Влез

View Full Version : Моля даите съвет

kyptumz
12-13-2009, 09:05
Здр на всички проблемат ми е следния на 21 год сам преди 2 седмици скасахме сприятелката ми защтото ми крашна с братми и с ощте едно момче,скарахме се доста гадно (направо жестоко) и сложихме краи на всичко.Обае тя пак започна да ми се омилква и да иска да се саберем,обаче аз нз ко да правя просто ме е страх да него направи отново, аз все още си имам чувства кам нея и незнам какво да правя.
Доста приятели миказват несе връщаи при нея мойепак да го направи щом го е направила веднаж.Просто моляви за савет. Благодаря предварително :)

mrtn
12-13-2009, 09:16
Ами в сложна ситуация си, аз ако бях на твое място, може би щях да и простя, понякога човек заслужава втори шанс.. :)

kyptumz
12-13-2009, 09:24
Ами в сложна ситуация си, аз ако бях на твое място, може би щях да и простя, понякога човек заслужава втори шанс.. :)

еми аз и дадох 2ри шанс и пак се издани :( просто са се збъпкал от секаде нз ко да правя

ThedramaQueen
12-13-2009, 09:28
еми като си падаш по нея я какво друго можеш да направиш, освен да й простиш? След като моли за прошка, това значи, че е осъзнала грешката си... :)

kyptumz
12-13-2009, 09:31
наистина надявам се да си е осазнала грешката :? ама се си има 1 на ум

aloveyou
12-13-2009, 09:32
еми като си падаш по нея я какво друго можеш да направиш, освен да й простиш? След като моли за прошка, това значи, че е осъзнала грешката си... :)

ToniStoraro
12-13-2009, 09:35
щом е стигнала дотам да ходи по брат ти и приятелите ти изобщо не ти трябва повече.

Hilary_
12-13-2009, 09:36
Крайно време е на тези години да си се научил да пишеш правилно .. и след като все още не си го направил ти предлагам да се научиш, а въпросната госпожица изобщо не си и помисляй да я връщаш отново в живота си ще е груба грешка .. :? :?

kyptumz
12-13-2009, 09:48
а въпросната госпожица изобщо не си и помисляй да я връщаш отново в живота си ще е груба грешка .. :? :?

еми и аз мисля така ама нещо от ватреме кара нз обаркан сам

а до писането съм свикнал да пиша с латинските букви и за това в бързината вместо Ъ пиша А 8-)

mrtn
12-13-2009, 09:48

еми аз и дадох 2ри шанс и пак се издани :( просто са се збъпкал от секаде нз ко да правя
Е, не знаех...
тогава нямам какво да се занимаваш с нея, няма смисъл просто. Намери си нова

ivcheto0o
12-13-2009, 09:54
и ти мисли6 пак да и прости6 :shock: :shock: с времето 6те я позабрави6.Пък да не говорим брат какъв брат е....

soul1199
12-13-2009, 10:03
щом е стигнала дотам да ходи по брат ти и приятелите ти изобщо не ти трябва повече.

balu4ka
12-13-2009, 10:06
Крайно време е на тези години да си се научил да пишеш правилно .. и след като все още не си го направил ти предлагам да се научиш, а въпросната госпожица изобщо не си и помисляй да я връщаш отново в живота си ще е груба грешка .. :? :?

+++Май ,май ..Тя е курве,а ти си объркан глупак ,извинявай ,но така излиза.Кръшкала те е с цели 2-ма от който единия е брат ти ,е извинявяй ...!Точно изневярата и втори шанс ,не вървят много,много за ръка.Както и да е,няма значение какво ние ще ти кажем ,ами ти седни и се замисли за такъв човек втори,трети шанс дали ще е достатъчен...

MagnetiC
12-13-2009, 11:01
изневярата понякога не е грешка само на 1ния, а и на двамата... помисли дали по някакъв начин си я провокирал..било с поведението си или с нещо друго... за да го направи с брат ти сигурно е искала да разбереш...според мен трябва да поговориш с нея и да я питаш защо го е направила... след като разбереш макар това което ти е казала да не я оправдава напълно се замисли.. ако искаш и кажи, че я обичаш много и затова и прощаваш, но това страшно те е наранило..и следващия път гордостта ти няма да може отново да го изтърпи..и ще я зарежеш ако го направи пак..
ако пък не държиш толкова мн на нея и бий шута и не се събирайте...

kyptumz
12-13-2009, 13:17
изневярата понякога не е грешка само на 1ния, а и на двамата... помисли дали по някакъв начин си я провокирал..било с поведението си или с нещо друго... за да го направи с брат ти сигурно е искала да разбереш..

еми непомня да сам правил нещо което да я провокира...почти винаги съм и огаждал не съм я обиждал не съм и посягал аблолютно никога не съм я наранявал... с две думи съм я носил на раце...просто вече немоага да си обесня какво толко искат жените от това да държиш на тях да ги оважаваш и да си им верен... ако има нещо което да сам пропуснал дето не съм и дал поправете ме

ShawnMac
12-13-2009, 13:19
Тя е курва , зарежи я.

c0ci
12-13-2009, 13:25

+1 и мен ме издразни,че си неграмотен :x

peshost
12-13-2009, 13:28
Оставяй я ве...