View Full Version : Машинка за татуировки
antiWHAT
12-19-2009, 18:25
повечето са виждали какво представлява, :)
кажете ми, откъде мога да си купя? 12в. ми трябва.
освен магазини, ако има и бг сайтове ще е супер. Кой каквото знае да сподели.
bulgarche
12-19-2009, 18:43
Koito ne e vijdal moje da ti pogledne i avatara ti :)
Nacsqkade se prodavat, vsqkakvi mashinki. Na teb kakva ti trqbva? Znaesh li kakvo tarsish?
antiWHAT
12-19-2009, 18:51
ами требват ми 2 машинки с 12 намотки ((мисля че така се казваше).
естествено и 2те с ръкохватки,
едната, да е неква яка от тоа сорт, защото ще е подарък
http://www.davidandgavinhoffman.com/photos/billy/big-scorpion-tattoo-machine.jpg
а другата да е нещо семпло.
TERRORMACHINE
12-19-2009, 19:10
http://vasilevart.com/bg/supplies.html
Тва ше ти излезе много скъп подарък...
antiWHAT
12-19-2009, 19:36
аз в некъв сайт ( не български ) гледах по 20 долара.. сега пак търся тоа сайт, ше е добре да мога да поръчам от него.
имаше даже по 5 долара машинки, а комплектите по 40 долара най еФтЕния. :shock:
Не е зле да разпиташ в някое студио за татуировки, възможно е да продават (сигурно стари), ама по тоя начин яко могат да те прецакат.
Хора, които разбират, са ми казвали, че е по-добре да си поръчаш от интернет, по-сигурно било (?)
antiWHAT
12-19-2009, 19:47
аз точно това гледам , в и-бей има по 20 лири много хубави, такива каквито искам за подарък, в крайна сметка ще поръчам 2 от там :)
след няколко дена може да пускам тъпи теми за и-бей :D
bulgarche
12-19-2009, 19:54
Evtinite mashinki tuk sa 85 leva :)
:-o идеалната тема , щях да пускам такава и аз...
Трябва ми машинка и на мен , не знам обаче на какви пари варвят .Казаха ми да си поръчам от интернет но да видим де ..
realantisocial
12-20-2009, 07:43
Уточнявай се за какво ти е. За да рисуваш ти или за подарък. Има значение, защото се продават модифицирани машинки за момичета :lol:
Уточнявай се за какво ти е. За да рисуваш ти или за подарък. Има значение, защото се продават модифицирани машинки за момичета :lol:
за рисуване 8-)
но аз първо ще се науча с чужда машинка ..... поне се надявам да ми позволи един познат 8-)
Вътрешно знам че го мога просто си знам :D само ми тря малко опит ....ама ще срезеля 1-2 ма циганина и ще съм готова
realantisocial
12-20-2009, 08:05
На бракувани бутове от големите магазини или портокалови кори. На т'ва се учи първоначално. Можеш ли да рисуваш на хартия ?
bulgarche
12-20-2009, 09:17
С черка е едно, с машинка друго. Има хора, което не ги имеят и двете.
И повечко смелост се иска. Братовчедка ми,следкато ме шари искаше и аз нея. Беше миниатюрна татуировчица, със затворени очи се прави, ама ме достраша като го хванах това чудо.
На бракувани бутове от големите магазини или портокалови кори. На т'ва се учи първоначално. Можеш ли да рисуваш на хартия ?
доста добре при това 8-)
не ,че се хваля...
Смелост не ми липсва но в момента нямам пари да си купя машинка .... и искам докато сабера пари да се понауча , да хвана техниката :)
antiWHAT
12-20-2009, 10:55
Аз драсках върху искуствена кожа за татуиране, такава дето си я залепя човек примерно на рамото и след 5 минути тя придобива неговите очертания, и си е мноЛ реално тва!
Аз драсках върху искуствена кожа за татуиране, такава дето си я залепя човек примерно на рамото и след 5 минути тя придобива неговите очертания, и си е мноЛ реално тва!
от къде да си взема като почна да се уча :neutral:
realantisocial
12-20-2009, 11:06
хаха изкуствена кожа... :D :-D :lol:
antiWHAT
12-20-2009, 11:20
на мен ми дадоха 1 парче, колкото за предмишница..
иначе в интернет би трябвало да има.
иначе върху свинско пак става.
на мен ми дадоха 1 парче, колкото за предмишница..
иначе в интернет би трябвало да има.
иначе върху свинско пак става.
м да :)
на свинско ще е явно ...
само да си взема машинка
antiWHAT
12-20-2009, 11:59
сега гледах в нета струва 5 лева, ама не намерих снимки.
5 лева, но не знам колко е голямо парчето. :-o