Влез

View Full Version : Всичко е просто за вечер или пък Не?

Amelly
12-15-2009, 18:35
Неделя бях на рожден ден на приятелка и там се запознах с едно много приятно момче.
С напредване на вечерта и под лекото действие на алкохол се озовахме в едно легло и се целувахме.Нищо по особено от това,даже си беше леко сантиментално,мил човек.
Но нас утринта като вече си тръгнвахме всички,сякаш не е било или поне на мен така ми се стори,като си тръгвах той ме гушна силно.
Много бих искала нещата с този човек да се развият,но не знам как да подходя,защото обикновенно в такива ситуации всичко си е само за вечерта и това,но до сега не ми се е случвало толков а да си падна по някой който познавам от ден.
Изнамерихме се в интернет пространството и си писахме малко ,но все за общи неща,отново все едно нищо не е станало.
Днес разбрах,че е казал на негов приятел за случката,което не знам какво би трябвало да означава.
А пък наистина се приятеснявам да предприема първа крачка/която отчасти вече р сторена,да ерчем втора/ и да му кажа да излезем,защото той си е от търсените и много се опасявам ,че ще ме отреже бруално,а и това,че ще си разбия всички представи,че не е било просто прищевка за вечерта,макар че всичко до там се свежда.
Ще ме посъветвате ли как да действам с случея как да му намекна ,че искам да се задълбочат нещата,по начин който да не е съвсем ясен ,за да имам едва ли не вратичка при провал.
Моля помогнете ми ,защото много ми е влязъл под кожата и не искам да губя празни надежди ,но пък не знам кой е най-подходящия начин за действие.

danyrenesmee
12-15-2009, 18:38
Хм.. не му предлагай директно нещо от сорта на "хайде на кефе".. предложи му да се разходите.. вече там как ще се развият нещата,не знам.. но няма да ти навреди да пробваш,какво толкова.. пиши му,обади му се и го попитай : свободен ли си еди кога си,иска ми се отново да те видя.. не знам,някакви такива .. хайде,успех :) :)

FantaMen
12-15-2009, 18:46
Рожденичката явно се познават с това момче и са приятели горе долу така излиза.. Кажи на тази твоя приятелка да му каже един вид да излезете тримата накрая тя да му каже така и така няма да мога до приятелката ми в случая ти си свободна... и готово.. от там вече ще се види нещата как могат да потръгнат но при всички случай опитай... всеки който ще пише е бил "рязан" от човек с противоположен пол... Надявам се да съм помогнал и да се получат нещата ,, :)

п.п Успех с момчето и наистина да не е било само за 1 вечер :P

Amelly
12-15-2009, 18:49
Ами този вариант отпада ,защото той е приятел на приятел дълга история и дори със нея не е особено близък,тоест знаят се ,говорили са си малко и това и ако тя му предложи нещо подобно,ще е ясно каква е цялата далавера :D
А и проблемът ми е и не само защото ще ме отреже,а ми и защото живеем сравнително близко един до друг и има вероятности да се виждаме и имаме малко общи познати и е ми е конфузно да се засичаме с него и с тях ако ме отреже,това е главната причеина да се спирам и защото нямам идея от неговите намерения.

FantaMen
12-15-2009, 19:01
Винаги има риск... и мен така ме отряза едно момиче ся пътуваме заедно училищата са ни залепени и от една и съща спирка се качваме.. просто опитай момчетата са по склонни да излязат с момиче от колкото момичета с момчета.. ;)

cinderella_gugutka
12-15-2009, 19:02
ем щом имате общ приятел уреди да излезнете 3-та или ако не става просто рискувай-какво толкова има да губиш ? може и да се полу4и

ivcheto0o
12-15-2009, 19:11
поговорвте си пове4е по скаип,намеци и може би тои сам 6те направи не6то :) и идеите с об6ти познати са много добри пробваи ни6то не губи6 :) кво кат живеете близо аз у4а на един етаж с мом4е което ме отряза и се виждаме всеки ден отна4ало ми праве6е впе4атление.но сега дори не го забелязвам ,свикнах :) Надявам се наитина да не е било за 1 ве4ер :)

BlueFace
12-15-2009, 20:32
Ако не опиташ никога няма да разбереш ;) Не трябва да се притесняваш толкова много и вместо да му мислиш много действай ;)

Linns
12-15-2009, 20:44
Рискуваш - печелиш..
Не рискуваш - не печелиш !

t0d1t0
12-15-2009, 22:25
К'во толкова ви е страх бе,след месец макс всичко ще отшумее.

Amelly
12-15-2009, 23:11
Благодаря за съветите,макар и еднотипни.
Надъхахте ме,смятам още утре да му звънна ,пък к'вото трябва да се случи,ще се случи.

NoShTnO_iZkUsHeNiE
12-15-2009, 23:21
Може би ако той иска нещо ще направи втората крачка,макар че напоследък така се случва че вечно ние от нейния пол трябва да поемаме инициативата.Можеш да пробваш да го попиташ какво е означавало онази нощ за него,в крайна сметка няма нищо лошо в това,имали сте интимност и тогава не ви е било срам,какъв е смисъла сега да ти е неловко да говориш с него на тази тема..

LadyDi
12-16-2009, 05:23
Рискуваш - печелиш..
Не рискуваш - не печелиш !

Къцииии :)
Много е вярно това. Ако те е страх да не се удариш, по-добре не излизай на улицата...

hooliganka89
12-16-2009, 06:45
Е,щом не ти се рискува,защо не изчакаш той да те покани?