Влез

View Full Version : Много съм сексуален

badjanack
12-19-2009, 08:08
Ами това ми е проблем вече. Имам нужда всеки ден да свървам по поне 2 пъти. Приятелката ми не винаги е на разположение или пък се изморява или пък и идва в повече всеки ден да го правим. Опитва се да ме задоволява колкото може, ама просто не е толкова сексуална. Как да направя така че да не мисля за секс и да не се възбуждам...случвало се е само ако ЦЕЛИЯ ден съм на крак по някакви работи или сред много хора и обстановката да не е такава, обаче много рядко. Когато правим секс, го правим по 2-3 часа, и след като свърши тя, почва да ми се моли да спираме понеже е много изморена и не може повече, и след 30 мин. спираме. Има ли други дето морят така приятелките си, че вече почвам да се чувствам гузно.

britzy
12-19-2009, 08:13
Вазектомия :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:

kalpazanka
12-19-2009, 08:20
Това ще му помогне по отношение на контрацепцията.
Аз предлагам или кастрация, или надуваема кукла. :lol:
може и харем да си направиш

t0d1t0
12-19-2009, 08:42
а на колко си?

hahavteen
12-19-2009, 08:57
Ами че и моя приятел е така...
Като не сме заедно онанира по 2-3 пъти на ден а като сме заедно правим 2-3 пъти на ден секс... Ако в момента нямам настроение или съм изморена го свършвам по друг начин. При нас секса също продължава дълго защото приятелят ми по принцип има проблеми със свършването по време на акта и или отнема супер много време да свърши или не може изобщо. Като се изморя просто го довършвам с ръка или с уста и проблеми няма.
Не знам как можеш да намалиш сексуалния си апетит... Някои може да кажат че е от възрастта и след пубертета нещата ще се поуспокоят но приятелят ми е на 24 и е сексуално активен от 6 години така че...
Поговори с приятелката си и намерете алтернативни варянти така че ти да свършваш колкото пъти ти е необходимо а тя да не се изморява. Не е задължително да се лашкате 2 часа. Може да го правите на почивки, тя да те довърши със свирка, ти да мастурбираш докато тя само те гали и целува на местата където ти е приятно... Просто говорете.

badjanack
12-19-2009, 10:15
На 18 години съм. То не че е чааак такъв проблем ама предполагам може да е и по добре. Проблема идва от това че като сме половиния ден на даскало, после или остава време само за 1 път за час и половина - два, или да не го правим и да си говорим или да правим други неща. Но ако ги правим няма да остане време за това, а не можем останалата част от деня да я прекарваме заедно. Все пак имаме и домашни и кандидатстване тая година. И ако стане така че два дена подред правим секс а не нещо друго тя почва да го приема качили е края на света и да драматизира, не иска да го правим, не че няма да и е приятно ами...ей така...колкото да не е два дена подред. Има си и дни когато го правим по 3-4 пъти за 24 часа, обикновенно когато остава да спи у нас, но това не е по често от 1 път в месеца.

TheX
12-19-2009, 17:51
Дясната ръка е истината пич.Ако приятелката ти не иска нямаш друг избор.Добре де,имаш ама този е най удачен 8-)

Pesenta
12-19-2009, 18:11
а на колко си?на има няма 13 ... и освен че си "много сексуален" си и много ТЪП , което ти е по-големия проблем ...

anichka12345678
12-19-2009, 18:31
Ами това ми е проблем вече. Имам нужда всеки ден да свървам по поне 2 пъти. Приятелката ми не винаги е на разположение или пък се изморява или пък и идва в повече всеки ден да го правим. Опитва се да ме задоволява колкото може, ама просто не е толкова сексуална. Как да направя така че да не мисля за секс и да не се възбуждам...случвало се е само ако ЦЕЛИЯ ден съм на крак по някакви работи или сред много хора и обстановката да не е такава, обаче много рядко. Когато правим секс, го правим по 2-3 часа, и след като свърши тя, почва да ми се моли да спираме понеже е много изморена и не може повече, и след 30 мин. спираме. Има ли други дето морят така приятелките си, че вече почвам да се чувствам гузно.еми толкова като неможеш да издържаш без секс ,за това хората са измислили чикията,то всяка вечер нестава да има секс.

onqtam
12-19-2009, 19:02
Pesenta не ме кефиш хич :D:D
а иначе по темата стани по-зает.. намери си некво занимание сам си каза че помага (и аз съм така)

badjanack
12-19-2009, 20:59
:D Ей Песен, ше ми викаш че аз съм тъп ли? Скив са ти колко си сляп бе, написал съм на колко години съм, ти праиш някви малоумни предположения и изказвания без подрекпа. Стероидите дето си гълтал са ти изпили мозъка.

Bellatrix
12-19-2009, 21:03
И кво като си много сексуален? :-o Кое му е лошото?
А приятелката ти е много странна. Аз не съм така. С моя го правим колкото се може по-често, при всяка възможност. Каква умора от секс!? Че той разтоварва!? :-o

bqsna_teenagerka
12-19-2009, 21:07
брееххх маамуу стара тв аобщество много сексуално бе 8-)
ами ти земи малко лиши приятелката си от секс,че да оцени,това което има 8-) .

Shia
12-19-2009, 21:40
То и аз,ама ми играе лоша шега това "многосексуално поведение".Дръж се,ще уцелееш...

cookie_master
12-20-2009, 09:17
Ник: badjanack :razz: :razz:

badjanack
12-20-2009, 09:27
То и аз,ама ми играе лоша шега това "многосексуално поведение".Дръж се,ще уцелееш...

Определено не е от полза :( Ама за такива неща човек е трудно да върви срещу себе си.
Едит: пише се Оцелея

Azgalor
12-20-2009, 09:52
Дясната ръка е истината пич.Ако приятелката ти не иска нямаш друг избор.Добре де,имаш ама този е най удачен 8-)
:grin: :grin: :grin: :grin:

hahavteen
12-20-2009, 19:41
И ако стане така че два дена подред правим секс а не нещо друго тя почва да го приема качили е края на света и да драматизира, не иска да го правим, не че няма да и е приятно ами...ей така...колкото да не е два дена подред.

Леле ужас... Аз моя като го видя че са му блесанли очичките и го почвам! Страшно ми е хубаво като видя че има желание за секс и моментално се възбуждам и аз. А ако все пак не ми се прави то тогава свирката е задължителна. Ако и за това не съм в настроение тогава го оставям да си направи една чикия и после да свърши в устата ми.
Просто не мога да си представя да му кажа "НЕ" при положение че не ми коства ама абсолютно нищо и мога да го направя щастлив... :-o

Shia
12-20-2009, 20:07
точно Уцелееш си е,защото искат само да те Уцелват ,като бройка и нищо повече. :lol: :lol: :lol:

vaseto0o
12-20-2009, 20:24
:D Ей Песен, ше ми викаш че аз съм тъп ли? Скив са ти колко си сляп бе, написал съм на колко години съм, ти праиш някви малоумни предположения и изказвания без подрекпа. Стероидите дето си гълтал са ти изпили мозъка.
Ти пък къде видя стероиди ве мой :razz: :razz: :razz:

psych0
12-26-2009, 14:44
Ник: badjanack :razz: :razz:

:lol: :lol: 8-)

funny993
12-27-2009, 15:51
:D :D :D :D :D :D :razz: да ти иам проблема братоо честно :-D мм няма
лошо в тва ама бтв може да си хипер активен и да ти избива на тестостерона :D

awerw
12-27-2009, 16:03
Това ще му помогне по отношение на контрацепцията.
Аз предлагам или кастрация, или надуваема кукла. :lol:
може и харем да си направиш
оо кукла със тоя голям ме4 6те я напълни догоре със кере4 :D

laila_94
12-27-2009, 19:07
:D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D

Whyniser
12-27-2009, 22:48
Хвани си некоя нимфоманка и си готов като си такава машина.

KandidatZaSlava
12-28-2009, 23:55
сееееееееееееееееееееееее еееееееееееекс машиийн