото(не не си въобразявам стотина човека го твърдят, а и аз не се оплаквам от вида си ). Ужасно много я харесвам. Знам че не може да се получи ама тва не ме спира.. Не знам какво да й кажа в смисъл не ми е толкоз гадно ама все пак супер неловко и странно. Също е казала че съм много ''як'' преди 1 седмица много се зарадвах ама .. Казват ми да не се занимавам че нямало да се получи че нямало да се занимава с мене.. е и аз така мисля, но ако може нещо да ме посъветвате че да имам някакви шансове :) .

И айде моля сериозни коментари !

AlokiNn
12-07-2009, 20:03
Какъв точно ти е проблема

phenomen
12-07-2009, 20:07

Харесвам я. Не знам как да й го кажа.Какво да правя.Историята е по горе

VilleBaby
12-07-2009, 20:08
Ох на мама хубавеца...да ти имам самочувствието :)

Щом си "най-хубавия в училището" предполагам , че си и голям "гъзар" и няма да те е срам да я заговориш и да се сближите ? 8) :)

sunshinepp
12-07-2009, 20:11
Аз съм 7 клас .. тя е 9ти. Аз съм в основно училище тя е в същата сграда но е в гимназия. Тя е най-хубавата в гимназията, а аз най-хубавия в даскалото(не не си въобразявам стотина човека го твърдят, а и аз не се оплаквам от вида си ). Ужасно много я харесвам. Знам че не може да се получи ама тва не ме спира.. Не знам какво да й кажа в смисъл не ми е толкоз гадно ама все пак супер неловко и странно. Също е казала че съм много ''як'' преди 1 седмица много се зарадвах ама .. Казват ми да не се занимавам че нямало да се получи че нямало да се занимава с мене.. е и аз така мисля, но ако може нещо да ме посъветвате че да имам някакви шансове :) .

!

ти себе си ли ще слушаш или мнението на някой си..опитай, никога не можеш да знаеш какво ще стане! :)

AutomatiC
12-07-2009, 20:15

phenomen
12-07-2009, 20:15

Щом си "най-хубавия в училището" предполагам , че си и голям "гъзар" и няма да те е срам да я заговориш и да се сближите ? 8) :)

Ей тва ми е проблема.. Много съм срамежлив. Не съм от най добрите при разговор с момиче и като цяло в свалките не ме бива. Веднъж и казах здрасти и я питах какъв час има тя ми каза Здрасти имам свободен каза чао и общо взето тва са ни разговорите :(

phenomen
12-07-2009, 20:16

!

ти себе си ли ще слушаш или мнението на някой си..опитай, никога не можеш да знаеш какво ще стане! :)

Аз си знам какво ще правя. Ще говоря с нея ще се сближаваме може да излезнем.. това ми е като идея. Питам какво мислите вие ..

mehasnoname
12-07-2009, 20:18
:lol:

sunshinepp
12-07-2009, 20:18

!

Аз си знам какво ще правя. Ще говоря с нея ще се сближаваме може да излезнем.. това ми е като идея. Питам какво мислите вие ..

я мислимм, че задаваш тъп въпрос и знаеш отговора момичето е казало че си "як" ми точно така сближавай се с нея!!! :) :?

PurpleDream
12-07-2009, 20:19
действай

des7royer
12-07-2009, 20:22
Пич, не че нещо лично но аз мисля че нищо няма да излезе точно заради това, че е по-голяма.. Според мен не би тръгнала с момче по-малко от нея с 2 год. колкото и як да си, повярвай :)

Vichko0o
12-07-2009, 20:27
Най-хубавия пък най тъпия ... Ех живот, живот ;)

phenomen
12-07-2009, 20:27
Пич, не че нещо лично но аз мисля че нищо няма да излезе точно заради това, че е по-голяма.. Според мен не би тръгнала с момче по-малко от нея с 2 год. колкото и як да си, повярвай :)

Еее точно тва ме притеснява ама като гледам няма да ми попречи много много :P :P :lol:

phenomen
12-07-2009, 20:29

Нем не съм тъп просто съм срамежлив.. Тва е проблема ако няма какво да кажеш лека ти вечер ! :)

Vichko0o
12-07-2009, 20:38
Аз какво да кажа имам, въпроса е дали ти ще го схванеш ... Като си толкова срамежлив действай срамежливо бе... живеем в света на технологиите, вземи и скайп телефон пиши като те е срам да говориш... 7-ми клас си прати некой твой познат/позната вместо тебе (деца сте така че лошо няма ;)) Кво му е трудното да я заговориш ? Поздрави я усмихни се 2 пъти и разговора ще потръгне... Искаш секс да правиш, не знаеш коя част от тебе служи за секса ...
Между другото м/у тъп и срамежлив разликата е много миниатюрна ;)

umri
12-07-2009, 20:49

Ей тва ми е проблема.. Много съм срамежлив. Не съм от най добрите при разговор с момиче и като цяло в свалките не ме бива. Веднъж и казах здрасти и я питах какъв час има тя ми каза Здрасти имам свободен каза чао и общо взето тва са ни разговорите :(
Най-хубав в училището, пък срамежлив. Странна комбинация.

Не се занимавай на тази възраст с по-големи. Няма да ти върже, защото търси батковци, което е нормално. Като станеш 9-10-11 клас тогава общо взето се губи значението за възрастта, защото физическите характеристики се нормализират. Като си толкова красив давай с някоя от съседния клас например.

valdesbg
12-08-2009, 09:01
От един коментар и летиш в небесата, ама като дойде време да действаш - и пълниш гащите. От клавиатурните хулигани си, така ми се струва. Знаеш че няма да стане нищо, ама дай да опитаме. Обаче не, срам ме е. Ще цитирам един софорумник.

Давай, ти си на ход :)

LadyDi
12-08-2009, 09:05
Аз съм 7 клас .. тя е 9ти. Аз съм в основно училище тя е в същата сграда но е в гимназия. Тя е най-хубавата в гимназията, а аз най-хубавия в даскалото(не не си въобразявам стотина човека го твърдят, а и аз не се оплаквам от вида си ).
Мм, всекиму мъж с такова самочувствие.

valdesbg
12-08-2009, 09:09
Лейди малките пишат заради коледните празници. После ще утихне всичко.

LadyDi
12-08-2009, 09:11
Не бе, какво. Аз се кефя на такива. На 14 години и е най-готиния в училище :) В цялото училище.

DevilWish
12-08-2009, 09:13
Не бих се хванала с 2 години по-малък ако ще Брад Пит да е :#

soul1199
12-08-2009, 09:13
ми пробвай да я заговориш нешо и после и земи скайпа,пишете си известно време и я покани на кафе,разходка а у :P

aloveyou
12-08-2009, 09:35
Не бе, какво. Аз се кефя на такива. На 14 години и е най-готиния в училище Smile В цялото училище.

:D Възможно ли е да е най-готиния в ЦЯЛОТО у-ще.. :-o

А и без това тя е с 2 години по-голяма от тебе..Не мисля,че ще излезе с по-малък,но това си е до човек..

Абе кфо се притесняваш..Поздрави я,покани я да излезете и т.н. :?

JackalS
12-08-2009, 16:09
Ама кфо го хранят сички.. :lol:

Имах такъв приятел като тебе.. той отиде, говори с момичето и тръгнаха обаче той не беше най готиния нито тя беше най готината :-D

ef4etyYy
12-08-2009, 16:30
Най-хубав в училището, пък срамежлив. Странна комбинация.

Не се занимавай на тази възраст с по-големи. Няма да ти върже, защото търси батковци, което е нормално. Като станеш 9-10-11 клас тогава общо взето се губи значението за възрастта, защото физическите характеристики се нормализират. Като си толкова красив давай с някоя от съседния клас например. фен съм ти 8-) :-)

П.П. и аз съм 9. клас, ако реша да се поставя на нейното място... не, определено не бих тръгнала със 2 години по-малък от мене :shock: :lol: друг е въпроса, че в мойто даскало най-дребните са 8. клас 8-) 8-) :booooomb:

BloomF
12-08-2009, 17:05
Може и да стане.. Кво ти пука за възрастта?!

lipstik
12-08-2009, 17:16
Съмнявам се момичето да иска да тръгне с теб,ще сте смешни,защото тя определено ще изглежда доста по-голяма от теб,а ти доста детски.

dakata123
12-08-2009, 17:24
Хората са казали "Земи си кака да те отрака" , ама ако ти не си порасъл за по-голяма от теб няма смисъл. Защото това, което може да се оформи м/у вас може да е се едно по-голяма сестра и брат. Тя да те гледа имам предвит, да ти помага или пише домашните и т.н. :?

ImmortalForever
12-08-2009, 18:09
Мамин златен!(и скромен)
Хубав може и да си(не знам), ама и сливки в устата не би трябвало да имаш..Дирекшън му е майката...