View Full Version : Проблем с приятеля ми...
Peteto633
12-15-2009, 12:56
Здравейте, искам да ви питам каква според вас може да бъде причината приятелят ми, с който сме заедно от 10 месеца, да ми се обажда само веднъж на 10 дена да се видим за 1-2 часа и дотам...Нито ми звъни да ме чуе как съм, нито смс-и, нищо! А уж се води, че връзката ни е сериозна...незнам какво да правя, дайте ми някой съвет.Някой от вас изпадал ли е в такава ситуация?
SoulOfJustice
12-15-2009, 12:59
А ти звъниш ли му ?!
Mr_Crowley
12-15-2009, 13:00
Обичам лафа - връзката ни е сериозна! Как се разбира дали една връзка е сериозна, в смисъл нещо подписвате ли - договорче, моговорче...а иначе по темата - ми може просто да не си му интересна, ако си някой пубер, дето лети изоблаците и дрънкаш тъпотии... :-o
От къде да знаем ние, защо твоя човек не ти се обажда... 8)
black_baby
12-15-2009, 13:05
Здравейте, искам да ви питам каква според вас може да бъде причината приятелят ми, с който сме заедно от 10 месеца, да ми се обажда само веднъж на 10 дена да се видим за 1-2 часа и дотам...Нито ми звъни да ме чуе как съм, нито смс-и, нищо! А уж се води, че връзката ни е сериозна...незнам какво да правя, дайте ми някой съвет.Някой от вас изпадал ли е в такава ситуация?
За мен той не те приема насериозно и не му пука за теб затова не ти пише смс-и или да ти звани всеки ден,нищо че казва че имате сериозна връзка.
Добре бе, защо не говориш първо с него?
И каква е тая мания да питате по форумите какво мисли той/дали ви харесва/дали ще се обади/ще му порастне ли някога...? Ние не сме врачки. Говорете с половинките си. Дайте ни нещо, на което да ви дадем съвет...
dimitar_ak
12-15-2009, 13:11
Обажда ти се толкова колкото има нужда. От теб зависи дали ще го накараш да не може без теб
Peteto633
12-15-2009, 13:14
Добре бе, защо не говориш първо с него?
И каква е тая мания да питате по форумите какво мисли той/дали ви харесва/дали ще се обади/ще му порастне ли някога...? Ние не сме врачки. Говорете с половинките си. Дайте ни нещо, на което да ви дадем съвет... Аз съм говорила с него за това, че се виждаме рядко, но той само си измисля оправдания, незнам вече какво да мисля. :(
Какви оправдания, например?
Ми ти що не му звъннеш, като си на зор?
Peteto633
12-15-2009, 13:18
Какви оправдания, например? Ами от рода, че има проблеми, че бил много зает, изморен и какво ли още не :?
Обажда ти се толкова колкото има нужда. От теб зависи дали ще го накараш да не може без теб
Много точно изказване!!!
По темата:Представям си що за "сериозна" връзка имате щом вместо да обсъждате проблемите си,вие си измисляте разни оправдания ... :?
valdesbg
12-15-2009, 13:23
Кой те излъга че имате сериозна връзка?
В случая само отлагаш неизбежното :)
Аименно края, поради различните нагласи и желания в момента.
И така.
дебиш! когато звъниш всеки ден и се интересуваш от някоя - ставаш досаден и задушаваш. когато не звъниш и не се интересуваш - ставаш подозрителен. и в двата случая ти бият шута, дейбиш 8-) нема угодия за вас!
Mr_Crowley
12-15-2009, 13:35
дебиш! когато звъниш всеки ден и се интересуваш от някоя - ставаш досаден и задушаваш. когато не звъниш и не се интересуваш - ставаш подозрителен. и в двата случая ти бият шута, дейбиш 8-) нема угодия за вас!
Затуй, майката му е пиеньето - докат женските порастнат и се начудят ебе ли им се, пикае ли им се. Дотогава само чук и бег - пък те нека си чакат принца, като им е толкова акъла 8) Уравнението е - Уя на топло, къде по точно - няма значение 8)
Затуй, майката му е пиеньето - докат женските порастнат и се начудят е** ли им се, пикае ли им се. Дотогава само чук и бег - пък те нека си чакат принца, като им е толкова акъла 8) Уравнението е - Уя на топло, къде по точно - няма значение 8)
Като ни дойде акъла, вече не сте ни интересни :)
Mr_Crowley
12-15-2009, 13:44
Няма как да ти е интересно нещо, което не разбираш. Всичко е съвсем разбираемо. :-o
Значи, за да ми е интересно нещо, трябва да го разбирам?? Къде е тръпката на познатото?
Mr_Crowley
12-15-2009, 13:47
Значи, за да ми е интересно нещо, трябва да го разбирам?? Къде е тръпката на познатото?
Бля Бля Бля...клишета, клишета...
Както и да е, няма да спорим - права си, не сме интересни.
valdesbg
12-15-2009, 13:50
В импровизираната ви дискусия искам да вметна нещичко само - любовната тръпка изчезва сравнително бързо в отношенията между двама влюбени. Нима тя е движещата сила в една връзка?
Лейди - мисля че знаеш че пеперуди в стомаха няма начин да се появяват всеки път когато се видиш с приятеля ти/съпруга ти/половинката ти. Това значи ли че не го обичаш?
Mr_Crowley
12-15-2009, 13:53
Е, аз като казвам, че тряа да порастнат, ама НЕ, не било така.
Влади, бъркаш "обич" и "интерес".
До болка познавам мъжа си, вече не ми е интересен, но го обичам много и съм готова на много за него.
Но знам всяка негова стъпка, знам как ще реагира, знам какво да очаквам от него. И това ми харесва - познатото, известното.
Винаги мога да срещна някой, който ще ми е по-интересен, но това не значи, че трябва да ме привлича... хм, сексуално, ако щеш. Не означава, че ще се влюбя в него.
Mr_Crowley
12-15-2009, 13:56
Малко се получават противоречия в думите ти, но няма да ставаме дребнави. Важното е всички да са щастливи и да се обичат 8)
Малко се получават противоречия в думите ти, но няма да ставаме дребнави. Важното е всички да са щастливи и да се обичат 8)
Обясни ми какви противоречия намери, за да ги изчистим :)
valdesbg
12-15-2009, 13:59
Доколкото става дума за любовни отношения вметнах този пример.
Нека ти дам друг и да приключваме с тая тема. Няма начин да ти е интересен механизма на двигателя с вътрешно горене, който междудругото е измислен от Николас Ото, ако не ти е ясен принципа му на действие.
И така.
Айде по темата вече :)
Mr_Crowley
12-15-2009, 14:01
Глупости, ти пък...какво ще чистим. Лафа да става. :smt006
Доколкото става дума за любовни отношения вметнах този пример.
Нека ти дам друг и да приключваме с тая тема. Няма начин да ти е интересен механизма на двигателя с вътрешно горене, който междудругото е измислен от Николас Ото, ако не ти е ясен принципа му на действие.
И така.
Айде по темата вече :)
Добре де, след като науча принципа на действие на тоя двигател, с какво той ще продължи да държи интереса ми?
Mr_Crowley
12-15-2009, 14:08
Ебати яката посока пое тая дискусия - ДВГ-та, цикъл на Ото...кеф :)
valdesbg
12-15-2009, 14:09
Идеи да подобриш кпд-то примерно, алтернативни начини за използване на същия принцип, доработка на конкретния двигател с цел Х, и още куп неща мога да ти измисля. Естествено ако си заинтересована в механиката като цяло това ще е интересно за теб.
Огъня в древността е бил нещо магическо и тайнствено, защото никой не е разбирал как се появява, защо се появява и т.н. В момента не е така.
Та идеята е да не ахкаме пред запалената клечка кибрит с догадки, предположения, недоверие и страхопочитание, а да я поднесем към камината и да си стоплим живота.
И така :)
Да, но интересен ли ти е принципа, по който гори огъня??
Не, нали.
Това ти казвам аз - първоначалният интерес изчезва, на негово място остава познатото, известното.
Вие ме разбирате погрешно. Аз не твърдя, че познатото е по-лошо от непознатото.
В примера с хората - имаш много по-голям интерес да общуваш с някого, когато не ти е познат. Когато го опознаеш, това желание се измества от друго - желанието да си с него, да правите сходни неща. Но това съвсем не е оня първичен интерес.
И от къде тръгна тая дискусия... съвсем забравих. Дейба, ЕГН-то :D
Mr_Crowley
12-15-2009, 14:15
Еееее, това, че на теб не ти е интересна теорията на горенето не значи, че тя не е интересна. Всичко е въпрос на гледна точка :-o
Не става дума за гледни точки. А по-скоро за това, че когато разбера теорията на горенето, тя вече не ми е интересна. Едва ли цял живот ще посветя на това да я изследвам. В крайна сметка, не е безкрайна.
Mr_Crowley
12-15-2009, 14:20
Точно за гледни точки става въпрос, защото реално погледнато тя Е безкрайна. Колкото и да изглежда, че това е нещо познато и изследвано винаги има още, и още. Въпросът опира до това - ти колко точно си готова да се задълбочиш в проблема.
Баси философите се извъдихме...така както сме почнали сигурно след още някой друг пост вече ще обсъждаме смисълът в безсмислието в мита за Сизиф... :razz: :razz: :razz: :razz:
valdesbg
12-15-2009, 14:21
Всъщност интересен ми е принципа на горенето, да. И само да спомена че хората са посветили цели животи на съвсем дребни неща. Например - атомите :) И на по големи - космоса. И пакима милиони неща, които не знаем за тях. Кактои за милиони други неща, които са около нас.
Схващам ти идеята, обаче твоя принцип е някъде мноого назад в приоритетите ми при общуването. С непознат човек и с познат човек - няма разлика в общуването. Дефакто разликата е че единия го познаваш от Х време а другия от 10 минути. А това не е от значение :)
Тръгна от доооста доста далече :)
Ама то ЕГН-то не е виновно. :-D
Кроули - я дай малко инфо за Сизиф :Р
Това всъщност е много интересен мит.
Ама айде да го оставим за друга тема.
Предлагам примирие, явно мислим в различна насока :)
valdesbg
12-15-2009, 14:23
Предлагам примирие, явно мислим в различна насока :)
Че ние караме ли се? :)
Сипи по още едно и така. Лаф да става :)
Mr_Crowley
12-15-2009, 14:25
Давам - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%84
Наистина много интересен мит и даващ много посоки за размисъл :-o :-o :-o
Гръцката митология ми е любима :)
Влади, аз пия червено вино ;)
valdesbg
12-15-2009, 14:32
Аз малко не хванах смисъл ана мита, ама... шанс :)
Марина, и аз :)
А темата на авторката има коренно различна идея. Докъде стигнахме ние... :Р
Mr_Crowley
12-15-2009, 14:34
Това за темата...хм, жокерче!
Ако ти остане време и разбира се желание намери си да почетеш Албер Камю.
Може би ще съм малко груба, но поне ще ти кажа истината от моята (а може би не само от моята) гледна точка. Момченцето не си струва дори да мислиш за него. Не му пука за теб, не го грее, не те иска, с теб е само за бройката. Капиш??
Е наистина не бях много мила, но ако бях аз одтавна да съм мубила не един ами десет шута ;]]
Лошо е, че едни такива дискусии са много интересни, обаче не им е тука мястото... Въобще, къде им е мястото, като тръгват от една такава тема.
valdesbg
12-15-2009, 14:37
Дадено, Кроули :)
Марина - Пълнолетник, може би?
Mr_Crowley
12-15-2009, 14:37
Тука си им е мястото, ама все ще се намери някой да се пречка с отговори по главната тема и ние не можем да си спамим спокойно - ХАХАХАХАХА
То не е точно спам, защото на практика, отговорите ни не са безсмислени. Просто се отклонихме.
valdesbg
12-15-2009, 14:40
Е то важно е да си изкажат мнението :) И нищо повече.
Mr_Crowley
12-15-2009, 14:41
:smt006
аз ти предлагам да го 'игнорнеш' и ти,следващият път като ти звънне,не му вдигай,така няколко дни,когато иска да се видите почни и ти с оправданията,ще видиш промяната и интереса у него..
аз ти предлагам да го 'игнорнеш' и ти,следващият път като ти звънне,не му вдигай,така няколко дни,когато иска да се видите почни и ти с оправданията,ще видиш промяната и интереса у него..
Всичко ще свърши,явно вашето вече е минала и заминала работа.Той не се интересува от теб,явно има и друга ,явно вече не си му интересна.И те отбягва.
valdesbg
12-15-2009, 15:01
На него не му пука за нея, обаче тя ако му обърне гръб той ще се заинтересува? Баш това ще стане, вЕрвай ми :)
Що се залъгвате с глупости?
ами повярвай ми това става в повечето случай,защо на него му е омръзнало според теб?защото тя показва голям интерес към него,така той губи своя...нали трябва малко да се почуди момчето какво се случва,каква е тази промяна у нея?пък ако не я потърси,какво пък-говори само за себе си... тя няма друг избор..
valdesbg
12-15-2009, 15:13
Да, подобна тактика има ефект понякога, и то само в началото на подобна промяна(нетърсене). Той голям интерес не е имал никога => ефект няма да има.
Пак питам що се залъгвате с глупости?
Затуй, майката му е пиеньето - докат женските порастнат и се начудят е** ли им се, пикае ли им се. Дотогава само чук и бег - пък те нека си чакат принца, като им е толкова акъла 8) Уравнението е - Уя на топло, къде по точно - няма значение 8)
Като ни дойде акъла, вече не сте ни интересни :)
Тогава интереса се мести към матряла, нали? 8-)
Всъщност, първоначалният интерес е към матряла :) Не мога да си кривя душата...
Има те за даденост вече това е причината .. поговори с него .. :?