Влез

View Full Version : Много неща са

Mixxer
12-13-2009, 18:54
Здрасти,аз съм нова тук,но ще се радвам ако успеете да ми дадете някой и друг съвет.Аз съм на 15,а досега не съм имала гадже.имало е момчета дето да ме харесват,обаче съм леко смотана и много се притеснявам.Та много ми се ще да тръгна с едно момче,което явно има симпатии към мене,само дето проблема е че е много печен тип и предполагам,че е имал доста момичета.А аз като никога не съм се целувала,не съм правила секс и т.н. въобще не бих могла да стоя наравно с него.Първият ми въпрос е много ли се забелязва ако досега не съм се целувала?
Друг проблем,който не е за този раздел,но не искам да пускам пак тема е за НГ.Имам предложение да ходя на купон,на който ше има много приятни хора иии въобще мисля,че ше си прекарам много яко.Само дето миналата година бях с едни момичета,с които определено не ми беше забавно ,само че те непрекъснато ме питаха дали ше съм с тях пак и аз все отговарях,че не знам.Кажете как да ги отрежа без да ги обидя моля

n1ght_shadow
12-13-2009, 18:57
По първия ти проблем да не ти пука дали можеш или не можеш да се целуваш просто излез с него няколко пъти виж дали може да тръгнат нещата пък накрая всичко само ще се нареди ;)

danyrenesmee
12-13-2009, 19:10
пожелавам ти успех :) :) дано се получи нещо между вас.. не се притеснявай,аз съм по същия начин като теб.. нямала съм сериозни приятелии.. и все пак.. ако си сигурна,че не се целуваш толкова добре.. просто не е нужно да се целуваш с език.. една целувка може да е секси и само с устните ;) :-)

Sladurcho
12-13-2009, 19:12
По първия ти проблем да не ти пука дали можеш или не можеш да се целуваш просто излез с него няколко пъти виж дали може да тръгнат нещата пък накрая всичко само ще се нареди ;)
Съгласен съм

sulley
12-13-2009, 19:16
Brainstorm,човече. :-o

Първо,не смятай,че си по-малко от някой,защото не си правила секс или не си се целувала на 15,глупаво е.
Второ,тръгни с момчето,ако се харесвате,а ако той е свестен,няма да му пука особено,че не си прекарана от половината му квартал.
Трето,просто кажи на купонджийките,че вече си обещала на други хора и може би догодина.

12-13-2009, 20:12
Заглавие: Много неща са

Прекалено много са.

Salieri
12-13-2009, 20:19
Доста си смотана =)

w0sh
12-13-2009, 20:20
хм.
някой ми трие коментарите.

фак.

Човешката цивилизация е устояла на вековете, защото хората са си ГОВОРИЛИ.

Идиоти.

valdesbg
12-13-2009, 20:33
Да, на челото на всички които не са се целували се изписва тази информация. И няма как да я изтриеш.

По втория - ми просто отиваш и казваш "Няма да съм с вас."

Проблема ти е ниската смаооценка. Поработи над нея.

sunshinepp
12-14-2009, 05:50
Да, на челото на всички които не са се целували се изписва тази информация. И няма как да я изтриеш.

По втория - ми просто отиваш и казваш "Няма да съм с вас."

Проблема ти е ниската смаооценка. Поработи над нея.

+++ 8)

MaLkaTa_LaDy
12-14-2009, 06:58
Не знам на колко години е момчето, но не вярвам, че е много по-голям от теб, пък и това няма особено знаение. Има повече знаение как той може да чете сигналите ти. Като за начало - няма абсолютно никакво знаение дали си се целувала, правила секс или си със сини или кафеви очи и разни простотии! Важното е дали ще му покажеш, че се притесняваш от този факт. В такъв смисъл, че хората на нашата възраст не възприемат околните, като си вадят собствени изводи от факти за тях, а го правят посредством това, което другите показват. Сещам се за един примар от филм. Един мъж беше сготвил закуска за приятелката си и каза, че не е важно дали можеш да готвиш или не. Дори е по-добре да не можеш да готвиш, но да не се притесняваш да го покажеш. Изглеждаш по-добре в неяните очи. Дано не съм те объркала повече. А ако си чела някоя друга книга за езика на тялото, трябва да знаеш, че той изгражда повече от половината впечатление. За това наистина не трябва да се притесняваш. Не знам точно как ще го направиш, всеки си има собствени начини, но не трябва. Защото ако не с това, което казваш, ще си проличи от жестовете ти, това дали го гледаш в очите, начина по който седиш и т.н. Бъди уверена.

Madeyed
12-14-2009, 07:01
Съгласен съм

точно :)

t0d1t0
12-14-2009, 07:30
За целуването-със всяка нова връзка нещата се променят,така че и той започва от 0лата. http://www.smilys.net/kolobok_smilies/smiley1507.gif Не трябва да се притесняваш толкова http://www.smilys.net/kolobok_smilies/smiley1678.gif
А за приятелките ти... Кажи,че имаш някакъв ангажимент и прочие... http://www.smilys.net/allg_smilies/smiley2081.gif

soul1199
12-14-2009, 07:31

aloveyou
12-14-2009, 11:52
1.Тръгни с момчето и изобщо не се притеснявай..Все пак и той не е знаел да се целува..Никой не се е родил научен..

2.Кажи им,че си обещала на други и че не можеш да отидеш..Или че имаш друг ангажимент

3.Вдигни си самочувствието !!

iiordanova
12-14-2009, 12:13
Какво значи - смотана ? Няма смотан човек..
Никой не се е родил научен.
Тръгни с момчето .. за всичко има първи път.
Както има първа цигара , така има и първа целувка , гадже , секс ..
Не се притеснявай , а повярвай в себе си.
Трябва да вярваш , че можеш да се справиш с всичко.
Ти си само на 15 , а нямаш вяра в себе си.
За всичко си има време и може би сега е дошло времето да имаш приятел.

За другия ти проблем ..
Кажи на приятелките си , че си се уговорила с други хора .
Толкова ли е сложно ?

П.С. На 15 си , а нямаш самочувствие. Един разговор а приятелки не можеш да направиш. Вярвай в себе си.

Linns
12-14-2009, 12:15
Аз познавам хора дето въпреки, че са се целували не знаят да се целуват, а и все някога тряя да се научиш, нали така!? ..

Иначе просто им кажи ще съм с други хора и тва е ..