Влез

View Full Version : Как да си намеря гадже?

Страници : 1 [2]

annabelJB
12-23-2009, 10:19
П.С. Защо ли имам невероятното чувство че annabelJB и elitoy11 са един и същ човек?! :-D
am gre6i6 dai skype i shh ti dokajem.. :)

annabelJB
12-23-2009, 10:19
виж , до къде ти е летвата

Ако си толкова отчаяна за гадже изобщо не си гледай летвата ами я режи и я махай. Като си грозна нямаш право на избор :)
ama kato ne e kfo praim..?

domi98
12-23-2009, 12:48
еми,ако си на моите години,защото аз съм на 11 ,по-добре не мисли за глупости и кво като нямаш "гадже"-много ме дразни тая дума.няма да умреш,или нещо подобно.аз лично може да съм харесвала някое момче,ама не искам "гажета".ехоооооооооо на 11 съм.има момичета които вече са стигнали и до другаде,на моите години ,аз ги наричам извинявам се за думата "кучки" .ако не си на моите години,примерно на 15 вече немога да ти помогна ,питай другите,те са по-големи от мен.

П.С.-пиши на кирилица

danyrenesmee
12-23-2009, 13:06
еми,ако си на моите години,защото аз съм на 11 ,по-добре не мисли за глупости и кво като нямаш "гадже"-много ме дразни тая дума.няма да умреш,или нещо подобно.аз лично може да съм харесвала някое момче,ама не искам "гажета".ехоооооооооо на 11 съм.има момичета които вече са стигнали и до другаде,на моите години ,аз ги наричам извинявам се за думата "кучки" .ако не си на моите години,примерно на 15 вече немога да ти помогна ,питай другите,те са по-големи от мен.

П.С.-пиши на кирилица

браво.. не са измрели свестните деца :lol:

Passalot
12-24-2009, 14:10

П.С.-пиши на кирилица

Слава богу, още ги има. :D :D :razz: :razz: :razz:

Kajo
12-25-2009, 07:35
години, снимка? :-o

ако си от пловдив пиши .. ше те запозная с някой, неща :lol: 8)

Kajo
12-25-2009, 07:37

П.С.-пиши на кирилица

аа едно свестно дето под 13 години .. нататък до 16 са изроди :razz: :razz: :razz: :razz:

kolio94
12-25-2009, 08:17

П.С.-пиши на кирилица

аа едно свестно дето под 13 години .. нататък до 16 са изроди :razz: :razz: :razz: :razz: мерси не всички са изроди просто повечето са достатъчно тъпи да не осъзнават нещата аз съм на 15 нямал съм гадже и не ми трябва (засега)
по темата : спри да четеш модни списания или да се водиш по идиотския начин на мислене на другите,че като нямаш гадже си задръстена или нещо подобно.а пък ако си достатъчно глупава и толкова много искаш гадже земи си 18+ педофил (не сички които ходят с по малки са но повечето) и си готова,но ще ги менкаш често и тогава сигорно ще си наи готината струва ли си ? оставям те натам ти си реши ако не можеш в търсачката има всичко :razz:

dandan
12-25-2009, 10:52
пфф баси тая тема още ли съществуваа ай вече да се маха писна ми :-x тая дет я написала темата е баси тъпото момиче няаа си гледа дтските години с гаджета ши ми са занимаваа бахти овцата!Майкати хуу ти вика че си още малка баси на 11 години и гадже иска :lol:

Chuck93
12-25-2009, 11:48
кво снимка си е сложил на мангал там па не се учудвам тва и ти да си!
Ауууу имаме си и Кание Уест в сайта леле :grin: :grin: по Коледа стават чудеса...ем виж ся малката първо си на 11 времето да си имаш гаджета още не е дошло второ като съдя по езика който държиш и се заяждаш не мисля,че може да ти е лесно да си намериш и трето леко така тактично мисля че имаш некфи мн силни душевни разстройства айде УСПЕХ с "ГАДЖЕТАТА" :grin: :grin: :grin: :grin:

sunshinepp
12-25-2009, 17:47
а стига бе :shock: пааак ли.. :-#

gogo4o4o
12-25-2009, 18:06
Имам сериозен проблем! (е не чак толкова) 8-) Нямам гадже!Всички момичета от нашия клас си имат гаджета или поне бивши,но аз и мойта най-добра приятелка нямаме!Аз се оплаквах на мама,че никой не ме харесва и че нямам гадже,а тя ми вика че съм била малка! :-) Ми тя така кат говори аз и баба да стана пак ще съм малка.Момчетата са твърде срамежливи за да си признаят че ме харесват (като гадже).Аз немога да направя 1-вата стъпка,защото ме е сттрах да не ме отблъснат.Когато харесвам момче гледам да разговарям повече с него и да му обръщам доста голямо внимание.Понякога се опитвам да му покажа,че ако ме харесва съм готова за връзка ама к'вот баба си знае т'ва си бае! :-o Вече си мисля ,че съм най-грозното момиче на планетата,а за едно момиче загубата на самочувсвие е много лошо.Немога да си го върна като ми казват,че съм много хубаво момиче.И познайте кой ми го казва-мама,тате,баба и др. роднини!Вече изтерясах.Почнах да се регистрирам в какви ли не сайтове за запознанства и пак няма човек който да ме хареса.Писна ми!!! :-x Бихте ли ми дали съвети как да ловя момчета от езерото на любовта и как да го впечатля? Благодаря предварително! 8)

По начина по който пишеш виждам че наистина си малка. "Всички момичета от нашия клас си имат гаджета или поне бивши,но аз и мойта най-добра приятелка нямаме!"И кво ше ги праите тез момци? Ще се гушите в някоя градинка. То да си имаш гадже не е до това да си модерна и да не изоставаш със съученичките си. Аман от лапешки простотии. Вземи порасни! :-x

ledenakrasota
12-25-2009, 18:28
Еййй,стига се заяждахте с детето 8-) И ние сме били такива на 11г. :-D

С времето и тя ще си намери! :razz:

fire_magic
12-25-2009, 18:32
когато си търсиш гадже, няма под дърво и камък,а когато си заета ти се лепят като мухи на мед,това е по закона на гадостите... :? е да ама аз кат нямам гадже как да ми се лепят момчета?

:lol: :razz: :lol: :razz: :lol: :razz: :lol:

fire_magic
12-25-2009, 18:33
като имаш гадже тогава ли ши се лепят всички??? :-D :grin:

ledenakrasota
12-25-2009, 18:37
като имаш гадже тогава ли ши се лепят всички??? :-D :grin:

Както казах,трябва да се съблече гола и така да отиде на училище :razz: Няма как да не се залепят и не само те :razz:

fire_magic
12-25-2009, 18:39
значи ето решението !
ем помоли някой твой фр само да се прави, че ти е гадже и така кат почнат да ти се лепят всички кажи че скасвате и готооо ще имаш голям избор по твойта си логика :shock: :D :lol: :razz:

xxCutMEOpenWhileSobbingxx
12-25-2009, 19:02
върви с един нож,кат харесаш момче,допри ножа до гърлото му,и му кажи да избира между смъртта и теб за гадже../ако бях момче щях да ибера смъртта/
АМАН ОТ ТЪПИ ТЕМИ!

NeverTheSame
12-25-2009, 19:28
Impulse.bg ,беееееее...то това е единствения начин :grin:

purpledawn
12-25-2009, 19:31
земи си някой призрак, от отвъдното

и аз ли съм била така :lol: :lol:

bebencetyy
12-25-2009, 19:43
nee nee tova detence me razbii :grin:
tii ne si yredd zemii xodi y nekoq psixqtriq tyii ynyii
verno nadyta nekva 13 godi6na pikla lelee

annabelJB
12-27-2009, 11:49
пфф баси тая тема още ли съществуваа ай вече да се маха писна ми :-x тая дет я написала темата е баси тъпото момиче няаа си гледа дтските години с гаджета ши ми са занимаваа бахти овцата!Майкати хуу ти вика че си още малка баси на 11 години и гадже иска :lol:
ne e na 11 be ti tup li si ili da?!

awerw
12-27-2009, 12:50
дай ми линк за пиц нали ве4е зн 4е си на 13 и 6ти кажа ко тряя пр зна4и първо трябва да си като курва :D сега те са на мода ако си толкова на зор това е един вариант нали обли4а6 се хубаво поли грим такова с голямо само4увствие и опаа :) си4ко е готово а др вариант е стой си мирно и някой ден си4ко 6се опрай :) ама дай и пиц ако иска6 по то4но 8-)

hheh
12-27-2009, 14:39
офф .. Фуцк ъоу ... :lol: авторке на 13 си .. порасни още малко

nicolepcd
12-27-2009, 18:26
Вземи си куче :grin:

Lucksy
12-28-2009, 12:41
За кво толкова мн си се вманиачила на тема "гадже"? Огледай се.. Има и по-важни неща от това. Пък и все още си малка.

aloveyou
12-28-2009, 12:56
Еми общувай с повече хора..Сприятелявай се повече с момчетата (ама не прекалява,че после да не те мислят за мъжкарана :D ) и така..Огледай се наоколо..
А и не забравяй,че
- Всичко се случва,когато най-малко го очакваш..

Chuck93
12-28-2009, 14:47
Impulse.bg ,беееееее...то това е единствения начин :grin: мне!!!КарамелчитоУ му е майката :grin: :grin: :grin: деба не издържам повече смея се сама ;дд ам има време за гаджълък :grin: :grin: :grin: :grin:

sladyr4etoo
12-28-2009, 14:48
Еми общувай с повече хора..Сприятелявай се повече с момчетата (ама не прекалява,че после да не те мислят за мъжкарана :D ) и така..Огледай се наоколо..
А и не забравяй,че
- Всичко се случва,когато най-малко го очакваш..+1

sWeeX
12-28-2009, 15:07
12 или 13 годишна си ?По скоро ми прилича на некоя 11 годишна ма нема значение

Zarity
12-28-2009, 15:59
Гадже...мразя тая дума,хипер е няква тъпа,не показва никаква връзка,ддз,дразни ме.

kotence_91
12-28-2009, 19:47
Я, си гледай ученето :D и не мисли много много за "гаджета" ... и мен ме дразни тая дума 8-)

mimichkaa1914
12-28-2009, 21:06
Оуу, ама сериозно ? Ее,тфа вече не го знаех, ебаси проблема дето имаш. :D
Ти така се описа, че се отвратих от теб без да съм те виждала..По начина на изразяване веднага мога да разбера на колко си.Е, определено не си на 13,давам ти 11 максимум ? :)
И ние какво трябва да направим по въпроса ? .. Искаш да ти намерим гадже ли ? Ахам, и след 1 седмица да питаш 'Как да се целувам с език?' .. :shock: :D За к'ъв к*р ти е гадже, бре майно, кажи ми 1 причина ? .. Внимание си търсиш, очевидно. :oops:
Имаш си въображаем приятел [Анабелчето xD] !Колко сладко! .. :-) В едно изречение се издаде, че този профил е твой и безполезно се защитаваш, но..ебе ли ме. :)
Само дечицата като теб обиждат веднага, след като някой не е съгласен с мнението им или по-точно когато му казват наистина верни неща, не с цел обида.НО такива като теб как да го приемат.И когато наистина 11 годишната Ели е силно отчаяна, че никой не й обръща внимание - реши да потърси утеха тук. :cry:
Наистина ме дразнят такива глупави теми, има време докато си намериш гадже, ако започваш от сега .. не си те представям.
Познат сериал. 8) Късмет, 'бонбонче'. :smt008 Дано си хванеш някой мускулест батко, да те оправи. :D

play23
12-28-2009, 21:30
Еййй, добре че има кой да ме разсмива :grin: :grin: :grin:

rachel_billson
12-28-2009, 21:45
Жалко е,не че си малка на години,а начина си на мислене,който си си изградила - ,,защото и другите имат,нека да имам и аз...".Първо порасни и после тръгвай по гаджета.

elitoy11
01-15-2010, 19:11
спрете да пишетеее :grin: намерих си гаджеее!!!!! :grin:

BeezyJey
01-15-2010, 21:22
Кой бе , покажи ни[i]

whocaress
01-15-2010, 21:42
Кажи къде го намери то гадже, че и ние да потърсим там

FrE6Ko
01-16-2010, 07:53
На 13 е "малка за гаджета" ?? :grin: :grin: :grin: :grin: НЕ, НЕ, НЕ ! Хора вие добре ли сте?? До ся нея обиждахте и тя "наивната" ви вярва и вярва, а вие се възползвахте и вместо да решите проблема и се подигравахте и се правихте на много важни :o тя е "малка за гаджета" ами вие ? Много сте голями и опитни като сте на 14, 15 ХУХХ смешни сте бе . Та тя е на 13 и е "малка" а вече лапетата на по 9- 11 вече секс са правили...

Passalot
01-18-2010, 20:20
Евала, а ся пускай тема : "Опааа, брйеменнъ съм!" :razz:

ceballos1990
01-19-2010, 13:48
ахххх колко сте жалки

PuFfyy
01-19-2010, 14:14
Евала, а ся пускай тема : "Опааа, брйеменнъ съм!" :razz:
+ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

justwondering
01-19-2010, 14:34
спокойно, аз съм по-голяма от теб (не с много де) и си нямам гадже, пък не съм умряла, а пък още по-малко имам някакъв проблем. :wink: сега просто е модерно да си имаш гадже и да си на 11-12, ама това теб не бива да те бърка въобще. :) утре ако всички ще скачат от 12 етаж, ти ще скачаш ли? и не бива да разсъждаваш, че непременно трабва да имаш. когато му дойде времето, ще имаш и ти. :wink:

п.п. не разбирам защо на някои хора им прави удоволствие да обиждат другите, но както и да е. и все пак: не е мило.

punkOrNot
01-19-2010, 18:14
Ти 12 имаш ли? КОЛКО такива глупави теми има.... :shock: :booooomb: :booooomb: :booooomb:

qazwsx
01-19-2010, 18:28
za6to da sum zle be mili4ka? a kuv ti e problema s mene ? kvo grozna li sum ili kvo are kaji si i me ostavi na mira 6tot taka mnoy me draznite :-x mi kat e tupa temata 6to pi6e6 tam a? :-x
ne e typa temata ... sme6na e rofl ;]- :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

punkOrNot
01-20-2010, 16:13
Умрях си от смях в тая тема...Анабел млЪкни шото си толкО прОста и жАлка,че няма на къде :? Ама айде няма да падам на твойто ниво.. :-D :-D :-D :booooomb:

presinceto123
01-21-2010, 16:22
Я СЕ СТЯГАЙ!!! :-x :-x :x :x

3motion
01-21-2010, 19:24
Айде разкажи за гаджето де :grin:
И аз преди 2-3 години бях така бай дъ уей :-D Израства се. :)

sunshinepp
01-22-2010, 06:40
оооооо боже пак ли беее... стига стига!!! :o :(

elitoy11
02-01-2010, 06:30
Айде разкажи за гаджето де :grin:
И аз преди 2-3 години бях така бай дъ уей :-D Израства се. :) еми сладък е :lol: с 1 година по-голям от мен е и така... има кафява коса :D черни очи висок е с 1,5 глава над мен 8-) бе общо взето е супер сладък с чувство за хумор 8)

Вяра
05-21-2013, 10:11
Здрасти

sunshine :**
05-21-2013, 19:12
аз също несмятам че имаш 13 по-малка си :D

Super Krasaveca
05-22-2013, 12:10
На колко си години

analgin
05-22-2013, 12:27
Наблегни на учението , научи се да пишеш правилно , изчакай да станеш на 12 поне и си намери сериозен приятел .Чувала съм ,че на тази възраст връзките вече са по-стабилни и хората са по-сериозни .
"Бихте ли ми дали съвети как да ловя момчета от езерото на любовта и как да го впечатля?" - има един канал лов и риболов там би могла да гледаш някое предаване ,което да ти помогне .Иначе така написано изречението се разбира ,че ще впечатляваш езерото .. и да , знам ,че изглежда дребнаво и заядливо , просто е по-добре да ти направи забележка някой във форум отколкото да продължаваш да се излагаш във форумите и извън тях

SpiritInBlack
05-22-2013, 12:28
Най-често хубавите неща се получават тогава , когато не са очаквани. Спри да планираш и излез.

Или прати по едно лично на всички момичета от форума :D

kris_XAXA
07-16-2013, 20:59
виж аз също съм със същият проблем с тази разлика,че не съм момиче.аз също се дразня от факта че си нямам гадже,но понякога свикваш с идеата че си малък и даа понякога излиза извън контрол това но знай че не си единствената която е в тази ситуация ;)

SirLeX
07-18-2013, 02:22
кой тъпак изрови тема от 2009та?

Alex_pz
07-28-2013, 05:36
Eee ako si ot Pazardjik moje6 i da odari6 desetkata s men i as sum na 13.:D(seriozen sum)

tori
07-28-2013, 07:06
Копай.

alex00
07-28-2013, 08:59
Eli ot koi grad si?

katrinsmile
09-20-2013, 18:09
хахахаха ти си мислиш че гаджето се взема ей тъй кат предмет то твоето това май си е детско привличане но как да си намеря гадже че момчетата трябва да идват и да те харесват но това не е от знаечениевсе пак не бързайда търсиш той сам си идва така че....но пак ще ти кажа нещо бъди себе си защото ако не си себе си може да те харесат но не такава каквато си това не си ти което се преструваш ако се преструваш и някой те харесва той ще харесва едната полвина от тебе тоест тази която не си ти а другата в която си себе си няма да знае че съществува така че не се намират а идват!уСПЕХ СЛАДКИШ!

Deezer
09-20-2013, 22:24
К'во да кажа... пълен минус

Тегли си куршума и имигрирай

fevoos
09-21-2013, 09:53
Мамка му, ти си макс на 13 :D
и един съвет: никой не би отказал секс :D

baby_baby
09-21-2013, 14:41
Гледай си училището не е толкова важно да имаш гадже на тая възраст

VenusVicious
09-21-2013, 20:17
Хм, темата е от 2009 :D Но все пак мисля, че на въпроса що момичето си няма гадже отговорът се подразбира - доста селския й манталитет, типичното заяждане и тн...Да се надяваме, че е пораснала, пооправила се е и вече си има гадже :D

stefan311
11-27-2013, 15:31
zdraveite az sum na 12 koito su6to e na dvanadeset da mi pi6e B-)

pacox.xa
01-05-2014, 04:59
гледаи да намери6 мам4е което те харесва а не ти да харесва6 него гледаи мом4е което прес учебните часове да те поглежда поне 5-10 пьти това е знак 4е поне му допада6 :)

Bliznaca
01-05-2014, 16:05
като за начало спри компютъра и излезни навънка :)

carlabd
01-05-2014, 18:35
Ми че ти си едва на 13, какво очакваш?! И това да се сравняваш с другите само комплекси и ядове, ще ти донесе! Хората са много различни;) Всъщност, повечето момичета са необвързани, не разбирам от какво се притесняваш, а и за всеки влак си има пътници. ;) Оправи си самочувствието, няма как да стане, момчетата си падат по уверени момичета. Започни да се грижиш повече за себе си, поддържай си външния вид и прави неща, които ти носят удоволствие!Преди и аз имах много ниско самочувствие, но повярвай ми не е трудно да си го повдигнеш.Даже ако искаш можеш да ми пишеш на лично , аз ще ти обясня подробно:) .Научи се да се харесваш сама на себе си, и ще видиш как и другите ще започнат да те харесват, не е трудно!

summertimesadness
02-03-2014, 13:38
Според мен за любовта няма граници..Примерно аз от 11 годишна си имам приятел и не говоря за това, че просто се казва, че ми е такъв..Сега съм на 12 и съм 9 месеца с него..

linzityyy
03-02-2014, 10:50
Не се притеснявай :) ще си хванеш има време ;) и после трябва наистина да си вдигнеш самочуствието,когато си със самачувствие(е не чак до небето-на нормално ниво) то си личи и момчетата го забелязват те харесват такива момичета. И не се впрягай толкова много за гаджетата-те сами ще дойдат като му дойде времето ;)

tedo9928
03-15-2014, 04:47
moje li da si dadesh skype

C0oKieS
03-17-2014, 17:21
пожелай си от дядо Коледа,напиши му писмо :)

:D

m.ivanova
03-20-2014, 12:19
ае страшни логики .. на 13 и най - големия проблем е, че няма гадже .. ем и аз съм на 13 и съм необвързана, ама не е болка за умиране ... да ви имам проблемите ... ;д

m.ivanova
03-20-2014, 12:19
ае страшни логики .. на 13 и най - големия проблем е, че няма гадже .. ем аз съм на 14 и съм необвързана, ама не е болка за умиране ... да ви имам проблемите ... ;д

forever alone :D
03-26-2014, 07:01
Според мен трябва да им обръщаш просто по-малко внимание лично аз много мразя като някое момиче не ми обръща внимание и си го поставям като цел.Или направи като мене просто си прегледай приятелите в facebook ако имаш такъв много бързо без да виждаш нищо и спри в твоя случай първото момче което ти се падне му пиши не гледай дали е хубаво или не нито дали е обвързан просто му пиши не е важно да ти хареса на пръв поглед важното е че може да си допаднете по характер
ако не пробвай пак не се отказвай накрая ще намериш правилното момче с което да се обичате , А НЕ СЕГА ДА СИ ХВАНЕШ ПРОСТО "ГАДЖЕ"

MariyaG.
04-25-2014, 15:35
Az sum na sushtoto mnenie na koeto e i maika ti, v dneshno vreme tineidjarite obsujdat samo tazi tema, a i vse nyakoga shte namerish svoqta polovinka ( eho tova ne e nai-vajnoto omg vmaniachili ste se na tema "gadje".... :D ;) :)

blagovest.pashov.5
05-12-2014, 20:31
Много ми е интересно,вече 5 години след започването на темата,когато вече си по-зряла и на 18,предполагам и претърпяла доста любовни разочарования,още ли искаш да си намериш гадже?А,всички останали,които я обиждахте и стеснявахте границите на самочувствието и-не бяхте прави!Можеше просто да и дадете съвет или да не пишете нищо,все пак момичето помоли за съвет.Това я вълнуваше,това попита,не беше нужно да и се подигравате.Поставете се на нейно място-как бихте се почувствали,ако просто попитате за съвет,а то вместо съвет-обиди,подигравки,заяждания ...

stark21
05-27-2014, 15:45
здравейте аз съм момче на 14-15 години и искам да си намеря гадже от моето училище някакви предложения

Djenka
05-27-2014, 19:30
Защо пишем в тази тема, направена преди 5 години :D
Иначе добре си се посмях, благодаря на този, който я "съживи"

LiquidCha0s777
08-02-2014, 10:45
Виж, ще си намериш когато ти дойде времето ( в предвид да си +18, а тия твоите са детинщини :Д

fanton1
08-02-2014, 14:43
не знам защо всички на моята възрас и не само на моята се интересуват много много за гаджета не виждам нещо чак толкова важно да имаш да аз искам, но дали ще имам е друг въпрос ама според мен си е чиста тъпотия да се хванеш с първия/първата срешната само и само за да се каже, че имаш или поне моето виждане е такова

darkside97
08-02-2014, 16:25
Много ми е интересно, накрая елито11 намери ли си гадже :Д :Д

zai4eto5
08-21-2014, 21:19
Oспокой се . Ще ти дам един савет , винаги изглейдай добре , но не се обличай като кифла бъди себеси . Ако имаш секси тяло не се срамувай да го покажеш момчетата обичат красиви и спретнати момичета с хубаво тяло . Прави си хубави прически , но не прекалено натруфени. Знай , че няма да си хванеш гайе от първия ден , но знай , че все някой ще те хареса.

Rooksitoo
08-27-2014, 18:24
Като гледам темата е от 2009 минали са 5 год сега е на 18 :Д И на мен също ми е интересно намери ли си гадже?

Menkata02
10-26-2014, 14:38
na kolko si i ot koi grad?

Ivayla16
06-27-2015, 13:12
Искам всички да знаят че щом се казва teenproblem значи не е за дъртофелници. Тези който пишат глупости да не се правят на мн.хитри,защото и те сигурно имат проблеми за които дълго можем да спорим. А и дали видяхте как първо всички я укуражаваха и един се изказа и после всички са негативни. Истински овци!

sladura89
06-27-2015, 14:19
Може би проблема е в самочувствието! Освен това не разбирам защо ти е гадже само да ти вдига нервите! :D

DIMONNLISA
06-28-2015, 06:48
Аз съм на 15 и нямам гадже , тя иска на 13 ... Еми мама правилно ти казва. :D

JustOneKid
07-02-2015, 20:04
kolko pati ti kajat SNIMKA WE!

hristo98
09-06-2015, 17:38
moje naistina da si malka no mislish 4e drugite kato imat i ti trqqqq da imash

hristo98
09-06-2015, 17:40
Аз съм на 15 и нямам гадже , тя иска на 13 ... Еми мама правилно ти казва. :D

prava si!!!!
az sam na 16 i imam puk vie nqmaite

Isaku-chan
09-14-2015, 20:27
Здравейте видях темата и реших и аз да се включа.Аз съм на 20 и нямам гадже в момента и страдам в момента от 2 месечна раздяла скоро 3 месечна от втората ми любов.И аз си търся гадже и се отчайвам вече,че не мога да си намеря истинската любов.Майка ми се беше омъжила вече на моята възраст,а аз и това няма да направя след като никой не ме харесва или поне не си признават.Но нищо не мога да направя по въпроса.Ако някой може да помогне по въпроса да ми каже как да накарам някой да ме хареса ще съм благодарна.Напоследък съм склонна и да се самоубия ако не си намеря някой скоро.

strashensi
09-15-2015, 10:38
Факта, че майка ти се е омъжила на 20 не е особено похвален. Не е нужно да вървиш по нейните стъпки. Апропо, ако приличаш на лелките в "Паричен салон" на СУ, наистина няма как да ти се помогне.

Isaku-chan
09-15-2015, 18:57
Всъщност проблема е,че приличам на малолетно момиче.Но не съм.

elderlydragon
09-17-2015, 14:07
Здравейте видях темата и реших и аз да се включа.Аз съм на 20 и нямам гадже в момента и страдам в момента от 2 месечна раздяла скоро 3 месечна от втората ми любов.И аз си търся гадже и се отчайвам вече,че не мога да си намеря истинската любов.Майка ми се беше омъжила вече на моята възраст,а аз и това няма да направя след като никой не ме харесва или поне не си признават.Но нищо не мога да направя по въпроса.Ако някой може да помогне по въпроса да ми каже как да накарам някой да ме хареса ще съм благодарна.Напоследък съм склонна и да се самоубия ако не си намеря някой скоро.

И аз съм в тази възраст и аз си нямам никого в момента... все още страдам от скорощна раздяла... 2 години ей така все едно за другия човек не значеха нищо и то ей така... и аз се отчайвам от времето... моята майка даже се е хванала с баща ми когато е била на 18 (такова е било времето) сега на твоята възраст са те имали (сигурно) и е доста страшничко от тази гледна точка. (Ако гледаш родителите си)... Но не трябва да го правиш, днешно време връзките никога не са продължителни, нито бракът, за явно някакво шантаво положение приятелството с предимства се приема нормално навсякъде... от колкото сериозната и нормалната връзка. И това е кофти, че всички днешно време преживяват връзките все едно утре, няма да ги има. А ти сигурно си от хората които искат последната сериозна връзка и това да не, да няма повече ужас и страх и да имаш някакво бъдеще. Не мисля, че никой не те харесва, може би по-скоро не са ти го казали/показали или все още няма такъв човек. Но винаги се намира. Аз не бързам в момента за гаджета, освен просто приятелка за разговор... Нищо, че се чувсвам адски самотно тези дни. И то до такава степен, че интересите ми, се струват безполезни неща. Приятелите ми ги няма, всеки се разпръсна навсякъде. Не може нито да поговориш с някой, нито да излезеш... И аз имах мераци да правя глупости, като това което казваш. Но е твърде страшно. Абе не е хубаво да го мислиш и правиш като цяло. И все пак ако си търсиш да споделиш нещо на някой, приятелите ти са до теб. Някои от тях могат да те разберат. А ако не могат... или просто ти е втръснало да си изливаш мъката на някой и нищо да не се получава... (както при мен), може просто да драснеш един два реда на лично. Бихме си уревали света взаимно. :D

Isaku-chan
09-17-2015, 21:33
И аз съм в тази възраст и аз си нямам никого в момента... все още страдам от скорощна раздяла... 2 години ей така все едно за другия човек не значеха нищо и то ей така... и аз се отчайвам от времето... моята майка даже се е хванала с баща ми когато е била на 18 (такова е било времето) сега на твоята възраст са те имали (сигурно) и е доста страшничко от тази гледна точка. (Ако гледаш родителите си)... Но не трябва да го правиш, днешно време връзките никога не са продължителни, нито бракът, за явно някакво шантаво положение приятелството с предимства се приема нормално навсякъде... от колкото сериозната и нормалната връзка. И това е кофти, че всички днешно време преживяват връзките все едно утре, няма да ги има. А ти сигурно си от хората които искат последната сериозна връзка и това да не, да няма повече ужас и страх и да имаш някакво бъдеще. Не мисля, че никой не те харесва, може би по-скоро не са ти го казали/показали или все още няма такъв човек. Но винаги се намира. Аз не бързам в момента за гаджета, освен просто приятелка за разговор... Нищо, че се чувсвам адски самотно тези дни. И то до такава степен, че интересите ми, се струват безполезни неща. Приятелите ми ги няма, всеки се разпръсна навсякъде. Не може нито да поговориш с някой, нито да излезеш... И аз имах мераци да правя глупости, като това което казваш. Но е твърде страшно. Абе не е хубаво да го мислиш и правиш като цяло. И все пак ако си търсиш да споделиш нещо на някой, приятелите ти са до теб. Някои от тях могат да те разберат. А ако не могат... или просто ти е втръснало да си изливаш мъката на някой и нищо да не се получава... (както при мен), може просто да драснеш един два реда на лично. Бихме си уревали света взаимно. :D

Аз не искам да остана сама нито да умра сама предпочитам да умра щастлива отколкото сама и нещастна.

elderlydragon
09-18-2015, 15:27
Когато станеш на 40 и пак си сама, тогава е по-хубаво да се оплакваш, но тогава ти ще си си виновна, защото зад всеки ъгъл се крие нещо, което е по-близо до нас, но и толкова далече. Знаеш ли, че утре пича който си взима кафе от машината, може да е онзи който в ума му си вика, ех ако имах такова гадже. И просто ти го подминаваш и той теб, и никога няма да се замислите повече един за друг. И куп други такива случаи и неща. Ние в този сайт сме едни никои, прости хорица. Не можа да ти кажем, заповядаме какво да правиш, къде да ходиш, с какви хора да излизаш и т.н. Може просто да те тласнем към това което ти самата знаеш, но отбягваш да правиш. Дали ще е да кажеш, не тук се спира с глупавата любов, от утре нищо че съм сама и самотна и ще рева целия сват, ще стана и ще правя това което искам, не някой пич да те забие на място и да ти каже, о много си яка, и за времето което ти може да правиш нещо смислено, да го пропиляваш с неподходящия за теб човек. Затова хващай намирай си приятели, компания и излизайте. Правилния човек рано или късно ще дойде. И докато имаш приятели, които ще запълват мястото на самотата, любовта сама ще дойде с някой от новите хора в живота ти. И само не мисли и говори повече за умиране. Между другото писах ти на личен, ако искаш виж, ако не както ти дойде. Така, че по-спокойно, любовта може да е важен критерий в живота на някои хора, но ако заради нея платиш жестоката цена, от колкото да правиш това което обичаш... не си струва и ще съжаляваш :) ГОРЕ ГЛАВАТА!

sladura89
09-26-2015, 19:59
Така е и ние самите трабва да вземем участие в това да намерим правилният човек, а не само да стоим и да чакаме той да ни забележи, защото това може и да не се случи или да ни забележи някой неподходящ! :)

Sh@d0w
09-26-2015, 20:01
Понякога е доста по - добре да си сам, отколкото с грешен човек.

anonimnomomiche123
01-01-2018, 13:35
Виж и аз съм на 13.
Напълно те разбирам , но при мен е по различно. Аз съм влюбена в момче , знам че е малко странно за моите години , но повярвайте ми така е. Та виж и при мен не е розаво , но се опитай да не мислиш прекалено за това , защото иначе изглеждаш отчаяно . Ще си намериш бъди спокойна, няма смисъл да се дъхаш ще намериш някой , който е подходящ за теб.

sladura89
01-08-2018, 11:24
Виж и аз съм на 13.
Напълно те разбирам , но при мен е по различно. Аз съм влюбена в момче , знам че е малко странно за моите години , но повярвайте ми така е. Та виж и при мен не е розаво , но се опитай да не мислиш прекалено за това , защото иначе изглеждаш отчаяно . Ще си намериш бъди спокойна, няма смисъл да се дъхаш ще намериш някой , който е подходящ за теб.

Да, ама този пост е от 2009-та кой знае какво е станало с авторката вече може да се е оженила и деца да има! :D

Necrologist
01-08-2018, 12:19
Да, ама този пост е от 2009-та кой знае какво е станало с авторката вече може да се е оженила и деца да има! :D

А ти си тука от 2010-та и никакво развитие нямаш.

HollyGolightly
01-08-2018, 12:59

http://78.media.tumblr.com/20ed057dea98c57b0c196f4b0c74a6c9/tumblr_mx41pvd6Fm1sfvmr7o1_500.gif

sladura89
01-15-2018, 22:26

Ти отде си сигурен от коя година съм тук! И какво развитие трябва да имам, че не ми стана ясно???

HollyGolightly
01-15-2018, 22:57
^би било странно да пише че си регистриран юли 2010, а реално да си тук от 2016 примерно

kompleksar
01-16-2018, 07:14
Ахахахахах колко сладки са били тея 12/13 годишни

sladura89
01-17-2018, 17:55
^би било странно да пише че си регистриран юли 2010, а реално да си тук от 2016 примерно

Да явно тогава съм регнат, ама през годините рядко съм влизал, последната 1-2 години май по-активно! :)

crazyfenka
01-28-2018, 21:36

Ти понеже много имаш.. :lol:

sladura89
01-28-2018, 23:41
Ти понеже много имаш.. :lol:

Благодаря за подкрепата! :)

Necrologist
01-29-2018, 15:51

Оближи и краката сега.

crazyfenka
01-31-2018, 13:04

Разбира се че ще бъдеш подкрепен щом не си виновен!

crazyfenka
01-31-2018, 13:06
Оближи и краката сега.

Не знам какво мога да отговоря на тази глупост.

sladura89
01-31-2018, 23:25
Има една група във ФБ сърчваме си гаджета влез там все нещо може да излезне!

sladura89
01-31-2018, 23:26
Оближи и краката сега.
Ти такива фетиши ли имаш??? Мхм!

HollyGolightly
02-01-2018, 13:27

Има и една “група за запознанства за хора предадени лъгани с разбити сърца” пробвай там, може някоя да клъвне

crazyfenka
02-01-2018, 15:17

Не,мерси.

Nedqlkoww
02-09-2018, 18:48
Т'ва ако е проблем... ахахаха ''проблем''. :D :D

Nedqlkoww
02-09-2018, 18:49
Не мисля,че е проблем за момиче като теб,на 12 или 13. :)

Nedqlkoww
02-09-2018, 18:51
Ахахахахах колко сладки са били тея 12/13 годишни Нали,баси филмите. :D