View Full Version : Просто нужда да споделя ;д
Понякога имам нуждата да споделя с някой и понеже приятелите ми отидоха на кафе,а на мен ми се стоеше да си отпочина и да изгледам някое филмче вместо да дишам цигарения дим и да слушам чалга и да водя безмислен разговор за тва "на тая дупето и е супер яко блябля"
Харесвам едно момиче,много е красива,ако трябва да съм честен една от най-красивите в училището ... Нямам смелост,а и не и подхождам като външен вид ... малко съм,бе сещате се,че си мисля,че съм грозен,липсва ми самочувствие да опитам да направя нещо...Просто да си знам,че някъде съм го излял това,не ми обръщайте внимание ;д
олекна ми ;д
cinderella_gugutka
12-15-2009, 18:52
ако се пробваш с нея ще ти олекне даже пове4е :)
danyrenesmee
12-15-2009, 18:55
пробвай,заговори я :) нищо не губиш ;)
ef4etyYy
12-15-2009, 18:59
пробвай,заговори я :) нищо не губиш ;) +
най-много да помисли, че си идиот, а пука ли ти? няма да е нито първата, нито последната такава мисъл :lol: :booooomb:
пробвай,заговори я :) нищо не губиш ;) +
най-много да помисли, че си идиот, а пука ли ти? няма да е нито първата, нито последната такава мисъл :lol: :booooomb:
и кво като те помисли за такъв ? Поне ш разбереш дали ще се получи .. може пък момичето да те изненада .. аз са преди малко се правих на палячо докато най-после се осмеля да призная на едно момче , че го харесвам .. са като се сетя .. си се смея сама на себе си .. обаче не съжалявам изобщо ((;
ivcheto0o
12-15-2009, 19:14
имаи пове4е самочувствие,всеки си има своя чар :)
кво ти стаа ве, я отивай и я заговори, напрао бъди директен .... Здравей, мн си ми симпатична и ако може да ми дадеш skype или телефон или квото там без значение ... повярвай всеки обича да му казват, че е симпатичен или неща от този род, тай че действай смело пак квото стане ... ако пък не стане, което ме съмнява пий 1 студена вода и не съжалявай, че си пробвал, а просто си кажи тъй ми било писано .... и запомни не мънкай, а отиди със самочувствие при момичето ... късмет
sunshinepp
12-15-2009, 19:47
+++ :-)
+1000000 :P
П.С.: Толкова ли ти е забутано даскалото , че само едно красиво момиче .. :?
sunshinepp
12-15-2009, 19:57
може би най-красивото за него :)
Gigi1302
12-15-2009, 20:03
Кажи й какво изпитваш. Може пък да се получат нещата. Успех!!
cookie_master
12-16-2009, 15:22
може би най-красивото за него :) :)
++
А и няма да е лошо да се осъзнаеш малко с въпроса за "самочувствието ти" .. :? Ако се научиш на него и на себеуважение то и другите ще те уважават .. :-o
pipilotka
12-16-2009, 17:45
moi savet e probvai zashtoto ako ne probvash ti shte probva nqkoi drug i prosto ti izgarqsh mai savet e da probvash nishto nqma da ti kostva pii edno malko za smelost i davai :?
pipilotka
12-16-2009, 18:15
dam no ako ne probvash ti shte probva dr ne go zabravqii i togava na teb shte ti e gadno pove4e ot kolkoto sega sa ssigornost :S :S :S