View Full Version : Коледен подарък за момиче :)
Знам че има такива теми, но просто си нямам на идея какво да куя за Коледа :(
Бях решил да и купя някакъв часовник, защото знам че много иска, но ми казаха че не било хубаво да се подарява часовник..
даваите някакви идеи, защото като нищо ще минат тия 9 дена и ще остана с празни ръце :)
Момичето е на 17 .. г/д 100-120лв. съм приготвил :)
Благодаря предварително
2.50 кутийка дюрекс,20 лева бензин,пустошта от мен.
FancyGirl
12-15-2009, 22:27
пачка :D
е айде малко по-сериозно де :)
NoShTnO_iZkUsHeNiE
12-15-2009, 23:09
Защо да е лошо да подариш часовник?Според мен това е стилен и изискан подарък,а и щом си сигурен,че тя го харесва действай
Можеш да й купиш и някакво бижу или пък парфюм,а и зависи колко сте близки,ако имате интимни отношения,можеш да и купиш някое хубаво и луксозно бельо.
lipsvashh_mi
12-16-2009, 04:26
мда и аз съм чувала,че не е хубаво да се подаряват часовник или ножове...Но пък винаги можеш да и подариш стилна дрешка,а с остатъка от парите да си сготвите нещо 2мата(ако ходите) .Друг вариант е бижу-пръстен или гривна-но пръстена по-трудно се нацелва,така че не бих заложила мн мн на него :?
XTREMEFREERIDE
12-16-2009, 12:25
Ако решиш да й взимаш пръстен,някой път вземи някой от нейните пристени и го премери на кой пръст ще ти стане на теб.Така ще можеш да уцелиш размера на пръстена в магазина.
За часовника казвам твърдо ДА.Поверия,вещаел раздяла или нещо от сорта.. пълни измишльотини.Още повече,че знаеш,че тя много иска.Взимай й часовник,ако питаш мен.
Mr_Crowley
12-16-2009, 12:35
Ти болен ли си??? За някаква 17 годишна дрисла ще се оръсиш 120 лева :razz: :razz: :razz:
Ако сте заедно може да и подариш ваша снимка направена в кристал много е красиво и ще и остане спомен за цял живот
За тези пари... мм Сваровски :)
Mr_Crowley
12-16-2009, 12:45
Демек - цветно стъкълце! :razz: :razz: :razz:
Това може да хареса само на човек, който и понятие си няма от нищо, а е комерсиален до мозъка на костите. :razz: :razz: :razz:
Демек - цветно стъкълце! :razz: :razz: :razz:
Това може да хареса само на човек, който и понятие си няма от нищо, а е комерсиален до мозъка на костите. :razz: :razz: :razz:
Интересно ми е как цветно стъкълце може да е така скъпо...
И красиво, дам.
Mr_Crowley
12-16-2009, 12:53
Ами прочети малко и ще разбереш, че Сваровски е точно...хм...цветно стъкълце ;)
И всъщност Сваровски е един от най-големите мошенници в света, но както се казва - докато има бунаци, тарикатите ще живеят!
danyrenesmee
12-16-2009, 13:18
Ъ.. това с часовника.. глупави поверия :? :? Щом иска часовник и ти разполагаш с добри пари..просто и купи хубав swatch :) :) :)
mOBSCENE
12-16-2009, 13:57
купи и часовник
щом иска :)
свестно момче си ти ;д
Ми купи и часовника :) Голяма работа, че не било хубаво. Нали тя го иска и ще му се зарадва със сигурност :)
Или някакво бижу. Гримничка, герданче :) Среброто сега много е на мода 8)
бляя за момичетата много по - лесно се измислят подаръци ..
- плюшена играчка от големитее .. :oops: :smt007
- ако обича сладкото .. огромен букет цвета + още по - голяма кутия с бонбони линдор .. ауу .. :smt007
- колие + обици + пръстен ..
- ако толкова не можеш да измислиш й направи от картите, в които се вкарват пари й я подари тя да си купи нещо .. :lol:
Сваровски бижутата са мн хубави и мисля,че е добър подарък.
Само плюшена играчна не и подарявай.
Neopitom3na
12-16-2009, 19:50
Айдеее купи и часовника тея поверия са пълни тъпотии :P
FancyGirl
12-16-2009, 20:45
- кредитна карта с 120 лв и 1 панделка :D
- голямо и красиво преспапие ... :smt007
- часовник е много добра идея
- някакъв красив шал и ракавици
- кутия бонбони линдор + някое колие или някаква гривна
* момичетата са лесна работа... :-D
то се е видяло че ще е часовника :)
ама айде сега момичетата да дават некфи предложения намерени в нета .. за часочник ще се бръкна малко повече - 150лв :)
давайте некфи предложения само знам че иска с кожена кайшка да е :)
купи и часовник
щом иска :)
свестно момче си ти ;д
Е оти е свестно момче ? Оти дава по 150 кинта за подарък ? И кво, по тая логика, най-свестния човек на света е Бил Гейтс така ли ?