View Full Version : падам
ted4etoooo
12-17-2009, 12:12
си по едно момче и не знам как да разбера дали той си пада по мен . Някави идеи ? 8-)
ted4etoooo
12-17-2009, 12:16
хддсабгцбдйсаб й зьиуйд нк из зьйс бк :lol:
Мии .. излезте и му кажи , че го харесваш ? :-o
ted4etoooo
12-17-2009, 12:32
Мии .. излезте и му кажи , че го харесваш ? :-o не :(
Мии .. излезте и му кажи , че го харесваш ? :-o не :(
да :-o
ivcheto0o
12-17-2009, 13:52
врачка 8-)
питай го например .. :lol: :lol:
покажи му, че не го смяташ само за приятел, а че значи нещо повече за теб, но да си сигурна, че той те е разбрал и ако има нещо към теб ще ти отвърне .... или още по-лесно питай го ... стига с тия комплексарски глупости, питай го пък да става квото ще ...
aloveyou
12-17-2009, 14:56
покажи му, че не го смяташ само за приятел, а че значи нещо повече за теб, но да си сигурна, че той те е разбрал и ако има нещо към теб ще ти отвърне .... или още по-лесно питай го ... стига с тия комплексарски глупости, питай го пък да става квото ще ...
+++
Ние тука не се ясновидци - да ти кажем дали те харесва или не :?
абе ей да не ме харсеваш :grin:
или
абе ти кого харесваш
Внимавай да не се нараниш с тва падане ..
Внимавай да не се нараниш с тва падане ..
RoCkSpOt
12-17-2009, 19:51
Напиши му по скипе ... "Киреее искам ти кажа нещо толкова съм тъпичка и ограничена,че питам по сайтовете как да разбера дали ме харесваш" надявам се да помогне 8)
MaLkaTa_LaDy
12-17-2009, 19:57
Винаги си проличава. Друг е въпроса дали ти имаш способността да си направиш правилните изводи и дали внимаваш за неговите сигнали.
s_E_x_Y_y_Y
12-17-2009, 20:41
прочети някоя книга за човешкото поведение иии реакции и така натаък ии ще разбереш , а ако не ти се занимава просто го попитаи съмнявам се че хапе , ии да хапе надали ще те изяде, нищо не губиш :) късмет
Метни му са на врата без да очаква и му кажи "ШЪ СКЪСЪКМ" и му лепни една здрава целувка и си 10000% негова :)
Питай го: "Кефиш ли ми са, искаш ли да ма ибеш".
danyrenesmee
12-19-2009, 13:18
и аз много се чудих,докато накрая не му го изръсих.. а той каза: зная,че ме харесваш..виждам го в очите ти.." .. умряx :D :shock: :shock:
cookie_master
12-19-2009, 14:11
еми по тоя лед как да не паднеш :(
Е, че то е ясно. Ако той те харесва веднага ще разбереш. Ако е от срамежливите ще се поти и ще се върти като куче след опашката си, когато те види. А ако не е от срамежливите ще ти го намекне много по-открито. Ще идва при теб, ще ти се усмихва, ще ти намигва, ще те докосва уж без да иска, ще те прегръща и т.н. (Това не винаги е знак, че те харесва. Някои хора така се държат с познатите си. Което е нормално де...)
LikeAstar
12-19-2009, 15:45
еми по тоя лед как да не паднеш :( :razz:
тедоро, не искам да те плаша, ма той няма никви чувства към теб
личи си от киломтери.. :(
soul1199
12-19-2009, 18:35
:(