PDA

View Full Version : Ужас!

Source
12-10-2009, 21:13
Имам доста серизоен проблем,ще се опитам накратко да обясна.....Хода с едно момиче,или по точно ходих,1 година и 6 месеца......НО,от 3-4 месеца нещата не варвят.Тя започна да ме къса,доста често....аз винаги се молех,да сме заедно и уж се събирахме с някакви условия,спрямо мен.Винаги се опитвах,всичко да е още по-добре,да няма караници....но нещата ставаха по зле,тя ме късеше за нищо или за измислици,а аз все се молех ...... От един месец,уж се обичаме още,искаме да сме заедно,но всеки път когато излезнем някъде,става ЗВЕРСКИ СКАНДАЛ......рев......сила......зл оба......като тези неща са истина,много иззлобяваме един на друг....Въпроса е,че това става за глупости от неина страна,аз не правя неща,заради които да се получат тези караници,или поне,не толкова сериозни неща.......Днес пак се молих в тях,ревах и,а тя ми каза,че съм луд и че не иска да е с мен.....а всъщност,аз знам,че под тази злоба,тя има чуства......ИСКАМ КОМПЕТЕНТЕН СЪВЕТ,какво да правя ?! Искам да сме заедно,но ..... Помогнете ми ...... ;(

valdesbg
12-10-2009, 21:14
Човече що искаш да си парцал?

Ква е тая мания да се самоунижавате безброй пъти в името на илюзорното щастие?

LadyDi
12-10-2009, 21:17
Млад си още. Не вярвам да си открил най-голямата любов.

Не се унижавай. Научи се да се уважаваш.

PurpleDream
12-10-2009, 21:17
откажи се, майна

doomkillerr
12-10-2009, 22:25
Човече не забравяй, че трябва все пак да имаш някакво достойнство... Недей да се унижаваш пред себе си! По-добре търси човек, който да те обича и уважава такъв какъвто си, ако смяташ, че проблема не се корени в самия теб. Имаше една поговорка: "По добре на хората в устата, от колкото в кратака". Много добре зная, че когато човек обича е готов на всичко, но вяко нещо си има "начало и край" - просто трябва да усетиш кога е дошъл този момент... :?

Snickers
12-10-2009, 23:48
вЕрно си е ужас...

pwnage
12-11-2009, 02:22
Сърендър дъ фланг май френд. :)
Тя може и да е права,като ти вика луд,ама и тя не е стока. Не бъди лабилен като нея.

Bellatrix
12-11-2009, 05:18
И къв е смисъла да висиш на момичето на главата? Явно не те иска вече, но вече и не знае как да те скъса. То не е толкова лесно като си бил с някого много време. Жал ти е най-малкото. А ти само я мъчиш като не я оставяш на мира.
Просто си ходи.

MaLkaTa_LaDy
12-11-2009, 07:17
И къв е смисъла да висиш на момичето на главата? Явно не те иска вече, но вече и не знае как да те скъса. То не е толкова лесно като си бил с някого много време. Жал ти е най-малкото. А ти само я мъчиш като не я оставяш на мира.
Просто си ходи.
С това съм най-съгласна. Но виж от друга страна тя е свикнала ти да си в неяния живот. Затова отдалечи се от нея, за да почувства липсата ти. Възможно е тогава и тя да иска да се съберете. Направи нещата да изглеждат така, че вече я чувстваш само като приятелка.

aloveyou
12-11-2009, 07:42
Млад си още. Не вярвам да си открил най-голямата любов.

Не се унижавай. Научи се да се уважаваш.

soul1199
12-11-2009, 08:41
откажи се, майна

mechtaq_za_teb
12-11-2009, 09:30
Ще ти кажа какъв е начинът. Зарежи я ти, за да оцени какво губи. Ще минат дни или седмица-две и сама ще се върне. Просто прекалено много правиш за нея, а тя не го цени. Знам от личен опит, понеже бях така и знам как момчето ме върна на земята...

Neftochimic
12-11-2009, 10:47
ревльо....
няма смисъл да ревеш и да се правиш на кретен заради едно момиче... :?

Riva
12-11-2009, 11:12
Абе я не ставай за смях.Къде ти е самоуважението?Кажи й че няма да се занимаваш повече,ако наистина те обича ще се върне...

Metatron
12-11-2009, 13:05

Евала за коментара! Не мисля, че можеш да получиш по-добър отговор! Успехче :)

ManiaSpiritY
12-11-2009, 14:43
Самоуважавай се и я остави ,но не очаквай че непременно ще се върне.Приеми ,че може би с тая връзка е приключено и продължи напред.

shmurkam
12-11-2009, 14:50
Остави я. Или си има проблеми и не й е до лиготии, или й е писнало от теб. Поговорете,ако не стане: "Би се" и толкоз.

Едит:Спри със сополивите истории, мразя, когато някой реве, мн ми пада в очите. Шамари заслужават ревливите мъже.

VforVendeta
12-11-2009, 15:20
Имам доста серизоен проблем,ще се опитам накратко да обясна.....Хода с едно момиче,или по точно ходих,1 година и 6 месеца......НО,от 3-4 месеца нещата не варвят.Тя започна да ме къса,доста често....аз винаги се молех,да сме заедно и уж се събирахме с някакви условия,спрямо мен.Винаги се опитвах,всичко да е още по-добре,да няма караници....но нещата ставаха по зле,тя ме късеше за нищо или за измислици,а аз все се молех ...... От един месец,уж се обичаме още,искаме да сме заедно,но всеки път когато излезнем някъде,става ЗВЕРСКИ СКАНДАЛ......рев......сила......зл оба......като тези неща са истина,много иззлобяваме един на друг....Въпроса е,че това става за глупости от неина страна,аз не правя неща,заради които да се получат тези караници,или поне,не толкова сериозни неща.......Днес пак се молих в тях,ревах и,а тя ми каза,че съм луд и че не иска да е с мен.....а всъщност,аз знам,че под тази злоба,тя има чуства......ИСКАМ КОМПЕТЕНТЕН СЪВЕТ,какво да правя ?! Искам да сме заедно,но ..... Помогнете ми ...... ;(

Grow some balls, for fuck's sake!

aniie
12-11-2009, 21:21
Човече не забравяй, че трябва все пак да имаш някакво достойнство... Недей да се унижаваш пред себе си! По-добре търси човек, който да те обича и уважава такъв какъвто си, ако смяташ, че проблема не се корени в самия теб. Имаше една поговорка: "По добре на хората в устата, от колкото в кратака". Много добре зная, че когато човек обича е готов на всичко, но вяко нещо си има "начало и край" - просто трябва да усетиш кога е дошъл този момент... :?

+

sh3_1s_7h3_0n3
12-11-2009, 23:14
Не се получава при вас и това е.
Давате си малко време... от порядъка на 2-3 месеца.... и после ако ви е било писано да сте заедно, супер, ако не... поне ще си посвикнал без нея.

И престанете да се самотъпчете... виждаш, че не става. Няма и желание от нейна страна явно. Това, че ти казва, че много те обича е пълна измишльотина само и само да не те нарани, пък и се притеснява от неясното бъдеще. Бъди мъж и й срежи квитанцииите, спри да я търсиш и т.н., и тя ако те обича, ще държи да оправи нещата, ако не... не си загубил нищо - даже напротив. Може да намериш някоя, която ще те оценява повече.

Linns
12-11-2009, 23:18
Омг.. Имай малко уважение към себе си и я остави.. Просто си свикнал и те е страх да си сам, но тя не е последната..
Хората са казали: "По-добре ужасен край, отколкото безкраен ужас!" ..

Violenza
12-12-2009, 05:51
Много ми е интересно как всички обвинявате момичето, ами ако той е виновен?
От всичко най-мразя такива, които обичат да се изкарват жертвите, наранените, другите винаги са им виновни за личното нещастие.
Ти като си слабохарактерен, не ти е виновно момичето, че не те иска.

lipsvashh_mi
12-12-2009, 08:36
престани да се унижаваш в името на една вече загубена връзка...ей,трябва ли да сте толкова сляпи и да се самонаранявате така като много добре знаете кога е дошъл краят-или се обичате и искате да сте заедно ,или не-средно положение,поне такова което да не ти къса сърцето няма :-o

MagnetiC
12-12-2009, 09:12
След като знаеш, че има чувства отдолу под всичко - провокирай ги да излязат на яве... зарежи я, обяснявайки й, че ти е писнало да те тъпче и унижава и изчакай... ако наистина има чувства ще започне тя да те търси и да се опита да си те върне... ако пък няма - то тогава по-добре за теб, че няма да се унижаваш пред човек на когото не му пука..

DJEB
12-12-2009, 09:41

LadyDi
12-12-2009, 09:42
От всичко най-мразя такива, които обичат да се изкарват жертвите, наранените, другите винаги са им виновни за личното нещастие.
Много странен човек си. На всяко нещо трябва да си опакото.

Когато човек е влюбен, обикновено има склонността да си позволява да го унижават. В случая, момчето е влюбено и вината е в момичето, че е тъпа пикла, която не знае какво иска.
Личното щастие не винаги зависи единствено и само от теб. Не ти ли се е случвало като малка да се разревеш, защото мама и тати не ти купуват нещо, което много, много искаш? Е, била си нещастна, щото не са ти угодили. Слабохарактерна си...
(Разбира се, това е пример. Фактът е, че мнението ти е много не на място).

sunshinepp
12-12-2009, 11:00
Абе я не ставай за смях.Къде ти е самоуважението?Кажи й че няма да се занимаваш повече,ако наистина те обича ще се върне...

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Violenza
12-12-2009, 11:14
Много странен човек си. На всяко нещо трябва да си опакото.

Когато човек е влюбен, обикновено има склонността да си позволява да го унижават. В случая, момчето е влюбено и вината е в момичето, че е тъпа пикла, която не знае какво иска.
Личното щастие не винаги зависи единствено и само от теб. Не ти ли се е случвало като малка да се разревеш, защото мама и тати не ти купуват нещо, което много, много искаш? Е, била си нещастна, щото не са ти угодили. Слабохарактерна си...
(Разбира се, това е пример. Фактът е, че мнението ти е много не на място).
Примерът не е умествн в случая, но няма да коментирам.
Ти каза, това, което имах предвид - "момичето е тъпа пикла". Откъде знаеш, че той не е виновен за провала на връзката им?

LadyDi
12-12-2009, 11:16
Защо да е виновен той?

Ако трябва да си говорим честно, аз дори не знам до колко е истинска историята. Но по това, което е написал автора съдя, че момичето е виновно.

И примерът ми е много уместен. Жалко, че не можеш да го изкоментираш.

princ3essSsS
12-12-2009, 11:54
направи и някакъв подарък, за да я зарадваш... и любовни сладки смс-и ... ти я познаваш, знаеш какво обича... зарадвай я :-) :mrgreen: :grin: :smt054 :smt031 :smt031 :smt031 само без ... :smt014 :smt014 :smt014 :smt067 :smt068 :smt070 :smt065 :smt063 :smt071 :smt072 :smt075 .... успех :smt002 :smt041 :-P :grin:

ef4etyYy
12-12-2009, 12:23
^ :-o май не си си взела хапчетата още :lol:
по темата: отдалечи се от нея, докажи й, че не е центъра на света и можеш да живееш и без нея(колкото и да ти е трудно)... само така можеш да разбереш дали те обича или си просто за присъствие...

толкова мнения се изписаха, смисъла на повечето е един и същ.. ако ми кажеш че още не си разбрал какво искаме да ти кажем... :lol:
айде късмет и пиши какво е станало :-)
аман от смотани женски индивиди :lol: :booooomb:

ImmortalForever
12-12-2009, 14:27
аз винаги се молех..Днес пак се молих в тях,ревах и,а тя ми каза, ;(

Ти нормален ли си?Със всичкия ли си си?Я, си хвани дармите с достойнство да видиш дали няма да ти дотича покорно..Тя знае , че може да те прави на две и половина и те ползва за изтривалка...Мъж ли си или чорап?

Source
02-19-2010, 12:59
С доста закъснение пиша,но да ви кажа кво стана.....е,с момичето вече не сме заедно от половин месец,не съм я и чувал,само и пишех преди 1 седмица,че я обичам и че искам да сме заедно,но спирам да я търся.....и тя,отговори "Ми аиде спри да ме търсиш,нали това каза....." .... Вече забелязах,че причините от неина страна да ме скъса,са супер нереални и си правя извод,че просто незнае какво иска.....говори ми за други момичетаааа,а знае,че други няма,знае че я обичам и се чуди кво да измисли....аз като съм излизал по квартала било лошо,щото тя събота и неделя си ходи в провинцията при техните и там си прави квото иска,никога не съм я спирал,а аз като излезна по квартала ме късеше .... пф ..... ето такива причини тъпи ми искара,че ме била скъсала.....преди много ме обичала,но аз съм я отдалечил,като съм искал да излизам без нея с приятели,е тя не проумя,че това е нормално и всеки има малко прао на лично пространство,даже преди винаги я зимах с мен,но тя нещо пак се расърди на мойте хора,супер детски........това е общо взето,сега я оставих,както тя хожела,мъчно ми е доста,щото я познавам и знам,че няма да ме потърси.....но незнам вече...... :(

PROVOCATIVE
02-19-2010, 17:20

+

Подкрепям.

Collapse8
02-19-2010, 17:21
Тъпа истеричка.

justwondering
02-19-2010, 19:17
Просто се предай. Опитай се да приемеш истината. Не й досаждай, явно тя не те обича вече. Има момичета, които заслужават да плачеш за тях повече от нея. Така унижаваш себе си.

gaBB
02-19-2010, 19:30
Ами аз ще те посъветвам да я оставиш на мира. Следкато тя е казала, че не те иска няма какво да и се бъркаш още. :)

xNiKx
02-19-2010, 19:39
Е па не те иска, не включи ли. Запази поне малко достойнство.

Utun
02-19-2010, 20:31
Как се казва тая? Познавам един фр със същия проблем. Бтв ще кажа каквото и на него. Бъди мъж.

justonegirlwithonehope
02-19-2010, 21:35
Тъпа истеричка.

Sladurcho
02-20-2010, 06:40
Хвани си някоя нова готина мацка и ще видиш как бившата ти ще си отвори очите и ще започне тя да ти се моли.. а ако не стане значи наистина не иска да е с теб а ти си си набивал филми че има чуства към теб

sladurche01
02-20-2010, 07:15
ne se unijavaii ! budi muj ! trqbva da priemesh fakta che nqma da se sluchi nishto v tazi vruzka osven jestokite vi karanici ! edva li e edinstvenata ;) :) sigurna sum che shte namerish mnogo po-dobra kolkoto i da q obichash ;)

FromAutumToAshes
02-20-2010, 07:21
Бате тая не заслужава да я обичаш, още повече да си причиняваш това заради нея... Майната й, разкарай я от живота си и продължи напред с вдигната глава. Нямаш ли грам самоуважение ?

radina13
02-20-2010, 08:58
Хвани си някоя нова готина мацка и ще видиш как бившата ти ще си отвори очите и ще започне тя да ти се моли.. а ако не стане значи наистина не иска да е с теб а ти си си набивал филми че има чуства към теб

Остави я, зарежи я!Направи да и е гадно и после да ти се моли! :o

ceballos1990
02-20-2010, 09:04
да я накараш да ти завижда и злобата не са най добрия вариант хвани си яка мацка но заради самата нея и заради самия себе си не заради бившата

antifashionshit
02-20-2010, 10:42
към автора:само ти видях ника и заглавието на темата и ясно...

DevilWish
02-20-2010, 11:22
Просто си ходи.
Така е. Кофти е за теб, но това е истината.

gLypChenCee
02-20-2010, 12:59
откажи се, майна

edmc
02-23-2010, 12:35

+

SoStarstruck
02-23-2010, 14:44
"Зарад п*тка,п*тка не ставай."

momZi7y
02-25-2010, 07:19

евала честно 8)
няма смисал да се унижаваш , наистина

pamii
02-26-2010, 12:25
И се оставяш просто така някой да те разиграва ?! И да не би да искаш да продължаваш да си кукла на конци ?? За*би я ..!!
:-x :?

sunshine955
02-26-2010, 12:34
може да има някакви проблеми в семейството..
щом ходите от толкова време е възможно вече да не те харесва пре всичке случаи не и се моли..нито се унизявай пред нея .. за каква се мисли :?

Amazingskill
02-26-2010, 13:20
Според мен тя се мъчи да се отърве от теб, а и става жал като и ревеш и се молиш. Ако си поне малко мъж ще я оставиш на мира не е единствената просто хлътване е.

Take_That
02-27-2010, 18:09
Ясна е тя работата ми, айде сега...
Моето момче, тя си търси поводи да се скарате и да се разделите. Така, че най-добре всеки да си хваща пътя, без условия, без поредното събиране и т.н

wweover133
02-27-2010, 20:30
просто я зарежи ...
това не ще да е истинската ти любов за напред в живота, по-добре я зарежи и си намери друго гадже, но истинско гадже, тя ще почне да завижда, но вече ще е късно .. смятам , че така трябва да нправиш