Влез

View Full Version : Това да те е яд на себе си

GUESS
12-15-2009, 01:01
Здравейте :)

В момент съм на страшно съжаление, обида, разкаяние, яд, гняв! Накратко: На 17 съм, имах приятел койтo наистина много обичах и ценях. Той ми беше първото сериозно гадже и съответно първият ми път беше с него. Раздялата я преживях много тежко, много рев имаше, големи депресии, от които лесно не излизах в продължение на месеци. И най- накрая просветна някаква светлина в тунела и цялото ми внимание беше насочено към тази светлина. Отървах се от мислите за бившият и ги насочих към друго момче. :) Добре изглеждаш на външност, забавен, чаровен, винаги има какво да си кажеш с него... В един момент се усетих, че съм доста влюбена в това момче, и че нещата се развиват ненормално бързо при нас! Познавахме се от няколко седмици, а той ме запозна с тяхните вече, с приятелите му. Незнам защо, как, но го чуствах, че тоя човек го познавам от години, не от няколко седмици. За първи път момче да се доближи толкова близо до мен за толкова кратко време! Аз направо се учудих от себе си! По всичко показваше, че той също е доста заинтригуван от мен, представяше ме на приятелите му като негово гадже, държеше се много добре. Даже за тия няколко седмици аз се почуствах 100 пъти по-желана, 100 пъти по-искана отколкото с бившият ми приятел с койTo
бях за 1 година. Незнам как го направи тоя човек, нямам обяснение! И тук настъпва момента, в който аз много съжалявам, яд ме е на себе си, чуствам се като парцал в момента... преспахме заедно. :S Трябва си призная, че ми беше супер добре и ще я запомня тая вечер, защото той вложи някакво страшно въображение и я направи различна от останалите пъти с бившият ми приятел. Но какво стана след тази вечер?
Разделихме се. Спря да ме търси, спря да се обажда, да пише. Аз бях тази, която го търсеше и си късах нервите в къщи, защото осъзнах, че съм била поредната бройка на господин чаровника. Да си призная чесно много зле се почуствах...като леко момиче, парцал едва ли не. Аз не съм такава, никога не съм била и не мисля да бъда. И в момента ми стана още по-гадно като една приятелка ми звънна и ми каза, че го е видяла снощи с друго момиче под рака. Не му се сърдя, той не е виновен, че аз съм толкова наивна и се дадох така лесно. Сърдя се на себе си, изпитвам някакви угризения, съжаление, че бях поредната в списъка. Но...
Понеже в момента бях много ядосана, нямаше на кой да си излея яда, написах темата. Но който има нещо да допълни, да сподели подобен опит...feel free to share :)

Nakadah
12-15-2009, 03:55
не знам
не го прочетох
ай забравих заглавието

mechtaq_za_teb
12-15-2009, 04:15
Това наистина е страшно гадно, но поне си си взела поуката да не се доверяваш така лесно. Имам подобна случка, но тя малко се различва от твоята с това, че момчето не спря да ми пише, а просто загуби интерес с времето. Осъзнах, че е било само заради секса и месеци наред се чувствах като парцал, защото аз наистина вложих във връзката ни и се бях привързала. Нещата всъщност и не приключиха, когато се разделихме. Виждахме се още... аз с надежда, че той има някакви чувства, а той с цел да спи с мен. :( Дойде момент, в който беше време всичко да свърши, и така стана. Сложих край. Отначало ми беше тъжно, но след няколко седмици изпитах облекчение. С времето мислех за него по-малко и се радвах на моментите. Срещнах сегашния си приятел и трудно му се доверих. На това се научих от предишното момче...
На това трябва да се научиш и ти. Няколко седмици не са време, за което някой може да ти покаже истинската си същност. Не казвам следващия път да се съмняваш във всичко, просто бъди предпазлива. Успех.

MaLkaTa_LaDy
12-15-2009, 05:33
Точно такава случка съм нямала, защото съм все още девствена. И в това отношение пък бих се доверила на някого адски трудно, което е другата противоположност. Но си извадих поуката, че трябва явно да се доверявам още по-трудно на хората от една "приятелка". Уж бяхме много близки, уж много се обичахме, а тя изглеждаше адски мила и положителнонастроена. Но в последствие се оказа такава лицемерка, че повече няма накъде. Но какво на всички, и на нея и теглих една майна. А на теб мога да ти кажа само да го възприемеш случилото се от хубавата страна - прекарала си една незабравима вечер.

ivcheto0o
12-15-2009, 06:21
просто те е използвал...но мисли позитивно все пак си изживяла много хубави моменти/дни с него и не трябва да съжалява6 за прекараната но6т с него все пак в този момент си мислила 4е това е правилно :)

LadyDi
12-15-2009, 06:24
Не знам защо я съветвате да не се доверява така лесно на хората. Не мисля, че точно това е проблема.

В смисъл такъв - нормално е едно момиче, когато ходи с едно момче, когато той я запознае с родителите и приятелите си, то тя да си мисли, че имат сериозна връзка. И е съвсем естествено да пристъпи и към физическа връзка, разбирай секс. Не мисля, че е сгрешила и не мисля, че трябва да се самообвинява.

Просто лош късмет. Никой не може да ти гарантира, че ще имаш само щастие в любовта, разочарованията се срещат под път и над път. Важно е да не оставяш това да те отчае :)

MagnetiC
12-15-2009, 08:01
Ами и според мен трябва да се поуспокоиш - мисли за това колко си била щастлива :) как се е потрудил и как ти е било хубаво.. ти си му била бройка, но и той на теб може да ти е бил такава :P Мисля, че той е бил нещо като спасителното въже, което те е изтеглило от мъките по 1я.. и затова си се впуснала във връзка с него, мисля, че си пренесла навиците си от 1та връзка и в тази - доверието, спокойствието и т.н... според мен той не ти е бил толкова важен.. а просто ти е помогнал да излезеш от депресията.. не мисля, че трябва да се притесняваш и да тъжиш за него ;) просто продължи живота си - започни нови неща, нови срещи.. ще срещаш много момчета, но не всички заслужават да си легнеш с тях.. мисля, че трябва да почерпиш мъдрост от случилото се и да внимаваш следващия път :)
Спокойно, всичко ще премине и то мн по-бързо в сравнение с това след 1я :)

NeZaPoznat
12-15-2009, 09:15
Явно не става като си харесаш някой. Сляпа ли си не знам но следващия път тръгни с някой който те харесва теб. Иначе като те видят че си хлътнала - всеки ще те прекара през х*я си и после чао . То няма по-лесно от това да излъжеш момиче, което не мисли с главата си :?

SoulOfJustice
12-15-2009, 11:25
Човек се учи от грешките си :)

PsychologicalDisorder
12-15-2009, 11:26
да, бе

ей сега ще го прочета...

danyrenesmee
12-15-2009, 13:10
Има всякакви мъже... на някой това просто им се отдава.. Завъртят главата на момичетоо.. преспят с нея ии.. чао,мацка.. :( :(

valdesbg
12-15-2009, 13:21
И всички се тълпят да я убеждават да не се доверява на никой, нали?

После да не се чудите що имаТЕ проблеми в любовта.

Простолош късмет, нищо повече. Не значи че всички които се държат така са такива, кактои не значи че всички с неговата наг;аса ще се държат така.

Никакви поуки да не си взима, никакви резерви и така. Щото следващия ще се чуди защо е толкова студена, при положение че е наистина искрен и мил с нея. И кръга се затваря.

И какво чудно има че са сесближили за няколко седмици толкова много? Това е нормално, да не кажа естествено. Ненормално щеше да е ако не са се сближили.

Айде оставете си предразсъдъците някъде другаде и се радвайте на това което имате/ви се случва.

umri
12-15-2009, 21:02
Не знам защо я съветвате да не се доверява така лесно на хората. Не мисля, че точно това е проблема.

В смисъл такъв - нормално е едно момиче, когато ходи с едно момче, когато той я запознае с родителите и приятелите си, то тя да си мисли, че имат сериозна връзка. И е съвсем естествено да пристъпи и към физическа връзка, разбирай секс. Не мисля, че е сгрешила и не мисля, че трябва да се самообвинява.

Просто лош късмет. Никой не може да ти гарантира, че ще имаш само щастие в любовта, разочарованията се срещат под път и над път. Важно е да не оставяш това да те отчае :)
Тук трябва да се съглася.

За какво трябва да те е яд на себе си? Че си прекарала няколко позитивни седмици, които са премахнали вниманието за бившия ти? Че си имала незабравима нощ? Кое му е лошото? Това, че сте си направили взаимно удоволствие не те прави курва или лека. Този мит за леките жени би трябвало да ти изчезне от главата към 18-19-тата година най-късно.

MiMcHeToOo
12-15-2009, 21:21
Такива неща се случват дори от този, който най-малко очакваш както е в твоя случай. Не си леко момиче, нито парцал, спокойно. За жалост не можеш да се предпазиш от такива хора, тъй като повечето се крият ужасно добре. Продължи напред и не се ядосвай :)

t0d1t0
12-15-2009, 22:02
да, бе

ей сега ще го прочета...
http://www.laymark.com/i/m/m087.gif

sunshinepp
12-16-2009, 06:18
много лошо. . :o но за напред ще знаеш да не се предоверяваш.. :?

hooliganka89
12-16-2009, 07:01
Само 1 път преспахте и той не звънна нито един път след това? :(