View Full Version : Подаръчен лексикон
Има хиляди теми, за това какви подаръци искаме. Не открах обаче такава, за близките.Така, какъв подарък бихте купили за вашите ...
1. Майка..
2. Баща..
3. Сестра (2ри клас)..
4. Брат (6ти клас)..
5. Баба..
7. Най- добра приятелка ..
8. Най - добър приятел..
Признавам, че имам лична изгода от темата понеже искам да открадна някоя идейка :)
плс на който не му харесва темата да не спами, аз мисля че е полезна и интересна. :)
1. Майка.. Стъклено ангелче и бонбони Линд! :D :D
2. Баща.. Не знам... още мисля
3. Сестра (2ри клас).. Мойта е 3ти клас, ама нищо. и аз нея не знам, направооо! :X
4. Брат (6ти клас)..
5. Баба..Не знам. Изпуснала си 6. :D
7. Най- добра приятелка .. И за нея не знам някакво бижу сиг...
8. Най - добър приятел.. Нямам такъв :D
Хей, и аз мисля, че темичката е полезна, защото и аз съм зациклила на тая тема. Все пак ще пробвам да ти помогна малко! ;)
BlackKeys
12-17-2009, 16:35
Аз ще пиша в темата само за да ви дам идеи, не смятам да купувам тези неща.
Иначе за сестра във 2-3 клас може да и купите някакви неща на Дисни, ако са се зарибили. По магазините има дрехи, ученически пособия, тетрадки, календари, плакати с Хана Монтана, Училищен мюзикъл и подобни. Попринцип не е особен подарък, но едно дете на тази възраст, което ги гледа, ще им се зарадва.
За най-добра приятеека-някоя голяма плюшена играчка, хубав сувенир, албум с ваши снимки, някое бижу или хубав ключодържател.
За майка-някакъв хубав сувенир, може и цвете, от онези коледни звезди, много са красиви.
Баща-диск на любим певец, певица или грепа, филм...
Баба-нямам идея, но ако шие гоблени, може да и купиш гоблен
NoShTnO_iZkUsHeNiE
12-17-2009, 17:53
На мама съм й взимала винаги парфюми и бижута за Коледа,сега тази година преди два дни също и взех парфюм Chanel-Coco Madmoazel
На баща ми съм подарявала портмонета,часовници парфюми...
На най-добрата ми приятелка също парфюми,плюшени играчки и така нататък както и бижута
На сестра ти можеш да купиш някаква играчка,толкова много интересни и забавни има чак на мен ми се иска да си играя с тях :grin:
На брат ти също,той е 6ти клас ако обича видео игри или нещо такова...нз какво обичат малките деца.
Тъй като купих подаръци на всичките ми роднини [ почти всички .. ]] ще споделя..
1. Майка - часовник ..
2. Баща - още нямам идея какво Да му купя
3. Сестра - нямам :D
4. Брат - нямам :D
5. Баба - 2 красиви рибки [ с перестите опашки ]]
7. Най- добра приятелка - сребърни обечки ..
8. Най - добър приятел - нямам :D
Това е от мен .. :-)
nefchi_bs
12-19-2009, 09:35
1. Майка ми ще й взема парфюм,някаква козметика
2. Баща ми смятам да му купя чадър
3. Сестра (2ри клас) нямам,но ако имах бих й взела някакво барби много ме кефят
4. Брат (6ти клас) нямам,ако имах щях да му дам любов :-D
5. С баба ми имаме една много хубава снимка 2те ще я сложа в рамка и ще й я подаря
7. Най- добра приятелка нямам
8. Най - добър приятел нямам
lipsvashh_mi
12-19-2009, 11:37
На мама още се двуумя...мисля да е колаж с наши снимки като картина за стена...добре ще се получи..или пък козметика..
на баба-някоя дебела хубава жилетка-би трябвало да й хареса..
на сестра ми-още се колебая-комплект шал и ръкавички ми звучи добре-плюс,че всичко съм й подарявала вече и избора е ограничен..
За най-добрата приятелка ,която има рд на 23 съм й купила подарък..за коледа се чудя дали да ене е някаква сладка чашка с хубава картичка към нея...на останалите приятели още мисля :lol: