Влез

View Full Version : Странен Фетиш

fetis123
12-10-2009, 17:18
Моля първо да си спестите коментари от сорта на "луд ли си" и други подобни.Ако няма какво да кажете просто не отговаряйте.Както в една мъдрост се казва, че секса е мръсен само ако се прави правилно :)
Това е разновидност на писинг но с ограничения.Та към въпроса
Има ли други момчета или момичета на който би им харесало следното:
Примерно представете си момичето ви да е облечено с прилепнал панталон/дънки/джинси и да се е стискала до последния момент.В усамотена обстановка и да започне да се изпуска по мъничко.И накрая да се изпишка както си е облечена без да сваля нищо.Да се забелязва как се мокрят дънките и и да я галите в слабините.Топлото и мокрото дразнение би трябвало да я възбуди ако не се притеснява от това което прави.
Естествено преди това тя да изпие много течности и едно междинно ходене до WC за да е чисто всичко и без нежелани миризми.

hoooodyhoooooo
12-10-2009, 17:25
Приятелю, и аз бях пуснал тема за писинг...подкрепям, изглежда интересно, но повярвай ми, в този форум ще откриеш много критици :-D
Иначе на мен ми се струва дори възбуждащо, гледал съм такива филмчета, и не мога да кажа, че са гнусни, дори напротив, има някакъв чар... Айде критиците,айдеее :D

p17bull95
12-10-2009, 17:27
Бегайте в лудницата бе. :shock:

Bellatrix
12-10-2009, 17:31
Не ме кефи. :-o

fetis123
12-10-2009, 17:31
Приятелю, и аз бях пуснал тема за писинг...подкрепям, изглежда интересно, но повярвай ми, в този форум ще откриеш много критици :-D
Иначе на мен ми се струва дори възбуждащо, гледал съм такива филмчета, и не мога да кажа, че са гнусни, дори напротив, има някакъв чар... Айде критиците,айдеее :D

Сигурен съм че има и други фенове но повечето не биха си казали.И на мен ми изглежда доста възбуждащо че и за жената ако и допада.
А на тясно скроени хора без въображени не обръщам внимание.Пределно ясно ми е че сега ще ми сипат с големия чирпак.

nymphadora
12-10-2009, 18:07
всеки с фетиша си,колкото и да е странен :D

golqmumnik
12-10-2009, 18:13
После майка ти ша изпере ли напикания панталон на приятелката ти?

wilks
12-10-2009, 18:20
мдам...сладурско е
нарича се pissing control, и е разпространена игра особено при двойките, които не страдат от закостенели предразсъдъци и изкуствено втълпени скруполи :)

писинга, скуирта (женското изпразване на струйка при силна възбуда), и изобщо всякакво женско "изпразване" - изхвърляне на течност от вагината действа възбуждащо за мъжете, аналогично както на момичетата им харесва да гледат и усещат изпразващ се възбуден член ;)

hoooodyhoooooo
12-10-2009, 18:25
мдам...сладурско е
нарича се pissing control, и е разпространена игра особено при двойките, които не страдат от закостенели предразсъдъци и изкуствено втълпени скруполи :)

писинга, скуирта (женското изпразване на струйка при силна възбуда), и изобщо всякакво женско "изпразване" - изхвърляне на течност от вагината действа възбуждащо за мъжете, аналогично както на момичетата им харесва да гледат и усещат изпразващ се възбуден член ;)

евала, още един човек с широк светоглед...дай боже повече такива ;)

fenastz
12-10-2009, 18:29
Не съм демократичен.

ТИ ЛУД ЛИ СИ БЕ ОМГ ТВА Е МНОО ИЗВРАТЕНО ИДИ СЕ ПРЕГЛЕДАЙ БЕ БАХТИ МИЗЕРИЯТА ОМФГ

Не съм демократичен.

anichka12345678
12-10-2009, 18:29
Моля първо да си спестите коментари от сорта на "луд ли си" и други подобни.Ако няма какво да кажете просто не отговаряйте.Както в една мъдрост се казва, че секса е мръсен само ако се прави правилно :)
Примерно представете си момичето ви да е облечено с прилепнал панталон/дънки/джинси и да се е стискала до последния момент.В усамотена обстановка и да започне да се изпуска по мъничко.И накрая да се изпишка както си е облечена без да сваля нищо.Да се забелязва как се мокрят дънките и и да я галите в слабините.Топлото и мокрото дразнение би трябвало да я възбуди ако не се притеснява от това което прави.
Естествено преди това тя да изпие много течности и едно междинно ходене до WC за да е чисто всичко и без нежелани миризми.

Ем не си единствен и на мен ми се е случвало момче да го кефи момичето да се изпишка такаче споко .Нищо ти няма .

hoooodyhoooooo
12-10-2009, 18:33
anichka12345678, откакто влязох в този форум много кефиш :) Много е ценно момиче да се изкаже в подкрепа на такива фетиши :) Или поне в подкрепа на мисленето ни, че това е възбуждащо :) Получаваш специални адмирации :smt034 :smt035 :smt023 =D>

fetis123
12-10-2009, 18:36

Ем не си единствен и на мен ми се е случвало момче да го кефи момичето да се изпишка такаче споко .Нищо ти няма .

Радвам се че има хора който го разбират.Има много рановидности на този фетиш.Това за което аз говоря е не да се изпишка а да се напишка :) Мене лично много ме възбужда :)Интерсно ми е дали някоя девойка тук го е пробвала за да сподели впечатления.Въпреки че дори и да има няма да каже :)
Според мен само човек освободен от задръжки и предрасъдаци може да изпита удоволствие от това :):)

Bixel
12-10-2009, 18:38
помислих че ще стане дума за сране и изхождане като каза "близо до писинг"

абе и мене ме кефи нз що ама ме е срам да си призная :С

hoooodyhoooooo
12-10-2009, 18:41

Че откакво да те е срам, то има толкова много филмов материал с такива кадри, че вече го намирам за нещо напълно нормално :) А и тук сме, да си споделяме мръсотиите все пак :D

fetis123
12-10-2009, 18:45
помислих че ще стане дума за сране и изхождане като каза "близо до писинг"

И мен ме срам да го призная, но това се случва заради хора без въображение и тясно скроени който реагират остро към подобни неща.Скат и тем подобни не харесвам.Дори и опикаването не ми допада.По горе съм описал точно за какво става въпрос.

Отговор към критиците:Не не съм луд и не се нуждая от преглед.Просто има неща който аз харесвам а вие не.Всичко което вие не харесвате не означава че е гадно,извратено и т.н.т.
Аз неща който не харесвам просто подминавам без да коментирам и обиждам последователите им :)

amk933
12-10-2009, 18:46
Както си хапвам сушени кайсии и се натъквам на това....найс. :(

dennsy
12-10-2009, 18:57
Всеки с фетиша си.Няма нищо лошо! :)

hoooodyhoooooo
12-10-2009, 19:15
Алилууя :smt008

DarkBass
12-10-2009, 19:34
тъпа работа ... може и да се изсере .. 1 тапа ще слпжош ама 2 рата :D

anichka12345678
12-10-2009, 20:28

Радвам се че има хора който го разбират.Има много рановидности на този фетиш.Това за което аз говоря е не да се изпишка а да се напишка :) Мене лично много ме възбужда :)Интерсно ми е дали някоя девойка тук го е пробвала за да сподели впечатления.Въпреки че дори и да има няма да каже :)
Според мен само човек освободен от задръжки и предрасъдаци може да изпита удоволствие от това :):)
Аз съм го правила и не ме е срам да си призная

hoooodyhoooooo
12-10-2009, 22:04

ето това наричам смелост, браво Ани ;) само така ;)

random_guy1
12-10-2009, 22:18
Нищо му няма на фетиша.
Особено сравнен с някой от алтернативните (*кане, секс с трупове, секс с животни, ...).
Ани, недей така скромничи, разкажи по-подробно :)

BePoHuKa
12-10-2009, 22:32
Ок аз не съдя никой и разбирам, че ви харесва, но лично аз не обичам това чувство да ми е мокро, а и ще се чувствам някак мръсна, все пак съм се напикала... не е вода. :-o Не го намирам за извратено, разбирам логиката, че всичко, което е свързано по някакъв начин с женските гениталии ви харесвa... :) Аз обаче не желая да го правя, защото ще се чувствам неудобно. Както и не бих желала да отида в дискотека и някакво момиче да се напикае пред мен.. може би цялата работа идва от факта, че не съм момче и следователно мисленето ми не е мъжко. :) Имам си аз разни странни харесвания, но понякога ме е срам да си призная, че хората в тоя форум хич не забравят :oops:

fetis123
12-11-2009, 00:41

И от мен едно голямо браво.Възхищавам се на смелостта ти да го признаеш.Би ли споделила кое точно си пробвала и впечатления ако не е много нахално :)

Ок аз не съдя никой и разбирам, че ви харесва, но лично аз не обичам това чувство да ми е мокро, а и ще се чувствам някак мръсна, все пак съм се напикала... не е вода. :-o Не го намирам за извратено, разбирам логиката, че всичко, което е свързано по някакъв начин с женските гениталии ви харесвa... :) Аз обаче не желая да го правя, защото ще се чувствам неудобно. Както и не бих желала да отида в дискотека и някакво момиче да се напикае пред мен.. може би цялата работа идва от факта, че не съм момче и следователно мисленето ми не е мъжко. :) Имам си аз разни странни харесвания, но понякога ме е срам да си призная, че хората в тоя форум хич не забравят :oops:

Никой не споменава да е в дискотека или публично въобще.Представи си го някъде усамотена с любимия човек.Според мен ако си имате доверие и уважение един към друг с половинката не би трябвало да е проблем :)За някой неща от опит глава не боли :P :)

ПС:Горещо се надявам да стане една хубава тема за този фетиш без много излишен спам, което май се получава за момента.
Приятно съм изненадан.Очаквах по лоши реакций :) :D :D

BePoHuKa
12-11-2009, 01:17
Ако сме само двамата на тишина и спокойствие пък съвсем не се виждам .. :-o Ако знам, че на него му харесва, може би бих опитала. Но на сегашния ми приятел не му е кеф да стоя напикана, така, че за сега ще пропусна 8-)

fetis123
12-11-2009, 01:41
Ако сме само двамата на тишина и спокойствие пък съвсем не се виждам .. :-o Ако знам, че на него му харесва, може би бих опитала. Но на сегашния ми приятел не му е кеф да стоя напикана, така, че за сега ще пропусна 8-)

Имам в предвид съгласувано естествено.Иначе риска да се изпадне в глупава и крайно нежелана ситуация е огромен :)
Подобна стъпка според мен се прави само с предварителна дикусия да сте сигурни/а че искаш/те да опиташ/те:) А не неочаквано и каквото стане :D .

BePoHuKa
12-11-2009, 01:47

Имам в предвид съгласувано естествено.Иначе риска да се изпадне в глупава и крайно нежелана ситуация е огромен :)
Подобна стъпка според мен се прави само с предварителна дикусия да сте сигурни/а че искаш/те да опиташ/те:) А не неочаквано и каквото стане :D . Да, напълно съм съгласна!!! :)

pe6osa
12-11-2009, 02:25
Аха прочетох да се напика и ми беше достатъчно :D

anichka12345678
12-11-2009, 08:06
[quote=fetis123]Моля първо да си спестите коментари от сорта на "луд ли си" и други подобни.Ако няма какво да кажете просто не отговаряйте.Както в една мъдрост се казва, че секса е мръсен само ако се прави правилно :)

И от мен едно голямо браво.Възхищавам се на смелостта ти да го признаеш.Би ли споделила кое точно си пробвала и впечатления ако не е много нахално :)

Ами нищо усобедно ,момчето ме задоволяваше с рака и аз си бях още с прашки и си се напишках :oops:

lubata619
12-11-2009, 08:16
:D :D :D Тая тема цепи :grin:

hoooodyhoooooo
12-11-2009, 09:16
:D :D :D Тая тема цепи :grin:

А не ве :lol: Супер е яка темата. А може би наистина всичко, свързано с женските гениталии, ни възбужда. Знам за мъже, които се възбуждат по време на цикъл, и съм чел (повтарям, чел! :D ), за мъже,които дори се кефят на бяло течение...Има си странни фетиши на тоя свят. Тоя с пишкането ми се струва супер перверзен - после да си хванеш момиченцето, да си го преобуеш хихи...Супер е, с 2 ръце съм за :smt041 :smt041 :smt041

Bixel
12-11-2009, 09:25
онлайн писинг парти

hoooodyhoooooo
12-11-2009, 09:46
онлайн писинг парти

Почваме го, всеки препикава клавиатурата, докато гръмне...Успех на печелившите... (жалко, че спечелилият няма да може да се похвали...) :D

random_guy1
12-11-2009, 11:53
Тя клавиатурата се захранва само от 5 волта. Няма да гръмне (или поне няма да има фойерверки).
Бъди мъж, препикай разклонителя :shock:

anichka12345678
12-11-2009, 12:54
Тя клавиатурата се захранва само от 5 волта. Няма да гръмне (или поне няма да има фойерверки).
Бъди мъж, препикай разклонителя :shock: :razz: :razz: :razz:

Hilary_
12-11-2009, 13:03
Ако няма какво да кажете просто не отговаряйте.

не се сдържах .. :shock: :shock: :razz: :razz: :razz: :razz:

marin92
12-11-2009, 13:09
Е луд ли си няма лошо. Единственото гнусно за мен нещо в секса е скат жанра :( е това вече няма да издържа. Въпреки че са ме нааквали случайно при секс :x

Пича май си търси некоя да го напика :grin:

интересен ми е фетиша на др. тийн 8-) :P

hoooodyhoooooo
12-11-2009, 15:15
Бъди мъж, препикай разклонителя :shock: :razz: :razz: :razz:

:lol: :lol: :lol: нека нека...който е оптимист, да го стори :lol: :lol: :lol:

wilks
12-11-2009, 20:41
на мен ми харесва и женския скуирт (то мъжки няма, де, но да уточня все пак)
усещането да знам, че съм предизвикал толкова силни усещания у партньорката ми, ми доставят не по-малко удоволствие, отколкото и на нея :)

seduction1mplex
12-11-2009, 21:28
Не се смятам за човек със "закостенели" разбирания,но определено не ме кефи (: Всякакви странности си има (и нека си ги има ) само да не засягат мене и сегашния ми партньор (:

fenastz
12-12-2009, 20:41
онлайн писинг парти

Почваме го, всеки препикава клавиатурата, докато гръмне...Успех на печелившите... (жалко, че спечелилият няма да може да се похвали...) :D

:lol: :lol: :lol: :lol: форум фън

c0ci
12-12-2009, 20:50
ммм не стааш :-o

Gigi1302
12-12-2009, 21:54
Всеки си има странности. Няма да съдя, но като че ли не съм супер фен на идеята.

AceXe
12-12-2009, 23:15
Бих казал, че темата е доста показателна за всички, които са взели участие в нея. За всички, които се правят на шокирани и пишат с големи букви "ОМГ"ират и т.н., няма да казвам, че са комплексари, да няма обидени, мисля, че трябва да преосмислят приоритетите си. ;)

Няма извратено и неизвратено нещо. Има прието и неприето от обществото. Ако живеехме на друга планета и това се практикува от хилядолетия примерно, щяхме да го приемаме за нещо съвсем нормално. Всеки с разбиранията си.

Според мен консерватизма, особено в България е много силно развит и пречи на широко скроените хора. Всеки си има виждания и разбирания и е глупаво да се дават оценки, ако пряко или косвено не ги засяга. Човека се кефи на това, не е незаконно, не пречи на никого, значи го прави.

Хора, мислете малко по-отворено. Стига като някакви дърти махленски лелки сте викали тука колко гадно, гнусно, невероятно, тъпо, неприятно, нещастно и т.н. било... ;)

hoooodyhoooooo
12-12-2009, 23:30
Бих казал, че темата е доста показателна за всички, които са взели участие в нея. За всички, които се правят на шокирани и пишат с големи букви "ОМГ"ират и т.н., няма да казвам, че са комплексари, да няма обидени, мисля, че трябва да преосмислят приоритетите си. ;)

Няма извратено и неизвратено нещо. Има прието и неприето от обществото. Ако живеехме на друга планета и това се практикува от хилядолетия примерно, щяхме да го приемаме за нещо съвсем нормално. Всеки с разбиранията си.

Според мен консерватизма, особено в България е много силно развит и пречи на широко скроените хора. Всеки си има виждания и разбирания и е глупаво да се дават оценки, ако пряко или косвено не ги засяга. Човека се кефи на това, не е незаконно, не пречи на никого, значи го прави.

Хора, мислете малко по-отворено. Стига като някакви дърти махленски лелки сте викали тука колко гадно, гнусно, невероятно, тъпо, неприятно, нещастно и т.н. било... ;)

Още един широко скроен/а (сори, не знам пола). Браво, с 2 ръце "за". Толерантност трябва да има, защото предразсъдъците ще ни довършат.

amk933
12-12-2009, 23:33
^Защо ми се струва, че бъркаш фетишизъм и психични отклонения? :-o

Това някоя да ми пикае/ да и пикае няма да се случи никога...Само като си го помисля и ми се драйфа. :(

hoooodyhoooooo
12-12-2009, 23:39

Това някоя да ми пикае/ да и пикае няма да се случи никога...Само като си го помисля и ми се драйфа. :(

Психични отклонения е много силна фраза. Още никой не го е забранил със закон, не е педофилия или зоофилия т.е. не вредиш на никой, който не може да се защити сам. Ако го направи човекът, то ще си е по взаимно съгласие.

А сега попаднах на това - http://swrubberdoll.cosmopolitan.bg/blogpost_275_0.html . Ако мога да критикувам нещо, то това са последните няколко изречения - не може да насилиш никого към това да уринира или да пишка върху вас.

wilks
12-13-2009, 05:07

По твоята логика, в държавата управлявана от човекът, чийто лик гордо си си сложил за аватар, живеят доста голяма част хора "с психични отклонения" :D
Провери статистиката, преди да пишеш нещо само ей така, колкото да се изкажеш "мъдро" ;)

П.П. Не знам дали ми се струва, или е така, но когато автор на тема помоли да не пишат хора, които нямат отношение, или сериозни аргументи към мнението си по въпроса, все се намира някой "хипер компетентен", който да се изложи неподготвен
П.П.П. Сега с този твоя аватар си мисля, че или си прикрит фен, но се срамуваш да си го признаеш, или си го сложил с ироничен умисъл :)
И в двата случая адресатът на "психичните отклонения" е ясен.

cookie_master
12-13-2009, 13:11
много е яко да гледаш приятелката си да се напикава.напра'оо :?

cookie_master
12-13-2009, 13:12
много е яко да гледаш приятелката ти да се напикава.напра'оо :?

amk933
12-13-2009, 13:16

По твоята логика, в държавата управлявана от човекът, чийто лик гордо си си сложил за аватар, живеят доста голяма част хора "с психични отклонения" :D
Провери статистиката, преди да пишеш нещо само ей така, колкото да се изкажеш "мъдро" ;)

П.П. Не знам дали ми се струва, или е така, но когато автор на тема помоли да не пишат хора, които нямат отношение, или сериозни аргументи към мнението си по въпроса, все се намира някой "хипер компетентен", който да се изложи неподготвен
П.П.П. Сега с този твоя аватар си мисля, че или си прикрит фен, но се срамуваш да си го признаеш, или си го сложил с ироничен умисъл :)
И в двата случая адресатът на "психичните отклонения" е ясен.

Как позна....точно това ми е детската мечта? Сега усети ли иронията, специалисте? 8)

Няма лошо човек да развива въображението си стига да не бръщолеви пълни простотии.

Slaycho
12-13-2009, 13:17
Ходи се прегледай бе! :shock: :shock:

wilks
12-13-2009, 16:50
Как позна....точно това ми е детската мечта? Сега усети ли иронията, специалисте? 8)

а ти провери ли какво сочи статистиката, относно жителите на Щатите по разисквания въпрос в темата...президенте :D

spenZo
12-13-2009, 18:40
Хората се чудят колко по-зверски извратени да са вече... :?

Обяснете ми, колко... То не е и перверзност, не е и експериментиране... Колко извратен трябва да си, че да се възбуждаш от писинга?

hoooodyhoooooo
12-13-2009, 18:46
Хората се чудят колко по-зверски извратени да са вече... :?

Обяснете ми, колко... То не е и перверзност, не е и експериментиране... Колко извратен трябва да си, че да се възбуждаш от писинга?

Eй толкова ;)

anika17
12-14-2009, 04:52
чета темите и не разбирам защо, някои хора се притесняват да сподялят относно нещата, които им харесват, при положение, че този форум е точно затова.
това, че има някакви младежи и девойки, които се присмиват на всичко споделено, не мисля, че е от значение.
Все пак тук не сме пред учителя или работодателя си, така, че не виждам защо трябва да се притеснявате, относно това, което ще си помислят другите за вас. най-вероятно тези други имат същите странни фантазии или желания, но ги е срам много повече от вас да ги споделят, заради комлекси. затова и се присмиват.

относно писинга. лично мен не ме кефи, но съм го пробвала с бивш приятел, защото той се спука да ме моли.
накратко: в банята в тях, аз облечена само в бели прашки и джапанки, се изпишках пред него и малко върху ръката му. той си умря от кеф, а на мен никакво удоволствие не ми достави. не искам и да си помислям някой да го направи върху мен. не за друго, ами защото не ме възбужда почти никак.

MyNameIsDidi
12-14-2009, 07:35
гадно :razz:

freethinker
12-16-2009, 17:06
Поздравления и от мен!

Видях темата и реших веднага да се включа! И на мен това ми харесва, но признавам си ми е било трудно да го споделя. Може би защото все ще се намери някой, на който не му допада това и ще опорочи темата. В чуждестранни подобни форуми досега темата щеше да се е развила доста и да стане интересна, а не да се коментира тъпо ли е или не. Аз не си падам по скат, гей или други фетиши и не влизам там и не преча на хората да си общуват.

fetis123 още веднъж те поздравявам, че си подхванал темата!!!

komara
12-17-2009, 16:41
Щом ти харесва какво лошо, а и ако момичето няма против защо пишиш въобще. Но не е правилното място, тък има само тийнчета смятащи, че всичко което някои приятел или приятелка не им е разказал е супер тъпо и извратено.

m1nich3t0
12-18-2009, 18:31
Еее че какво толкова извратено :? ... Щом им харесва на хората,няма нищо лошо :) Пък и всеки има странности, които не иска да сподели.Евала на тези, които си споделят странностите.А нали сме тук, за да споделяме ?

padnaloblak
12-18-2009, 19:38
аз лично не бих го пробвал тва :D но като им харесва да си правят кефа .... :D аз съм традиционалист и фетиша ми е страшно дългите крака :grin:

la6k0v
12-18-2009, 21:00
тва е супер яко а особено после да и правиш френска любов докато пишка :oops:

tinkk
12-19-2009, 08:25
o boje moi :booooomb: :lol: :lol: :lol: :razz: ](*,)

badjanack
12-19-2009, 10:29
Не ми е някакъв фетиш ама ми се иска да пробвам, само така приятелката ми да се изпишка върху ръцете ми, може и да е яко...ама после да се измия де :D Бих пробвал колкото за пробването, иначе такива порнота не ме кефят и не ми е мания...жалко че мойта не се навива, тя е малко по срамежлива към такива по перверзни работи.

h1r0
02-04-2010, 22:02
Аз също харесвам това. Жалко, че досега никоя от моите мацки не се е навивала да се напишка заради мен. Това, което съм успявал да издействам най-много е докато тя седи на тоалетната и пишка, аз да гледам. Бих казал, че това далеч не ми действа толкова възбуждащо като напишкването. Интересно дали има момичета, които да се възбуждат от това...

sexydevil
02-04-2010, 22:12
Не съм демократичен.

ТИ ЛУД ЛИ СИ БЕ ОМГ ТВА Е МНОО ИЗВРАТЕНО ИДИ СЕ ПРЕГЛЕДАЙ БЕ БАХТИ МИЗЕРИЯТА ОМФГ

Не съм демократичен. :razz: :razz: :razz:

пт ... Ми щом ти аресва лошо нема :D мене тфа не би ме възбудило .. по никъкъв начин .. :д лично мнение :D

uBuTo
02-05-2010, 14:46
+1 .. не можем да го съдим .. щом му харесва ..

l3thal
02-05-2010, 14:54
Бегайте в лудницата бе. :shock:
:razz: :razz: :razz: не че съм против но просто ми стана смешно

Bohis
02-05-2010, 17:10
Виж,то попринцип фетиш си е синоним на нещо странно тъй че няма какво да се влияеш от чуждото мнение.Гледай на тебе да ти е кеф ;)

ANTIHUMAN
02-05-2010, 21:53
Готино ще е! :oops:

Natali0987
02-05-2010, 22:50
На мен лично това ми действа много възбуждащо :oops: Не само че е разтърсващо, но има и важна опция, че може да се изживее многократно в рамките на броени минути. :)

AlokiNn
02-05-2010, 23:00
Н И К О ГА

awerw
02-06-2010, 10:30

ИЗВРАТЕНЯК :D

ivencety90
01-19-2011, 15:20
да аз съм момиче и мн се вазбуждам като се стискам..понякога го правя нарочно докато направя белята..относно дънките..предпочитам да съм с някоя къса поличка или рокличка и да усештам как се намокрят крачетата ми и се образуват капчици... дали има други момичета на които също им прави удоволствие?

DarkTemplar
01-19-2011, 15:25
Вероятно повече момчета ще оценят тази ти склонност, момичетата трудно биха си признали. ;)

И понеже виждам, че ти е първо мнение - Добре дошла!

vasko9933
01-19-2011, 17:04
+1 .. не можем да го съдим .. щом му харесва ..

Така е, всеки си има поне 1 луда фантазия спрямо секса :grin:

AllEyesInMe
01-19-2011, 17:44
Мирише на урина тука...ЕБААМ СЕ БЕ! :P
Епа няма лошо то....са всеки луд с фетиша си. :-P
Ама сигyрно по трудно ше намериш такава, не, че ги няма а, че се срамуват, така предполагам де. Иначе едно момиче беше пуснало такава тема тука, че и е кеф да се опиква или нещо от сорта...даже и линк към фейсбука си беше оставила. Темата е заключена, но линкът си стои май..:)

SEXTRAVAGANTE
01-19-2011, 19:28
Ами не съм фен на тея работи но съм широко скорен и ако приятелката ми предложи нещо подобно бих се съгласил безспорно

vasko9933
01-19-2011, 19:31
Ами не съм фен на тея работи но съм широко скорен и ако приятелката ми предложи нещо подобно бих се съгласил безспорно

+1 8) 8) 8)

VampireLover3
01-20-2011, 19:01
Илл... и от какво да се възбудя от пикня ли ? :lol:

01-21-2011, 03:49
да аз съм момиче и мн се вазбуждам като се стискам..понякога го правя нарочно докато направя белята..относно дънките..предпочитам да съм с някоя къса поличка или рокличка и да усештам как се намокрят крачетата ми и се образуват капчици... дали има други момичета на които също им прави удоволствие?

мен мнннн.мога ли да ти пиша лс.. момиче съм :oops:

01-21-2011, 03:50

мен мнннн.мога ли да ти пиша лс.. момиче съм :oops:

dimdim
01-21-2011, 06:48
В отговор на темата мога да кажа "А защо не?" :grin:
Харесвам всичко свързано със секса, мъжката възбуда и т.н. няма нищо срамно в това. Всъщност никога не съм се замисляла дали ми харесва това,не ми е стигало до ума. Но предполагам че ще е интересно 8)

Daydreamer3
01-21-2011, 13:36
Всеки е извратен по малко, но ти си доста извратен.За мен това е супер гадно едно такова.. направо като си помисля :-#

Mitrandir
01-21-2011, 15:04
Не съм фен на този вид фетиш, но подкрепям всеки, който споделя някакви сексуални фантазии. Обществото ни засега е толкова нетолератно, че няма накъде... А специално този форум изобилства от ограничени хора, които дават "велики коментари" и мнения. Да не говорим за неверните информации, включително и от модераторите.

DiamondEye
01-21-2011, 16:40
Нищо странно няма... :P аз съм момичееее иии смятам,че даже си оригинален с идеята !

DiamondEye
01-21-2011, 16:46
да аз съм момиче и мн се вазбуждам като се стискам..понякога го правя нарочно докато направя белята..относно дънките..предпочитам да съм с някоя къса поличка или рокличка и да усештам как се намокрят крачетата ми и се образуват капчици... дали има други момичета на които също им прави удоволствие? :D аз не стигам чак до испускане, но чъвството да се стискаааш е уникално, случвало ми се е да испъшкам в автобус :P

DarkTemplar
01-21-2011, 20:26
:D аз не стигам чак до испускане, но чъвството да се стискаааш е уникално, случвало ми се е да испъшкам в автобус :P
ах ти палавнице. :D

DiamondEye
01-21-2011, 20:36
Ах аз :grin: :grin: :grin: ... ама чакай... Аз-палавницааа... аа неее :oops: :oops:

DarkTemplar
01-21-2011, 20:38
Не се оправдавай, ясна си wet girl. :P :D

01-22-2011, 03:13
да аз съм момиче и мн се вазбуждам като се стискам..понякога го правя нарочно докато направя белята..относно дънките..предпочитам да съм с някоя къса поличка или рокличка и да усештам как се намокрят крачетата ми и се образуват капчици... дали има други момичета на които също им прави удоволствие? :D аз не стигам чак до испускане, но чъвството да се стискаааш е уникално, случвало ми се е да испъшкам в автобус :P

ще разкажеш ли как се случи.....момиче съм :oops:

01-22-2011, 03:14

ще разкажеш ли как се случи.....момиче съм :oops:

kosharata
03-29-2022, 20:25
Вдигам темата, като доста яка. И мен страшно ме възбужда да видя как се стиска момиче с тези несъзнателни движения на крачетата и в следващия момент изражението на лицето и чувството на облекчение, когато се изпусне мммм ;)

GagaSucks
04-22-2022, 18:48
vsichko6