Влез

View Full Version : Не знам какво да правя...

AngelFromTheHell
12-15-2009, 15:40
Ами ще бъда максимално кратка...
От 2 - 3 месеца ходя с едно момче от класа ми, но той все още дори не се е приближил до мене. Няколко пъти съм му предлагала да излезнем някъде, но той все си намира оправдания. Не иска никой от училище да знае, затова и там не си говорим - единствената ни комуникация е по скайп... Аз много го харесвам, но той всякаш ме отбягва. Същевременно като чуе, че някое момче ми е казало нещо "по-така" веднага почва "къв е тоя, на колко е, кажи го да го бия...". Усещам как трябва да приключа с тази "връзка" но някак си искам просто поне веднъж да усетя някаква близост от него.... Казвала съм му, че постоянните му оправдания ме нараняват, но той явно не разбира какво значи това за мен. Не знам как да постъпя, дайте ми някакъв съвет...

пп. Благодаря на тези, които го прочетоха цялото! :)

valdesbg
12-15-2009, 16:01
единствената ни комуникация е по скайп...

I understand :smt045

И казваш имате връзка :-o

Lucyy
12-15-2009, 16:02
Виж това което прави той не е хубаво, и наистина е неправилно. Но това че все пак те ревнува от други момчето е доказателство че изпитва нещо към теб. Иска те за себе си, така да се каже. Седнете един ден за малко, поговорете и си решете проблемите, ако не стане пък майната му ;]]
А това, че не иска съучениците ви да знаят ми говори за ранна възраст, 5-6 клас, предполагам, защото като бяха по-малки момчетата от моя клас също правеха така ;]]
А всъщност на колко сте??

AngelFromTheHell
12-15-2009, 16:26
valdesbg: Да, знам - за това написах връзка в кавички. :)

Lucyy: В нов клас сме и той сигурно просто не иска да тръгнат разни клюки... не знам, и аз не разбирам защо го крие толкова.

Просто не знам да скъсам ли с него или да чакам най-после да предприеме нещо...

YYY
12-15-2009, 16:31
От 2 - 3 месеца ходя с едно момче от класа ми, но той все още дори не се е приближил до мене.

единствената ни комуникация е по скайп...

Ей такъв филм нЕма..

valdesbg
12-15-2009, 16:38
Ем, аз ако съм щях още на първата седмица да тегля майната на такава девойка. Ти що 3 месеца го търпиш твоя хубостник не знам, ама не говори хубаво за теб :)

m1nik
12-15-2009, 16:38
skype rulzzz не се смейте :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aloveyou
12-15-2009, 16:41
"единствената ни комуникация е скайп" - :shock: ..Това,което прави е наистина неправилно..Не знам - ти леши какво да правиш: дали да скъсаш или не..
НО се опитай да поговориш с него..

danyrenesmee
12-15-2009, 16:42
ох,този скайп.. винаги пре**ва нещата.. трябват разговори очи в очи.. eye contact :) :)

YYY
12-15-2009, 16:43
След време ще има теми от рода на "правихме секс в скайпА, бременна ли съм".

Скайпа еба работата на всичко..Мирката беше по-мания..

valdesbg
12-15-2009, 16:45
Мирката беше по-мания..

Ех, спомени, спомени :)

soul1199
12-15-2009, 16:48
кажи му по скайп,че,ако не излезете на...(посочваш дата и час) вече не те интересува и да не те занимава :P

AngelFromTheHell
12-15-2009, 17:12
ох,този скайп.. винаги пре**ва нещата.. трябват разговори очи в очи.. eye contact :) :)
напълно съм съгласна :)

Ем, аз ако съм щях още на първата седмица да тегля майната на такава девойка. Ти що 3 месеца го търпиш твоя хубостник не знам, ама не говори хубаво за теб :)
и аз не знам защо го търпя... може би защото просто мн го харесвам :)

Благодаря на всички за отговорите Ви! Наистина ми помогнахте. :-)

Scouser
12-15-2009, 17:18
Ти сериозно ли? :?

Lucyy
12-15-2009, 17:23

Така и не разбрах на колко сте, може би просто не съм забелязала. Виж и аз съм на мнение че е доста важен контактът ти с това момче. Не може само по скайпа, това е все едно да играеш РП- писва ти ;]] Говорете си, ако толкова го харесваш и не искаш да го зарежеш. Виж ако бях аз вече да съм забравила че е имало нещо м-у нас, ама ти не си аз и сигурно би постъпила по по-друг начин ;]] Предлагам ти някой път да го дръпнеш за ръчичка и да си поговорите на четири очи !

ivcheto0o
12-15-2009, 18:16
ама това ва6то никва връзка не е :-o като сте от един клас се предполага да сте постоянно заедно и да сте по-близки.....като си говорила с него и ни6то не се променя просто приклу4и така наре4ената ви връзка

Nakadah
12-15-2009, 18:24
и аз

Hilary_
12-16-2009, 16:05
хем сърби, хем боли .. :? :?

Или седни и поговори с него и му кажи, че ако нещата не се подобрят няма смисъл .. или си трай и се "задоволявай" с това, което имаш .. което всъщност е нищо .. :? :?

BlueFace
12-16-2009, 16:29
Бях в такава ситуация в 6ти клас ...Говори с него,кажи му ,че ако не почнете да излизате и да си общувате в училище ще приключиш връзката ви...Ако не се промени го зарязваш и си продължаваш живота ;)

strahotna_777
12-17-2009, 13:20
Абе остави го то момчетата се развиват по-бавно. :grin: ИиИиИ...не че нещо ама тва не е връзка и е тъпо да кажеш че ходите...

vilityyy96
12-17-2009, 17:28
ох,този скайп.. винаги пре**ва нещата.. трябват разговори очи в очи.. eye contact :) :) Абсолутно съм съгласна! По скайпа всички за мн отворени и готини, пък иначе очи в очи са абсолютни страхливци... :( :D

f17n3s
12-17-2009, 17:52
зарязвай го .... чак е смешно, като казваш, че ходите ..... не мислиш ли, че заслужаваш нещо по-добро !?

BloomF
12-17-2009, 18:15
Вие нямате връзка, само си мислите че имате връзка!