Влез

View Full Version : Заслужава ли си!?!

yokohama
12-08-2009, 10:04
Знам че сигурно не е това мястото за решаване на личните проблеми , но наистина незнам какво да правя! Ходех с едно момиче от около 1 месец и много се харесвахме , тя имаше приятелка която беше сама и се идваше с нас и за да не и е неловко я запознах с един познат , не приятел познат! Те също се харесаха и решиха да пробват , но от тогава нещата се промениха!Гаджето ми и другото момче се нещо си пишеха по скайп , не е било сиг кой знае какво , но когато излезнехме те двамата само си говореха нещо тихо и се смееха , а ние с другото момиче само седяхме и се споглеждахме неловко! От тогава зе да ми става гадно и започнахме да се отдалечаваме един от друг (с мойта приятелка) и така се стигна до момента в който се разделихме (това се случи тия дни) и не по мое желание тя поиска с обяснението че не е заради друго момче ,а зарди това ,че само съм я гледал накриво и че съм и правил забележки (което е е ставало най-много 1,2 пъти и то защото и беше писнало да ме игнорира)... Но това няма значение ... Та от от както се разелихме , тя само ми пише , прашта ми разни тъжни емот икони и тем подобни и неска и се обадих за да я питам защо го прави и какво иска от мен! А тя ми започна да ми говори , че не знаела защо го е направила и че замомента искала да е сама , но това не означавало ,че сме скъсали за окончателно и още не била решила и тем подобни .... И наистина незнам какво да правя ,аз наистина много я обичах(или може би още я обичам) , но незнам защо го прави и какво иска да постигне ,бях запчнал да свиквам с мисълта а тя отново ,ми говори някакви работи и .... кажете какво да правя :( :(

VilleBaby
12-08-2009, 10:25
Приятелката ти е постъпила доста тъпо...Надявам се да не си се вързал на глупостите й ЗАЩО сте скъсали , това просто не е причина за раздяла! :?
Харесала си е онова момче , но сега пък осъзнава , че не иска да те загуби явно , нооо тук пък ми се струва , чее чувствата и не са силни като твоите...Все пак опитайте отново , да видиш какво е , но й дай да разбере , че не може да те разиграва така :)

fenastz
12-08-2009, 12:40
Зариби се с приятелката й или направо четворка направете :)

InloveAgain
12-08-2009, 13:04
..от една страна явно го харесва него,но от друга не е сигурна дали иска да те зареже.. и ся се чуди кво да прави като теле в железница.. (: .. Но каквото и да става в същност постъпката и е доста тъпа ии ако бях на твое място бих замислила дали наистина отзначавам нещо за този човек. Ами.. това,което бих те посъветвала е да почакаш и да я видиш какво ще реши .. (но не я оставай да те разиграва )..

AraBella
12-08-2009, 13:07
Според мен бившата ти е много несериозно момиче,което не знае какво иска и мисли,че когато й скимне може да си прави каквото поиска.Почти съм убедена,че ще й дадеш 2ри шанс,но си имай едно наум.

golqmumnik
12-08-2009, 13:12
Тая е ебаси кифлата брато,даже не кифла ами мазна казанлъшка баница с гранясъл маргарин :shock:

Sh@d0w
12-08-2009, 13:38
Ако си скучен=>ще те игнорира=>ще и правиш забележки=>ще скъсате.

Проблема можеби е в теб?

yokohama
12-08-2009, 13:46
Абе едвали съм много скучен , ама щом казваш :D , а между другото имах оферта от приятелката и да се виждаме отделно без тях двамата ама не съм сигурен дали няма , много да я нараня :grin: а на останалите мерси , сега имам малко по ясна представа върху моментото състояние на проблема :-D

InloveAgain
12-08-2009, 13:47
Абе едвали съм много скучен , ама щом казваш :D , а между другото имах оферта от приятелката и да се виждаме отделно без тях двамата ама не съм сигурен дали няма , много да я нараня :grin:

еми какво лошо има да излезнеш (: ..

yokohama
12-08-2009, 13:51
Еми незнам , смисъл излезна ли с нея ,това означава да сложа край и на тяхното приятелство и на нащо завинаги , ще стане някво много мазно :?

InloveAgain
12-08-2009, 13:53
^^ ако не го правиш с тази с цел .. няма да се получи така.. излезте просто за компания ,като приятели = )

yokohama
12-08-2009, 14:02
Еми незнам може , аз нали ви казах , че и на нея взе да и писва от него , той се държи много тъпо , ходи да се дърви на бившите и налита на бой на секи за некви тъпотии а всъщност е мишка , отваря се когато съм с него ( че аз нали съм машинка :-D ) а после не ходи на училище за да не го бият.....

yokohama
12-08-2009, 14:08
Е вече сичко свърши , тъпата и приятелка и казала ,че сме говорили да се виждаме и тя ми звъна и ми говори некви глупости че знае сичко да съм си я хващал нея за гаже иии така .. та едва ли ще има втори шанс , и без това всичко беше свършило ... 8)

taffy
12-08-2009, 15:24
..и проблема е решен.. :)

ef4etyYy
12-08-2009, 15:59
аман от тъпи жени :shock: 8-) :booooomb:

BloomF
12-08-2009, 17:10
Според мен е тъпа и не знае какво иска..

sladur4etyYy
12-08-2009, 17:11
бе я я махай тая.. пф

yokohama
12-08-2009, 17:15
Колеги бахти кво стана , накрая аз излезнах виновен и сички ги е яд , а на мен мие весело :grin: . Тая ми се сърди че съм се разбирал с приятелката и . Приятелката и ми се сърди че съм искал и двете (което не е вярно) и оня третия ми се сърди че съм се бил забивал с приятелката му! А аз исках само да не се държи така :razz: