PDA

View Full Version : НЕНОРМАЛНА РАБОТА !!!!!!!!!!!!!!!!

torresinho
12-09-2009, 16:46
ТОЯ ФОРУМ БЕШЕ УБАВ ПРЕДИ ВРЕМЕ!СЕГА ТУКА СА СЕ НАВЪДИЛИ КУРВА ДО КУРВА,"ПИЧ" ДО "ПИЧ" !!!!
ЧЕТА ТЕМИТЕ ПО-НАДОЛУ И КФО ГЛЕДАМ?ХОРАТА С НЕКВИ ВАЖНИ ВЪПРОСИ,А ВИЕ ИМ ВИКАТЕ ДА СИ РЕЖАТ ПАТКИТЕ И ТЕМ ПОДОБНИ!ЕЙ ПИШЛЕТА,НАЛИ И ВИЕ СТЕ БИЛИ ДЕВСТВЕНИ БЕ КОФИ ТЪПИ!КФО КАТ СА ВИ ЕБАЛИ 301 ПЪТИ НЕМОА ЛИ ДА КАЖЕТЕ НА ЧОВЕК КАКВОТО ИСКА ДА ЗНАЕ ... ТЪПИ ГАДНО ДОЛНИ КУРВИ!

НЕ Е МИ ЗОР ЗА ПРАВОПИС!АМАН ОТ ПРОСТАЦИ НА ТОА СФЕТ!

Reaper93
12-09-2009, 16:49
!_!_!_!_!_!_!_! pUnK`z_n0t_deaD! _!_!_!_!_!_!_!

+++ :smt097

torresinho
12-09-2009, 16:53
рапър съм,но ако напиша това,приятелите ще ме познаят :)

Reaper93
12-09-2009, 16:55
Ем аз по принцип слушам rock и метъл... Но и пънка е як :)

loliii
12-09-2009, 16:56
Абе и аз винаги на тва съм се чудила... Някви много отворени съфорумници, дето уж са много компетенти, псуват и се гаврят с всеки, който пита някой по-глупав въпрос, а те самите тая година са разбрали откъде пикаят.

torresinho
12-09-2009, 16:57
Абе и аз винаги на тва съм се чудила... Някви много отворени съфорумници, дето уж са много компетенти, псуват и се гаврят с всеки, който пита някой по-глупав въпрос, а те самите тая година са разбрали откъде пикаят. Точно :)

Reaper93
12-09-2009, 16:58
Абе и аз винаги на тва съм се чудила... Някви много отворени съфорумници, дето уж са много компетенти, псуват и се гаврят с всеки, който пита някой по-глупав въпрос, а те самите тая година са разбрали откъде пикаят.

+ :)

t0d1t0
12-09-2009, 16:59
Извинявай мило другарче,повече няма да правя така! http://www.pic4ever.com/images/shake2.gif

PS-"Как да ми порасне пишката?","Как да я вкарам в леглото?","Предлагам секс","Напихме се,цява вечер се чукахме,може ли да е бременна?","Свърших в презерватива,бременна ли е?","Правихме го без презерватив,бременна ли е?","На 12 съм колко трябва да ми е пишката?",а бе изобщо всякакви такива теми на адски прости хора,никаква сексуална култура нямат,ебът се лапетата като разпрани и после най-лесното ще е да пуснат тема в 1 форум,а и са тооооооооооооолкова тъпи,че не могат да напишат нещо в горното поленце и да дадат на лупичката да търси... Ай кажи ми една мнооооооооооооооооого сериозна тема дето казваш! Ако на 1000 намериш една браво,иначе... Хой да спиш и се успокои. http://www.pic4ever.com/images/Count_Sheep.gif

torresinho
12-09-2009, 17:06
Страхове ... тфа че има такива индивиди е ясно просто ... да не говориме за шегите теми ... обаче имаше един мен който питаше защо няма сперма на 14 ли какво беше.. и всичко ти си дефектен самоубии се яж шпек салам ... тфа е супер тъпо и грубо!Да не говориме за момичетата,който им закъснява и се притесняват,защото са имали полов акт ... и вие самоубии се,бръкни с пръст да пуснеш течението и такива секви .. нечовешко ..

loliii
12-09-2009, 17:09
t0d1t0 абе по принцип си прав/а, ама тоя форум тогава за какво е? За какво изобщо е създаден? То ако си някой дето има обща култура и малко мозък в главата ще се усетиш, че въпросът ти няма смисъл... Ама 99 % от тия дето пишат по форуми да питат техните връстници /все едно те пък ще знаят повече.../ не са много интелигентни. Тъй че не можеш да влезеш в TeenProblem->Раздел Секс и да очакваш философски мисли....

Punisherrr
12-09-2009, 17:22
точка 12.