Влез

View Full Version : Епилиране на..

nymphadora
12-16-2009, 13:56
Здравейте,вече сериозно обмислям да започна да епилирам "бикини зоната"си,но ме е страх,че ще умра от болка :? Досега съм използвала или бръсначка или депилатор,но не съм доволна.Пробвах и кола маска,но нещо не стана :( .Моля,момичетата,които имат опит да кажете боли ли много,а и ако може да ми предложите някоя кола маска :)

titinkaa
12-16-2009, 14:20
пробвай ама мн боли,аз съм пробвала и не изтърпях :D

Neopitom3na
12-16-2009, 14:33
болиии :D

aloveyou
12-16-2009, 14:52
боли и то доста (поне при мен)

mimsssssss
12-16-2009, 15:02
зависи от прага ти на болка, още повече че мястото е нежно. аз се бръснех около 3-4 години, после започнах с епилатор и отначало бяха адски болки, след това почнах да ходя на кола маска (според мен най добрия вариант) и пак си болеше, но съм най доволна. пробвай и сама прецени.

nymphadora
12-16-2009, 15:47
предложете някоя кола маска от тези,които се продават 8-)

Sissy90
12-16-2009, 17:01
Боли си, но не много. Аз ползвам кола маска на Джанкар (май така се казваше) - в една тубичка е, пише "течна кола маска". Слагам я в микровълновата малко да се стопли (под "малко" имам предвид толкова топло, колкото можеш да изтърпиш на кожата си), защото така се нанася по-лесно. Много е важно да я нанесеш на възможно най-тънък слой, защото иначе става голямо мазало. После залепваш лента (може и тази в опаковката) и дръпваш рязко по посока, обратна на растежа на косъма. Ако лентата се разкъса, най-вероятно си мазала прекалено дебело. След това аз се измивам само с топла вода, за да не лепне, и мажа с най-обикновен лосион за тяло. Зачервява се кожата, но за няколко часа се оправя. Понякога ми се появяват 1-2 малки ранички, но не щипят или болят после, само правят точица кръв.

Shadowsogirl
12-16-2009, 17:32
Добре де.. Аз нали съм по глупавите въпроси.. Отгоре криво ляво ще я изтърпите болката, ама по надули.. В смисъл не боли ли адски много колата там? Мен ми се струва супер болезнено.

Sissy90
12-16-2009, 17:40
Зависи колко търпиш на болка, всъщност. Където не можеш да изтърпиш, може и по друг начин да ги махаш.

nymphadora
12-16-2009, 17:54
Добре де.. Аз нали съм по глупавите въпроси.. Отгоре криво ляво ще я изтърпите болката, ама по надули.. В смисъл не боли ли адски много колата там? Мен ми се струва супер болезнено.

и на мен така ми се струва :D

chocolatee
12-16-2009, 19:00
кола маска е най-добрият вариант
не знам дали ще издържиш на епилатор.. аз на краката не издържам..
според мен отиди на козметик.. мисля че ще е по-добре

heiress
12-17-2009, 04:26
Здравейте,вече сериозно обмислям да започна да епилирам "бикини зоната"си,но ме е страх,че ще умра от болка :? Досега съм използвала или бръсначка или депилатор,но не съм доволна.Пробвах и кола маска,но нещо не стана :( .Моля,момичетата,които имат опит да кажете боли ли много,а и ако може да ми предложите някоя кола маска :)

Отиди на козметик да те оправи с коломаска.. аз така правя и честно да ти кажа съм много доволна.

Nakadah
12-17-2009, 04:27
пробвай ама мн боли,аз съм пробвала и не изтърпях :D

е да не би да имаш косми от дол ? :-o

ИИИИИИИЛ
ГНУС!!! :booooomb:

DessieQueen
12-17-2009, 07:59
Щом до сега си била само с бръсначка или крем,недей веднага с епилатор,няма да издържиш. Иди на козметик поне 4-5 пъти и тогава вече ако искаш с епилатор. Но козметик е най-доброто решение според мен - аз така ги махам. :)

PepSsSi
12-17-2009, 08:14

И аз бях като теб с бръснача...но на 16 като бях се престраших да се епилирам. Няма да те лъжа- много боли...направих го за 2 дни някъде, малко по малко.... Но след 2-3 път вече болката е минимална :) Но ефекта си заслужава.... Аз лично предпочитам с епилатор отколкото с кола маска, че с нея ми е прекалено...рязко и гадно :razz:

MissHouse
12-17-2009, 18:15
първо ги махни с депилатоар после доклато са малки ги махаи с епилатор