View Full Version : Какво да му пиша,и въобще да му пиша ли ?
sweet_f_pz
12-13-2009, 16:58
Вчера бях на село и вечерта излезнах с приятели на кръчмичка малко,на другата маса седеше едно момче,на което съм хвърлила око още от лятото.Та снощи постоянно се гледахме,той ми се усмихна няколко пъти,но към 12 аз отидох на дискотека и нищо не стана.Сега като му взема номера(от едно момиче) какво да му пиша? И въобще да му пиша ли ?
Пс:Другата седмица пак съм там и сигурно пак ще се видим.
Пиши му, нищо не губиш.
/офтопик: ей тия свалки на селоооо :)
sunshinepp
12-13-2009, 17:05
пиши му естествено бе :grin: кажи му коя си..напиши нещо закачливо и от там вече знаеш ко да правиш :-o нали??! :shock:
Ако не знаеш - ние ще ти кажем. Тука сме като енциклопедия.
sweet_f_pz
12-13-2009, 17:06
Хаха,добре ще му пиша.Мерси 8-)
Но проблема е,че не ми идва на ум нищооо,а не искам да е нещо изтъркано...
sweet_f_pz
12-13-2009, 17:19
защо не му се обадиш?!
Като за начало предпочитам да му пиша.(ужасно срамежлива съм.)
danyrenesmee
12-13-2009, 17:39
Нещо повече... Това си е Тийнклопедия (зле съм хора).. направо бием и Уикипедиятаа 8)
nymphadora
12-13-2009, 17:47
Напиши си домашните първо и не забравяй,че утре отново сме на даскало :-)
Нещо повече... Това си е Тийнклопедия (зле съм хора).. направо бием и Уикипедиятаа 8)
:razz: :razz: :razz:
sweet_f_pz
12-14-2009, 13:44
Напиши си домашните първо и не забравяй,че утре отново сме на даскало :-)
Хохохо,колко сме забавни само..Като не искаш да ми кажеш,защо въобще пишеш в темата?Аман от такива спамери значи.Аз си питам съвсем нормално,тя ...
Как си, какво правиш.. банално и изтъркано, но сигурно действа..
казваш му в прав текст харесвам те от еди кога си и еди защо си ,щом се е усмихнал има основа .. Питай ги директно тия работи ,щото ако мислиш и увърташ само ще се дразниш и тъпчеш на едно място .. от риск глава не боли :smt023
ivankooo
12-14-2009, 14:54
Задължително пробвайте 3 ка :smt031 (по-хубав отговор не очаквай от мен...Каквито въпроси задаваш такива тъпи отговори ще получаваш )
MAKEmeFEELgood
12-14-2009, 17:10
3а кво ще му пишеш ?
Иэчакчай до другата седмица и опитай да установиш реален контакт с него.Ако се получи,след това вече мисли да му эвъниш ли и какво да му пишеш. :)
MaLkaTa_LaDy
12-14-2009, 17:13
3а кво ще му пишеш ?
Иэчакчай до другата седмица и опитай да установиш реален контакт с него.Ако се получи,след това вече мисли да му эвъниш ли и какво да му пишеш. :)
Eто ти и едно умно мнение. И му поискай номера сама. За да не се обясняваш коя си, когато му пишеш.
danyrenesmee
12-15-2009, 12:59
Ми пиши му.
8-) 8-)
Mr_Crowley
12-15-2009, 13:02
А бе, така и така е ясно, че ще му олигавиш мръсника, ко ти пука...пък и на него едва ли ще му пука какво си му писала като напрайш вакуума 8) 8) 8)
Пиши му нещо, което ще го зашемети .. :oops: :D :D