View Full Version : Най-честите проблеми при първия път?
torresinho
12-12-2009, 22:01
Какво ли не слушах,че първия път на момчето има много много проблеми.Дали да свърши бързо - това е нормално.Какво други проблеми имахте при ПЪРВИЯ път?Има тема за гафове,но тя не е за първия път.Искам да се допитам до Вас,защото искам най-доброто от себе си,когато дойде момента :)
Metatron
12-12-2009, 22:11
Притеснението е най-големия враг на първия път... може да неможе да го вдигнеш... Ако се случи се успокой и пробвай пак!
Никога неможеш да знаеш достатъчно за първия път... все пак е първи!
Но каквото и да стане не се отчайвай, а давай напред с високо вдигната глава и бъди сигурен, че следващите пъти ще става все по-добре и по-добре!
Успехче :)
torresinho
12-12-2009, 22:23
Високо вдигната глава .. коя от двете :D
Мерси за отговора в тоя късен час :)
malkotoo
12-12-2009, 22:36
и двете :-D
BePoHuKa
12-12-2009, 22:39
Не е добра идея според мен да знаеш за всичките проблеми, защото има шанс да се панираш и това да ти изиграе лоша шега ;)
Не е добра идея според мен да знаеш за всичките проблеми, защото има шанс да се панираш и това да ти изиграе лоша шега ;)
така е.
а бе пич... Ъъъ... Направо да ти казвам,че си трагичен или да ти развия една тема за това защо си трагичен?!
http://i139.photobucket.com/albums/q301/hackenslash_album/facedesk.jpg
Metatron
12-12-2009, 23:23
Високо вдигната глава .. коя от двете :D
Мерси за отговора в тоя късен час :)
Хаха за предпочитане и двете! Най-добрия съвет мисля, че е "остави се на течението" ;)
hoooodyhoooooo
12-13-2009, 00:06
Ми проблем е, ако не си сигурен дали го искаш с конкретния човек. То мъжете и жените не сме толкова различни...
Един съвет - купи си някакви евтини презервативи, няма смисъл от скъпите, и потренирай малко в поставянето им, защото се губи иначе доста време ( е не доста, но достатъчно) и това убива донякъде сексуалната тръпка. Тъкмо ще разбереш и дали имаш латексова непоносимост, някои я имат (зачервява се само пенисът, но не е опасно, измива се с хладка вода и минава). И не губи визуален контакт с момичето - почувстваш ли се несигурен, погледни я в очите. Много помага. :)
anichka12345678
12-13-2009, 11:36
Какво ли не слушах,че първия път на момчето има много много проблеми.Дали да свърши бързо - това е нормално.Какво други проблеми имахте при ПЪРВИЯ път?Има тема за гафове,но тя не е за първия път.Искам да се допитам до Вас,защото искам най-доброто от себе си,когато дойде момента :) Както и да си го преставяш първия път няма да е перфектен ,такаче спокойно,всичко ще мине номално само се пазете и немисли само с хормоните си ,а и с главата си ,която ти е на рамете .
о м г а и защо трябва всеки да свършва бързо първият му път ? бе акъл малко простотия в изобилие
nqma ne6to koeto da ne moje da se oburka purviq put da zn kakvo moje da ne stane kato horata ne e dobre 6te te spe4e samo
kakvoto moje da se preebe 1viq put moje i vs dr
NIKOGA NE Q PITAI PO VREME NA SEX SIG LI E 4E E DEVSTVENA :D:D:D i ne e sme6no