Влез

View Full Version : Моля,дайте мнение :)

apple17
12-18-2009, 22:46
сигурна съм,че ви е писнало от простотии,но вече не знам какво да правя.
нямам конкретен въпрос..просто искам мнение относно нещо...в у-ще се виждам с много хора,приятели,говорим си,обсъждаме и т.н обаче винаги когато разказвам нещо за момчето,което харесвам или просто за някой започвам с "И той ми написа.." / "и аз му написах..." та...напр с момчето,което харесвам си пиша в скайп,като се видим се поздравяваме,но нищо повече...наясно съм че ме приема като приятелка (не звучи така ама така казва той,че съм му приятелка,обичал ме бил //приятелски,от единия чат// и т.н ) пиша си с доста хора обаче започва да ми омръзва.Все едно целия ти живот се върти около това кой какво е написал...става досадно.Дали този период ще приключи скоро или ще се налага още дъъълго да говоря за това кой какво е написал :-s мерси за времето,отделено за четене на моите глупости ама имам нужда от мнения :)

Valento
12-19-2009, 00:50
Всичко това ще престане когато промениш начина на комуникация с тези хора ... зад компютъра знаем много , когато си очи в очи с човека незнаеш какво да кажеш ...

Metatron
12-19-2009, 01:09
Странно! В раздела "любов", както и да е...

По темата: Според мен трябва малко да промениш собствения си начин на живот. До колкото виждам от написаното, комуникацията става предимно в училище/защото малко или много се налага да се ходи/ и през интернет. Разнообрази малко ежедневието - разходки, кафета и т.н. и ще видиш, че малко или много разговорите ще се променят. То е ясно, че ако тъпчеш постоянно на едно и също място, все едно и също ще се случва...!
Колкото до момчето, поговорете си на 4-ри очи и му кажи това което мислиш за него. Не мисля, че има по-добър начин за развитие по въпроса!
Успехче :)

Linns
12-19-2009, 05:25
Всичко това ще престане когато промениш начина на комуникация с тези хора ...

valdesbg
12-19-2009, 06:15
Всичко ще мине, когато спреш да отдаваш значение на разговорите в скайп.

А когато ги заменишс разхпдки,кафета, и партита всичко ще си дойде на мястото.

Becks, ключът е в теб :)

sunshinepp
12-19-2009, 06:53
Всичко това ще престане когато промениш начина на комуникация с тези хора ... зад компютъра знаем много , когато си очи в очи с човека незнаеш какво да кажеш ...

просто перфектно казано.. +++ :grin: ЗАМИСЛИ СЕ! ако сама не го промениш тва нещо, то ще си остане така :)

ivcheto0o
12-19-2009, 07:03

apple17
12-19-2009, 07:21
благодаря на всички,които отделят време да четат и отговарям.мненията ви ще ми бъдат полезни :)

soul1199
12-20-2009, 08:55
Всичко това ще престане когато промениш начина на комуникация с тези хора ... зад компютъра знаем много , когато си очи в очи с човека незнаеш какво да кажеш ... така е,а за момчето те съветвам,да не се отказваш,покани го на кафе а у :)

t0d1t0
12-20-2009, 11:41
ще ти омръзне.

0nem0retIme
12-20-2009, 11:50
Явно и двамата сте много стеснителни,за да започнете пряка комуникация.Всичко си зависи от вас двамата.

П.С. : Но си права,че в последно време репликите все са свързани със скайп.

umri
12-20-2009, 12:12
сигурна съм,че ви е писнало от простотии,но вече не знам какво да правя.
нямам конкретен въпрос..просто искам мнение относно нещо...в у-ще се виждам с много хора,приятели,говорим си,обсъждаме и т.н обаче винаги когато разказвам нещо за момчето,което харесвам или просто за някой започвам с "И той ми написа.." / "и аз му написах..." та...напр с момчето,което харесвам си пиша в скайп,като се видим се поздравяваме,но нищо повече...наясно съм че ме приема като приятелка (не звучи така ама така казва той,че съм му приятелка,обичал ме бил //приятелски,от единия чат// и т.н ) пиша си с доста хора обаче започва да ми омръзва.Все едно целия ти живот се върти около това кой какво е написал...става досадно.Дали този период ще приключи скоро или ще се налага още дъъълго да говоря за това кой какво е написал :-s мерси за времето,отделено за четене на моите глупости ама имам нужда от мнения :)
Това не е период. Това е нещо, на което можеш само ти да сложиш край. Вместо за безразборно и малоумно чатене го използвай с цел. Аз например по-малко пиша и, ако го правя, то е за да оговарям срещи или да да си дрънкам глупости с приятели, като не прекалявам. 5-10 мин с някой да пишеш е предостатъчно.

onqtam
12-20-2009, 14:38
t0d1t0
Пуснато на: Нед Дек 20, 2009 3:41 pm Заглавие:
ще ти омръзне.

май вече и е омръзнало 8-)

buuu
12-20-2009, 14:40
:lol:

fc
12-20-2009, 14:45
излизай по-често

Priceless
12-20-2009, 16:26

О YEAH BABY ! :D