View Full Version : Втора целувка, дали и как ...
Историята е проста - обичаме се.
Първата среща, завърши с целувка, тя - по бузката и аз там.
Сега пак ще излизаме, чудя се как да постъпя, защото нямам опит в целуването .
Къде да я целуна, как и дали по устата е добра идея ?
Не искам да се изложа, но искам и да и покажа че много я обичам .
Моля споделете вашите съвети .
Не мисли какво и как да направиш,действай импулсивно, в противен случай ако нещо се случи така както не си го планирал страшно ще се притесниш. :smt059
TheGirlNextDoor
12-17-2009, 20:36
:lol: :lol: :lol:
обичаш я, а още сте нямало втора среща?
:razz:
Това,че на теб не ти се е случвало да обичаш някого още преди да си го целунал/а не означава, че и при другите е така!
Моля придържайте се към въпроса , имаме още 20 мин до срещата .
Моля придържайте се към въпроса , имаме още 20 мин до срещата .
досега ти се смееме
а ти казваш да се придържам към темата?
с др думи: съдейки по първия и втория ти пост момичето ще те скъса(ако е свестно) доста скоро...
Като ме скъса, първо на вас ще кажа, ся ако може ... както казах .
Като ме скъса, първо на вас ще кажа, ся ако може ... както казах .
ма ти наистина си бил много прост бе...
момиче не би те целунало по бузата, освен ако не те хареса.
точка.
момиче не би те целунало по бузата, освен ако не те хареса.
точка.
montana6
12-18-2009, 00:21
и аз ко да прая ?
:razz: :razz: :razz:
FancyGirl
12-18-2009, 00:32
Ама вие не разбирате бе, днешното поколение още като се видят
и се обичат ЗАВИНАГИ
изтървали стe.. :?
SoulOfJustice
12-18-2009, 00:44
и се обичат ЗАВИНАГИ
Факт \:D/
Не я целунах , само я прегърнах, но и казах много работи и беше прекрасно.
И тя не ми вярваше и това е разбираемо и аз очаквах само това и съм по-уверен от всякога че ще и докажа всичко обещано, защото това е любовта ...
Признах и че просто не съм имал опит в целуването и не съм искал да се издъня и тя ме разбра.
и се обичат ЗАВИНАГИ
сигурно само у БГ
щот там дето аз живея такива неща няма...
Не я целунах , само я прегърнах, но и казах много работи и беше прекрасно.
И тя не ми вярваше и това е разбираемо и аз очаквах само това и съм по-уверен от всякога че ще и докажа всичко обещано, защото това е любовта ...
Признах и че просто не съм имал опит в целуването и не съм искал да се издъня и тя ме разбра.
да не би да и каза че я обичаш и че ще свалиш звездите за нея?
:lol:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Това,че на теб не ти се е случвало да обичаш някого още преди да си го целунал/а не означава, че и при другите е така!
Не става въпрос за целувката, човек не се влюбва от това.. Не се познават още, какво обичат един в друг? Красотата? Йей, това е истинската любов !!!
Не са ви ясни някои работи ... [-(
valdesbg
12-18-2009, 09:07
Ама разбира се че не са ни ясни някои неща. То на нас нищо не ни е ясно. Пишем си тук разнипостове, ей така да има промяна в цифричките.
Иначе доколкото виждам няма смисъл от повече мнения, щото срещата е минала вече. Пък и ти си знаеш какво да правиш :)
П.П. Дали се схваща иронията ми? :-o
montana6
12-18-2009, 11:00
...и съм по-уверен от всякога че ще и докажа всичко обещано, защото това е любовта ...
Давай, майсторе, ти можеш! :D :D
Snickers
12-18-2009, 11:30
Добре.
Продължавайте да си измисляте, че се обичате...
golqmumnik
12-18-2009, 11:36
След целувката по бузката следва целувка по пишката и по пичката,сещаш ли се майна 8)
Баси, мислех че т'ва е място където може човек да поиска помощ и да срещне разбиране. Явно съм се лъгал .
Поне ми стана едно нещо, най-добре е сам да си взема всичките решения и да поема рискове и тн. поне накрая няма да търся вината у другиго.
valdesbg
12-18-2009, 16:07
Авторе за пореден път ще напиша до болка познатото изречение - изрази се адекватно и покажи сериозно отношение към СВОЯ проблем. Чак тогава можеш да срещнеш разбиране и да очакваш сериозно отношение и евентуална помощ от нас.
Ако си толкова отворен и искаш да взимаш сам решенията си - защо пишеш тук изобщо?
ddanii1994
12-18-2009, 16:26
TheGirlNextDoor написа:
DonOmar написа:
Laughing Laughing Laughing
-абее тиии разбираш ли какво значи ЛЮБОВ ??
:shock: :shock: мм не мисля :?
kukli4kata001
12-18-2009, 16:38
Баси, мислех че т'ва е място където може човек да поиска помощ и да срещне разбиране. Явно съм се лъгал .
Поне ми стана едно нещо, най-добре е сам да си взема всичките решения и да поема рискове и тн. поне накрая няма да търся вината у другиго.
добро утро! ама то това си е истината, така че..за напред имай 1 наум ;)
Брат,
Форумните келеши се изредиха да се подиграват на нещо, което със сигурност са правили на твоята възраст, че дори и в по-сериозна форма. Всеки се е влюбвал като по-малък, после е разлюбвал, после се е влюбвал отново и е осъзнавал колко глупав е бил преди, но същевременно си вярва, че СЕГА ВЕЧЕ е намерил "истинската любов". По-късно става на 20 и решава, че онова в тийн-годините му е било някакво увлечение, и че едва сега, на 20 години и отгоре, е способен да "обича истински"... докато не стане на 30 и не разбере, че тогава вече е открил Любовта с главна буква, а предишните му чувства са били несериозни. И тъй нататък. Докато умре.
Истината всъщност е, че няма "не-истинска любов". Любовта е винаги истинска. Дали ще пламне още преди да си разбрал името на момичето, или ще се развие с времето, тя е винаги любов - тя е чувство, а чувствата не се влияят от това колко седмици сте прекарали заедно и колко навътре в гърлото й можеш да си навреш езика.
Тъй че... не ги слушай. Някои хора просто се срамуват от глупостите, които са вършили като по-малки, и обичат да се подиграват, когато видят подобна случка у някого другиго. Не им слушай "съветите" хич.
За самата целувка:
Няма нищо лошо в това да те е страх, след като не си го правил. И аз се насирах от страх преди първата си целувка, даже си измислях всякакви причини да избягам от момичето, което ме искаше тогава. :-D НО! Ако имаш чувства към нея, не можеш да си позволиш да оставиш нещата на разговори и прегръдки. Мога да ти кажа как мина първата целувка при мен (бил съм на 13 някъде) - заговорихме се с момичето, което харесвах тогава, и я попитах от любопитство: "А ти обичаш ли да се целуваш?". Тя ми каза "Да". Попиташ я: "А ще ме научиш ли как обичаш да те целуват?". Тя ми се усмихна много мило, затвори очи и, приближи се към мен и... нататък не помня, летях някъде в облаците. :)
Налучквай правилните стъпки сам, брат. Виж какво работи при теб. Най-важното е да не превръщаш срещите ви в някакъв постоянен страх кога да я прегърнеш, кога да я целунеш, пък наляво ли да си наклониш главата, пък накъде да си движиш езика... това са простотии. Важното е да направиш така, че на нея да й е хубаво.
Хайде, успех, и да разкажеш какво е станало с момичето! :)
Брат,
Форумните келеши се изредиха да се подиграват на нещо, което със сигурност са правили на твоята възраст, че дори и в по-сериозна форма. Всеки се е влюбвал като по-малък, после е разлюбвал, после се е влюбвал отново и е осъзнавал колко глупав е бил преди, но същевременно си вярва, че СЕГА ВЕЧЕ е намерил "истинската любов". По-късно става на 20 и решава, че онова в тийн-годините му е било някакво увлечение, и че едва сега, на 20 години и отгоре, е способен да "обича истински"... докато не стане на 30 и не разбере, че тогава вече е открил Любовта с главна буква, а предишните му чувства са били несериозни. И тъй нататък. Докато умре.
Истината всъщност е, че няма "не-истинска любов". Любовта е винаги истинска. Дали ще пламне още преди да си разбрал името на момичето, или ще се развие с времето, тя е винаги любов - тя е чувство, а чувствата не се влияят от това колко седмици сте прекарали заедно и колко навътре в гърлото й можеш да си навреш езика.
Тъй че... не ги слушай. Някои хора просто се срамуват от глупостите, които са вършили като по-малки, и обичат да се подиграват, когато видят подобна случка у някого другиго. Не им слушай "съветите" хич.
За самата целувка:
Няма нищо лошо в това да те е страх, след като не си го правил. И аз се насирах от страх преди първата си целувка, даже си измислях всякакви причини да избягам от момичето, което ме искаше тогава. :-D НО! Ако имаш чувства към нея, не можеш да си позволиш да оставиш нещата на разговори и прегръдки. Мога да ти кажа как мина първата целувка при мен (бил съм на 13 някъде) - заговорихме се с момичето, което харесвах тогава, и я попитах от любопитство: "А ти обичаш ли да се целуваш?". Тя ми каза "Да". Попиташ я: "А ще ме научиш ли как обичаш да те целуват?". Тя ми се усмихна много мило, затвори очи и, приближи се към мен и... нататък не помня, летях някъде в облаците. :)
Налучквай правилните стъпки сам, брат. Виж какво работи при теб. Най-важното е да не превръщаш срещите ви в някакъв постоянен страх кога да я прегърнеш, кога да я целунеш, пък наляво ли да си наклониш главата, пък накъде да си движиш езика... това са простотии. Важното е да направиш така, че на нея да й е хубаво.
Хайде, успех, и да разкажеш какво е станало с момичето! :)
+1, ама нали знаеш, че тука е рая на критиците и пресмивачите.
Пък до автора, наистина не прибързвай с думите, че се обичате... това се разбира след повече време. Първия път разбира се, че имаш силни чувства, ама това не доказва, че я обичаш. Ако стане работата с твойта мадама, и ако мине известно време сам ще разбереш какво е наистина да я обичаш, освен ако не се обърнат нещата и не се скарате, което не ти го пожелавам.
И другото, което... не мисли много, а действай директно. Размислите бъркат понякога човека за действията си. Защото ще почнеш да размишляваш "сега да я целуна ли", после си задаваш въпроса "ама да не направя някой фал" и така изпадаш в някаква дилема, която може да те побърка, за това вместо да го мислиш много направо действай.
stefanov
12-18-2009, 19:10
Моля споделете вашите съвети .Ех, тази скайп любов.. 8)
Значи нямаш опит с целуването, но знаеш какво е обич? мхм да страхотна логика ... слез на земята малко .. :? :? :?
gogo4o4o
12-18-2009, 20:12
Мале авторе, ти 1 година по-голям от мене, а така се държиш. Като един Ники от нашия клас, видя едно момиче, стана й приятел и след 2 седмици прителство, ако не се лъжа бяха толкова, й каза че я обича :lol: . После й предложи. Тя го отряза. Досега го е отрязала 3 пъти :lol: . Но ако наистина чувстваш това, няма нужда да се притесняваш.
ABCust
Много благодаря за отговора , прав си и наистина знам че това е най-правилното .
\:D/
niquetamere
12-19-2009, 08:02
И всички се изредиха да кажат какво била любовта ..... Извинявайте, но ако момчето до сега не е имало тези изживявания и чувста, е нормално да си помисли- това е така наречената любов.
soul1199
12-20-2009, 08:56
и аз ко да прая ?
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Станааа ..!!!
Тъкмо се прибирахме за последно тази година щото сме от различни градове и стигнахме до момента с целувката, и аз я целунах по бузката ...
Тя ми каза "не такава целувка" , аз се учудих и я попитах "а каква " ?
И тя тогава ми каза " затвори очи" ... после както беше написал един приятел по-горе ... летях в облаците ...
Ся само така ще я целувам , беше страхотно ... :smt041 :smt038
soul1199
12-21-2009, 07:59
Станааа ..!!!
Тъкмо се прибирахме за последно тази година щото сме от различни градове и стигнахме до момента с целувката, и аз я целунах по бузката ...
И тя тогава ми каза " затвори очи" ... после както беше написал един приятел по-горе ... летях в облаците ...
Ся само така ще я целувам , беше страхотно ... :smt041 :smt038браво,радвам се за теб :)
Ми по сливата,каква!
Добре,че момичето е малко по-отворено,ако не ти беше казала,щеше да си я целуваш по бузките,докато сте заедно!
golqmumnik
12-21-2009, 11:36
Шибай я направо ве,ко ша я целуваш като некой първолак 8-)