Влез

View Full Version : някои хе6шд аь

NeDonoSen
12-17-2009, 05:08
:grin: 8)

Nakadah
12-17-2009, 05:40
Търся си Съвет :)

ще му предам

LadyDi
12-17-2009, 05:54
5) ддз очите и са като елмаз пречупващ лунната светлина на пълнолуние и само като си помисля за тях и забравям всички малки неща който определят дали ИЛИ ?!?!? та та та

Oh boy...

Шансът една мацка да те отреже, винаги е 50/50. Рискувай. Или ще спечелиш, или ще загубиш. Но няма да разбереш, ако не пробваш.

sunshinepp
12-17-2009, 05:56
хипер трудно ми е да отговоря..просто няма начин ако примерно разбере , че я харесваш и тя теб не, няма начин да не се отдръпне! Винаги става така! а ако те харесва и станете нещо повече от приятели и скъсате!? пак няма да сте приятели.. единствения вариант да не загубиш прятелствто и поне малко е да си останеш просто нейн приятел и нищо повече! :( не знам..

MagnetiC
12-17-2009, 10:42
хипер трудно ми е да отговоря..просто няма начин ако примерно разбере , че я харесваш и тя теб не, няма начин да не се отдръпне! Винаги става така! а ако те харесва и станете нещо повече от приятели и скъсате!? пак няма да сте приятели.. единствения вариант да не загубиш прятелствто и поне малко е да си останеш просто нейн приятел и нищо повече! :( не знам..
+1
мисля, че е по-добре да й разкриеш чувствата си.. може да я изгубиш като приятел.. и да ви се развалят отношенията, но може и да се окаже, че и тя има нещо към теб..просто й покаже романтичната си страна.. мисля, че перфектния начин да й се разкриеш е като и изпратиш/ дадеш стихотворението, което си написал за нея :)

anika17
12-17-2009, 21:00
ти как препочиташ да продължавате?
както сега, приятелски, но с неясно бъдеще и винаги в мъгла,
или да опиташ, но с риск да я загубиш, като приятелка ?

аз бих предпочела второто.
нищо няма да загубиш, защото, ако тя се отдръпне от теб, вече със сигурност ще знаеш, че тя не те заслужава.
ако пък стане така, както ти искаш, ще спечелиш.
рискувай!

hamilcar
12-18-2009, 09:52
Така като гледам темата е приключена.