View Full Version : Подарък Помощ
RoCkSpOt
12-17-2009, 19:42
Здравейте,с мойто момиче правиме 1 година скоро и незнам какво да й купа ... до сега има от мен плюшени играчки 1 огромна наша снимка сребърна гривна тя злато не носи пръстен не става символични неща съм и подарил и не ми идва нищо на ъкъла :( дайте някви идеи нямам възможност да я заведа някъде просто защото сме малки аз съм на 16 тя е на почти 15
RoCkSpOt
12-17-2009, 19:49
ауу да и белио съм и купувал ... ами нещо до 100 лева г/д :-o
Сега е сезона да се купува велосипед , сега ги дават на промоций , вземи и един велосипед с кош отпред се возите ! :D
RoCkSpOt
12-17-2009, 20:26
Сериозно :-o
Здравейте,с мойто момиче правиме 1 година скоро и незнам какво да й купа ... до сега има от мен плюшени играчки 1 огромна наша снимка сребърна гривна тя злато не носи пръстен не става символични неща съм и подарил и не ми идва нищо на ъкъла :( дайте някви идеи нямам възможност да я заведа някъде просто защото сме малки аз съм на 16 тя е на почти 15
вибратор
вибратор
Е стига бре щом са вече година заедно значи нужда от вибратор няма :)
Пич аз бих те посъветвал да и вземеш един грамаден букет от червени рози.Ще го помни винаги :)
вибратор
Е стига бре щом са вече година заедно значи нужда от вибратор няма :)
Пич аз бих те посъветвал да и вземеш един грамаден букет от червени рози.Ще го помни винаги :)
за годишнина рози
хаха да скъса с него ли искаш
hahavteen
12-17-2009, 22:13
Аууу скоро прочетох за една супер сладка идея!
В една хубава кутия за подаръци (може да украсиш и кутия за обувки която имаш във вас или малко кашонче.. зависи каква големина ти трябва и колко си сръчен в украсяването) сложи всички нейни любими неща за които се сещаш. Примерно любимият й романтичен филм на ДВД, мъничко шишенце или тестер от любимия й парфюм, диск направен от теб с любимите й песни, чаша за чай/кафе с малко пликче или кутийка от това което по принцип пие, малко шишенце с любимия й алкохол, плюшена играчка на любимото й животинче, твоя снимка в хубава рамка...
И за всяко подаръче можеш да напишеш бележчица. Примерно за снимката "Твоят любим". Може и нещо закачливо да е...
Абе прояви малко фантазия. Така ще има много мънички подаръчета, ще си проличи че си вложил време и мисъл за да я зарадваш, няма да се охарчиш много защото повечето подаръчета са евтини и освен това няма да се затрудниш особено защото са неща които се продават навсякъде. Добре ще е и да напишеш една хубава картичка в която да й кажеш че си щастлив да си сред любимите й неща вече цяла година примерно.
Успех и дано ти хареса идеята или да измилиш нещо.
:)
lubomirky
12-17-2009, 22:47
ти не беше ли тоя, дето приятелката му не искаше да отиде на рождения му ден?
Това е шизофреника. Дето през месец имаше приятелка от 4 месеца.
всеки път различна.
сега има от 3 месеца едногодишна връзка.
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
RoCkSpOt
12-18-2009, 06:38
Тя неможеше да дойде :-o
До 100 лв??? :shock:
Ехееее.....
От де ги изкарвате тия пари, че и да ги харчите по гадженца????
PsychologicalDisorder
12-18-2009, 08:23
:lol: :lol: :lol: :lol:
valdesbg
12-18-2009, 09:24
Бе вие не се ли разделихте? :-o
Иначе - писна мида ти чета дебилните теми. Чудя се защо изобщо ппиша.