View Full Version : Език в ануса?!?
Приятеля ми вкара езика си в ануса ми...докато правехме орална любов той ми каза да се обърна по корем за да ми покаже нещо и направи това :-o попринцип не сме правили анален секс,не съм си правила клизми и тнт...много странно ми беше...
Вие какво мислите за това? Правили ли са ви го и правили ли сте го на някого? Какво чувствахте?
Аз съм го правил на мойта проституция....откачи от кеф ама то майсторлъка е да знаеш как да го направиш,а не да го лижеш като сладолед.Иначе на мен са ми го правили и е много яко в комбинация с чекия....Свършвам отдма...за броени минути!
бляяяяя нито бих го направила, нито искам да м иго правят .. :? :?
nymphadora
12-13-2009, 18:51
Мисля,че е отвратително :-& особено след като не си си правила клизма :? .Но не си ти виновна-не си го очаквала.
BlueFace
12-13-2009, 18:55
Не ме радва мисълта да си вкарвам езика в гъза и :? :?
TheImmortaL
12-13-2009, 18:58
+
Ама ти сериозно ли? това е отвратително! не искам да си го представям дори :-&
Не бих го пожелала и не бих гледала с добро око към това.Колкото и да съм си търкала задните части със сапун и да съм си правила клизма,пак не смятам,че е достатъчно хигиенично,за да си навре езика вътре или около ануса.
Не смятам,че и с езика му ще ми се активира някаква чувствителна точка,която ще ме доведе по-бързо до оргазъм.
Ако не го може с пенис или да се научи или да не го "прикрива" по този начин.
Bellatrix
12-13-2009, 19:41
Вика му се анилингус и всъщност е често срещана практика, особено при хомосексуалистите.
Аз лично не съм пробвала.
hoooodyhoooooo
12-13-2009, 20:05
Вика му се анилингус и всъщност е често срещана практика, особено при хомосексуалистите.
Мда, точно анилингус беше понятието, като се замисля. На английски му викат Rimming, или Rim-job. Аз съм го правил на момиче, откача от кеф. Каза точно, че е странно, но е приятно. На мен не са ми го правили, но не бих отказал, стига да съм сигурен, че съм постигнал максимума от хигиената си там :)
anichka12345678
12-13-2009, 20:10
Мда, точно анилингус беше понятието, като се замисля. На английски му викат Rimming, или Rim-job. Аз съм го правил на момиче, откача от кеф. Каза точно, че е странно, но е приятно. На мен не са ми го правили, но не бих отказал, стига да съм сигурен, че съм постигнал максимума от хигиената си там :)неса ми го правили ,но небих и карала някои да ми го прави,ако поиска може би няма да откажа ,а аз небих го правила на някой.
hoooodyhoooooo ако ти го правиш съм почти сигурна,че ще съм много доволна :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
seduction1mplex
12-13-2009, 22:03
+ Ужасна работа...Или аз да го правя-никога..
Аз за себе си не мисля ,че е толкова гадно напротив искам го правил см го и ми доставя мн голямо удоволсвтие ,а що се отнася до хигиена и вагиналните части не са никак хигиенични ,нито мъжкия полов орган дори и да е хигиенизиран ,но що се отнася до удоволсвтието на човек мисля ,че това не биха били никакви граници . Все пак тук говорим за удоволствие никоя жена според мен не би накарала приятеля си да го направи се пак жените понякога са супер повече съобразителни ..повечето не си го биха представяли ,защото това са недомлъвки някои е чул нещо и айде юрук дайте всички да сме такива.. :?
Аз за себе си не мисля ,че е толкова гадно напротив искам го правил см го и ми доставя мн голямо удоволсвтие ,а що се отнася до хигиена и вагиналните части не са никак хигиенични ,нито мъжкия полов орган дори и да е хигиенизиран ,но що се отнася до удоволсвтието на човек мисля ,че това не биха били никакви граници . Все пак тук говорим за удоволствие никоя жена според мен не би накарала приятеля си да го направи се пак жените понякога са супер повече съобразителни ..повечето не си го биха представяли ,защото това са недомлъвки някои е чул нещо и айде юрук дайте всички да сме такива.. :?
Е добре, ако мацката не се е промила/подмила и ти си лижеш и после устата ти мирише на лайна и ти хрущят разни фекалии между зъбите. Кое му е възбуждащото? :-o
seduction1mplex
12-13-2009, 22:26
Е добре, ако мацката не се е промила/подмила и ти си лижеш и после устата ти мирише на лайна и ти хрущят разни фекалии между зъбите. Кое му е възбуждащото? :-o
:D Е ся ако не ги откажеш от тая гадория,не знам кога друг път...;)
ImmortalTechnique
12-13-2009, 22:38
Мацките, които познаваш, не се ли бършат след акане? :? Или като турците, само подмиване признавате? Пък и те да не са мъже, да серат некви пацули :lol:
BePoHuKa
12-13-2009, 22:38
:D Е ся ако не ги откажеш от тая гадория,не знам кога друг път...;) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: +++
Разбирам да правите анален секс, но да си вкарвате езиците в гъзовете :shock: Особено пък момиче на момче :shock: тва вече е черешката на сладоледа :razz:
"Не,миличко, не си прави клизма, дай аз ще те почистя!"
BePoHuKa
12-13-2009, 22:40
Мацките, които познаваш, не се ли бършат след акане? :? Или като турците, само подмиване признавате? Пък и те да не са мъже, да серат некви пацули :lol:Ама не става въпрос за лизане на ануса, а за ПЪХАНЕ на езика ВЪТРЕ в него.. като се бършеш след изхождане с хартия ме съмнява да си бъркаш с пръст вътре да се почистиш :?
Мацките, които познаваш, не се ли бършат след акане? :? Или като турците, само подмиване признавате?
Щом мислиш, че тоалетна хартия е достатъчна да тушира екскрементите на 5 см дълбочина твой си е проблема...Аз не го считам за хигиенично. Въпрос на разбиране за хигиена явно. Аз не правя компромис с това...
Пък и те да не са мъже, да серат некви пацули :lol:
Ами не знам, не съм експерт по консистенциалността на лайната при мъжете и жените, но се съмнявам да има огромна разлика. Но това всъщност няма значение. Все минават от едно място и все цапат еднакво. Не ме кефи идеята да зачиствам въпросната дупка с езика си. Линдът е по-вкусен. 8)
ImmortalTechnique
12-13-2009, 22:45
Щом мислиш, че тоалетна хартия е достатъчна да тушира екскрементите на 5 см дълбочина твой си е проблема...
А ти ако си мислиш, че езикът ти може да стигне на 5 см дълбочина, жестоко се лъжеш. Езикът, колкото и да се опитваш, въобще не може да мине през сфинктера (мускула демек).
А пък за мъжете и жените - обикновено мъжете серат по-големи пацули, които цапат повече.
Щом мислиш, че тоалетна хартия е достатъчна да тушира екскрементите на 5 см дълбочина твой си е проблема...
А ти ако си мислиш, че езикът ти може да стигне на 5 см дълбочина, жестоко се лъжеш. Езикът, колкото и да се опитваш, въобще не може да мине през сфинктера (мускула демек).
Офффф, грубо казано беше. Идеята ми е, че с езикът си ще стигнеш по-дълбоко отколкото с тоалетната хартия и няма да останеш приятно изненаден от реликвите там. Да не говорим, че самата тоалетна хартия не чисти като хората. Но това пак е въпрос на разборане.
на мен са ми го правили и мога да кажа, че е доста приятно. ако е съчетано с вкарване на пръстчета отпред и стимулиране на g-точката, ще ви се завие свят от кеф....
summer_moon31
12-14-2009, 03:20
Да ни го беше спестил... :shock: уби ме направо.
Не бих правила анален секс, невежа съм в това отношение.. Аз съм за ползването на органите по предназначение ;) никoй не може да ме убеди, че доставя супер голямо удолоствие да ти ближат ануса :-o
Mitrandir
12-14-2009, 07:23
Тука в този форум май всички са със адски ограничено въображение.. Значи е нормално да се чукаш в гъза на 13, а не е нормално да си вкараш език в задника й, като си например.. на повечко години?! А това с фекалиите няма да го коментирам... Средната възраст тука май гони 13.5 години..
MyNameIsDidi
12-14-2009, 07:28
не е толкова зле :D
не е толкова зле :D
от личен опит ли казваш :D
hahavteen
12-14-2009, 08:21
И как ще си вкара езика след като ти не си била подготвена и не си го очаквала? Просто ти се е сторило че го е пъхнал навътре. Няма как да мине през сфинктера с мекия си език докато ти си свиваш мускула :-o
Иначе на мен са ми го правили и е доста приятно. За сега не съм го прилагала на приятеля ми но като знам как реагира на заигравки с пръстче не вярвам да има нещо против.
Аз лично се мия всеки път след като ходя по голяма нужда просто защото се чувствам по-комфортно и ми се струва по-хигиенично отколкото да размазвам всичко и да протърквам нежната кожа с тоалетна хартия :? Не бих допуснала да мириша неприятно след като съм ходила до тоалетна. Пък и фекалии има в ануса непосредствено преди изхождане а не непрекъснато егати! Вземете прочетете малко и опознайте тялото си преди да се гнусите :-o
Mitrandir
12-14-2009, 11:44
^ Точно това имах предвид.
Biskfitka
12-14-2009, 12:00
Не бих го пожелала и не бих гледала с добро око към това.Колкото и да съм си търкала задните части със сапун и да съм си правила клизма,пак не смятам,че е достатъчно хигиенично,за да си навре езика вътре или около ануса.
Не смятам,че и с езика му ще ми се активира някаква чувствителна точка,която ще ме доведе по-бързо до оргазъм.
Ако не го може с пенис или да се научи или да не го "прикрива" по този начин.+1
Според мен това е ужасно гадно. Може би детския ми акъл още функционира так и не мога да го приема, но мисля че никога не бих позволила да ми го направят, камоли пък да го правя на някой. Отврат!
TheImmortaL
12-14-2009, 18:55
Според мен това е ужасно гадно. Може би детския ми акъл още функционира так и не мога да го приема, но мисля че никога не бих позволила да ми го направят, камоли пък да го правя на някой. Отврат!
+1 :-o
anichka12345678
12-14-2009, 20:38
Мда, точно анилингус беше понятието, като се замисля. На английски му викат Rimming, или Rim-job. Аз съм го правил на момиче, откача от кеф. Каза точно, че е странно, но е приятно. На мен не са ми го правили, но не бих отказал, стига да съм сигурен, че съм постигнал максимума от хигиената си там :)неса ми го правили ,но небих и карала някои да ми го прави,ако поиска може би няма да откажа ,а аз небих го правила на някой.
hoooodyhoooooo ако ти го правиш съм почти сигурна,че ще съм много доволна :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:hoooodyhoooooo къде се губиш тази тема е само като за нас :oops: :oops: :oops: :oops:
баш да си го вкарам не, ама на 69 сьм си поигравал с дупето на някои, намирам го за възбуждащо - пък и под носа ти ебати, как да не лизнеш и да не си поиграеш малко
аз лично не искам да ми го прилага никой, все пак си е гадно момиче да го прави на момче, но на момичетата тая лека закачка много им харесва!
random_guy1
12-15-2009, 02:37
Аз съм го правил на приятелката ми веднъж.. т.е. не съм си пъхал езика в ануса й, само съм и го близал (тя има страхотна хигиена, а и се бяхме къпали преди това, а и по принцип не ме е гнус от нищо, камо ли от нея). Та и казах, че ще и направя нещо, да не мърда, и тя стоеше надупена :) и докато я целувах по дупето по някое време и теглих един изненадващ език - тя се дръпна леко, но се засмя, май й хареса :D
то като се замисля, няма част от тялото, която да не съм й близал, добре че не е от захар, досега нищо да не е останало от нея :D
всяко нещо с времето си. когато бях на 13 (сега вече на 13 са с дълбок опит) си мислех че свирките са ужасно гнусно нещо и че никога не бих го направила, а сега дори ми е приятно. В момента идеята за анални закачки каквито и да били, ми се струва неприятна и си мисля че никога не бих го направила но след време може да погледна нещата от друг ъгъл.
Не отричайте категорично каквото и да било. :)
cookie_master
12-15-2009, 15:50
ужас.
не бих го направила/дала да ми го направят
mrKiLLEr
12-15-2009, 16:45
Мен също
mOBSCENE
12-15-2009, 17:51
гнусно.
aloveyou
12-16-2009, 15:19
Дори когато си го предстаавям ми се повръща - камо ли да го направя..Гнусно е :? :?
hoooodyhoooooo
12-16-2009, 15:30
всяко нещо с времето си. когато бях на 13 (сега вече на 13 са с дълбок опит) си мислех че свирките са ужасно гнусно нещо и че никога не бих го направила, а сега дори ми е приятно. В момента идеята за анални закачки каквито и да били, ми се струва неприятна и си мисля че никога не бих го направила но след време може да погледна нещата от друг ъгъл.
Mного точно казано - нищо не бива да се отрича.
А Аничке - тук съм бе душице :-D Просто бях малко зает с едни проектчета, ама сега като ги оправих, вече съм изцяло посветен на форума :P
malkatarusalkaa
12-16-2009, 16:56
на мен лично страшно много ми харесва това с езика :))
Нито той е споменал тая гадост, нито бих позволила това да се случи.
anichka12345678
12-16-2009, 19:51
Mного точно казано - нищо не бива да се отрича.
А Аничке - тук съм бе душице :-D Просто бях малко зает с едни проектчета, ама сега като ги оправих, вече съм изцяло посветен на форума :P :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Rebirthing
12-16-2009, 23:56
Не ме кефи идеята!Да цункаш момичето по дупето окей :-) хубавите дупета са сладки в дънки, в бельо че и без него :oops: ...но да си вкарваш езика там, независимо дали си мъж или жена не ме кефи...и клизми да правиш и Циф и Доместос да слагаш все си остава "отходния канал" сори :D .
bqsna_teenagerka
12-17-2009, 09:06
хах относно аналните..."ласки" винаги се уточнявам,че на този етап -НЕ ЖЕЛАЯ АНАЛНИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ. на мен...език в ануса ми изглежда супер гнусно,и ще го сритам,ако се опита да го направи,през пичката ми е ,че ще се нацупи ;)
TotallySexy
12-17-2009, 20:59
Аз съм го правил на приятелката ми веднъж.. т.е. не съм си пъхал езика в ануса й, само съм и го близал (тя има страхотна хигиена, а и се бяхме къпали преди това, а и по принцип не ме е гнус от нищо, камо ли от нея). Та и казах, че ще и направя нещо, да не мърда, и тя стоеше надупена :) и докато я целувах по дупето по някое време и теглих един изненадващ език - тя се дръпна леко, но се засмя, май й хареса :D
то като се замисля, няма част от тялото, която да не съм й близал, добре че не е от захар, досега нищо да не е останало от нея :D
+ и ние така....
Каквато и хигиена да се постига си е за мен лично гадно.Все пак от там излизаш отпадацъте на организма ни,а те не са никак приятни...... :o :o
Dimana99
12-17-2009, 21:29
бляк
Аз съм го правил на мойта проституция....откачи от кеф ама то майсторлъка е да знаеш как да го направиш,а не да го лижеш като сладолед.Иначе на мен са ми го правили и е много яко в комбинация с чекия....Свършвам отдма...за броени минути!
1.Страшен аватар брат xDDD :razz:
2.Да не си Би ? В смисъл как може да позволиш някой да ти лиже задника -БУКВАЛНО и чак пък да ти е приятно ? Ако искаш да ти викна няколко черни братя за екстремален кеф, в комбинация с чекия. Тогава не за минути ,а секунди ще се молиш да свършиш :lol:
NeZaPoznat
12-18-2009, 09:26
Споко - ще пораснете :D
По темата - като съм възбуден всичко правя - особено някое секси дупе, а да ти го правят е много хубаво. :-P
Интересно ми е за тези които казват - никога няма да го направя и никога не са ми го правили - ако не сте опитвали банан - защо го хвърляте :shock: - пробвайте - не се умира , а и ще се кефите на макс като ви го направят ноооооо първо трябва да сте възбудени - иначе - не става :D
linoleum
12-18-2009, 15:52
Споко - ще пораснете :D
По темата - като съм възбуден всичко правя - особено някое секси дупе, а да ти го правят е много хубаво. :-P
Интересно ми е за тези които казват - никога няма да го направя и никога не са ми го правили - ако не сте опитвали банан - защо го хвърляте :shock: - пробвайте - не се умира , а и ще се кефите на макс като ви го направят ноооооо първо трябва да сте възбудени - иначе - не става :D
Прав си ...
А ИНАЧЕ ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ МНОГО ОТ ОТГОВОРИЛИТЕ НЕ СИ МИЯТ РЕДОВНО ДУПЕТАТА!!!!
:)
Да започнете да си миете анусчетата по-често и тогава няма да си мислите, че е толкова мръсно място. Нали всеки съди по себе си.
От устата се повръща!!! Как се целувате тогава?!?!?!?!?
Така, че 14-18 да не се изказват много много по темата, щото леко се излагате!
nqma ni6to gnusno v tova az sym go pravil (ili pone taka si mislq)... nqma ni6to lo6o da probva6 ... no nikoga nebih dal na priqtelkata si :P :P :P
graphicflower
12-20-2009, 00:04
Гаджето ми напоследък все натам клони...всеки път като съм по прашки в леглото и тръгна да си търся дрехите и той все ходи след мен като кученце плътно и все след дупето ми :D Вечно се опитва да ми свали прашките и да ме лиже там, ама идеята не ми допада без клизма....Иначето след клизма нищо против! :)
xRoSHaVx
09-17-2010, 13:39
ааа брато малко гадно ми стана като го прочетох :-& :-& :-& не бъди толкоз брутален.И ти хрущат фекалии вика ааа :D:D
:-& :-& :-&
YouDontKnowMe
09-17-2010, 13:44
Приятеля ми вкара езика си в ануса ми...докато правехме орална любов той ми каза да се обърна по корем за да ми покаже нещо и направи това :-o попринцип не сме правили анален секс,не съм си правила клизми и тнт...много странно ми беше...
Вие какво мислите за това? Правили ли са ви го и правили ли сте го на някого? Какво чувствахте?
Планирам да го направя . Ще е забавно.
П.П : И двамата се къпем редовно :D
Princessani
09-17-2010, 13:48
на мен са ми го правили и се изкефих :grin: :grin: :grin: :grin:
sladurche01
09-17-2010, 17:24
+
djipsito
09-17-2010, 17:28
Тия дето викате че било гнусно и гадно и че никога няма да пробвате... като ви опре ножа до кокала (езика до ануса :D ) друга песен може да запеете...
На мен нито са ми правили нито съм правила, ама не мисля да се заричам, не знам кво ще ми щукне след време ;р
Whoopdedoo
09-17-2010, 17:58
Чепкате ли чушките и люспите от домати в лайната с езиче, както котенцата пият вода? :-P
PyCoKoCkA93
09-17-2010, 19:14
Аз не бих го направила,и на мен не са ми го правили,но са имали желание..Чувала съм,че е възбуждащо...
AsHbRoWnIE
09-17-2010, 19:21
ауе дауе...аз моя анус не бих близнал дори ако беше лабораторно тестван и хигиенизиран пък камоли нечиий друг...кой знае кво е ял :-D :-D :-D
Ми не ми изглежда едно от най - вкусните части на тялото :lol:
ауе дауе...аз моя анус не бих близнал дори ако беше лабораторно тестван и хигиенизиран пък камоли нечиий друг...кой знае кво е ял :-D :-D :-D
Че ти и оная си работа не би налапал ... ама би лизал приятелката си ...
BlackEyedPeas
09-17-2010, 23:43
Ми не ми изглежда едно от най - вкусните части на тялото :lol:
:lol: :lol: :lol: Ти го каза!
Звучи гадно и гнусно,но който иска да си го прави :-D
MartyParty
09-18-2010, 10:23
Хоууули фък! :shock: :lol:
Ще се обърна и такъв ще му забия ,че езика ще си го глътне чак. То че е дупка ,дупка е ама...
0y7ofCon7roL
09-18-2010, 14:52
Мен ме кефи обяче ако съм в сериозни отношения с момичето иначе ако е някой калтак от днес за утре съм и ибал маматъ
danchobg
09-18-2010, 15:10
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
DarkTemplar
09-18-2010, 19:26
Пробвал съм, на мацката й хареса. ;)
rali4ka1
09-18-2010, 19:30
Правили са ми и съм правила и ми харесва,но не със всеки и не на всеки давам.До сега само веднъж.
ToXiCtHeBeSt
09-18-2010, 21:40
ииииъъъллл...
от коя песен е тва на аватара ти
powerfulorgasum
08-12-2014, 10:29
Аз съм правил анилингус на всички жени с които съм бил! Както и те на мен! Те миришеха прекрасно, просто на онази пот, която се получава при правенето на секс, примесена с течностите от вагината, които се стичат към ануса при възбуда! Не са се оплаквали и от моята миризма, също леко на онази сексуална пот (но аз съм все пак чистоплътен). Винаги са харесвали да ми душат тестисите, и гънката между тях и вътрешната част на бедрата ми! Както и пениса ми! Аз съм го правил, правили са ми го, и смятам и в бъдеще да го практикувам! Страхотно е! Обичам да чукам възбудени путки, да ги ближа на всякъде, дори анусчетата им!!!
powerfulorgasum
08-12-2014, 10:30
Аз съм правил анилингус на всички жени с които съм бил! Както и те на мен! Те миришеха прекрасно, просто на онази пот, която се получава при правенето на секс, примесена с течностите от вагината, които се стичат към ануса при възбуда! Не са се оплаквали и от моята миризма, също леко на онази сексуална пот (но аз съм все пак чистоплътен). Винаги са харесвали да ми душат тестисите, и гънката между тях и вътрешната част на бедрата ми! Както и пениса ми! Аз съм го правил, правили са ми го, и смятам и в бъдеще да го практикувам! Страхотно е! Обичам да чукам възбудени путки, да ги ближа на всякъде, дори анусчетата им!!!
powerfulorgasum
08-12-2014, 10:31
Аз съм правил анилингус на всички жени с които съм бил! Както и те на мен! Те миришеха прекрасно, просто на онази пот, която се получава при правенето на секс, примесена с течностите от вагината, които се стичат към ануса при възбуда! Не са се оплаквали и от моята миризма, също леко на онази сексуална пот (но аз съм все пак чистоплътен). Винаги са харесвали да ми душат тестисите, и гънката между тях и вътрешната част на бедрата ми! Както и пениса ми! Аз съм го правил, правили са ми го, и смятам и в бъдеще да го практикувам! Страхотно е! Обичам да чукам възбудени путки, да ги ближа на всякъде, дори анусчетата им!!! Ще те чукам и теб , ако ми дадеш!
nemogadasesetq
08-12-2014, 11:06
Гадост.
Леко близване по ануса с език възбужда много. Ако се задълбочи, ще е още по-възбуждащо, но от хигиенична гледна точка е недопустимо! Огразма с пръстче в ануса е уникален!
И защо вдигате тема от 2009?
Здрвейте, млада госпожице.
През годините натрупан опит не съм срещал подобен случай като вашия, но в учебника по ветеринарна медицина се споменават подобни наклоности при червеногъзите бабуни. Случаят е описан като преяждането с банани кара обикновената маймуна да се дрогира и да смята, че фекалийте на партньора ѝ са с вкус на банан.
Яли ли сте прекомерни количесва банани преди да изконсумирате връзката си?
Amon_Amarth
09-14-2014, 20:16
Абе вие нормални ли сте верно ,че да ти вкарат нещо в аналния изход е мн приятно за момичетата , дори за някои мъже ,но чак пък лизане ... :D
muhatacece
09-14-2014, 23:42
tva go sunyvah .. o_0
аз не съм пробвала но много ми се иска
bilqnavod
09-15-2014, 10:01
Стига ти бе хораааааааааааааааааааа! Имайте милост! Бляяяяк
Хахах, тоя пич малко се е престарал...но иначе не виждам нищо лошо да се прави на жена.
Рипката, иска ти се какво, ти да го правиш? За жена някак ми изглежда странно подобно желание, а мъж да желае да му го правят вече ми блъска на педерастия...
а искаш ли аз да ти го ближа, и на мен мн ми се иска щот
nansi_2005
09-16-2014, 21:46
Леко близване по ануса с език възбужда много. Ако се задълбочи, ще е още по-възбуждащо, но от хигиенична гледна точка е недопустимо! Огразма с пръстче в ануса е уникален!
+1
който не е го усетил - пропуска
powerfulorgasum
09-16-2014, 21:47
За мен, ако казваш че съм се престарал, няма как да те убеждавам! А че не съм педераст, питай жена ми!!! Че тя ми се кефи, кефи се, че са ми се кефили други жени, както естествено и аз на тях..... много ясно! А това че ти предпочиташ само мисионерската, твой проблем! Аз съм освободен от тъпи предразсъдъци и се кефя максимално!!!
powerfulorgasum
09-16-2014, 21:49
Ела при мен, скъпа, и ще те заведа в сексуалния рай!!!
powerfulorgasum
09-16-2014, 21:50
оооо бейби, сексуалната тема винаги е актуална
Приятелят ми го е правил, не си навирал целия език вътре, а съвсем леко и повече около .. и да, беше изключително приятно като усещане и не го намирам за толкова отвращаващо и гнусно при условие, че и двамата сме си взимали душ със сериозно количество сапун преди това и да, подкрепям горното мнение, че който не го е опитал пропуска от някакво тесногръдие и също, че при малко по-добро познаване на човешкото тяло би било ясно, че няма как да езикът на човека да се натъкне и едва ли не да си засмуче/загребе фекалии от ануса, защото не стоят е така просто там и да чакат нещо за да тръгнат да излизат и не вярвам да има момичета, които биха позволили да им се прави, ако са ходили по голяма нужда преди това и не са се измили .. просто ако си достатъчно близък със сексуалния си партньор и знаеш,че е внимателен и чистоплътен не мисля,че има някакъв проблем да се случва понякога като част от любовната игра
nansi_2005
09-17-2014, 21:56
Приятелят ми го е правил, не си навирал целия език вътре, а съвсем леко и повече около .. и да, беше изключително приятно като усещане и не го намирам за толкова отвращаващо и гнусно при условие, че и двамата сме си взимали душ със сериозно количество сапун преди това и да, подкрепям горното мнение, че който не го е опитал пропуска от някакво тесногръдие и също, че при малко по-добро познаване на човешкото тяло би било ясно, че няма как да езикът на човека да се натъкне и едва ли не да си засмуче/загребе фекалии от ануса, защото не стоят е така просто там и да чакат нещо за да тръгнат да излизат и не вярвам да има момичета, които биха позволили да им се прави, ако са ходили по голяма нужда преди това и не са се измили .. просто ако си достатъчно близък със сексуалния си партньор и знаеш,че е внимателен и чистоплътен не мисля,че има някакъв проблем да се случва понякога като част от любовната игра
ти май не виждаш че всичко живо тука се чука за живо и умряло и нямат постоянни партнери .... как мъж да се довери на кифла като тя ще се насере ... или как жена да се довери на мъж като той ще и се изпърди ....
който има връзка повече от 3-4 год и са се опознали .... то няма начин да не опита :)
Само в тийн проблем могат да се прочетат такива неща. Ако си с проститутка или забивка много ясно че няма да го направиш. Ако си с постоянния си партньор е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО! Не знаете какво изпускате... И на мен са ми го правили и аз го правя. Тия истории с лайната са далеч от истината...един старателен душ и сте готови.
KASAPA евала за вижданията :) знам за какво говориш :D
Веднаж едно момче ми го прави това и направо полудях от кеф
amatorium
09-24-2014, 11:34
Супер е настъряващо да и смучеш дупето и да го проникваш с език!
Аз не бих го направил,това е гадно.
nansi_2005
10-23-2014, 12:44
Дано само и за секса да не мислиш така - то там едни лиги ... едни слузливи работи заеби не ме кефи !
Щом е гадно според теб без да си пробвал - СУПЕр не го прави на теб няма да ти го правят и така ! Точно мнение като твоето ми напомня за Немски консервени кутий !
Никой никой не кара нищо на сила ... ако искате опитвайте - ако искате недейте !
diskreten
05-05-2015, 07:09
Когато става дума за удоволствия - няма правила. Всичко останало са предрасъдаци на тесногръди хора, които не знаят как да се забавляват.
Анилингуса е доста приятно нещо. Правил съм го много пъти, но си трябва подход. И наистина е голям кеф за партньорката.
Ако имате възможност да опитате - не се колебайте, а действайте.
И разбира се - не забравяйте за хигиената.
diskreten
05-05-2015, 07:10
А на мен много ми се иска да ти направя :P :P :P
С удоволствие ще ти сбъдна желанието :) После може да пробваме и аналния секс , ако искаш ;) Ще ти стана личен АНАЛизатор :D :D
С най-голямо удоволствие бих ти сбъднал всички сексуални желания!!! :)
BooBooKitty
05-05-2015, 13:24
И как ще си вкара езика след като ти не си била подготвена и не си го очаквала? Просто ти се е сторило че го е пъхнал навътре. Няма как да мине през сфинктера с мекия си език докато ти си свиваш мускула :-o
Иначе на мен са ми го правили и е доста приятно. За сега не съм го прилагала на приятеля ми но като знам как реагира на заигравки с пръстче не вярвам да има нещо против.
Аз лично се мия всеки път след като ходя по голяма нужда просто защото се чувствам по-комфортно и ми се струва по-хигиенично отколкото да размазвам всичко и да протърквам нежната кожа с тоалетна хартия :? Не бих допуснала да мириша неприятно след като съм ходила до тоалетна. Пък и фекалии има в ануса непосредствено преди изхождане а не непрекъснато егати! Вземете прочетете малко и опознайте тялото си преди да се гнусите :-o
Езикът също е мускул
колкото и отворена да съм и да се правя над нещата, има неща, които просто не са приемливи.
сори.
колкото и отворена да съм и да се правя над нещата, има неща, които просто не са приемливи.
сори.
Не е важно да ли си отворена или си над нещата. По-важно е да можеш да поемаш и даряваш удоволствие, без значение да ли е физическо или душевно!!!
obicham69
05-06-2015, 05:32
потвърждавам че е приятно да ти правят :D да разхожда езиче по кура ти после надолу по топките и до ануса ммм
някои не ги разбирам от какво се гнусят, чистият анус нито мирише нито има лайна по него или не се къпите преди секс?
потвърждавам че е приятно да ти правят :D да разхожда езиче по кура ти после надолу по топките и до ануса ммм
някои не ги разбирам от какво се гнусят, чистият анус нито мирише нито има лайна по него или не се къпите преди секс?
За това са казали че докато не пробваш, няма как да знаеш!
linoleum
05-08-2015, 10:44
Това всъщност е един от големите проблеми в БГ :)) хехе
пълно е с гъзолизци:) хехехе
иначе едно нежно и обезкосмено създание от женски пол с удоволствие бих излизал навсякъде без изключения :)))
dimiturii
05-09-2015, 15:22
Много искам да си намеря момиче, което да ми го направи ама уви :д
А като всички девойки се заричате, почти всички правите отзад, отпред и за финал в устата.....
Е то не е ли същото?
pi6i mi
Кой?
Аз ли?
Ето пиша ти.
И?
lili-ton
03-03-2016, 18:51
Ако не го може с пенис или да се научи или да не го "прикрива" по този начин.
Права си! Веднаж един опита по този начин да ми каже, че иска анален секс.
supportbot
03-03-2016, 22:26
1
baby_baby
03-08-2016, 21:48
Гадост
Много е яко, стига да имаш фетиш ! - Без фетиш не знаеш как се прави !
На мен не ми харесва. Но това е строго индивидуално. Най-близката ми приятелка казва, че не харесва анален секс, отвращава я. Но ми сподели, че сърцето и подскача само като си помисли, че на края на акта мъжа и влиза и свършва в дупето и. Харесвало и усещането за самото свършване. И така го правели с мъжа си. Иначе ако я питаш, никога не е правила анален. И си вярва.
Леле. Какви неща се исписаха. Повечето на база предположения. Явно повечето си представят как езика влиза в ануса и от там се почва с едни интерпретации.
На мен пък са ми правили. Но винаги под душа в банята. Според мен си е до човек. Като гледам как гаджето ми го прави с кеф и страст и ми става готино.
lili-ton
04-09-2016, 19:59
Леле. Какви неща се исписаха. Повечето на база предположения. Явно повечето си представят как езика влиза в ануса и от там се почва с едни интерпретации.
На мен пък са ми правили. Но винаги под душа в банята. Според мен си е до човек. Като гледам как гаджето ми го прави с кеф и страст и ми става готино.
Ами гаджетото ти най-вероятно иска да ти пъхне нещо друго там, ако не си разбрала намека му.
moonllightt
04-09-2016, 20:29
Правили са ми го и от опит мога да кажа, че е много голямо удоволствие. Поне аз не съжалявам, харесва ми. :D
Ами гаджетото ти най-вероятно иска да ти пъхне нещо друго там, ако не си разбрала намека му.
Че той ми пъха. Е, само когато му дам. Ако питаме него всеки път и само там ще го пъха. Всъщност там му давам само когато много качествено е уважил котето ми. Слава богу не съм приятелка на животните и обичам често да ми "бият катерицата".
Че той ми пъха. Е, само когато му дам. Ако питаме него всеки път и само там ще го пъха. Всъщност там му давам само когато много качествено е уважил котето ми. Слава богу не съм приятелка на животните и обичам често да ми "бият катерицата".
хахаха тая катерица да не я посинят от биене :D :D Няма да може да яде после :D :D
На мен ли го казваш! И моя само в задника ще иска, ако му давам. Но си реших проблема. Съгласих се, но условието аз да свърша, или поне да ми хареса. Ако не се справи, няма да види анален дълго време. И ето, една събота го направихме през деня. Той се стара много и успях да свърша, с малко моя помощ, но беше добре. И както очаквах, той скоро не се сети за анален, въпреки, че го похвалих. Правилно предположих, че очакването да се представи добре и вдигнатата летва го изнервят. Или защото разбра, че имам повече опит от него и се замисли, че някой преди него се е представил по-добре. То си е истина, но няма нужда да го разбира. Сега пак правим секс през 2-3 дни, но вече много по-рядко има мераци към дупето ми. Престана и с дебелашките подхвърляния за аналния секс и задника ми.
leo99999
04-14-2016, 13:51
Аз пък обичам да лижа женски ануси, но само на тези дето ме кефят. Ако е грозна и с наднормено тегло - забрави.
DarkTemplar
04-14-2016, 14:16
^Важно е не само да те кефи, но и да има добра лична хигиена.
Хубавите дупета са дар от Бога и е задължително да им се обръща достатъчно внимание. ;)
Аз пък обичам да лижа женски ануси, но само на тези дето ме кефят. Ако е грозна и с наднормено тегло - забрави.
Имаш ли фетиш ?
leo99999
04-14-2016, 14:42
Имаш ли фетиш ?
Не мисля. Лизането на дупето е част от цялостния процес който може да се случи само ако мацката ме кефи. Просто не съм гнуслив.
Истината е че една кака го напарави първо на мен и аз върнах жеста. Иначе винаги в банята под душа, може и след това.
Не мисля. Лизането на дупето е част от цялостния процес който може да се случи само ако мацката ме кефи. Просто не съм гнуслив.
Истината е че една кака го напарави първо на мен и аз върнах жеста. Иначе винаги в банята под душа, може и след това.
Защо говориш за себе си в мъжки род ? Нали беше момиче ?
leo99999
04-14-2016, 14:51
Не, грешка при пускане на профила. Не знам защо не ми пращат активиращ мейл.
leo99999
04-14-2016, 14:56
Ако си търсиш бисекс дами нямаш проблем. Събери пари, направи си акаунт в гепиме и си готов. Ще ги намериш лесно. После олекваш с 200 на среща за около 2 - 3 часа и си тръгваш с опит. Едната мацка даже скуиртва. И това дето излиза не урина, гарантирам.