Влез

View Full Version : Втора целувка, дали и как ...

DonOmar
12-17-2009, 20:31
Историята е проста - обичаме се.
Първата среща, завърши с целувка, тя - по бузката и аз там.

Сега пак ще излизаме, чудя се как да постъпя, защото нямам опит в целуването .
Къде да я целуна, как и дали по устата е добра идея ?

Не искам да се изложа, но искам и да и покажа че много я обичам .
Моля споделете вашите съвети .

Ecstasy
12-17-2009, 20:36
Не мисли какво и как да направиш,действай импулсивно, в противен случай ако нещо се случи така както не си го планирал страшно ще се притесниш. :smt059

TheGirlNextDoor

:lol: :lol: :lol:

Nakadah

обичаш я, а още сте нямало втора среща?

:razz:

Ecstasy
12-17-2009, 20:39

Това,че на теб не ти се е случвало да обичаш някого още преди да си го целунал/а не означава, че и при другите е така!

DonOmar
12-17-2009, 21:07
Моля придържайте се към въпроса , имаме още 20 мин до срещата .

Nakadah
12-17-2009, 21:10
Моля придържайте се към въпроса , имаме още 20 мин до срещата .

досега ти се смееме
а ти казваш да се придържам към темата?

с др думи: съдейки по първия и втория ти пост момичето ще те скъса(ако е свестно) доста скоро...

DonOmar
12-17-2009, 21:12
Като ме скъса, първо на вас ще кажа, ся ако може ... както казах .

Nakadah
12-17-2009, 21:15
Като ме скъса, първо на вас ще кажа, ся ако може ... както казах .

ма ти наистина си бил много прост бе...

w0sh
12-17-2009, 21:17
момиче не би те целунало по бузата, освен ако не те хареса.

точка.

DonOmar
12-17-2009, 21:21
и аз ко да прая ?

Tempest
12-17-2009, 21:31
ко стана, я разправяй :D

Eph
12-17-2009, 22:30
момиче не би те целунало по бузата, освен ако не те хареса.

точка.

montana6
12-18-2009, 00:21
и аз ко да прая ?

:razz: :razz: :razz:

FancyGirl
12-18-2009, 00:32
Ама вие не разбирате бе, днешното поколение още като се видят
и се обичат ЗАВИНАГИ
изтървали стe.. :?

SoulOfJustice
12-18-2009, 00:44
и се обичат ЗАВИНАГИ

Факт \:D/

DonOmar
12-18-2009, 01:48
Не я целунах , само я прегърнах, но и казах много работи и беше прекрасно.
И тя не ми вярваше и това е разбираемо и аз очаквах само това и съм по-уверен от всякога че ще и докажа всичко обещано, защото това е любовта ...

Признах и че просто не съм имал опит в целуването и не съм искал да се издъня и тя ме разбра.

Nakadah
12-18-2009, 03:18
и се обичат ЗАВИНАГИ

сигурно само у БГ

щот там дето аз живея такива неща няма...

Nakadah
12-18-2009, 03:19
Не я целунах , само я прегърнах, но и казах много работи и беше прекрасно.
И тя не ми вярваше и това е разбираемо и аз очаквах само това и съм по-уверен от всякога че ще и докажа всичко обещано, защото това е любовта ...

Признах и че просто не съм имал опит в целуването и не съм искал да се издъня и тя ме разбра.

да не би да и каза че я обичаш и че ще свалиш звездите за нея?

:lol:

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Linns
12-18-2009, 05:35

Това,че на теб не ти се е случвало да обичаш някого още преди да си го целунал/а не означава, че и при другите е така!

Не става въпрос за целувката, човек не се влюбва от това.. Не се познават още, какво обичат един в друг? Красотата? Йей, това е истинската любов !!!

DonOmar
12-18-2009, 08:38
Не са ви ясни някои работи ... [-(

valdesbg
12-18-2009, 09:07
Ама разбира се че не са ни ясни някои неща. То на нас нищо не ни е ясно. Пишем си тук разнипостове, ей така да има промяна в цифричките.

Иначе доколкото виждам няма смисъл от повече мнения, щото срещата е минала вече. Пък и ти си знаеш какво да правиш :)

П.П. Дали се схваща иронията ми? :-o

montana6
12-18-2009, 11:00
...и съм по-уверен от всякога че ще и докажа всичко обещано, защото това е любовта ...

Давай, майсторе, ти можеш! :D :D

Snickers
12-18-2009, 11:30
Добре.
Продължавайте да си измисляте, че се обичате...

golqmumnik
12-18-2009, 11:36
След целувката по бузката следва целувка по пишката и по пичката,сещаш ли се майна 8)

DonOmar
12-18-2009, 16:03
Баси, мислех че т'ва е място където може човек да поиска помощ и да срещне разбиране. Явно съм се лъгал .

Поне ми стана едно нещо, най-добре е сам да си взема всичките решения и да поема рискове и тн. поне накрая няма да търся вината у другиго.

valdesbg
12-18-2009, 16:07
Авторе за пореден път ще напиша до болка познатото изречение - изрази се адекватно и покажи сериозно отношение към СВОЯ проблем. Чак тогава можеш да срещнеш разбиране и да очакваш сериозно отношение и евентуална помощ от нас.

Ако си толкова отворен и искаш да взимаш сам решенията си - защо пишеш тук изобщо?

ddanii1994
12-18-2009, 16:26
TheGirlNextDoor написа:
DonOmar написа:

Laughing Laughing Laughing

-абее тиии разбираш ли какво значи ЛЮБОВ ??
:shock: :shock: мм не мисля :?

kukli4kata001
12-18-2009, 16:38
Баси, мислех че т'ва е място където може човек да поиска помощ и да срещне разбиране. Явно съм се лъгал .

Поне ми стана едно нещо, най-добре е сам да си взема всичките решения и да поема рискове и тн. поне накрая няма да търся вината у другиго.
добро утро! ама то това си е истината, така че..за напред имай 1 наум ;)

ABCust
12-18-2009, 18:14
Брат,

Форумните келеши се изредиха да се подиграват на нещо, което със сигурност са правили на твоята възраст, че дори и в по-сериозна форма. Всеки се е влюбвал като по-малък, после е разлюбвал, после се е влюбвал отново и е осъзнавал колко глупав е бил преди, но същевременно си вярва, че СЕГА ВЕЧЕ е намерил "истинската любов". По-късно става на 20 и решава, че онова в тийн-годините му е било някакво увлечение, и че едва сега, на 20 години и отгоре, е способен да "обича истински"... докато не стане на 30 и не разбере, че тогава вече е открил Любовта с главна буква, а предишните му чувства са били несериозни. И тъй нататък. Докато умре.

Истината всъщност е, че няма "не-истинска любов". Любовта е винаги истинска. Дали ще пламне още преди да си разбрал името на момичето, или ще се развие с времето, тя е винаги любов - тя е чувство, а чувствата не се влияят от това колко седмици сте прекарали заедно и колко навътре в гърлото й можеш да си навреш езика.

Тъй че... не ги слушай. Някои хора просто се срамуват от глупостите, които са вършили като по-малки, и обичат да се подиграват, когато видят подобна случка у някого другиго. Не им слушай "съветите" хич.

За самата целувка:

Няма нищо лошо в това да те е страх, след като не си го правил. И аз се насирах от страх преди първата си целувка, даже си измислях всякакви причини да избягам от момичето, което ме искаше тогава. :-D НО! Ако имаш чувства към нея, не можеш да си позволиш да оставиш нещата на разговори и прегръдки. Мога да ти кажа как мина първата целувка при мен (бил съм на 13 някъде) - заговорихме се с момичето, което харесвах тогава, и я попитах от любопитство: "А ти обичаш ли да се целуваш?". Тя ми каза "Да". Попиташ я: "А ще ме научиш ли как обичаш да те целуват?". Тя ми се усмихна много мило, затвори очи и, приближи се към мен и... нататък не помня, летях някъде в облаците. :)

Налучквай правилните стъпки сам, брат. Виж какво работи при теб. Най-важното е да не превръщаш срещите ви в някакъв постоянен страх кога да я прегърнеш, кога да я целунеш, пък наляво ли да си наклониш главата, пък накъде да си движиш езика... това са простотии. Важното е да направиш така, че на нея да й е хубаво.

Хайде, успех, и да разкажеш какво е станало с момичето! :)

relax4o
12-18-2009, 19:04
Брат,

Форумните келеши се изредиха да се подиграват на нещо, което със сигурност са правили на твоята възраст, че дори и в по-сериозна форма. Всеки се е влюбвал като по-малък, после е разлюбвал, после се е влюбвал отново и е осъзнавал колко глупав е бил преди, но същевременно си вярва, че СЕГА ВЕЧЕ е намерил "истинската любов". По-късно става на 20 и решава, че онова в тийн-годините му е било някакво увлечение, и че едва сега, на 20 години и отгоре, е способен да "обича истински"... докато не стане на 30 и не разбере, че тогава вече е открил Любовта с главна буква, а предишните му чувства са били несериозни. И тъй нататък. Докато умре.

Истината всъщност е, че няма "не-истинска любов". Любовта е винаги истинска. Дали ще пламне още преди да си разбрал името на момичето, или ще се развие с времето, тя е винаги любов - тя е чувство, а чувствата не се влияят от това колко седмици сте прекарали заедно и колко навътре в гърлото й можеш да си навреш езика.

Тъй че... не ги слушай. Някои хора просто се срамуват от глупостите, които са вършили като по-малки, и обичат да се подиграват, когато видят подобна случка у някого другиго. Не им слушай "съветите" хич.

За самата целувка:

Няма нищо лошо в това да те е страх, след като не си го правил. И аз се насирах от страх преди първата си целувка, даже си измислях всякакви причини да избягам от момичето, което ме искаше тогава. :-D НО! Ако имаш чувства към нея, не можеш да си позволиш да оставиш нещата на разговори и прегръдки. Мога да ти кажа как мина първата целувка при мен (бил съм на 13 някъде) - заговорихме се с момичето, което харесвах тогава, и я попитах от любопитство: "А ти обичаш ли да се целуваш?". Тя ми каза "Да". Попиташ я: "А ще ме научиш ли как обичаш да те целуват?". Тя ми се усмихна много мило, затвори очи и, приближи се към мен и... нататък не помня, летях някъде в облаците. :)

Налучквай правилните стъпки сам, брат. Виж какво работи при теб. Най-важното е да не превръщаш срещите ви в някакъв постоянен страх кога да я прегърнеш, кога да я целунеш, пък наляво ли да си наклониш главата, пък накъде да си движиш езика... това са простотии. Важното е да направиш така, че на нея да й е хубаво.

Хайде, успех, и да разкажеш какво е станало с момичето! :)

+1, ама нали знаеш, че тука е рая на критиците и пресмивачите.

Пък до автора, наистина не прибързвай с думите, че се обичате... това се разбира след повече време. Първия път разбира се, че имаш силни чувства, ама това не доказва, че я обичаш. Ако стане работата с твойта мадама, и ако мине известно време сам ще разбереш какво е наистина да я обичаш, освен ако не се обърнат нещата и не се скарате, което не ти го пожелавам.

И другото, което... не мисли много, а действай директно. Размислите бъркат понякога човека за действията си. Защото ще почнеш да размишляваш "сега да я целуна ли", после си задаваш въпроса "ама да не направя някой фал" и така изпадаш в някаква дилема, която може да те побърка, за това вместо да го мислиш много направо действай.

stefanov
12-18-2009, 19:10

Моля споделете вашите съвети .Ех, тази скайп любов.. 8)

Hilary_
12-18-2009, 19:11
Значи нямаш опит с целуването, но знаеш какво е обич? мхм да страхотна логика ... слез на земята малко .. :? :? :?

gogo4o4o
12-18-2009, 20:12
Мале авторе, ти 1 година по-голям от мене, а така се държиш. Като един Ники от нашия клас, видя едно момиче, стана й приятел и след 2 седмици прителство, ако не се лъжа бяха толкова, й каза че я обича :lol: . После й предложи. Тя го отряза. Досега го е отрязала 3 пъти :lol: . Но ако наистина чувстваш това, няма нужда да се притесняваш.

DonOmar
12-19-2009, 07:45
ABCust

Много благодаря за отговора , прав си и наистина знам че това е най-правилното .
\:D/

niquetamere
12-19-2009, 08:02
И всички се изредиха да кажат какво била любовта ..... Извинявайте, но ако момчето до сега не е имало тези изживявания и чувста, е нормално да си помисли- това е така наречената любов.

soul1199
12-20-2009, 08:56
и аз ко да прая ?

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

DonOmar
12-21-2009, 07:47
Станааа ..!!!
Тъкмо се прибирахме за последно тази година щото сме от различни градове и стигнахме до момента с целувката, и аз я целунах по бузката ...
Тя ми каза "не такава целувка" , аз се учудих и я попитах "а каква " ?
И тя тогава ми каза " затвори очи" ... после както беше написал един приятел по-горе ... летях в облаците ...

Ся само така ще я целувам , беше страхотно ... :smt041 :smt038

soul1199
12-21-2009, 07:59
Станааа ..!!!
Тъкмо се прибирахме за последно тази година щото сме от различни градове и стигнахме до момента с целувката, и аз я целунах по бузката ...
И тя тогава ми каза " затвори очи" ... после както беше написал един приятел по-горе ... летях в облаците ...

Ся само така ще я целувам , беше страхотно ... :smt041 :smt038браво,радвам се за теб :)

aciko
12-21-2009, 10:58

Ми по сливата,каква!
Добре,че момичето е малко по-отворено,ако не ти беше казала,щеше да си я целуваш по бузките,докато сте заедно!

golqmumnik
12-21-2009, 11:36
Шибай я направо ве,ко ша я целуваш като некой първолак 8-)