View Full Version : Проблемче..
Въпросът ми е сериозен моля само сериозни хора да пишат ! От 2 месеца са клецкам с моита със и без презерватив - кат доиде, но сега стана нещо странно.. Появиха ми се 5-6 много малки червени точици по главичката и нито ме сърбят нит нищо , ма сам са напекал... некаф съвет ? :(
Лекар.Друг съвет не мога да ти дам братле ;)
може да е от презерватива,ако се миеш прекалено много със съпун и още 1000 неща,най-добре се консултирай с лекар.
anichka12345678
12-13-2009, 20:15
Въпросът ми е сериозен моля само сериозни хора да пишат ! От 2 месеца са клецкам с моита със и без презерватив - кат доиде, но сега стана нещо странно.. Появиха ми се 5-6 много малки червени точици по главичката и нито ме сърбят нит нищо , ма сам са напекал... некаф съвет ? :(ЛЕКАР тук едвали някой знае от какво е или поне аз незнам....
Въпросът ми е сериозен моля само сериозни хора да пишат ! От 2 месеца са клецкам с моита със и без презерватив - кат доиде, но сега стана нещо странно.. Появиха ми се 5-6 много малки червени точици по главичката и нито ме сърбят нит нищо , ма сам са напекал... некаф съвет ? :(
Мини на ч*кии
може да ти е лепнала нещо..
ходи се прегледай ;)
lekar daje i da prozvy4i izturkano e ymno :D
Лекар.Друг съвет не мога да ти дам братле ;)
BePoHuKa
12-14-2009, 00:50
Клецали се :? Лекар!
оф то почна да минава слава богу наи вероятно е от презервативите нещо
aloveyou
12-14-2009, 12:00
Лекар 8)