View Full Version : Флеш
Здравейте...
Много искам да си сложа флеш на едното ухо, но не от тия големите, а от най-малките някъде около 2-3 мм (ако има такива) ...
Та въпроса ми е трябва ли да ходя в специално студио да ми ги слагат, защото ми казаха, че мога да си напрая обикновенна дупка и после да си я разширя... ?
Моля ви дайте мнения и съвети какво трябва да направя, защото не съм запознат. Как се почиства това нещо и от къде във Варна мога да си купя флеш ( ако се наложи и къде пробиват) ...
Благодаря :oops:
(момче съм на 16)
ПС: А вие какво мислите за флешовете? Според мен тези големите са грозни, но малките много ме кефят :)
Jamalska
12-11-2009, 17:56
Първо една по-тежка обица ще е най-добре.После си купи едно малко разширителче,или ако мн държиш на домашния начин...аз съм го прайла с клечки я за зъби,я за уши...ама недей само на едното ухо.Тъпо ще е.
turboPantofka
12-11-2009, 18:42
Виждала съм ,че си слагат некви колци :D за да разширят дупката единия му край е остър а др е широк и на определно време го мърдаш към широкото
Виждала съм ,че си слагат некви колци :D за да разширят дупката единия му край е остър а др е широк и на определно време го мърдаш към широкото
разширител ;]
аз започнах да си го правя с малко разширителче ама трябва да имаш нерви :D и само на едото уШо няма да е мн хубаво..поне според мен (:
MichellePhan
12-12-2009, 08:31
http://www.portmel.com/img/OBIAVI/0009877_s17.jpg Ето размерите....
kriSko94
12-12-2009, 10:07
:lol: спомням си 6-7 клас един съученик как си разширяваше дупката :lol: :lol:
какво ли не завираше там... :razz: пълнители на химикалки, игли за плетене на баба си... тръбичка на химикалка... :Д:Д
видях го скоро и се посмяхме по темата... той каза, че това е била най-голяма глупост в живота му и е оставил дупката да зарасне.. :) но всеки сам си преценява :р :)
CaribbeanGirl
12-12-2009, 10:19
За мен флешовете са нещо наистина отвратително (казавам го, защото питаш какво мислим за тях)!
guinessgirl
12-12-2009, 11:26
къв смисъл има да е 2-3 мм?
хаха,или си направи голям или не си прави
нема смисъл
минимум 10ка
къв смисъл има да е 2-3 мм?
хаха,или си направи голям или не си прави
нема смисъл
минимум 10ка
Не знам, просто ме кефят малките как стоят (да не е без нищо)... :D
RoseDawn
12-12-2009, 11:53
Въобще не си прави после ще съжаляваш!
F_CK_all_I_need_is_U
12-12-2009, 12:03
НЕ ги слушай.Яко е и няма да съжаляваш.И мноо ясно, че само на едното ухо.Тфа, че целия свят има и на двете, не значи, че и ти тряа да си като тях, нали.Аз имам дупка само на едното ухо.И не, не е тъпо.Щом те кефят малките, направи си малък 8)
SuperSani
12-12-2009, 14:07
и аз имам флеш и ми е от рода на 6,5 ама сега даже ще го сменям след нова година :D:D btw незнам защо искаш да си правиш маничак ще стои ато обикновена обица .. но както искаш а и ако някой ти каже че после нямало да зарасне спокоино :D:D зарасват но ако не прекаляваш поне така сам чувала де :D:D та така а ако го разширяваш с разширител можеш да си вземеш от На Тъмно направо с флеш ги продават , но чесно акзано на мен не ми харесаха тези флешове дето се дават с разширителя и за тфа взех друг :]] та успех ако ще се пробираш после д акачиш снимак да видим ^^
balon4eeeee
12-12-2009, 15:26
НЕ ги слушай.Яко е и няма да съжаляваш.И мноо ясно, че само на едното ухо.Тфа, че целия свят има и на двете, не значи, че и ти тряа да си като тях, нали.Аз имам дупка само на едното ухо.И не, не е тъпо.Щом те кефят малките, направи си малък 8)
разбира се .
CrazyBastard
12-12-2009, 16:27
тва 2-3 за мене не са флешове но щом те радва направи си ама да знаеш че при някои хора стаа зарибявка мн и един познат в момента е на 40 и колко мм...но както някои от вас знаят и флешовете спадат към боди модификациите..както и да е, вкарай една клечка за зъби, после тръбичката от клечките за уши и можеш да си земеш някв флеш от някъде и успех ;]
aко е малък/малка и си сложи 10ка .... на малкото ушенце доста ще е зле :lol: Аз обмислям 4.1, 5.1, 6.5 :D Но едва ли ще имам нерви.
guinessgirl
12-13-2009, 09:29
ми за да си прави флеш,явно не е толкова малък
не знам,изобщо не ми харесват малките флешове... ама аз съм пристрастна :D
Не знам, просто ме кефят малките как стоят (да не е без нищо)... :D
абе човек 10та не е кой знае колко голяма и аз сега мисля да си прая ... но ти си знаеш колко искаш ;)
marin4itu
03-27-2013, 11:49
Тема от 4 години...