View Full Version : seks na 13
sladur16
12-18-2009, 20:33
здравейте на всички съжалявам ако има друга тема но....и така по темата на 13 години съм и искам да правя секс всички казват че има страшно много болести със сигурност презерватива не те предпазва спира ти растежа и всякакви такива работи :o :o :o :-x :-x писна ми вече кажете искам мнение от хора които са запознати с това и са сигурни в това което казват вече незнам на какво да вярвам моля ви ... кажете всичко което знаете :booooomb:
дано е ебавка .. :? :?
Ако не е значи си доволно тъп ..
mOBSCENE
12-18-2009, 20:37
Ух,майчице !! :lol:
:D :D Шансът да фанеш венерическа болест от първия път е почти нулев ;д а ако го направиш си баси яки лудак... пускай тото всеки ден... та.. Шансът презервативат да е прецакан е 2 процента... сефтето с презерватив.. със затворени очи чукай.. и само дет не разбрах закво се ядосваш... всички ти казват истина.. има много заразени в бг.. особенно в сф.. пълна трагедия е там ;д но.... чукай там ... щом толкова искаш
Jus7DreamBoy
12-18-2009, 20:57
Маани мани
Беги беги ... :lol: :lol: :lol:
HouseMusicBoy
12-18-2009, 21:20
1.няма му стане кондома
2.няма да може да се изпразни като хората
3.при вида на путка ще загуби ума и дума
:D:D:D:D
от презерватива хуя ти ще спре да расте,спира му кислорода и другото което е повечето презервативи са прецакани и много лесно се късат => можеш да хванеш нещо или приятелката ти да забременее. Извода е - не прави секс.
hamilcar
12-18-2009, 21:34
Не знам дали темата е майтап или не, но няма значение. Ако има нещо вярно в написаното то не ти е сега времето да мислиш за тези неща.
Също така има тема за обща сексуална култура. Заключвам тази, защото ще има и много flood.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=244492