View Full Version : Как да му кажа ?
MISkrisinkaaa
12-13-2009, 16:31
харесвам едно момче което го видях в дискотеката знам всичко за него ноо проблема е че е 3 години по голям от мен.Много искам да му кажа че го харесвам но не знам как да го кажа
Sladurcho
12-13-2009, 16:36
Направи така че и той да те опознае... излизайте,сприятелете се и после вече можеш да му кажеш за чувствата си
Ооох ами аз май нема да мога да ти помогна щот едно време и аз харесвах един,знаех всичко за него абсолютно всичко,ама така и не се запознахме,ужас,ужас..(аз бях7ми клас,той 9ти :D )Сега виждам колко съм била глупава преди,за тва отивай и му казвай всичко,иначе ще съжаляваш,като мен...след5години все още съжалвяам.
Успех!!!!
sunshinepp
12-13-2009, 16:51
на колко си??! :-o
Вземи му скайпа и се запознайте,кажи,че ти е познат от диското ала бала,на мен ми изглежда естествено.Не бъди лесна де,ама ако направиш първата крачка,няма нищо уницително или лошо.
MISkrisinkaaa
12-13-2009, 17:33
14
soul1199
12-14-2009, 07:23
Направи така че и той да те опознае... излизайте,сприятелете се и после вече можеш да му кажеш за чувствата си :) :) :)
http://photos.mayaiv.com/wp-includes/images/smilies/pmsl.gif
а по темата - покани го на среща http://photos.mayaiv.com/wp-includes/images/smilies/emo-050.gif
Направи така че и той да те опознае... излизайте,сприятелете се и после вече можеш да му кажеш за чувствата си
взе ми думите от устата ... много ме кефят мнениятат ти 8-)
аз сашо правих тези грешки преди се чках одбен момент,и ме беше срам да кажа на някое момиче че я харесвам.
Докато се наканех да и кажа се некои ем преварваше,та нечакаи деистваи да не се случи като при мене :)
Има 2 начина с уста и езика на жестовете
Има 2 начина с уста и езика на жестовете
sunshinepp
12-14-2009, 09:38
14
аха .. мии просто му пиши коя си.. :o кво толко сложно има :-o
FancyGirl
12-14-2009, 11:14
Като за начало се запознайте...
ти знаеш всичко за него, а той за теб сигурно нищо и кфо ще отидеш и ще му изтърсиш "Аз съм Криси и те харесвам, ти харесваш ли ме ?" :?
харесвам едно момче което го видях в дискотеката знам всичко за него ноо проблема е че е 3 години по голям от мен.Много искам да му кажа че го харесвам но не знам как да го кажа
Отиваш при него и му го казваш в прав текст какво толкова сложно има...ако те е срам остави още си малка има кога да сваляш батковци по дискотеките :?