View Full Version : Свалки
ivankooo
12-08-2009, 06:56
1.Имали ли сте свалки на улицата с напълно непознати? 2.Одобрявате ли го? 3.Какви са техниките за да се пожъне успех в такава ситуация? 4.Имат ли бъдеще такъв вид запознанства? :-o
1. Мда. Първо го гледаш като някъв ненормалник. После може и да ти промени мнението. Стига да не се хили със странен истеричен тон и да не вдига вежди.
2. Горе долу.
3. Не бъди ненормален. Не я хващай за г*за. Не и викай: "О, кви яки цици, Заболя ли те като падна от небето... всякви клишета...
4. Да.
1. Мда. Първо го гледаш като някъв ненормалник. После може и да ти промени мнението. Стига да не се хили със странен истеричен тон и да не вдига вежди.
2. Горе долу.
3. Не бъди ненормален. Не я хващай за г*за. Не и викай: "О, кви яки цици, Заболя ли те като падна от небето... всякви клишета...
4. Да.
+1
valdesbg
12-08-2009, 07:24
Да. Странно ме зяпат в началото девойките. Ама ако изиграеш картите правилно - те ще отвърнат.
Да, чудесен начин за завръзване на нови познанства.
Има важна тема която отговаря на въпроса ти.
Да. Стига и двамата да сте сериозни.
dakata123
12-08-2009, 07:24
2. Горе долу.
4. Да.
+1
+1 8-)
dakata123
аз съм обиден от подписа ти :o аз съм алергичан към хмел и не мога да пия бира :cry:
dakata123
12-08-2009, 07:46
dakata123
аз съм обиден от подписа ти :o аз съм алергичан към хмел и не мога да пия бира :cry:
Хахаха жестоко прекаран
Абе пий бира от БГ то в нея нама ХМЕЛ
dakata123
Хахаха жестоко прекаран
Абе пий бира от БГ то в нея нама ХМЕЛ
:lol: :lol: има има оидох в Бърза помощ зарад тая бира :?
soul1199
12-08-2009, 07:51
:(
MaLkaTa_LaDy
12-08-2009, 09:23
Начи слуш`й ся начи... Хващаш я здраво за рамото, като ако си тренирал някакво бойно изкуство ще ти е по лесно. Веднага след това един лол кик в един от двата крака и вече е свалена, готова ти е мацката.
EarthShaker
12-08-2009, 17:34
Начи слуш`й ся начи... Хващаш я здраво за рамото, като ако си тренирал някакво бойно изкуство ще ти е по лесно. Веднага след това един лол кик в един от двата крака и вече е свалена, готова ти е мацката.
бахти оригиналното. направо не мога да повярвам колко отвратително скучна си.
infatuation
12-08-2009, 17:44
бира без хмел.. 'добре' звучи.. то тогава не е бира.. и германците пият такива смрадове с вкус на портокал,ягода и какви ли не дивотии.. лимонада,съвсем малко привкус на бира.. : ) по-добре да си мине и без нея ; )
ааа по темата.. аз нямам нищо против когато някой се закача с мен,но не по онези глупави селски начини с подсвиркванията и "лелее няма даже да разбереш от къде ти е дошъл" :? ... всичко е до подхода : )
suckmycock
12-08-2009, 18:24
MaLkaTa_LaDy
и аз да те видя на пътя и аз така ще те свалям секи път...даже ще ми е кеф! заслужаваш си го! :grin: :grin: :grin: :grin:
aloveyou
12-09-2009, 08:03
1.Имали ли сте свалки на улицата с напълно непознати? 2.Одобрявате ли го? 3.Какви са техниките за да се пожъне успех в такава ситуация? 4.Имат ли бъдеще такъв вид запознанства? :-o
1.Да
2.Ако и двамата са сериозни
3.Ами не знам.. 8-) 8-) Различни са 8-)
4.Ако и двамата го искат..Защо не ?
Техиките са много и не е за всеки !