View Full Version : Все едно не съм си на мястото
CrAzYanDlaZy
12-19-2009, 18:20
Вече съм 8ми клас и имам нов клас. Има горе долу 2 групи, обаче аз не мога да се приобщя към нито една. С никой не съм в лоши отношения, обаче само с отделни хора общувам повече. И когато отида при по- голямата част от момичетата [тва е едната групичка] и ми е някфо тъпо. Не знам кво да кажа просто. :? С другата групичка по- става, ама пак нещо липсва. Иии си говоря само с отделни хора и е някво разпръснато, нямам си '' най- добра приятелка '' както преди, с която да сме заедно навсякъде и т.н. Не знам защо стана така ... обаче ми писна от това положение, все едно не съм си на мястото! :? Понякога се чувствам изолирана и ми става адски тъпо :(
Вече съм 8ми клас и имам нов клас. Има горе долу 2 групи, обаче аз не мога да се приобщя към нито една. С никой не съм в лоши отношения, обаче само с отделни хора общувам повече. И когато отида при по- голямата част от момичетата [тва е едната групичка] и ми е някфо тъпо. Не знам кво да кажа просто. :? С другата групичка по- става, ама пак нещо липсва. Иии си говоря само с отделни хора и е някво разпръснато, нямам си '' най- добра приятелка '' както преди, с която да сме заедно навсякъде и т.н. Не знам защо стана така ... обаче ми писна от това положение, все едно не съм си на мястото! :? Понякога се чувствам изолирана и ми става адски тъпо :(
Ооо, аз съм в същото положение. Не знам как да ти помогна... :( Само дето аз съм 10ти клас и вече направо... Нз.. утешавам се, че след 2 години ще завърша и "Довиждане!" на тъпия клас... :(
ivcheto0o
12-19-2009, 18:56
опитаи се да се сприятели6 с някого от другите класове :)
CrAzYanDlaZy
12-19-2009, 19:45
опитаи се да се сприятели6 с някого от другите класове :)
Ами има доста хора, които познавам от съседните класове. И с тях всичко е супер, но проблема е че не са от моя клас, а именно с него се налага да прекарвам повечето време... затова искам да се сприятеля с някого от моя клас
аа да си се замисляла проблема дали не е в теб ? :-o :)
BlackKeys
12-20-2009, 19:24
Може би е минало твърде малко време, докато се опознаете по-добре, макар че са минали вече 3 месеца.
И аз не се чувствам на място в новия си клас, но се надявам това да се промени.
elito0o0o0
12-20-2009, 19:31
Ооо, аз съм в същото положение. Не знам как да ти помогна... :( Само дето аз съм 10ти клас и вече направо... Нз.. утешавам се, че след 2 години ще завърша и "Довиждане!" на тъпия клас... :( + Само дето аз сега съм за 1-ва година и трябва да ги търпя още 4 години и половина.. :(
CrAzYanDlaZy
12-21-2009, 08:25
аа да си се замисляла проблема дали не е в теб ? :-o :)
еми да замисляла съм се, ама вече просто не знам какво да направя! Като отида и мълча, наистина не знам какво да кажа! :o Докато при с другите ми фр без да мисля к'во да кажа просто си върви приказката ...
JCoutureJunkie
12-21-2009, 11:25
Ооо, аз съм в същото положение. Не знам как да ти помогна... :( Само дето аз съм 10ти клас и вече направо... Нз.. утешавам се, че след 2 години ще завърша и "Довиждане!" на тъпия клас... :(
Абсолютно същото положение е и при мен.Само че всички се сещат за мен,когато трябва да препишат по нещо.Седя сама на чин.Чувствам се доста игнорирана от много хора.Не си намерих приятелка.Пробвах,но те всички се оказаха от един дол дренки - поредните подли използвачки.Като изкарам 6 и те ми викат "Ма то много ясно,това си ти" а като случайно получа някакава по-ниска оценка и дори тези,които уж и сега ми се броят за приятелки ми казват с някакъв гаден кифленски тон "Хаха,имам повече от теб,да те е яд..." Сякаш особено ми пука,нали най-накрая аз винаги съм с най високи оценки от всички...9 клас съм в "елитна" гимназия.Сигурно и в автото бих намерила по-разбрани хора от тези.Ама карай,свършена работа,след 12-ти клас чао и толкова.
Намери си занимание и хич да не ти пука.Аз дори не им обръщам внимаие вече.Писна ми да бягам като кученце зад тях.Пълен игнор.
mi6uence
12-25-2009, 21:09
Невинаги можеш да намериш приятели, ще завършим един ден и ще започнем работа и като не можеш да си намериш приятели да няма да напуснеш? Сама казваш, че имаш други приятелки, прекарвай повече време с тях. Така или иначе в училище не е много полезно да се разсейваш, макар че пределно ясно е на всички, че не може само да слушкаме и да учим. Ако наистина никой не ти харесва, остави нещата на ниво "добри колегиални отношения", за да ти е мирна душицата.
Кофти.. и аз понякога се чуствам не на мястото си.. а защо не се преместиш в друг клас смисъл където са ти приятелките??
XTREMEFREERIDE
12-26-2009, 09:45
Първата година ще е така.Ще усетиш колко бързо ще порастнете всички и всичко ще е различно.Ние миналата година бяхме разделени на на 2,ами на незнам си колко групи.Сега вече,станахме задружен клас,дори имам много добри приятелки. :) Не се притеснявай.
FantaMen
12-26-2009, 11:24
И аз бях горе долу така в 8 клас но 9 втория срок беше нещо различно и до сега сме си още ходим заедно на билярд прибираме се говорим си по скайп всичко е ок даже на сега в Понеделника пак ще се съберем че са забраихме :)Ще си дойде всичко на мястото ;) Сега съм 10 клас и ми е перфектно в класа а 8 мислех да се места... Тряя съм бил някъв луд :D
aloveyou
12-26-2009, 11:52
Все пак сте още в началото..Още не се познавате много добре..Вярвай си,че някой ден всичките ще сте задружни..И ще си имаш приятелки..
А и опитай се да поговориш с тях..Опитай се да станеш приятели с тях..
Успех !!!
П.С - Мразя това "деление на групи" [-(
mi6uence
12-26-2009, 17:53
Аз съм единадесети клас и все още сме разделени на милион и една групи, както си бяхме в осми клас с тази разлика, че с годините състава на отделните групи се променя. Никога не сме били и няма да бъдем задружни за каквото и да било. Надявам се да не те разочаровам много, но невинаги има щастлив край.