Влез

View Full Version : Как ли да постъпя?

ritobis
12-16-2009, 10:06
Значи историята е следната:
Имаше едно момиче от миналия ми клас (1-7).После нали всички се разпръснахме, но това момиче остана в старото ми училище.С нея си бяхме добри приятели.Обаче този път е по-различно.Аз искам да сме нещо повече от приятели.Та нали си пишем по скайп.Обаче сега искам по някакъв начин да и предложа да тръгнем заедно.Преди да се разделим(класа) ме беше страх да и предложа, но сега искам.Изключено е да и предлагам по скайп, защото ще звуча като някакъв страхливец.Мисля да я поканя да се видим някъде и да си поговорим какво е станало със стария ни клас. Обаче ме е страх, понеже май си има приятел и да не си развалим отношенията. Та вие как бихте реагирали на това?Наистина я харесвам.Не се държи надуто като останалите кифли. И всъщност въпроса ми е къде може да се срещнем и да стане интересно (да не каже после: "Загубих си времето")Мислих си да отидем в някой парк ама все пак живея в голям град и няма много спокойни паркове.не знам да ли е добра идея. Или нещо за кино си мисля(май старомодно).Къде ще е най-учадчно?Вие как бихте реагирали?

GossipGirl89
12-16-2009, 10:18
Ами добре си решил да не е по скайп - глупаво нещо е скайпа.
Като за начало обаче няма да е зле да се увериш дали наистина си има приятел и ако си няма да се опиташ да разбереш тя по какъв начин гледа на теб, защото ще се получи доста сконфузно ако тя та има само за приятел... Може да излезете някъде на кафе и да си поговорите и вече след това да прецениш какво ще правиш и дали ще е правилно да й предлагаш :)

sunshinepp
12-16-2009, 10:20
разбери дали си има гадже и тогава действай в кой град живеете? има ли ледени пързалки, ако има заведи я позабавлявайте се след това отидете да хапнете нещо или да пийнете и говори с нея, но ТОВА Е АКО НЯМА ГАДЖЕ! ако има просто я остави.. :)