Влез

View Full Version : Подарък Помощ

RoCkSpOt
12-17-2009, 19:42
Здравейте,с мойто момиче правиме 1 година скоро и незнам какво да й купа ... до сега има от мен плюшени играчки 1 огромна наша снимка сребърна гривна тя злато не носи пръстен не става символични неща съм и подарил и не ми идва нищо на ъкъла :( дайте някви идеи нямам възможност да я заведа някъде просто защото сме малки аз съм на 16 тя е на почти 15

Valento
12-17-2009, 19:46
Епа брат купи и прашки

lipstik
12-17-2009, 19:47
До колко пари.

RoCkSpOt
12-17-2009, 19:49
ауу да и белио съм и купувал ... ами нещо до 100 лева г/д :-o

Valento
12-17-2009, 19:50
Сега е сезона да се купува велосипед , сега ги дават на промоций , вземи и един велосипед с кош отпред се возите ! :D

RoCkSpOt
12-17-2009, 20:26
Сериозно :-o

Nakadah
12-17-2009, 20:37
Здравейте,с мойто момиче правиме 1 година скоро и незнам какво да й купа ... до сега има от мен плюшени играчки 1 огромна наша снимка сребърна гривна тя злато не носи пръстен не става символични неща съм и подарил и не ми идва нищо на ъкъла :( дайте някви идеи нямам възможност да я заведа някъде просто защото сме малки аз съм на 16 тя е на почти 15

вибратор

Azgalor
12-17-2009, 20:41

вибратор
Е стига бре щом са вече година заедно значи нужда от вибратор няма :)
Пич аз бих те посъветвал да и вземеш един грамаден букет от червени рози.Ще го помни винаги :)

Nakadah
12-17-2009, 20:46

вибратор
Е стига бре щом са вече година заедно значи нужда от вибратор няма :)
Пич аз бих те посъветвал да и вземеш един грамаден букет от червени рози.Ще го помни винаги :)

за годишнина рози

хаха да скъса с него ли искаш

hahavteen
12-17-2009, 22:13
Аууу скоро прочетох за една супер сладка идея!
В една хубава кутия за подаръци (може да украсиш и кутия за обувки която имаш във вас или малко кашонче.. зависи каква големина ти трябва и колко си сръчен в украсяването) сложи всички нейни любими неща за които се сещаш. Примерно любимият й романтичен филм на ДВД, мъничко шишенце или тестер от любимия й парфюм, диск направен от теб с любимите й песни, чаша за чай/кафе с малко пликче или кутийка от това което по принцип пие, малко шишенце с любимия й алкохол, плюшена играчка на любимото й животинче, твоя снимка в хубава рамка...
И за всяко подаръче можеш да напишеш бележчица. Примерно за снимката "Твоят любим". Може и нещо закачливо да е...
Абе прояви малко фантазия. Така ще има много мънички подаръчета, ще си проличи че си вложил време и мисъл за да я зарадваш, няма да се охарчиш много защото повечето подаръчета са евтини и освен това няма да се затрудниш особено защото са неща които се продават навсякъде. Добре ще е и да напишеш една хубава картичка в която да й кажеш че си щастлив да си сред любимите й неща вече цяла година примерно.

Успех и дано ти хареса идеята или да измилиш нещо.
:)

lubomirky
12-17-2009, 22:47
ти не беше ли тоя, дето приятелката му не искаше да отиде на рождения му ден?

w0sh
12-17-2009, 22:54

Това е шизофреника. Дето през месец имаше приятелка от 4 месеца.

всеки път различна.

сега има от 3 месеца едногодишна връзка.

Nakadah
12-18-2009, 03:25

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

RoCkSpOt
12-18-2009, 06:38
Тя неможеше да дойде :-o

LadyDi
12-18-2009, 08:23
До 100 лв??? :shock:
Ехееее.....

От де ги изкарвате тия пари, че и да ги харчите по гадженца????

PsychologicalDisorder
12-18-2009, 08:23
:lol: :lol: :lol: :lol:

valdesbg
12-18-2009, 09:24
Бе вие не се ли разделихте? :-o

Иначе - писна мида ти чета дебилните теми. Чудя се защо изобщо ппиша.