View Full Version : дали го възбужда..
DevlLady666
12-13-2009, 23:54
Излизам с едно момче(не ходим а само сме излизали няколко пъти)..таа последните пъти се натискахме на едно закрито местенце..беше страхотно и страшно се възбудихме :oops: ..утре ще излизаме пак и предполагам ще се случи същото..имах едно хрумване..фантазия го наречете ако искате..както се натискаме да го помачкам.. :oops: дали ще му хареса..ии как да постъпя..нежно или пооо-грубо.. или да у бръкна вв джоба..иска нещо да му подкоси краката! :oops: :D ии ако имате др идеи казвайте 8-)
P.S.момчето е на 16
Направи това, което ти се прииска на момента. Действай според ситуацията, ако го хванеш отдолу, няма да ти откаже, дали грубо или нежно зависи от вкуса му, но във всеки случай ще му хареса. той може би това и чака, но го е срам да си поиска...
Успех ! :)
Ако му бръкнеш и в гащите ще е най - доволен .. :D :D
Направи това, което ти се прииска на момента. Действай според ситуацията, ако го хванеш отдолу, няма да ти откаже, дали грубо или нежно зависи от вкуса му, но във всеки случай ще му хареса. той може би това и чака, но го е срам да си поиска...
Успех ! :)
:grin: +1
sunshinepp
12-14-2009, 06:37
давайй :grin: бъркай само гледай да не извадиш нещо!! 8)
давайй :grin: бъркай само гледай да не извадиш нещо!! 8)
:lol: :lol: е ако го извади лошо няма :lol: :lol:
MyNameIsDidi
12-14-2009, 07:33
давай :razz:
MakeMeLaugh
12-14-2009, 10:35
Ти каквото и да направиш той е на 16 и ще му омекнат коленете :razz:
Карай я по-леко, че както си се засилила да не го скопиш..
hoooodyhoooooo
12-14-2009, 10:44
Бъркай смело, кво се притесняваш :) Ще се накефи 100 на 100, и един съвет - гледай го в очите, така наистина ще му се подкосят краката. Очният контакт със стимулация винаги докарва възбудата на едно по-високо ниво. Особено ако той/ти сте девствени. :-D
aloveyou
12-14-2009, 12:02
Бъркай смело, кво се притесняваш :) Ще се накефи 100 на 100, и един съвет - гледай го в очите, така наистина ще му се подкосят краката. Очният контакт със стимулация винаги докарва възбудата на едно по-високо ниво. Особено ако той/ти сте девствени. :-D
Съгласна
Дамм. Смело напред - той едва ли има много опит туй че няма защо да се притесняваш от "гафове". :-P И най-вече прави това, което и на теб ти харесва и те възбужда 8)
Абе каквото и да направиш ще му хареса..особено ако свързано с ''бъркане в гащите'' :grin: :)
golqmumnik
12-14-2009, 15:38
Гледай само да не му потрошиш топките 8)
anichka12345678
12-14-2009, 15:56
Излизам с едно момче(не ходим а само сме излизали няколко пъти)..таа последните пъти се натискахме на едно закрито местенце..беше страхотно и страшно се възбудихме :oops: ..утре ще излизаме пак и предполагам ще се случи същото..имах едно хрумване..фантазия го наречете ако искате..както се натискаме да го помачкам.. :oops: дали ще му хареса..ии как да постъпя..нежно или пооо-грубо.. или да у бръкна вв джоба..иска нещо да му подкоси краката! :oops: :D ии ако имате др идеи казвайте 8-)
P.S.момчето е на 16хахах само гледай да несвърши в панталоните си :D :D
sunshine92
12-14-2009, 17:03
От началото почни по-леко, после малко по настоятелно и следи реакциите му. Само така ще разбереш, ние няма как да знаем.
Амии, момиче не знам на колко си, знам само че ако момчето си е на място, не само че няма да се притесни, ами направо ще ти скочи ако му направиш нещо такова ;]]
Тя го каза ! :lol:
Хвани го за патока тва е :д
Не мисли! Прави това, което на момента ти хрумне :grin:
seduction1mplex
12-14-2009, 18:15
:D Лош човек :-D
Иначе,момиче,бъркай в гащите смело! А колко грубо или нежно-той ще ти каже сам (:
GreenFairy
12-14-2009, 18:32
А ти на колко си?
Ако трябва да дам личното си мнение... тъпо е да бъркаш в гащите на някакъв с който дори не ходите а само сте се виждали няколко пъти...
А иначе 100% ще се изкефи ако започнеш да го обарваш...
+1 8-)
DevlLady666
12-14-2009, 18:41
А ти на колко си?
Ако трябва да дам личното си мнение... тъпо е да бъркаш в гащите на някакъв с който дори не ходите а само сте се виждали няколко пъти...
А иначе 100% ще се изкефи ако започнеш да го обарваш...
ееми от едно даскало сме..вс ден се виждаме и се зарибяваме от край време..тва че сме излизали няколко пъти не значи че не можем да се забавляваме.. :-D ии на 14 съм :)
Аз на 14 не правих таквиз' мръсотии. :)
И все пак.. повечето тук са прави, действай според инстинктите си, при всички случаи ще му хареса.. :P
Bellatrix
12-14-2009, 19:42
ЛАПАЙ!
Това пък вече няма съмнения, че ще му хареса :D
bybit0o0
12-14-2009, 20:17
еми ако почнеш..трябва да завършиш или най-много момчето после да бяга при някое момиче да свърши това, което си започнала..щото е кофти само до половината да оставиш момчето..така че си реши :]
Gigi1302
12-14-2009, 21:57
Наистина, ако започнеш, трябва да довършиш. С ръка или другояче, няма значение. Приятно прекарване!
Просто си играй с момчето!
Кратко,ясно,точно.
DevlLady666
12-15-2009, 16:58
излизахме..досрамя ме мамка му..следващия път..апф как да подходя???тоя се целува като бог.. :smt060 като ходихме на кино си сложих ръката близо дооо ъъ 'него' ама..нз нещо не става тъака като си го представях.....
а моя съвет е - мисли
това "не мисли", което всичло те съветват, ми звучи нещо съмнително (:
защото винаги има кой да мисли вместо теб, за това ли си човек
явно е, че си мислиш, че искаш да му е готино, заради теб и това те възбужда, но между фантазия и на място има разлика
веднага те определям за невъздържана, неценяща се достатъчно, неопитна, което си личи, хлътнала и съгласна на всичко. мен ако питаш, това ще си помисля и надали ще ти го кажа (;
Понеже съм момче ще ти кажа само 1: не се притеснявай да му "бръкнеш, там където искаш" . Абсурд да ти каже нещо, той тоя трябва да е пълен педал най-малкото, което може да стане след това е да ти бръкне и той в панталонките, а най-многото да се стигне до секс 8-) . То няма на къде повече де :D .
cookie_master
12-15-2009, 17:29
Пфф на 14 ще му бърка в гащите.Боже,докъде се стигна :smt091
Хей ... какво се случи тук - беше интересно :)
P.S.момчето е на 16 Миличка даи боже момиче като теб всеки му :oops:
Да не го откъснеш само че ще му трябва на момчето.
Само гледай като му бръкнеш в гащите да не вземеш да се оплашиш от внушителните му размери :lol: :lol: :lol:
SimplementeYoOo
12-19-2009, 00:06
Аз на 14 не правих таквиз' мръсотии. :)
И все пак.. повечето тук са прави, действай според инстинктите си, при всички случаи ще му хареса.. :P
nito p1k az.. Vsqko izminato pokolenie stava vse po razvratno ot ranna vazrast.. nqmam dumi..Za vas detsvto mai nqma :D
Хич не се чуди барай смело меча. Ако пък изпълниш заръката на Алекс със сигурност много ше му хареса :)
DevlLady666
12-19-2009, 17:12
еми последния път като излизахме си поиграх, естествено не бърках направо, а през дънките....беше страшно възбуждащо и мисля че му хареса мнооооогоо :D :oops: надявам се да не ме е помислил за лесна, щото няма да му пусна 8-) 8-)
DevlLady666
12-19-2009, 17:13
ии ви благодаря за отговорите..окуражихте ме и сега момчето е още по-луднало по мен 8-) 8-)
niquetamere
12-19-2009, 20:36
Тъпо е да оставиш момчето да го боли корема . :lol: Щом не си готова да му доставиш наслада, не го дразни. След всяка ваша среща ли смяташ да е с изцапани гащи и подути м....и?
Neopitom3na
12-19-2009, 20:58
+1 8-)
:lol:
siyancheto
12-20-2009, 18:23
Ако му бръкнеш и в гащите ще е най - доволен .. :D :D Хаха точно :D
Абе каквото и да направиш ще му хареса..особено ако свързано с ''бъркане в гащите'' :grin: :)
да бе то е хубаво ама жалко че ти не го правиш :D иначе по темата барай ама без следи от нокти след това
Еми да не го правя,за сметка на други... :-) :-)
Еми да не го правя,за сметка на други... :-) :-)
ти повече нищо няма да получиш от мен тогава :D
:-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
:-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
[-X [-X не се прави сега тука пред хората аиде пичш лс :D
:shock: не знам кой се прави...умник :?
:shock: не знам кой се прави...умник :?
за тия ревящите ставаше въпрос , но заеби :D
bqsna_teenagerka
12-21-2009, 17:12
Бъркай,пък каквото сабя покаже!
gogo4o4o
12-21-2009, 18:18
Не му бъркай отначло в гащите нито му го хващай през тях.Просто леко си играй ,пипай около члена му ,но не и самия член,след това си пъхни ръката вътрре но не до "мястото",а отново около него.Това ще започне да го побърква и всеки един момент ще се надява да му го хванеш.И звади си пак ръката и така няколко пъти и след това вече му го хвани,а за да е пълна клумницията му направи свирка.Падни леко на колене извади му го,поиграи си първос ръка ,след това го близни и го налапй.АКо не му омекнат и неговите колене та на!
Задръж малко бе, момичето е на 14. Накъде бързаш :lol: ?
Не му бъркай отначло в гащите нито му го хващай през тях.Просто леко си играй ,пипай около члена му ,но не и самия член,след това си пъхни ръката вътрре но не до "мястото",а отново около него.Това ще започне да го побърква и всеки един момент ще се надява да му го хванеш.И звади си пак ръката и така няколко пъти и след това вече му го хвани,а за да е пълна клумницията му направи свирка.Падни леко на колене извади му го,поиграи си първос ръка ,след това го близни и го налапй.АКо не му омекнат и неговите колене та на!
Задръж малко бе, момичето е на 14. Накъде бързаш :lol: ?
съвсем навреме за такива неща си е
алекс- май си внимавала в час \:D/
laila_94
12-25-2009, 20:51
най-хубаво ще му стане ако го яздиш :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :D :D :D
lordan93
12-25-2009, 20:53
P.S.момчето е на 16 ако бех аз не 4е 6те ми хареса ми и 6а ти са нахфърла :D
lordan93
12-25-2009, 20:56
Бъркай смело, кво се притесняваш :) Ще се накефи 100 на 100, и един съвет - гледай го в очите, така наистина ще му се подкосят краката. Очният контакт със стимулация винаги докарва възбудата на едно по-високо ниво. Особено ако той/ти сте девствени. :-D +++ :-D
:razz: :razz: ++
само внимавай да не стиснеш топките :Д
извинявай но поне на мене ако ми бръкнеш в гащите на 2-3 среща .. ще те помисля за адската курва сори .. има доста точки който вазбуждат момчето .. а и неса определени .. действай с нежни движения и изпълнени с чувство .. апа ако искаш да му се подкосят краката му удари една плесница .. :D :D :D
snake223071
02-08-2010, 20:23
извинявай но поне на мене ако ми бръкнеш в гащите на 2-3 среща .. ще те помисля за адската к***а сори .. има доста точки който вазбуждат момчето .. а и неса определени .. действай с нежни движения и изпълнени с чувство .. апа ако искаш да му се подкосят краката му удари една плесница .. :D :D :D
адската к***а си ти ще я помисля за много сигурна и решителна т***к такъв
MakeMeLaugh
02-08-2010, 20:24
Че то на всеки, ако му бръкнат в гащите в първите срещи примерно ще си помисли, че е поредната бройка само :razz:
извинявай но поне на мене ако ми бръкнеш в гащите на 2-3 среща .. ще те помисля за адската к***а сори .. има доста точки който вазбуждат момчето .. а и неса определени .. действай с нежни движения и изпълнени с чувство .. апа ако искаш да му се подкосят краката му удари една плесница .. :D :D :D
адската к***а си ти ще я помисля за много сигурна и решителна т***к такъв пичага секи има различно мислене нали се сещаш