Влез

View Full Version : ех тази любов

dakata123
12-11-2009, 07:45
Значи харесвам едно момиче, не съм и го казвал, но тя го знае. Вчера имахме часове в две стай една до друга и в междучасието бяхме заедно и тя ми каза, че ме мрази, защото съм бил казал, че сме гаджета, а това си го измислиха едни момчета от моя клас. И сега нз к'во да правя. ПЛС КАЖЕТЕ КАК ДА ПОСТЪПЯ

des7royer
12-11-2009, 07:47
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Отиваш и я целуваш !!

valdesbg
12-11-2009, 07:50
Пропуснал си да кажеш какви желания имаш към девойката.

Щото има вариант да не правиш нищо и тя да продължи да те "мрази". Ако си ок с тая идея - дерзай.

Вариант е да и кажеш че двамата сеирджии са си измислили всичко. И после да им стъжниш дните :Р

А може и да я целунеш. Така 100 % ще има за какво да ти е ядосана :)

dakata123
12-11-2009, 07:53
То единия сеирджия вече знам, как да му отмъстя :-x :-x А да кажа, че я харесвам :-) и просто тея мн ми пречат да направя к'вото искам. Постоянно ме тикат и бласкат към нея :-x А т'ва с целувката от des7royer го направи първо ти. :oops:

valdesbg
12-11-2009, 07:56
Данчо е де го проблема. Имаш мераци към нея - за ръчичка в някое междучасие и после знаеш :)

Кво лошо има да се целунете? Найш кво е готино :Р

dakata123
12-11-2009, 07:59
То убаво ама тея се мъкнат постоянно с мене и няма, как т'ва да стане насаме, а ако не е най-много да ме намрази по-вече :x :(

valdesbg
12-11-2009, 08:03
Ми изгони ги бе. Нещо от сорта, "днес ще се женя, и ви оставям вас ергени :)"

Покажи твърдост. Ся малко лично пространство ще е добре да имаш. Не са ти родители все пак.

PurpleDream
12-11-2009, 08:45
еми тя те 'мрази' бе, майна, откажи се

des7royer
12-11-2009, 08:59
Абе мотаели се с тебе :lol: ... И Данчо аз съм го направил отдавна ;)

MaLkaTa_LaDy
12-11-2009, 08:59
Ааа тя харесва ли те? И как е разбрала, че ти я харесваш? В смисъл проличало си е от твоя страна или някой и е казал? Щото второто е тъпо.

dakata123
12-11-2009, 09:27
Да пиян на РД си го направил и то не ти :oops:
Как е разбрала ли от des7royer понеже той се бърка на
всякаде и по всяко време. :-x

revolver
12-11-2009, 09:29
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Децки историй :lol: :lol: :lol: :lol:

PsychologicalDisorder
12-11-2009, 09:30
ох... седни си на шибания задник и си учи уроците
не си готов за "любов" още.

nymphadora
12-11-2009, 12:09
съгласна съм с горните двама 8)

Hilary_
12-11-2009, 12:18
Мислех те за малко по зрял .. :lol: :lol: или поне на такъв мязаше .. еми като те мрази да ти яде ... теглиш й една майна и това е .. :? :? пфф детски истории .. :o

ManiaSpiritY
12-11-2009, 14:49
Съгласна съм с горния комент ,но ако толкова държиш - опитай да я заговориш и да й обясниш колко тъпи френдчета имаш и не си кат' тях .Айде успех 8)

BlueFace
12-11-2009, 14:52
Пич отиваш и и казваш в лицето какво чувстваш и какво искаш без да ти пука.Просто няма какво да загубиш.Пък на тия съученици им теглиш една майна и толкоз .... ;) Те се заяждат ,защото сигурно нямат гаджета и са някфи малки идиотчета .

des7royer
12-11-2009, 15:29

Аве ей... Сесеминоо :-x

BlueFace
12-11-2009, 16:02

Аве ей... Сесеминоо :-x

Охх дечковци , дечковци .... Аз дето съм в 10ти клас и когато някой съученик се забива с някое момиче от другия клас някой хора с детски акъл ведна пускат тъпи базици .... :?
Казваш им на тия дето ти се месят да ходят да си гледат работата и си продължаваш да годиш мацката.От личен опит знам ,че ако почне да ти пука от това което говорят другите ще провалиш нещата....

wersa4e
12-11-2009, 16:14
Хващаш я и И обяснаяваш всичко без да ти пука много много. 8)

dakata123
12-11-2009, 19:38
неска бях решил да и кажа, ама неска щом я видях тя изръси т'ва нещо "мразя те" и стана гадно. Незнам щом чуя тези думи и направо ми иде да се гръмна. НЗ КО ДА ПРАЯ много я харесвам, а ми иде като я видя да избягам. Просро ме е страх да не стане нещо гадно, което да я отдалечи трайно от мен.

des7royer
12-11-2009, 19:50
Че тя така или иначе си е отдалечена от теб :lol:

dakata123
12-11-2009, 19:54
е да ама поне не ме гони кат сам близо до нея

balu4ka
12-11-2009, 19:54
Пич отиваш и и казваш в лицето какво чувстваш и какво искаш без да ти пука.Просто няма какво да загубиш.Пък на тия съученици им теглиш една майна и толкоз .... ;) Те се заяждат ,защото сигурно нямат гаджета и са някфи малки идиотчета .

+++

sunshinepp
12-11-2009, 19:55
и тя ми каза, че ме мрази, защото съм бил казал, че сме гаджета, а това си го измислиха едни момчета от моя клас. И сега нз к'во да правя. ПЛС КАЖЕТЕ КАК ДА ПОСТЪПЯ

не се сърди но ми звучи ужасно детско :lol: иначе за проблема кажи й истината, ко се прави на много оборатна да си гледа работата и тва е .. :-D

dakata123
12-11-2009, 19:58
и тя ми каза, че ме мрази, защото съм бил казал, че сме гаджета, а това си го измислиха едни момчета от моя клас. И сега нз к'во да правя. ПЛС КАЖЕТЕ КАК ДА ПОСТЪПЯ

не се сърди но ми звучи ужасно детско :lol: иначе за проблема кажи й истината, ко се прави на много оборатна да си гледа работата и тва е .. :-D
хубу ама аз не мисля к'ат тебе. Аз искам нещо и т'ва е няма да се откажа от него.
П.С. Нормално е да ти звучи така, се пак аз сам на 13

sunshinepp
12-11-2009, 20:00

хубу ама аз не мисля к'ат тебе. Аз искам нещо и т'ва е няма да се откажа от него.
П.С. Нормално е да ти звучи така, се пак аз сам на 13

охх леле майкоо... :razz: не ели рано да знаеш какво искаш??

PsychologicalDisorder
12-11-2009, 20:15

к'ви са тия вежди, бе

Snickers
12-11-2009, 20:18

к'ви са тия вежди, бе :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:

dakata123
12-11-2009, 20:21

к'ви са тия вежди, бе :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:

BlueFace
12-11-2009, 20:32
Виж ся пич.Харесваш я ,а тя ти е казала ,че те мрази. В тази ситуация трябва да отидеш и да поговориш с нея сериозно.Казваш и там ,че я харесваш и я питаш какво чувства.Ако те отреже го преодоляваш и преминаваш на следващата ;)

П.П. Сигурен съм ,че тя не те мрази ама е на 13 и явно мнението на хората около нея влияе прекалено силно....Ама успех ;)

aniie
12-11-2009, 20:49
Виж ся пич.Харесваш я ,а тя ти е казала ,че те мрази. В тази ситуация трябва да отидеш и да поговориш с нея сериозно.Казваш и там ,че я харесваш и я питаш какво чувства.Ако те отреже го преодоляваш и преминаваш на следващата ;)

П.П. Сигурен съм ,че тя не те мрази ама е на 13 и явно мнението на хората около нея влияе прекалено силно....Ама успех ;)

+

princ3essSsS
12-11-2009, 20:54
обясни и какво е станало, дано да те разбере.. :grin: :-) :) :) :P :-P :razz: :oops:

dakata123
12-12-2009, 08:01
Всъщност тя не ме мрази, снощи го разбрах :-D :-D :grin:

lipsvashh_mi
12-12-2009, 08:31
детски истории..за да има повод наистина да ти се сърди я целуни-да видим дали ще е в състояние да каже нещо повече :D

dakata123
12-12-2009, 09:35
Детски истории ... (не че и аз още не съм си дете, ноо ..)

Пич,, ти на колко години сииии ;???
и не си ли разбралл че малките деца, момченцата най-вече (11-14 годишните) не стават за любов 8-) .. и за сериозни гаджета ....
Знам че като гледаш големите батковци с какичките (или дори момИчетата на твоята възраст) ти се иска и ти да си кат0 тях, но не става просто си малък още.. 8)
Виж сега както ти казаха .. седи си учи уроците и след 1,2 годинки пак се пробвай с по-малки момиченца :-D
добре т'ва малко не го схванах ама нищо, така да приемем, че ние момчетата се развиваме с година две по късно. Така момичето, коета харесвам е ена година по-малка от мен и мисли горе-доло по същия начин, като мен. И що да не съм готов за гадже, ся ш кажете че се фукам, като имах гадже още 3 клас.

BlueFace
12-12-2009, 12:34
Детски истории ... (не че и аз още не съм си дете, ноо ..)

Пич,, ти на колко години сииии ;???
и не си ли разбралл че малките деца, момченцата най-вече (11-14 годишните) не стават за любов 8-) .. и за сериозни гаджета ....
Знам че като гледаш големите батковци с какичките (или дори момИчетата на твоята възраст) ти се иска и ти да си кат0 тях, но не става просто си малък още.. 8)
Виж сега както ти казаха .. седи си учи уроците и след 1,2 годинки пак се пробвай с по-малки момиченца :-D
добре т'ва малко не го схванах ама нищо, така да приемем, че ние момчетата се развиваме с година две по късно. Така момичето, коета харесвам е ена година по-малка от мен и мисли горе-доло по същия начин, като мен. И що да не съм готов за гадже, ся ш кажете че се фукам, като имах гадже още 3 клас.

Охх вие големи гаджета сте били в 3ти клас :razz: :razz: :razz: Пич повечето момичета са наивни,влюбват се в батковци и си мислят ,че са срещнали истинската любов ,а после се отказва ,че всичко е било за едното ебане.Недей ги слуша търси си момичета на твоята възраст. За мен момичетата се развиват само физически по-бързо от момчетата.

Аз гледам моите връстнички колко са прости -1тон грим ,постоянно с цигарка в ръка,ебат се като разпрани ,напиват се ,нямат грам обща култура,училището го изкарват с 3ки и 4ки ...Това ли ви е развитието??
За щастие има и доста свестни момичета които са умни , красиви и имат ценностна система :)

Ние и да ти говорим ти пак ще си останеш с твоите разбирания ,защото прсото си на такива години ,но щом си харесваш момичето действай недей чака нещо да се случи ,защото тези които коинтролираме живота си сме ние ;) Никой друг не може да я накара да те хареса ти трябва да го направиш :) Айде успех :)

ef4etyYy
12-12-2009, 12:50
И що да не съм готов за гадже, ся ш кажете че се фукам, като имах гадже още 3 клас. епа ся ше се хвалиме ли, аз имах още в детската градина :lol: :lol: и аз вчера обяснявах на едно момче колко го мразя, ама тва не значи, че е така... ние момичетата понякога сме по-импулсивни, отколкото трябва, само да си го знаеш занапред ;)
кажи й кво чувстваш, най-много да те отреже(надявам се няма да има банята ножа вените режи умри край на проблемите след тва :lol: )
П.П.1. тия от твоя клас ми се струват някак смотани, много са гадни тия лепките :lol: :booooomb:
П.П.2. не че нещо, ама една велика даскалка в петък каза "момчетата на възраст от 11 до 17 сааа без коментар просто, бягай надалече.. УЖАС!", чудя се дали да й повярвам 8-) :booooomb:

dakata123
12-13-2009, 17:51
И що да не съм готов за гадже, ся ш кажете че се фукам, като имах гадже още 3 клас. епа ся ше се хвалиме ли, аз имах още в детската градина :lol: :lol: и аз вчера обяснявах на едно момче колко го мразя, ама тва не значи, че е така... ние момичетата понякога сме по-импулсивни, отколкото трябва, само да си го знаеш занапред ;)
кажи й кво чувстваш, най-много да те отреже(надявам се няма да има банята ножа вените режи умри край на проблемите след тва :lol: )
П.П.1. тия от твоя клас ми се струват някак смотани, много са гадни тия лепките :lol: :booooomb:
П.П.2. не че нещо, ама една велика даскалка в петък каза "момчетата на възраст от 11 до 17 сааа без коментар просто, бягай надалече.. УЖАС!", чудя се дали да й повярвам 8-) :booooomb:
Абе и ние момчетата стигнахме до един извод "Жена ли е, не е човек" е може би има малко изключения 8)

fenastz
12-13-2009, 18:00
ДеЦка ра`ота

dakata123
12-13-2009, 18:01
Добре вече темата може да се заключи.... сичко мина и замина :grin: вече няма мразя те и тем подобни..... вече си говорим с нея, като хората. Т'ва се случва благодарение на dеs7royer, който и обясни с някви подробности и сравнения, че няма смисъл от т'ва да ме мрази.... и после аз си приказвах с нея до 2:30 през ноща, е с нея и още едно момиче, ама т'ва са подробности. И накрая тя заспа.... аз говорих още 10-15 мин и затворих. И вече вс. е ОК щом на другия ден, след тоя разговор си говорих пак с нея....... няма смисъл от повече коментари
П.П. Първия разговор започна в 22:30, казвам го за да не си мислите, че сме говорили 10-15 мин. :grin: :grin: :grin:

qkatupalka1
12-18-2009, 09:06
добре, но щом тя вече не го мрази, какво ще стане, ако я целуне??? :?

dakata123
12-29-2009, 15:47

Добре де :lol: и кат0 си имал гадже 3ти клас и кат0 си готов .. и кф0 сте правили :razz: .. смисъъъъл .. в училище се викали че сте гаджета и сте излизали веднъж в седмицата на сокче с тортичка :lol:

оооо Даааа ... напълно съм съгласна че Човек в трети клас е готов за сериозна връзка .. ама Разбира сее :-P ;дд

и много ми е интересн0 като искате да отидете на дискотека (наприииимер) или някъде на ресторант или където и да било .. вечерта .. еми няма ли да ти е малко не уд0бно зашото охраната няма да те пусне бе пич ;дд ..
Това да имаш сериозна връзка не значи само да се прегръщате и да ходите нааааааа ... сладкарница (например) :lol:

:P :P
Кой ти говори за сладкарници и т.н. Не съм чак толкова зле да си мисля, че една връзка е само в разхождане хванати за ръчичка. А и т'ва в трети клас да ти обадя, че беше едно добро изживяване. Ние бяхме секи ден заедно, защот' тя беше от моя клас. Ест. не седяхме заедно, за да не си умръзнем, а и класнате не позволяваше, заради разговорите и други причини. Т'ва че в дискотеката няма да ме пуснат не е вярно, ходим в такава дискотека, която е за непълнолетни, а могат да ни пуснат с връзки и в нормална.

awerw
12-29-2009, 15:49
No chance :D аве има някаква надежда :) ама из4акай малко да и мине :-D

dakata123
12-29-2009, 15:55
No chance :D аве има някаква надежда :) ама из4акай малко да и мине :-D
пфф.... ко да и мине, кат вече не ме мрази. Хора преди да пишете четете!!!

haritov
12-29-2009, 16:05
и ко стана накрая с нея?

Zarity
12-29-2009, 16:06
:lol:
:razz: :razz: :razz:
Любов вика :lol:
Детска радост

haritov
12-29-2009, 16:09
Детска радост

ще си играят в пясъчника :)

smiLexaga1n
12-29-2009, 16:25
...

...
Ест. не седяхме заедно, за да не си умръзнем..

т'ва ме разби 8-) 8-)
'щом сте се оправили, 'сичко най-хубаво. :) :D

dakata123
12-29-2009, 16:48
Детска радост

Да си играем на коледа с тебе нещеш ли??? Или сам да си играеш с нещо мое :-P :-P

haritov
12-29-2009, 16:50
Детска радост

Да си играем на коледа с тебе нещеш ли??? Или сам да си играеш с нещо мое :-P :-P

няма проблем ще си играя въпроса дали ще си в състояние да дишаш като свърша играта с теб :-)

dakata123
12-29-2009, 16:54
Детска радост

няма проблем ще си играя въпроса дали ще си в състояние да дишаш като свърша играта с теб :-)
добре вече усрахме темата, време е някой модератор да я заключи, защото бъпроса е приключен отдавна

ef4etyYy
01-03-2010, 17:46
Абе и ние момчетата стигнахме до един извод "Жена ли е, не е човек" е може би има малко изключения 8) 8-) ужасни сте 8-) ако нямаше жени щеше ли да ви има вас бее :razz: :booooomb:

dakata123
01-04-2010, 07:20
Абе и ние момчетата стигнахме до един извод "Жена ли е, не е човек" е може би има малко изключения 8) 8-) ужасни сте 8-) ако нямаше жени щеше ли да ви има вас бее :razz: :booooomb:
Аре, аре вчера гледах предаването на БТВ за цялата година новини и ено дете каза, че първата жена (Ева) от червото на Адам :P 8-) Умрях от смях :lol:

ef4etyYy
01-04-2010, 11:43
Абе и ние момчетата стигнахме до един извод "Жена ли е, не е човек" е може би има малко изключения 8) <<< 8-) ужасни сте 8-) ако нямаше жени щеше ли да ви има вас бее :razz: :booooomb:
Аре, аре вчера гледах предаването на БТВ за цялата година новини и ено дете каза, че първата жена (Ева) от червото на Адам :P 8-) Умрях от смях :lol: бе пука ми на задния джоб бе 8-) с тфа по-горе искаш да ми кажеш че вие мъжете/момчетата(говедата) сте хора? ебати вица :razz:

Co0kieGirl
01-04-2010, 11:56
Е,сега какво става с мацката?Ясно,че не те мрази,ама нещо по такаа..? 8-)

haritov
01-04-2010, 17:44
скучно ми е :(

soul1199
01-04-2010, 17:45
Детска радост

добре вече усрахме темата, време е някой модератор да я заключи, защото бъпроса е приключен отдавна :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: мъжооо :(

haritov
01-04-2010, 17:47
Цветииии :shock: :shock: :shock: :shock:

какво има :-) :-) :-) :oops:

soul1199
01-04-2010, 17:51

какво има :-) :-) :-) :oops:помислих,че ще ставаш гей :(

haritov
01-04-2010, 17:53

за нищо на света с жана като тебе е ъпсурдно

soul1199
01-04-2010, 17:55

за нищо на света с жана като тебе е ъпсурдноми хубо,ама аз ще ставам лесбийка :(

haritov
01-04-2010, 17:57

за нищо на света с жана като тебе е ъпсурдноми хубо,ама аз ще ставам лесбийка :(

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

леле защо :shock: :shock: :shock:

soul1199
01-04-2010, 18:00

леле защо :shock: :shock: :shock:ми поне няма да се занимавам с идиоти :(

haritov
01-04-2010, 18:01

знам какво стана и за това имам изненада за теб :oops:

soul1199
01-04-2010, 18:08

знам какво стана и за това имам изненада за теб :oops:шоколад ли си ми купил :oops: :grin:

haritov
01-04-2010, 18:10

знам какво стана и за това имам изненада за теб :oops:шоколад ли си ми купил :oops: :grin:

не само

освен шоколада
2 седмици почивка за 2 на хаваите острова ще е самотен :-) :-) :-)

soul1199
01-04-2010, 18:11
пак ли :( не ми е до това в момента :(

haritov
01-04-2010, 18:12

какво ти се прави :(

soul1199
01-04-2010, 18:13

какво ти се прави :(нз,в моемнта ям шоколада :( трябва да си прегледам по Био а така ме мързи,аз си ги знам нещата,ама не ми се отваря :(

haritov
01-04-2010, 18:15

какво ти се прави :(нз,в моемнта ям шоколада :( трябва да си прегледам по Био а така ме мързи,аз си ги знам нещата,ама не ми се отваря :(

ами ти си умничка :-)

ам да знаеш че тази вечер едва ли ще можеш да облечеш пижамката на пепрудки

soul1199
01-04-2010, 18:24

ам да знаеш че тази вечер едва ли ще можеш да облечеш пижамката на пепрудки :shock: :shock: :shock: :shock: какво си направил с нея] :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :smt104 :smt104 :smt104 :smt104

haritov
01-04-2010, 18:25

ам да знаеш че тази вечер едва ли ще можеш да облечеш пижамката на пепрудки :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :smt104 :smt104 :smt104 :smt104
нищо няма да ти трябва :oops: