View Full Version : Объркан съм...
Stan4o123
12-16-2009, 07:55
Здравейте,съфорумници!
След един относително дълъг период от време на безлюбие,аз отново съм хлътнал,не по кой да е,ами по същото момиче,което може да се каже,че обичах преди!Ето накратко цялата история:
Лятото бях се влюбил до уши в нея,дори ми пречеше на ритъма на живот,накрая не издържах и й написах едно стихотворение,което тя много хареса,но все пак ми каза,че си обича гаджето и просто не се получиха нещата.
Преди 2 месеца те скъсаха и мръсника й прави всякакви мизерии,но това не е проблемът сега.Усещам,че тя се държи доста странно спрямо мен,в сравнение с останалите момчета - постоянно ме гледа в очите,като казвам постоянно,наистина е така,закача се с мен,абе държи се странно.Обаче пък рядко ме търси по скайп и тва много ме обезкуражава,друго,което ме притестнява е,че аз принципно нямам почти никакъв опит с момичетата и не знам как те намекват/аз трябва да намекна,че имам симпатии...
Тя казва,че сега не търси връзка,а тоя пат иска да се влюби преди да тръгне с някой и тва ме спира да й кажа как стоят нещата.
Цялата тема е изключително объркана,за което съжалявам,просто аз съм безкрайно объркан,ако ви трябва друга информация,ще ви я дам...
И моля без спам или флейм!
BlueFace
12-16-2009, 08:02
Виж сега варянта е един.Започваш ти да и пишеш (препоръчинетлно е вместо писане да говорите на живо).Каниш я да излезете и почваш да завързваш разговори.Трябва да се опознаете и да я накараш да те хареса,но трябва да бъдеш себе си не да опитваш да играеш някакви роли .... ;) Просто на момичето и трябва време :) Като почнете да излизате , да се сближавате и ще се получат нещата според мен.
П.П. Избягвай свалките по скайпа ;)
valdesbg
12-16-2009, 09:08
Като начало драги приятелю, ти не си спирал да я харесваш. Но това е друга тема.
Това с нетърсенето на връзка, хич да не ти прави впечатление. Класическа тактика за отсяване на шмотльовците. Щом те зяпа непрекъснато това е хубав знак. Забрави скайпа за повече от 2 реда седмично. Това че нямаш опит - не е проблем, стига да играеш правилно. Като начало изобщо не се притеснявай от това. Приеми че е така, но и си създай желание да се усъвършенстваш. Играй с тактиката "бавно но сигурно напред" и комбинирай с "топло-студено". Т.е. Не се натрапвай с някакви невъзможни идеи, а с дребни но съвсем осъществими неща. Например да излезете, като приятели разбира се, на мястото Х. Там се забавлявайте. После се отдръпни от нея, и се чувайте по телефона. Разбира се кратки разговори, но задължително интересни. След една седмица примерно - пак я каниш да излезете някъде. Тоя път, под предлог че ти е липсвала - гушкаш я повече, там физически контакт да има. И после пак по телефона малко. Предполагам че до третата среща ще си издивял вече, а тя ще се е влюбила. Схвана идеята :)
Друг е въпроса доколко ще имаш куража да направиш всичко това,и доколко това се вписва в начина ти на живот и разбиранията ти. Факта е че действа :)
Успех :)
П.П. Всичко това не са роли. Ако ги възприемаш като такива... лошо за теб.
Абе глупоти, не слушай момичетата какво ти говорят, гледай как реагират. Казва ти, че не иска връзка за да види как ще реагираш и очевидно се дъниш на теста и!
аре спам знаем кво е, ама кажи кво е "флейм" :shock: некъв нов термин ще да е
Stan4o123
12-16-2009, 11:06
добре,благодаря за адекватните и бързи отговори,успехи на всички :).Така и ще направя,няма да се натрапвам,точно това си мислех и аз,че няма смисъл да бързам...бавно,но славно :)
ledenakrasota
12-16-2009, 11:13
Аз не бих приела да бъда като утешителна награда за някой :o Нека тя те потърси,а не обратното :)
ами щом желанието и е да се влюби първо,направи го реалност :)
И аз мисля така, и дори горе ти описаха как най-бързо ще хлътне до уши ;]]
Stan4o123
12-16-2009, 13:50
Като начало драги приятелю, ти не си спирал да я харесваш. Но това е друга тема.
Това с нетърсенето на връзка, хич да не ти прави впечатление. Класическа тактика за отсяване на шмотльовците. Щом те зяпа непрекъснато това е хубав знак. Забрави скайпа за повече от 2 реда седмично. Това че нямаш опит - не е проблем, стига да играеш правилно. Като начало изобщо не се притеснявай от това. Приеми че е така, но и си създай желание да се усъвършенстваш. Играй с тактиката "бавно но сигурно напред" и комбинирай с "топло-студено". Т.е. Не се натрапвай с някакви невъзможни идеи, а с дребни но съвсем осъществими неща. Например да излезете, като приятели разбира се, на мястото Х. Там се забавлявайте. После се отдръпни от нея, и се чувайте по телефона. Разбира се кратки разговори, но задължително интересни. След една седмица примерно - пак я каниш да излезете някъде. Тоя път, под предлог че ти е липсвала - гушкаш я повече, там физически контакт да има. И после пак по телефона малко. Предполагам че до третата среща ще си издивял вече, а тя ще се е влюбила. Схвана идеята :)
Друг е въпроса доколко ще имаш куража да направиш всичко това,и доколко това се вписва в начина ти на живот и разбиранията ти. Факта е че действа :)
добре,това ми харесва като вариант,само че ако може да ми дадете малко разяснения,като например : има ли значение къде ще излезем?Ако да,дайте някакви примери/Колко след срещата да й звънна?
добре,това ми харесва като вариант,само че ако може да ми дадете малко разяснения,като например : има ли значение къде ще излезем?Ако да,дайте някакви примери/Колко след срещата да й звънна?
Просто бъди лидер! Ти определяй правилата. Ти ще избереш къде да отидете, час и място на срещата. Ти ще я подканиш и задължително ще седнеш до нея! Не се страхувай да я докосваш, но не да пуснеш ръка веднага между краката й! Малко по малко! Навеждай се да и помиришеш парфюма, леко се играй с косата й ... Такива тъпотии и гледай да се забавляваш най-важното, не как да й се харесаш! Когато се целунете за първи път, се отдръпни първи, това ще я влуди! Също така не и звъни след срещата , тя да те търси :) Никакъв скайп also
ivcheto0o
12-20-2009, 08:24
опитаи се да се сближи6 с нея,дори и само като приятел.Може да я покани6 да излезете някъде само двамата :)
izlishna
12-20-2009, 08:27
+ :)
soul1199
12-20-2009, 08:37
Виж сега варянта е един.Започваш ти да и пишеш (препоръчинетлно е вместо писане да говорите на живо).Каниш я да излезете и почваш да завързваш разговори.Трябва да се опознаете и да я накараш да те хареса,но трябва да бъдеш себе си не да опитваш да играеш някакви роли .... ;) Просто на момичето и трябва време :) Като почнете да излизате , да се сближавате и ще се получат нещата според мен.
П.П. Избягвай свалките по скайпа ;)