View Full Version : И на двамата ни е гадно ..
С приятеля ми сме от 2 месеца и половина заедно , но се скарахме ... Не се виждахме известно време и вчера го потърсих , видяхме се ии всичко беше наред .. Отново заедно .. И днес вечерта той ми писа в скайпа , че искал да ми каже нещо .. Каза , че му било много гадно .. Аз го питах нали какво не е наред и какво го тормози .. Тогава ми каза , че за времето в което не сме се виждали (седмица и малко) е преспал с друго момиче :? :? :shock: Казах му , че щом за такова кратко време е забравил малкото , което сме имали какво остава ако продължим напред .. Естествено преди да ми каже имаше неща от типа на "Преди всичко искам да знаеш , че ти си момичето , с което искам да съм .. Не искам никоя друга .. " След което си изля душата .. Сега незнам какво да направя и на двамата ни е хипер гадно .. :-# :-# :-# :-# :-# :-#
sunshinepp
12-15-2009, 19:54
щом от 1 малка караница се е стигнало до там спи с друга какъв е смисъла да продължаваш .. на практика трябва да си вземеш достойнството и да си тръгнеш! щом се е случило 1 път ще се случи и 2ри и 3ти..
а това , което аз бих направила ако много го обичам и държа на него.. може би ще простя.. но винаги ще живея със страха, че това ще се случи отново .. :-)
Еми виж сега,ако оная другата е отишла при него и му се е надупила и е казала - "Наеби ме",малко са тия които биха отказали.
А,ако той си я е харесал,и той я попитал дали искат да се ебат,винаги когато се скарате,или не сте заедно повече време ще си клеца нещо друго,защото без секс сърби 8-)
Мм според мен е рано да се говори за любов . По - скоро съм силно привързана към него .. От друга страна изгубих доверието си в този човек :? :? А сега толкова искам да му се обадя и да чуя гласа му .. :smt022 :smt022 :smt022 :cry: :cry: :cry: :cry:
Аз .. никога не бих простила това..........
Първо се мисли, после се действа. Втори шанс за такава постъпка не мисля че има ..
Но ти си решаваш. Бтв има толкова много момчета за който си струва да си с тях.
Тези които изневеряват са страхливци!
Еми виж сега,ако оная другата е отишла при него и му се е надупила и е казала - "Наеби ме",малко са тия които биха отказали.
Да нещо такова се е получило .. Отишъл на купон ии бил легнал някъде си ии "мацката" му седнала отгоре и му казала "Отдавна съм ти навита" .. Ама той що не се е барнал по мозъчните клетки подяволите и не е казал "Имам си приятелка" или нещо такова .. :x :x :x :-x
Да нещо такова се е получило .. Отишъл на купон ии бил легнал някъде си ии "мацката" му седнала отгоре и му казала "Отдавна съм ти навита" .. Ама той що не се е барнал по мозъчните клетки подяволите и не е казал "Имам си приятелка" или нещо такова .. :x :x :x :-x
Защото при такава ситуация малко са тия които мислят с мозъците,повечето мислят с патките си!
sunshinepp
12-15-2009, 20:03
Мм според мен е рано да се говори за любов . По - скоро съм силно привързана към него .. От друга страна изгубих доверието си в този човек :? :? А сега толкова искам да му се обадя и да чуя гласа му .. :smt022 :smt022 :smt022 :cry: :cry: :cry: :cry:
обади му се.. просто да го чуеш , аз бих се обадила може да звуча много мекошаво, но ако иаш нужда да направиш нещо, направи го!!! :-)
FantaMen
12-15-2009, 20:06
Ами виж сега според мен трябва да прекъснете връзката си .. все пак ходите от малко време ... 2 месеца и сте се скарали не го оправдава това че оная му е предложила.. но виждам и едно друго нещо в него че преди отново да сте заедно се е осъзнал и ти е казал... и това преди да сте както преди... Сама трябва да решиш... не можем ние да определяме бъдещата връзка (която и да е тя ) можем само да ти помогнем малко за да вземеш решението... опитай и да говориш с някой негов приятел и виж каква е работата...
С приятеля ми сме от 2 месеца и половина заедно , но се скарахме ... Не се виждахме известно време и вчера го потърсих , видяхме се ии всичко беше наред .. Отново заедно .. И днес вечерта той ми писа в скайпа , че искал да ми каже нещо .. Каза , че му било много гадно .. Аз го питах нали какво не е наред и какво го тормози .. Тогава ми каза , че за времето в което не сме се виждали (седмица и малко) е преспал с друго момиче :? :? :shock: Казах му , че щом за такова кратко време е забравил малкото , което сме имали какво остава ако продължим напред .. Естествено преди да ми каже имаше неща от типа на "Преди всичко искам да знаеш , че ти си момичето , с което искам да съм .. Не искам никоя друга .. " След което си изля душата .. Сега незнам какво да направя и на двамата ни е хипер гадно .. :-# :-# :-# :-# :-# :-#
заеби го
cherinka
12-15-2009, 20:17
Приятелите на приятелките ми редовно им изневеряват.
Имам и приятелки, които спят с други мъже.
Просто всичко е един кръговрат.
Дори родителите ни си имат (или са имали) любовници.
Не знам, вече с възрастта взимам да го приемам за нормално.
СЕКСА и ЧУВСТВАТА нямат нищо общо когато се правят поотделно. :D
хаха,ква глупост написах
Щом за него не е означавало нищо, какъв е проблема?
Дори да продължи да го прави,важно е коя му е в сърцето и това да си ти.
Просто вече като че ли "оная свята и неземна любов" не съществува и всичко се е превърнало с други дефиниции.
:-o
абе,не знам..
BlueFace
12-15-2009, 20:22
Според мен няма смисъл да продължаваш с него .Аз съм на мнение ,че когато един човек е изневерил и е предал доверието ти той е напълно способен да го направи отново.
Ако продължите и след месец , два той хукне подир друга пак ти ще си наранената .... :? За мен изневярата не се прощава :(
Bellatrix
12-15-2009, 20:22
Не те уважава. Аз не съм сигурна как бих реагирала. Най-вероятно бих направила опит да простя, ако много го обичам и бих съдила по реакциите му дали може това да се повтори. Трябва много да ти докаже, че съжелява и че можеш да му вярваш.
Ако се държи тъпо или пак го направи, иди си.
Bellatrix
12-15-2009, 20:26
Приятелите на приятелките ми редовно им изневеряват.
Имам и приятелки, които спят с други мъже.
Просто всичко е един кръговрат.
Дори родителите ни си имат (или са имали) любовници.
Не знам, вече с възрастта взимам да го приемам за нормално.
СЕКСА и ЧУВСТВАТА нямат нищо общо когато се правят поотделно. :D
хаха,ква глупост написах
Щом за него не е означавало нищо, какъв е проблема?
Дори да продължи да го прави,важно е коя му е в сърцето и това да си ти.
Просто вече като че ли "оная свята и неземна любов" не съществува и всичко се е превърнало с други дефиниции.
:-o
абе,не знам..
Мда... за жалост може би това е много вярно :( За това мисля, че е неуважение към нея дето и го е изтипосал ей така и че въобще го е направил така, че да могат да го хванат. Хората, които се обичат, си крият изневерите така, че половинката им НИКОГА да не разбере и дори да не подозира. И да не страда съответно.
Макар че не съм си изневерявала на гаджето, знам, че ако той го направи и няма грам чувства към онази и не я види никога повече, предпочитам да не знам.
От малката караница до друго момиче..
Защо въобще се занимаваш още с тоя човек ?
Веднъж случи ли се ...
Нали знаеш "вълка козината си мени, но нрава не" !
Не прощавам изневяра...
Ако ти можеш направи го.
За 2 месеца много сте постигнали.
NoShTnO_iZkUsHeNiE
12-15-2009, 22:41
Ами,аз бих простила ако наистина обичам човека...ако е просто занимавка или привързване не! Но дори и да го обичам от личен опит(не точно в такъв случай,но в подобен,в които той дори не си призна) доверието се губи и се получава един ужасен срив,който е непоправим...Помисли си дали губиш или печелиш от това да си с него или съответно без него.
cherinka
12-15-2009, 23:09
Не прощавам изневяра...
Ако ти можеш направи го.
Съмнява ме. :-D
Точно тогава си е нямал приятелка,нали?все пак не сте били заедно смисъл сте скъсали и за това няма за ко да каже "имам си приятелка" пък знам ли може да му простиш и да си гледате кефа ..
sunshinepp
12-16-2009, 05:32
Точно тогава си е нямал приятелка,нали?все пак не сте били заедно смисъл сте скъсали и за това няма за ко да каже "имам си приятелка" пък знам ли може да му простиш и да си гледате кефа ..
е не са скъсали .. само малко са се поскарали..
Не са били скъсали?! :shock: :lol:
Е сори,но ако за теб "малко скарване" означава да не виждаш гаджето си цяла седмица ... за някои от нас това си е точно скъсване/временна раздяла (което е същото) и т.н.
По темата:
Както казаха по-горе,през тази една седмица вие не сте били гаджета ;) А като ти е толкова гадно и т.н. ... Ми отиди се нае*и и ти с някой за да сте квит и да започнете всичко на чисто 8-) :?
Ся сериозно ... Щом започвате с караниците и разделите още на втория месец,работата е ясна ;) Вие просто нямате бъдеще заедно :? Или поне няма да имате,докато не си изясните нещата :? ... Седнете,поговорете,питай го за причините,поради които е преспал с оная ... Абе общо взето разберете к'во ви куца,защото ако той те харесваше толкова много през тази една седмица щеше да измисля всевъзможни начини да се оправите,а не да ходи да лашка други :? Е има го и варианта,в който ти е бил хипер изнервен след късането (причини:нещо,което си му казала;ако ти си поискала да се разделите ... и т.н.) и оная просто да му е действала като отдушник ;)
А и вместо да цивриш вземи се замисли малко ... Когато в една връзка се стигне до там,че единия партньор изневери (въпреки,че в случая той не ти е изневерил,защото сте били разделени) вината не е само в него,а и в половинката му (да не говорим,че в повечето случаи по-голямата част от вината е точно в човека,на когото са изневерили,защото той не е успял да даде нещо на половинката си,което тя ("прегрешилата половинка") е потърсила при друг/а)
- We were on a break!
- No, we were not!
Няма страшно. След 7 години ще си родите бебе. След още 3 ще се съберете отново.
На някой друг тази история да му напомня на "Рос & Рейчъл"?
sunshinepp
12-16-2009, 06:54
[quote=aciko]Еми виж сега,ако оная другата е отишла при него и му се е надупила и е казала - "Наеби ме",малко са тия които биха отказали.
[color=deeppink][b]Не са били скъсали?! :shock: :lol:
Е сори,но ако за теб "малко скарване" означава да не виждаш гаджето си цяла седмица ... за някои от нас това си е точно скъсване/временна раздяла (което е същото) и т.н.
ми не за мене не е .. :-o съжалявам де.. просто за мене не е, не ме яжте!
DarknessAngel
12-16-2009, 11:29
Предварително се извинявам ако думите ми прозвучат грубо.
Ти си с него от 2 месеца и половина. Щасливи сте заедно. Ти си привързана,да приемем, че и той също. Но не всичко се свежда до емоционалното ниво. Той има нужди. Нужди,които предполагам не можеш да удволетвориш поради някакъв прпоблем (недостатъчно опознаване,съмнения) ... щом ти казва,че те обича предполагам,че е така.Помисли си добре. Поговорете. Питай го дали това не е причината. И успех. Ако е все така,сложи края. :)
FancyGirl
12-16-2009, 11:33
Кажи му
"Sorry baby но аз си отивам"
"FUCK OFF" ! ! !
Според мен щом е станало веднъж,може и да се повтори,Но ако наистина те обича и съжалява,защо да не му простиш?! :)
Радвай се, че поне не го е скрил от тебе, а ти го е казал. Иначе аз по принцип не бих простила изневярва, нооо ако наистина много държиш на него, защо не му дадеш втори шанс, като естествено му кажеш "Ако се повтори не искам да те виждам!" или нещо такова.
Зарежи го .. мухльо .. :-x :-x Да му беше станало гадно преди да си топне чушката .. :? :? :o
А,ако той си я е харесал,и той я попитал дали искат да се ебат,винаги когато се скарате,или не сте заедно повече време ще си клеца нещо друго,защото без секс сърби 8-)
Какви са тези глупости.Ако момчето си обича наистина приятелката,никога не би направил така.Най-малкото,което може да направи е да я махне,блъсни,напсува и ако трябва удари.Явно оня си е искал и за това нищо не е направил.
Аз ако бях на твое масто,даже не бих го и погледнала повече,пък нека му е гадно(за което се съмнявам)
Хаха смешни са в моменти като този :( :( ... хем си ''неговото момиче'' хем при най-малкия скандал или нещо от сорта хуква при друга..Остави го да си живее живот..Продължавай напред :)
Neopitom3na
12-16-2009, 19:35
оф зарежи го :?
щом от 1 малка караница се е стигнало до там спи с друга какъв е смисъла да продължаваш .. на практика трябва да си вземеш достойнството и да си тръгнеш! щом се е случило 1 път ще се случи и 2ри и 3ти..
а това , което аз бих направила ако много го обичам и държа на него.. може би ще простя.. но винаги ще живея със страха, че това ще се случи отново .. :-)
И ,аз самата бих те посъветвала същото,моят приятел направи същото ,но дори не се бяхме скарали тогава,простих му ,но сега живеч точно с мисълта и съмненията с коя е и дали напразно му дадох втори шанс...
Но сама си прецени,колко го обичаш и дали би му простила,винаги има шанс да се повтори.
buttertoast
12-16-2009, 20:17
аз пък си мисля нещо друго.
скарали сте се
разделили сте се
и на практика той е бил свободен. ще си кажеш "ама ние преживяхме много,не е морално веднага след мен да хукне при друга", но за 2 месеца такова задълбочаване, че да му е гузно да на*бе някоя НЯМА.
по-важното е,че е осъзнал грешката си и те е уведомил, за да знаеш какъв човек стои срещу теб - който си признава вината и е готов да си върне доверието ти.
при условие,че цениш връзката ви ,от теб се иска да не се правиш на толкова недостижима и да му простиш - всеки прави грешки :)
п.с./ наистина секса и чувствата са различни неща. най-малкото едното е НУЖДА.