View Full Version : разнообразие
anichka12345678
12-13-2009, 14:10
Сигурно има друга такава тема ,но ето я моята: Ако искате да направите невероятна сексуална изненада на полувинката си ,каква би била тя ? Дайте няколко примера ,ако може... :o
GirlfromHell
12-13-2009, 14:13
Стриптийз и после бурен секс!
Като за начало бих спала с него .. :lol: :lol: :lol:
И все пак ако се разровя в мечтите си и представите си ще да е нещо романтично, което да го зарадва много .. :grin: От сорта на цветя, свещички, музика, корсет + жартиери иии така .. :oops:
И все пак ако се разровя в мечтите си и представите си ще да е нещо романтично, което да го зарадва много .. :grin: От сорта на цветя, свещички, музика, корсет + жартиери иии така .. :oops:
Имаш много развинтена фантазия...за "монахиня" 8-) :P
съмняваш ли се в мен .. :mrgreen: :mrgreen:
п.с. защо слагаш монахиня в кавички .. :-# :-# :cry: 8-)
съмняваш ли се в мен .. :mrgreen: :mrgreen:
Аз лично - ИЗОБЩО.
Източник: личен опит и преживявания. :D
П.Т.: Това което написа Хилари. 8)
Иска ти сее .. :razz: :razz:
Забрави ли??? :shock:
revolver
12-13-2009, 14:57
Айде пак "Перла" във форОма :D :D :D
Дали Американеца и Хилари ........... :-o
DeagleDoubleD
12-13-2009, 14:59
1 свирка докъто спинка
гарантирана работа и има ефект :razz: 8-)
Няма как да забравя нещо, което е само в ума ти .. :razz: :razz:
п.с. А как звучи .. длаи американеца,Хилари и револвер-чо .. ?! :oops: :D :D :D
Ах ти double penitration ли искаш? Мръсница! 8)
revolver
12-13-2009, 15:04
Ах ти double penitration ли искаш? Мръсница! 8)
А вика че монахиня ?! :D
BringYourOwnBeer
12-13-2009, 15:05
тва ще е баси якото докато спиш :grin: :grin:
DeagleDoubleD
12-13-2009, 15:10
И аз къто модераторче да се намеса и да кажа:
Нарушава се в момента точка 9 - Да НЕ публикуват мнения, несвързани със зададената тема.
Нарушава се в момента точка 9 - Да НЕ публикуват мнения, несвързани със зададената тема.
ебаси модераторчето с 140 мнения .. :razz: :razz: :razz:
п.с. И все пак наистина дайте да спрем със спама .. :o
Уплаши ли се!? 8-) Знам, че е голям.
Стоп със спама. Може ли да си направим една тема, в която само да си пишем, за да не оскверняваме другите??? :-o
revolver
12-13-2009, 15:17
Уплаши ли се!? 8-) Знам, че е голям.
Стоп със спама. Може ли да си направим една тема, в която само да си пишем, за да не оскверняваме другите??? :-o
Веднага я правя !
DeagleDoubleD
12-13-2009, 15:28
лаул, ти като имаш хиляди медал ли очакваш да ти дам?
той като гледам тия хиляди 2/6 от тях си ги направила с спам тъйче недей се вазгордява -.- пак и не сам някъв freak по цял ден да седа в форума
той като гледам тия хиляди 2/6 от тях си ги направила с спам тъйче недей се вазгордява -.- пак и не сам някъв freak по цял ден да седа в форума
бляя бляяя .. laaangweilig .. 8)
DeagleDoubleD
12-13-2009, 15:32
бля бляя ама не е ли така?
когато прочетеш всичките ми 6000 мнения тогава можеш да говориш каквото и да е по мой адрес .. до тогава ignoree .. :wink:
Ще и направя стриптиз, доставя ми удоволствие а съм доста добър според запознати. После каквото каже, ще скимтя и изпълнявам. :oops:
П.П. Шехерезада и Онур може ли веднъж да се придържат към заглавието на темата, писна ми да ви чета простотиите! :-x Ай да ви еба девствениците!
DeagleDoubleD
12-13-2009, 15:41
когато прочетеш всичките ми 6000 мнения тогава можеш да говориш каквото и да е по мой адрес .. до тогава ignoree .. :wink:
пфф няма кво да си права зор-а да ги чета нали гледам ае уж пусниш мниение после ест някой гламок ша земе там на голям газар да се прави и с свалките почва после ти естествено да се на**рви* ша пишеш нещо безмислено и така тръгва спама не станали преди малко същото?
(къкто и преди 6000 мнения може за 0 време да се направят стига да ти се спами цял ден къто някъв обезумял -.- )
DeagleDoubleD
12-13-2009, 15:43
Ще и направя стриптиз, доставя ми удоволствие а съм доста добър според запознати. После каквото каже, ще скимтя и изпълнявам. :oops:
П.П. Шехерезада и Онур може ли веднъж да се придържат към заглавието на темата, писна ми да ви чета простотиите! :-x Ай да ви е** девствениците!
ии къде пише, че сам девствен?
по-нагоре в първия ми коментар в тая тема бях казал нещо (верно не показва изцяло истината на тва, което казвам ама си е истина... ако не ти се вярва недей не моля никого а точно за "самата девственица незнам" :razz: :razz: :lol:
DeagleDoubleD прекалено ограничен си, за да споря с теб .. :)
минава ми централно дали ти преча със спама си или не .. най - малкото аз съм една от малкото, на които мненията им не са само спам, но това няма как да го знаеш след като не си чел мненията ми така, че по - добре си замълчи .. :?
DeagleDoubleD
12-13-2009, 15:47
минава ми централно дали ти преча със спама си или не .. най - малкото аз съм една от малкото, на които мненията им не са само спам, но това няма как да го знаеш след като не си чел мненията ми така, че по - добре си замълчи .. :?
мхм перфектна логика за момента
а за тия по-горните мниения кък ще се оправдаеш?
:oops:
DeagleDoubleD
12-13-2009, 15:49
мхм перфектна логика за момента
а за тия по-горните мниения кък ще се оправдаеш?
:oops:
пък и за замалчаването няма да стане ..
phahahh :D
аз трябва да съм някъв ретард, че да слушам някво пале, като тебе :D :-D :grin:
Няма какво да се оправдавам .. да спамя, но не повече колктоо половината форум .. :?
revolver
12-13-2009, 15:53
Хилари е хубава тя печели 8) DeagleDoubleD отстъпи !
Бе не ти бе бастун, оня къде си е сложил барак на аватара, тия двамата с хилари където и да се засекат и се почва! Той вика "ебах те", тя разправя "мечтай си", абе гледай 2-ма третокласници как се надлъгват...
Бе не ти бе бастун, оня къде си е сложил барак на аватара, тия двамата с хилари където и да се засекат и се почва! Той вика "ебах те", тя разправя "мечтай си", абе гледай 2-ма третокласници как се надлъгват...
Дишай? :lol:
завистта е доста кофти чувство .. :razz: :razz: :razz:
revolver
12-13-2009, 15:58
Дишай? :lol:
Мене ме забравиха :lol: :lol: :lol:
тая пък! к'во се гордееш все едно си написала 10 романа, айде слезни няколко етажа... :lol:
revolver
12-13-2009, 15:59
Ти си ташак ! Не обиждай Американеца !
тая пък! к'во се гордееш все едно си написала 10 романа, айде слезни няколко етажа... :lol:
мм нее тука от 7мия етаж си ми е перфектно .. :grin: :grin:
тцтцтц деца...
абе хилари, нали разправяш, че си девствена, да ти кажа само да не бързаш да го направиш, щото после няма да можеш гащите да си вдигнеш, от мен го запомни
revolver
12-13-2009, 16:02
тцтцтц деца...
А ти бе зрелия ?
DeagleDoubleD
12-13-2009, 16:02
лол 8)
1во :точно за каквото говорех естествено, че ша се намери някой, който да се прави на газе -.-
+тва на мен поне не ми се вижда хубава има мацки, които са хиляди пъти по хубави ^_^
и 2ро: аз на нея да отстъпя? :(
awwwww никога
awwwww никога
а после аз съм била детето .. :razz: :razz: :razz: :razz:
Виж какво прави си се на много вървежен, но не си познал човека, на който да се правиш .. най - малкото си момче, а си тръгнал да се правиш на момиче, което съвсем не говори добре за теб .. жалко, за което .. :wink:
revolver
12-13-2009, 16:07
лол 8)
1во :точно за каквото говорех естествено, че ша се намери някой, който да се прави на газе -.-
+тва на мен поне не ми се вижда хубава има мацки, които са хиляди пъти по хубави ^_^
awwwww никога
http://tarahsmith.files.wordpress.com/2008/09/mooning16991.jpg
DeagleDoubleD
12-13-2009, 16:07
awwwww никога
а после аз съм била детето .. :razz: :razz: :razz: :razz:
Виж какво прави си се на много вървежен, но не си познал човека, на който да се правиш .. най - малкото си момче, а си тръгнал да се правиш на момиче, което съвсем не говори добре за теб .. жалко, за което .. :wink:
retarded girl?
естествено, че сам момче бе омг на колко места си проличава ясно, че сам момче лелееее не
дечко ако не можиш да четеш има даскало...
отиди да се образоваш малко its good for you :D
@Hilary_
скрий се бе урунгел :lol:
хъх .. отговора ти сам си показва какъв си .. понеже няма какво да ми напишеш, защото СЪМ ПРАВА биеш на друга тема .. изгуби ми се интереса ... :razz: :razz: :razz: :razz:
п.с. straus .. яж ми ГО .. 8)
DeagleDoubleD
12-13-2009, 16:14
хъх .. отговора ти сам си показва какъв си .. понеже няма какво да ми напишеш, защото СЪМ ПРАВА биеш на друга тема .. изгуби ми се интереса ... :razz: :razz: :razz: :razz:
awwwww
ти shemale ли си?
aww какъв ужас леле мале скрий са :D:D
awwwww
ти shemale ли си?
Мечтите са безплатни.
хахаха, не мерси, на диета съм , без сирене...
anichka12345678
12-13-2009, 16:17
awwwww
ти shemale ли си?
Много ви благодаря за спама в моя тема :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :evil: :evil: нищо полезни ненаписахте :-x :-x :-x :-x :-x
.. изгуби ми се интереса ... :razz: :razz:
толкова ти се е изгубил интереса, че продължаваш да четеш и респективно да постваш "изгубих интерес"
правилно ли разбрах?
anichka12345678
12-13-2009, 16:20
толкова ти се е изгубил интереса, че продължаваш да четеш и респективно да постваш "изгубих интерес"
правилно ли разбрах? :-x :-x :-x :-x :-x
извинявай мацка, тя започна спама и направо ме човъркаше отвътре да я погна.... как ме е яд, че ей такива потребители като нея си правят каквото си искат, щото имат еди колко си коментара и модераторите не ги закачат...
anichka12345678
12-13-2009, 16:26
извинявай мацка, тя започна спама и направо ме човъркаше отвътре да я погна.... как ме е яд, че ей такива потребители като нея си правят каквото си искат, щото имат еди колко си коментара и модераторите не ги закачат...ем ок :o
Бой на свещи... :D по-романтично изживяване няма ;) :D:D
DeagleDoubleD
12-13-2009, 16:39
Бой на свещи... :D по-романтично изживяване няма ;) :D:D
omg rofl :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
hoooodyhoooooo
12-13-2009, 16:50
Aма вярно много спамите бе хора :( Що така, просто не мога да проумея. Забавно е, да, но до едно време. А и темичката има страхотен замисъл, и е много ценно да прочетем мнения в крайна сметка. Поне това са приложими неща, един вид малки жестове, които засвидетелстват на половинката внимание.
Аз лично бих я завел на танци, на румба или ча-ча, нещо, което да разпали страстите, въпреки, че не съм добър. Да обърнем по няколко коктейла и после да слезем на плажа, да си намерим някое кътче, разстилам един чаршаф голям и лягаме под звездите. Ще се стигне и до секс със сигурност, и ще бъде дивашко. Морско чадо, кво да правиш :D
anichka12345678
12-13-2009, 17:09
Aма вярно много спамите бе хора :( Що така, просто не мога да проумея. Забавно е, да, но до едно време. А и темичката има страхотен замисъл, и е много ценно да прочетем мнения в крайна сметка. Поне това са приложими неща, един вид малки жестове, които засвидетелстват на половинката внимание.
Аз лично бих я завел на танци, на румба или ча-ча, нещо, което да разпали страстите, въпреки, че не съм добър. Да обърнем по няколко коктейла и после да слезем на плажа, да си намерим някое кътче, разстилам един чаршаф голям и лягаме под звездите. Ще се стигне и до секс със сигурност, и ще бъде дивашко. Морско чадо, кво да правиш :DСупер ,само дето съм малко далеко от плаж :( :o ,но идеята е много яка
playboyche
01-18-2010, 17:54
хах ми бих я зарадвал като .... може би малко свещички да разнообразя примерно да ида да купя малко розички да нафъкам по леглото после да зема некфо винце и после да купя некфо умайно ароматизаторче което да вдъхва миризма на Рай така това е майтапа а истината е че ш викна комшиите да гледат съири ш викна репортери ще купя ароматизатор да вдъхва аромат на селски обор и после ш зема една ракийка :razz: :razz: :razz: и накрая ще искам да правим групов секс 8)
бой,ибани и сръбска музика!
... кво? и аз исках да кажа нещо :(
DaniFilth
01-18-2010, 18:23
Може би ще го зарадвам с някое еротично бельо или ще изграя ролята на лошата медицинска сестра :grin: :-D :D
ifilinnchica
01-24-2010, 09:18
1 свирка докъто спинка
гарантирана работа и има ефект :razz: 8-)
:lol: :lol: