View Full Version : gtrdtg
your7shadow
12-16-2009, 09:51
gfddftgdgtfrtrgrgrtggttgrgt
valdesbg
12-16-2009, 09:53
Кирилица or it didn`t happen :)
Neftochimic
12-16-2009, 09:58
SAD?!
sunshinepp
12-16-2009, 10:23
извинявам се , но ми се доповръща!
или се абстрахирай от 2та вида му сексуалност или го остави!
golqmumnik
12-16-2009, 10:33
Супер тъпа путка си,майна. 8)
Ти нали си наясно, че като е бисексуален, не е гей просто може да откара и с двата пола. От тази история се почувствах засегната, се едно ми каза че съм лезбийка. Момиче осъзнай се, момчето още си пада по момичета ;]] Ти ако не можеш да го свалиш, жалко за теб, а ако не можеш да го приемеш те приемам за пълна комплексарка :]]
Stan4o123
12-16-2009, 11:11
бисексуалните и педалите за мен са 1 и също...Боклуци
1.Пиши на КИРИЛИЦА!!! :-x
2.Първо казваш,че се харесвате,а после,че се обичате ... :lol: Май не правиш разлика между тия две понятия,а?!
3.Ти си супер ограничена ... :? :lol: Като си изчела толкова много за бисексуалността как така не разбра,че бисексуален =/= (не е равно на ...) гей/леСбийка?! :-o
4.Горкото момче ... Такива неща си написала,че все едно е ненормален :? Дано никога не започне да изпитва нещо повече към теб,защото ти определено не го заслужаваш :?
5.В началото на темата си пишеш,че щом е БИ значи си го загубила завинаги,а после мислиш к'во ще е ако сте заедно и ти изневери с момче ... :?
Ти наистина не знаеш к'во искаш :?
Пффф ... Много си зле :? Вместо да се радваш,че ти е споделил нещо толкова лично ти почваш да обясняваш на няк'ви непознати(т.е. на нас) ,че щом е БИ значи е ненормален ... :?
Я се замиси по-хубаво ли щеше да ти е ако беше разбрала за наклонностите му в последствие?!Според мен не ... :?
Mr_Crowley
12-16-2009, 11:26
Да му се невидят и неграмотните пубери :-x :-x :-x
Ми какво искаш - свиквай, те вече всички момченца са такива. Това е фйешан 8)
Баси, човек да не дремне. Изобщо не разбрах каква е тая тема.
Защо всички сте толкова възмутени?
bloodymirror
12-16-2009, 12:19
:razz:
Punisherrr
12-16-2009, 12:49
Темата не съдържа нищо.