PDA

View Full Version : Да продължавам да "действам" или да оставя нещата

alex_91
12-15-2009, 07:40
Ехх,колко отдавна не бях писала тук :D Но сега имам проблем,доколкото може да се нарече такъв,затова се обръщам към форумчаните(ако въобще съществува такава дума :D ) в този сайт.

И така,последните месеци бях залегнала над учебниците,а любовният ми живот беше останал на страна.Но от известно време се слижих наистина много с един мой приятел,с когото се виждаме от близо 2 години,просто така-излезания, кафета и това е.Обаче в последните седмици е по-различно.Пишем се смс-и за Добро утро,за лека нощ,говорим по телефона 2 часа дневно.Много хубаво......Но пък лошото е,че не съм сигурна в това,дали аз го харесвам като нещо повече от приятел.Момчето е много добро,дори прекалено добро за мен,страхувам се да не остане излъган,ако се окаже,че всъщност не знам какво точно искам.Въпросът ми е,дали да продължавам да "действам" или да оставя нещата така,без развитие по-нататък? Благодаря :)

MagnetiC
12-15-2009, 07:44
Мисля, че трябва да се замислиш наистина над чувствата си.. помисли и след като прецениш -
1) ако не го дахресваш достатъчно, за да тръгнете спри с тези разговори по 2 часа или с тези смси :/ ще е мн кофти за него, защото си му вдъхнала надежда (според мен те харесва) и може нещата да утихнат до така степен, че вече да не ти е толкова добър приятел
2) ако пък си преценила, че ти харесва - продължавай и тръгнете :)

Ivanov91
12-15-2009, 07:46
Амм.. явно и той като мен бързо се привързва и после ... вероятноста да остане Пре**** е голяма.. :D сподер мене.. първо ти самата реши за себе си какво искаш... дали да бъде нещо по сериозно или само едно приятелство... но не променяй .. коренно бързо.. държанието си , защото ще се усети,че нещо не е наред....

ivcheto0o
12-15-2009, 07:57
остави нещата така поне докато не разбере6 какво иска6