Влез

View Full Version : Объркан съм...

Stan4o123
12-16-2009, 07:55
Здравейте,съфорумници!

След един относително дълъг период от време на безлюбие,аз отново съм хлътнал,не по кой да е,ами по същото момиче,което може да се каже,че обичах преди!Ето накратко цялата история:

Лятото бях се влюбил до уши в нея,дори ми пречеше на ритъма на живот,накрая не издържах и й написах едно стихотворение,което тя много хареса,но все пак ми каза,че си обича гаджето и просто не се получиха нещата.

Преди 2 месеца те скъсаха и мръсника й прави всякакви мизерии,но това не е проблемът сега.Усещам,че тя се държи доста странно спрямо мен,в сравнение с останалите момчета - постоянно ме гледа в очите,като казвам постоянно,наистина е така,закача се с мен,абе държи се странно.Обаче пък рядко ме търси по скайп и тва много ме обезкуражава,друго,което ме притестнява е,че аз принципно нямам почти никакъв опит с момичетата и не знам как те намекват/аз трябва да намекна,че имам симпатии...
Тя казва,че сега не търси връзка,а тоя пат иска да се влюби преди да тръгне с някой и тва ме спира да й кажа как стоят нещата.
Цялата тема е изключително объркана,за което съжалявам,просто аз съм безкрайно объркан,ако ви трябва друга информация,ще ви я дам...
И моля без спам или флейм!

BlueFace
12-16-2009, 08:02
Виж сега варянта е един.Започваш ти да и пишеш (препоръчинетлно е вместо писане да говорите на живо).Каниш я да излезете и почваш да завързваш разговори.Трябва да се опознаете и да я накараш да те хареса,но трябва да бъдеш себе си не да опитваш да играеш някакви роли .... ;) Просто на момичето и трябва време :) Като почнете да излизате , да се сближавате и ще се получат нещата според мен.

П.П. Избягвай свалките по скайпа ;)

valdesbg
12-16-2009, 09:08
Като начало драги приятелю, ти не си спирал да я харесваш. Но това е друга тема.

Това с нетърсенето на връзка, хич да не ти прави впечатление. Класическа тактика за отсяване на шмотльовците. Щом те зяпа непрекъснато това е хубав знак. Забрави скайпа за повече от 2 реда седмично. Това че нямаш опит - не е проблем, стига да играеш правилно. Като начало изобщо не се притеснявай от това. Приеми че е така, но и си създай желание да се усъвършенстваш. Играй с тактиката "бавно но сигурно напред" и комбинирай с "топло-студено". Т.е. Не се натрапвай с някакви невъзможни идеи, а с дребни но съвсем осъществими неща. Например да излезете, като приятели разбира се, на мястото Х. Там се забавлявайте. После се отдръпни от нея, и се чувайте по телефона. Разбира се кратки разговори, но задължително интересни. След една седмица примерно - пак я каниш да излезете някъде. Тоя път, под предлог че ти е липсвала - гушкаш я повече, там физически контакт да има. И после пак по телефона малко. Предполагам че до третата среща ще си издивял вече, а тя ще се е влюбила. Схвана идеята :)

Друг е въпроса доколко ще имаш куража да направиш всичко това,и доколко това се вписва в начина ти на живот и разбиранията ти. Факта е че действа :)

Успех :)

П.П. Всичко това не са роли. Ако ги възприемаш като такива... лошо за теб.

fc
12-16-2009, 09:24
Абе глупоти, не слушай момичетата какво ти говорят, гледай как реагират. Казва ти, че не иска връзка за да види как ще реагираш и очевидно се дъниш на теста и!

kypo
12-16-2009, 09:35
аре спам знаем кво е, ама кажи кво е "флейм" :shock: некъв нов термин ще да е

Stan4o123
12-16-2009, 11:06
добре,благодаря за адекватните и бързи отговори,успехи на всички :).Така и ще направя,няма да се натрапвам,точно това си мислех и аз,че няма смисъл да бързам...бавно,но славно :)

ledenakrasota
12-16-2009, 11:13
Аз не бих приела да бъда като утешителна награда за някой :o Нека тя те потърси,а не обратното :)

c0ci
12-16-2009, 11:24
ами щом желанието и е да се влюби първо,направи го реалност :)

Lucyy
12-16-2009, 11:27

И аз мисля така, и дори горе ти описаха как най-бързо ще хлътне до уши ;]]

Stan4o123
12-16-2009, 13:50
Като начало драги приятелю, ти не си спирал да я харесваш. Но това е друга тема.

Това с нетърсенето на връзка, хич да не ти прави впечатление. Класическа тактика за отсяване на шмотльовците. Щом те зяпа непрекъснато това е хубав знак. Забрави скайпа за повече от 2 реда седмично. Това че нямаш опит - не е проблем, стига да играеш правилно. Като начало изобщо не се притеснявай от това. Приеми че е така, но и си създай желание да се усъвършенстваш. Играй с тактиката "бавно но сигурно напред" и комбинирай с "топло-студено". Т.е. Не се натрапвай с някакви невъзможни идеи, а с дребни но съвсем осъществими неща. Например да излезете, като приятели разбира се, на мястото Х. Там се забавлявайте. После се отдръпни от нея, и се чувайте по телефона. Разбира се кратки разговори, но задължително интересни. След една седмица примерно - пак я каниш да излезете някъде. Тоя път, под предлог че ти е липсвала - гушкаш я повече, там физически контакт да има. И после пак по телефона малко. Предполагам че до третата среща ще си издивял вече, а тя ще се е влюбила. Схвана идеята :)

Друг е въпроса доколко ще имаш куража да направиш всичко това,и доколко това се вписва в начина ти на живот и разбиранията ти. Факта е че действа :)

добре,това ми харесва като вариант,само че ако може да ми дадете малко разяснения,като например : има ли значение къде ще излезем?Ако да,дайте някакви примери/Колко след срещата да й звънна?

fc
12-20-2009, 08:17

добре,това ми харесва като вариант,само че ако може да ми дадете малко разяснения,като например : има ли значение къде ще излезем?Ако да,дайте някакви примери/Колко след срещата да й звънна?
Просто бъди лидер! Ти определяй правилата. Ти ще избереш къде да отидете, час и място на срещата. Ти ще я подканиш и задължително ще седнеш до нея! Не се страхувай да я докосваш, но не да пуснеш ръка веднага между краката й! Малко по малко! Навеждай се да и помиришеш парфюма, леко се играй с косата й ... Такива тъпотии и гледай да се забавляваш най-важното, не как да й се харесаш! Когато се целунете за първи път, се отдръпни първи, това ще я влуди! Също така не и звъни след срещата , тя да те търси :) Никакъв скайп also

ivcheto0o
12-20-2009, 08:24
опитаи се да се сближи6 с нея,дори и само като приятел.Може да я покани6 да излезете някъде само двамата :)

izlishna
12-20-2009, 08:27

+ :)

soul1199
12-20-2009, 08:37
Виж сега варянта е един.Започваш ти да и пишеш (препоръчинетлно е вместо писане да говорите на живо).Каниш я да излезете и почваш да завързваш разговори.Трябва да се опознаете и да я накараш да те хареса,но трябва да бъдеш себе си не да опитваш да играеш някакви роли .... ;) Просто на момичето и трябва време :) Като почнете да излизате , да се сближавате и ще се получат нещата според мен.

П.П. Избягвай свалките по скайпа ;)